Fashionjoint

Favoriter just nu

Fave/drink: Likör 43 med mjölk och White Russian.

Fave/käk: Just nu älskar jag maggans (Emils mamma) schnitzel med potatis och rödvinsås.

Fave/musik: Oj, jag har börjat lyssna på min gamla lista på Sotify igen, och en av låtarna som går på repeat är What a feeling med Collie buddz.

Fave/blogg: Första bloggen jag går in på är kenzas. Standard.

Fave/plagg: Uh svårt, måste nog bli min nya vårjacka eller min svarta peplum!

Fave/crush: Min älskling så klart!

Fave/beautyproduct: Mitt serum ifrån Forever Living eller denna krämen ifrån Lush som jag bloggade om förr.

Fave/sysselsättning: Sitta och bläddra igenom bloggar. Något som kan pågå i timmar.. Eller att sola nu när värmen börjar kika fram!

 

- 2 Comments Posted in: Vardag








Aztec

Hej! Först vill jag önska alla en glad valborg (om man kan säga så..)! Jag och Emil ska väl träffa några kompisar och äta och dricka gott! Och hoppas på bra väder så man kan sitta utomhus i värmen. Men egentligen skulle jag vilja vara i Lund och fira valborg. Men det får bli nästa år!
 
Snart kommer mamma hem och ska hjälpa mig att locka mitt hår där bak. Fixade även mina naglar igår, så får väl matcha dem sen när jag ska välja kläder. Körde på Aztec igen, blr så jäkla snyggt och somrigt! Lite festivalit.
- 1 Comments Posted in: Vardag








Trend: Magkort

Om du ska vara trendig i vår eller sommar ska du satsa på den magkorta toppen! Tänk tidigt 90-tal och bär toppen med ett par höga jeans eller en kjol med hög midja, eller ett par shorts. Jag äger två eller tre magtröjor som kanske är sådär 3 år gamla, dax att fylla på med lite nytt tycker jag. Här är lite exempel. 
 
Mina favoriter är 1 och 6, vilka är dina?
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6
- 1 Comments Posted in: Mode








Gold rings

 

Rings from Bikbok & HM

Något jag tycker är fruktansvärt snyggt är att ha massa olika guldringar på fingrarna. Vilket jag är dålig på, jag köper faktiskt ofta snygga och fina smycken, men jag änvänder dem aldrig. Dem hänger bara där snyggt på smyckesträdet i mitt rum..  Men det funkar ju också!

- 0 Comments Posted in: Mode








Bomberjackan

1. Bikbok / 2. Cubus / 3. Weekday / 4. Topshop / 5. Topshop / 6. Lindex
 
Jag äger ingen bomber jacka. Men om jag skulle välja, så skulle dessa 6 flytta in i min garderob på direkten. Den är ju nästan ett måste i garderoben, då den har varit en favorit länge i modevärlden, och man kan använda den under alla säsonger, på vinten i tjockare modellen och nu på våren/sommaren i tunnare modeller.
Om man tycker dessa är för mycket så kan man ju köpa den vanliga svarta diskreta.
- 1 Comments Posted in: Mode








Vad händer på valborg?

Ny vecka, och på tisdag är det valborg. Jag tror vi spenderar dagen i Enköping i år. Men dessa städer är dem mest populära att åka till på Valborg, ska du till någon av dem?
- 3 Comments Posted in: Vardag








20%

Idag är det sista dagen Contry Dreams har 20% rabatt på allt. Passa på om du gillar tex. Hunter, ChillNorway, Odd Molly, PrimeBoots mfl.Om jag var rik skulle jag beställa allt härifrån!
 
http://englasshowroom.com/wp-content/uploads/2013/04/5arsjubileum-facebook.jpg
- 0 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Insta-latley

Idag har boggningen varit dålig för att jag har spenderat dagen hos min kära barnsdomskomps Emlie, vi satt ute  i solen och pratade om livet. Åt jordgubbar för första gången i år. Mums. Hur har ni spenderat denna söndag? Jag behöver inte ha någon söndags ångest, då det inte blir något jobb imorgon för min del.
- 1 Comments Posted in: Instagram








Bikinin jag köpte

Viste inte vad jag skulle skriva nu när jag kom på att jag skulle visa bikinin som jag köpte, letat länge efter en fin med scrunch bikini trosa. :) Längtar tills när den kommer om ca 2 veckor! Köpte den för 350 + frakt! 
 

- 2 Comments Posted in: Shopping








Solar

Hej, ligger ni och solar nu? I Enköping är solen på vår sida idag och på min balkong är det 21 grader. Legat här ett bra tag nu och har fått gått in och smörjt in mig med solkräm för blev så röd. Fan vad solkräm luktar somrigt, älskar det. :D Jag hör också partysugna människor som lyssnar på musik längre bort i Enköping. Förutom att sola idag så har jag ätit en god och nyttig frukost med jordnötssmör och hallon. Vad ska ni göra denna fina dag?

- 0 Comments Posted in: Vardag








Pink Make up

Jag älskar rosa läppar, och jag skulle verkligen inte säga nej till varken pennan eller stiftet, ögonskuggan är jag nog för feg för. Gillar en enkel ögon make up med fokus på läppar, naglar eller annat. Kan tipsa om en liknadne läpppenna som är ifrån Isadora, den finns på Åhlens och heter Twist Up Gloss Stick!
 
Skulle ni våga använda denna ögonskugga?
1 / 2 / 3
 
- 0 Comments Posted in: Tips








Beyonce ♥ HM

Ni kommer väll ihåg att jag bloggade om att vackra Beyonce har gjort ett samarbete med HM, om inte läs här. Nu har jag hittat en video där man får se lite av kollektionen! Hon är ju galet snygg och jag gillar verkligen kollektionen. Vad tycker ni?
 
- 0 Comments Posted in: Mode








Inredning

Jag längtar ihjäl mig tills om några år när det är min tur att flytta och inreda i min lägenhet. Men jag älskar ju att bo hemma med mamma och pappa, så det får vänta, men man kan inte låta bli att drömma sig bort.

Fina saker som gärna hade fått hänga med! 

 

- 1 Comments Posted in: Vardag








Sjuk

Hejsan allihopa! Sorry för mitt dåliga bloggande men har lite idétorka, hjärnan kan inte alltid vara på topp.. Specielt när man är sjuk. Jag tror jag snyter mig 10 gånger på en halvtimme och nyser lika mycket.. Jag behöver sol och roliga planer tillsammans med mina fina vänner. Men det kommer! Nästa vecka är det även Valborg! Sjukt vad tiden går! Vad ska ni göra på valborg? Förra året åkte jag till Uppsala med älskade Sandra, men i år spenderar vi nog den hemma i Enköping med nära och kära bara.

 

Ska snart ner till stan med pappa till synoptik, ska kolla synen och även köpa glasögon som jag kan ha hemma, då jag har ont i huvudet nästan varje dag! Ska även försöka blogga bättre, hehe. Har även tagit kontakt med en ny tjej som ska fixa min design, spännande, men då får ni räkna med att vänta länge igen. Hörs!

- 0 Comments Posted in: Vardag








NOISY MAY

Bildkälla: Google
 
Ni har väl inte missat VeroModas nya märke och kollektion ”Noisy May”? Den släpptes i butik/online för lite mer än en vecka sedan, lite med edge-style inspirerat. Jag tror att storlekarna som är små har rykt rätt snabbt. Men tänkte kika mig in på sidan nu och kolla. Nu ska jag snart iväg och jobba, vi hörs!
- 2 Comments Posted in: Mode








Tips: 50% på allt

Om ni inte har något planerat för imorgon fick ni just det! Kolla in detta sjuka erbjudande som jag såg på instagram nyss! Lycka. 

- 1 Comments Posted in: Tips








Färg på fötterna

Jag tänkte införskaffa mig träningstghts ifrån Nelly, då jag inte äger ett enda par! Även nya skor skulle behövas! Man vill ju vara snygg om man ska träna! :) Har mina röda som jag fick av mamma och pappa, som jag tycker är jätte fula. Kommer ihåg hur sur pappa blev när han märkte att jag inte ens använde dem haha! ;)
- 1 Comments Posted in: Mode








Bloppis

Jag säljer dessa svarta Levis shorts, med hög midja, för 300 kronor om någon är intresserad. Kommentera nedan. Dem är i xs - W26 runt midjan. Jag köpte dem, men kunde inte knäppa dem sista knapparna i midjan! Vilket är sorgligt eftersom jag älskar dem. Haha..
 
Min studentklänning har jag bara använt en gång och köpte den för ungefär 500 kronor ifrån Asos, den är i xs och vill ha minst 200 kronor för den. Världens sötaste magtröja i bustier stuk ifrån Åhlens, i strl 34.
 
Har ett par virkade shorts i xxs här hemma som jag köpte på tradera, snygga som fan, men blev lite för små för mig som har xs. Får på mig dem, men lite för trånga! Har även perfect jeans ifrån Gina som är oanvända, i storlek W26. (ej den med dragkedja ner till, en tidigare modell, likadan men utan den)
 
 

ÄR NI INTRESSERADE SÅ KAN JAG LÄGGA UPP MER, ELLER SKRIV EN KOMMENTAR VAD NI SÖKER. Har tex locktänger, miniplattång, koftor, massa linnen och tshirts, klockor, tandblekning så det räcker till och blir över haha, även ögonfransserum och väskor! Puss och kram!
 
- 0 Comments Posted in: Vardag








Tips på bikini

1. Etsy.com/shop/sunriseswimsuits / 2. Wildfoxcouture.com / 3. Beachbliss.com / 4. Storenvy.com
 
Satt ihop ett litet collage på dem 4 syggaste bikinisarna just nu! Har beställt en ifrån Victoria Secret, som jag kan visa någon annan dag! Sugen på att beställa alla dem här! Vad ska ni köra på för bikini i sommar? Eller så kan jag hjälpa er att hitta liknande, men mer unika. Länka i kommentarerna.
- 7 Comments Posted in: Mode








Hemma idag

Hej allihopa. Jag är hemma idag för jag mår inge bra, har precis städat lite i lägenheten och tänkte posta ett par shorts till Nelly som inte satt så bra. :) Jag har lite bloggtorka och vet inte riktigt vad jag ska blogga om idag.. Så seg i huvudet! Tänkte visa resultatet snart på mina fötter ifrån när jag testade Babyfoot, börjat lossna lite hud se videon här.

Bjuder på en bild på mig! Hej, vad mina näsa ser stor ut, haha!

- 1 Comments Posted in: Vardag








Australian body care

Hade helt glömt bort att jag fick en kartong med massa produkter ifrån Australian Bodycare, för ungefär 2 veckor sen (!) Detta är produkter jag tänkt tävla ut eller ev. göra recensioner på. Vad röstar ni för? Är ni sugna på en tävling för dessa produkter? Ni kan läsa om dem här.
- 2 Comments Posted in: Vardag








Shortsen

Så här såg shortsen ut på, som jag köpte ifrån Bikbok. Jätte sköna och stretchiga :) Så det är ett par shorts jag verkligen kan tipsa om! Finns här för 249kr, funderar på att köpa dem i ljusare varianten också! Vad tycker ni?
- 4 Comments Posted in: Shopping








En vit vår

Vit är vårens stora färg. Passa på att investera i den perfekta skjortan, byxan eller kavajen. I år kan det inte bli för mycket vitt! För att få till det lilla extra bär du vitt från topp till tå och adderar utstickande accessoarer.

1. Issue 1.3 2. COS 3. Zara 4. Essie 5. Ginatricot 6. H&M 7. H&M 8. Converse 9. Cheap monday 10. Zara

 

- 2 Comments Posted in: Mode








S/S Hunkydory

 
- 1 Comments Posted in: Mode








Le specs

Älskar de här solglasögonen från Le Specs! Funderar på att lägga en beställning hos Nelly faktiskt. Älskar deras utbud! Men det är ju svårt att veta om dem passar när man inte kan testa..
 
Men nu ska jag bege mig av emot jobbet! Förresten nästan hela veckan har jag haft tidsinställda inlägg som jag gjorde under förra helgen. Har det varit bra? Jag tänkte eftersom denna vecka har jag fått jobba varje dag på förskolan!
- 4 Comments Posted in: Mode








Djuriskt snyggt / Mango

Ah damn vilka snygga t-shirtar! Tycker det är så sexigt med tiger/leopard-tryck och mönster. Alla toppar ovan kommer från Mango och ligger på under 200 kr.
- 2 Comments Posted in: Mode








Converse + Missoni

Missoni och Converse har tidigare gjort två kollektioner tillsammsn. Men jag hade helt missat att Converse hade släppt ett samarbete tillsammans med Missoni förra månaden igen, en tredje. Visste ni det? Nu när jag har sett bilderna så kan jag ju lungt säga att jag föredrar dem vanliga före dessa, men lite häftiga var dem. Kanske inte skriker lyxigt missoni om dem men helt Ok ändå. Eller vad säger ni?
 
- 1 Comments Posted in: Mode








VIP-REA @ NELLY

3fx6aQ on Make A Gif, Animated Gifs
 

Här är några av alla saker som finns på Nellys midsale, med koden FBVIP2013 kommer man in på den stängda rean redan idag! Har kikat runt lite och det finns massa saker! Skriv in koden här!

Happy shopping!


- 1 Comments Posted in: Mode








Mina iphone skal

Fick en kommentar om jag kunde visa mina iphone skal. Här är dem jag har just nu, men har beställt 2 stycken till, men den beställningen är lite försenad. Den första & sista har jag designat själv, med hjälp av bilder ifrån internet.
 
- 1 Comments Posted in: Vardag








Urban Bikinis

Nu har Urban Outfitters langat deras senaste lookbook. Det är den efterlängtade badsäsongen som står i fokus. Vi vet, det är lite tidigt att börja sukta efter snygga badkläder. Men å andra sidan tenderar ju de snyggaste badkläderna att sälja slut långt innan sommaren ens börjat - så det är väl lika bra att förbereda sig i god tid.

Här är några av alla badkläder! Vad satasar ni på för bikini i sommar?



 
- 1 Comments Posted in: Mode








Sola

Väntar på att det ska bli tomt så passar på att blogga, (tog bilden förra gången jag var där). Jag tänkte testa stå solariumet, men gör nog inte det, lovat mig själv att jag måste våga testa den nästa gång. Man måste ju känna sig instängd..? Man vill ju ha lite färg iaf nu när solen börjar titta fram och man får sommar känslor, vet du vad jag fundera på precis - solar ni på rygg eller mage? Jag solar på rygg, men man ser foton på alla bloggar där folk liggerpå mage. Vad obekekvämt, haha..
- 0 Comments Posted in: Vardag








Vinn egetdesignat skal

Hej! Nu kommer en till tävling upp där du kan vinna ett eget designat skal ifrån Mobian.se. På torsdag så kommer jag förresten lägga upp ett inlägg där ni får se mina 4 iphone skal jag har. Tror att detta är den tredje tävlingen i min blogg där man har chansen att vinna skal som ni själv designer. Det verkar gå hem hos er läsare så för att vara med att tävla denna gång så ska ni: 
 
1. Följa mig på bloglovin! 
2. Lämna en kommentar att du är med!
 
 
 
- 4 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Testar Baby foot video

Jag har testat denna Baby Foot som alla pratar om. Så kolla på videon. Om ungefär en vecka så kommer jag att kunna berätta hur resultatet blev. Haha lägg märke till att dem är hala at gå i och att jag håller på att ramla. "Shit!"
 
- 5 Comments Posted in: Vardag








Tips: Matta naglar, enkelt hemma

Vill ni ha matta nagar istället för glansiga? Enkelt att fixa! Man behöver inte ens köpa sånt speciellt "matt coat" nagellack och kan göra det enkelt hemma.

 

1) Börja med att ta fram en kastull och lite vatten och värma den på spisen. Medans vattnet kokar upp kan ni ta fram er vanliga glansiga nagellack som du vill måla naglarna med. 2) Måla en hand och innan nagellacket hinner torka ska ni föra handen över kastrullen så att ångan kommer över nageln. 3) Vänta tills nagellacket torkar på den handen. Gör samma sak på nästa.

- 11 Comments Posted in: Tips








Inlägg under dagen

Eftersom det trillar in nya besökare hela tiden så tänkte jag bjuda på två efterlängtade inlägg under dagen:
 
1. Tips på hur man hemma kan göra matta naglar med hjälp av spisen.
2. Video på när jag testar Baby Foot.
Imorgon: 3. Tävling där du kan vinna ett egendesignat skal till mobilen.
 
Sitter fortfarande på jobbet med massa söta ungar och gosar. Men slutar om en timma, så stay tuned!
- 0 Comments Posted in: Vardag








Djurtester på en människa

Bloggade ju tidigare idag om produkten från Lush som var så sjukt bra! Och nu när jag gick in på Paows blogg såg jag att hon hade lagt upp denna video. En ung modig kvinna från Lush bestämde sig för att genomgå en 10 timmars tortyr som djur utsätts för varje dag för vår fåfängas skull. Här kan ni gå in och se efter vilka företag som utför tester på djur. Listan är lång, och på den står bla LÓreal, Head and Sholders, Maybelline, Max factor och Kerastase.
 
Jag kommer lätt sluta försöka använda dessa märken, så bra som de går. Alla kan göra sitt bästa ialla fall. Stackars djur.
 
- 1 Comments Posted in: Videoklipp








Naba Design kurs i Italien

Nu ska jag skriva ett långt personligt inlägg så sluta läs nu om du inte är intresserad. Som vissa av er som läser min blogg vet, så vann jag ett stort pris i en tävling som Nelly.se anordnade, och därav att det är mycket shopping därifrån då jag vann 20.000 kronor presentkort där och även en design utbildning i Milano. Nu är det så att jag har bestämt mig att jag inte ska åka iväg på utbildningen. Jag har velat fram och tillbaka jätte länge, men en stor del av att jag nu bestämt mig för att inte åka är av dessa orsaker är att Nelly hade vilselett i tävlingreglerna där det inte stod något om att vinnaren själv skulle betala resan och boende där borta. Och detta fick jag reda på inte alls för länge sen. Denna utbildning skulle säkert vara rolig och se bra ut på CVt, men inget mer? Eller det är där jag tvekar, kommer det att öpnna nya portar eller inte? Annars håller jag mig till planen att spara mina pengar till den resa jag tänkt att åka på tillammans med Emils familj. Vilket jag faktiskt ser fram emot mer och då kan jag även jobba lite i sommar och vara hemma i Sverige med min älskling och familj. Jag vet att jag kommer att få höra mycket nu att "man får bara en sådan chans ilivet, du borde visst åka!" men jag tror jag inte kommer att kunna njuta så mycket som en erfaren resande skulle gjort, då jag aldrig knappast åkt utomlands och jag skulle få smått panik där nere alldeles själv haha. Jag flyga själv? Fan vad läskigt.. Jag hade från början tänkt åka tillsammans med en annan av tjejerna som också vann men hon har inte heller råd att åka nu, annars hade det varit en annan sak.
 
 
- 1 Comments Posted in: Vardag








Ett (oväntat) skönhetstips

Något som man kanske inte har i sitt badrumsskåp är den här lilla burken från Lush, Lovely Jubblies. Det är faktiskt en bröstcreme (!) men jag använder den över hela kroppen.
 
Som ni säkert vet säljer inte Lush mirakelprodukter och man ser heller aldrig reklam där det utlovas en viss procent mindre rynkor. Utan det som säljs stämmer och fungerar. Därför var jag extra skeptisk när den här cremen skulle strama upp och tighta till hyn. Men - den funkar! Har läst recensioner på internet och visst känner man att huden känns tightare.
 
Jag tar den över rumpa och lår men även brösten, har faktiskt märkt skillnad. För att inte tala om doften... Apelsinblomshonung och citrongräsolja. Men smakar det så kostar det, 100 g kostar 249 kr.
- 2 Comments Posted in: Vardag








Systrarna Olsen för Bik Bok

Idag gick Bik Bok ut med detta pressmeddelande: (GAAAH LÄS SNABBT SÅ KUUL)

 

Bik Bok är stolta att presentera designsamarbetet med modedesignerna och stilikonerna Mary-Kate Olsen och Ashley Olsen inför hösten 2013.
Under hösten 2013 kommer det att släppas tre kollektioner. Kollektionerna baseras på Mary-Kate och Ashleys syn på och inspiration från de rådande trenderna, med den Skandinaviska ”It-tjejen” som förebild. Ytterligare information följer inom kort. /Bik Bok

 

Jag längtar som faaaan för att se resultatet och om dem designar dessa kläder lika stilsäkra som dem kläderna dem själva bär så kan jag bara säga en sak. Jag. Behöver. Spara. Pengar. Spännande va!?

- 1 Comments Posted in:








Tips på bra gratis appar

PeppApp - Älskar den här! Behöver du bli peppad på måndags morgonen, innan träningen eller inför en tråkig uppgift? Haha lyssna på denna kille som peppar dig och jag lovar att du inte kommer kunna sluta le och ta tag i uppgiften på direkten.
 
Sleep Recorder - Som det låter. Denna brukar Emil & jag använda för att spela in över natten, haha super kul att få höra vad man säger i sömnen!
 
Horoscope - Brukar ni läsa horoskop och tycka att dem inte passar in på just dig? Denna är sjukt läskig, varje dag läser jag denna och det är läskigt hur bra dem stämmer in på mig ch man får även bra råd. Kanske är för att dem har delat in även själva stjärntecknet i tre delar så det blir ännu mer personligt.
 
Vine och Cinemagram - Dessa får hamna på samma då dem har samma syfte, som instagram med videoklipp. Skillnaden är att på Vine är det ljud, men jag tycker dem är lika roliga!
 
Reseplanerare - Namnet säger väl allt. Planerar dina resor hur bra som helst!
 
Wanelo - Här kan du söka på produkter du är sugen på att köpa och det som kommer upp är dröm resultat av det du vill ha, testa tex att söka på jeans shorts. Massa inspirationsbilder, med länkt till exakt dem shortsen! Jag heter Socosy om ni vill följa min profil där jag väljer vilka produkter jag vill spara.
 
Dagens App - I denna app får du varje dag möjligheten att ladda ner en app som i vanliga fall kostar pengar. Hitills har jag sparat 204 kr står det, tänk va smart!
 
Lorna Jane - Jätte bra app för när man tex ska powerwalka, springa eller cykla så räknar den ut allt sånt där man behöver veta. Inte hunnit testa den ordentligt, men den verkar bra!
 
- 8 Comments Posted in: Vardag








Tips: Kolla Ebay och Tradera först

Jag ser på bloggar hela tiden att dem handler dessa "mirakel masker" för sjuka priser. Ni vet att butiker som tex DM Retro, MissMe och andra internetbutiker som säljer tex väskor och sådant, dem köper in produkterna jätte billigt ifrån Ebay eller kanske tom tradera och säljer mycket dyrare! Väldigt ofta när jag kollar runt på sidor och jag hittar något jag funderar på att köpa, så söker jag på Ebay först och där finns kläderna till halva priset! Som tex dessa masker som man ser överallt att folk köper för upp till 100 kronor styck! Medans på tradera får du 5 pack för under hundra kronor. Det är ett tips till er som brukar internetshoppa! Puss och kram
- 3 Comments Posted in: Tips








Balenciga

Den perfekta clutchen kommer från det legendariska märket Balenciaga. Dem har allt! Till middag, lunch, frukost eller fest! Och dem går aldrig ur modet. Hitta dem här. 
 

- 2 Comments Posted in: Mode








Lush Post!

Idag fick jag sms att jag hade ett paket att hämta ut på Posten! När jag såg utanpå paketet att det var ifrån Lush så blev jag helt till mig och var tvungen att öppna det i bilen på vägen hem, haha! Kan ju vara det bästa paketet jag hämtat ut någonsin! Tack Lush för krämen och dem fina orden!
// GLAD TJEJ

 
- 1 Comments Posted in: Vardag








A year

 
- 1 Comments Posted in: Vardag








Off-duty mode

H&M har snappat upp det senaste från street style-världen. När vi tittar på street style bilder är det ofta "off-duty"-modellerna som fångar våran uppmärksamhet och finns med på många inspiratoins bilder. Nu har dem gjort en kollektion inspirerad av de nya modeikonerna, inspirerad av off-duty modellernas garderober. För kollektionen har de valt att inspireras av och fronta med Joan Smalls, Daphne Groeneveld, Lindsey Wixon och Liu Wen - de så kallade nya ikonerna.

Det mesta är i svart och vitt och kläderna finns redan ute i HM butikerna!

 
- 0 Comments Posted in: Mode








River island hos Nelly

Ingen har väll missat den stora nyheten hos Nelly som dom har räknat ner dagar, timmar och sekunder till på deras hemsida. Nelly är först i Norden att sälja plagg från fantastiska River island. Så från och med idag så hittar man alltså River Island på Nelly. Jävligt bra priser på allt också om man får säga så!

Nej nu väntar mamma på mig, vi ska kila ner på stan på "tjejkväll" 25% rabatt i massa butiker. Mysigt, var länge sedan mamma och jag gjorde något tillsammans. Första stoppet är Selma Janson/Scoop och Lindex! Tjaaao.

Här är mina favoriter: 1 // 2 // 3 // 4

Kollage

 

 

- 0 Comments Posted in: Mode








När jag får min lön

Jag har faktiskt bra på att spara pengar, men när det gäller kläder osv så är jag en jävel på att shoppa.. Och ibland i onödan, hehe. (men det gäller väl alla tjejer?) När jag får min lön denna månaden så ska jag såklart spara och även göra ett nytt sparkonto på banken, pengar till att resa. Men sen månaden efter så finns det ingen tvekan om vart jag ska åka och shoppa..
 
Det öppnade ju förra veckan, men har någon av er redan hunnit dit? 
- 2 Comments Posted in: Vardag








Make up

balm eye face hot lips make up mama smink smink, make up, the balm too faced
 Primer – HÄR, Hjärtformad rougeHÄR, Highlighter – HÄR, Rouge – HÄR, Foundation – HÄR.
 
Too Faced och The Balm är två sminkmärken som växt under dem senaste åren. Vet inte vart dom finns att köpa i butik men på nätet finns dom, har direktlänkat varje produkt. Dom är lite dyrare än vanligt smink men så himla värt det. Ett plus är också deras fina desginer! Så söta!
 
Vad använder ni för sminkmärken? Vilken är din favorit? Jag använder olika märken både på mitt smink och mina övriga skönhets produkter.
- 0 Comments Posted in: Inspiration








Under my shades

Man kan aldrig ha för många solbrillor, jag tror att man kan ha solglasögon för varje plats. En av de ledande varumärken är ju självklart Ray Ban, sedan kommer Linda Farrow och The Row. Du ser alltid bra ut i deras brillor. Här är några av mina favoriter.
 

- 0 Comments Posted in: Inspiration








Tips: Smsgrupp

 Jag tänkte tipsa om en sida som heter Smsgrupp.se!  Med deras tjänst kan man, enkelt och gratis, skapa smsgrupper med till exempel familjen, fotbollslaget eller klasskompisarna - för att smidigt nå allihop med bara ett sms. Det spelar ingen roll att man har olika operatörer eller mobiler. Tjänsten kräver ingen installation, och trots att ditt sms kanske går ut till åtta andra kostar det bara som ett sms.
 
Smidigt och bra! Jag har precis gjort en första grupp tillsammans med min familj och pojkvän.
- 1 Comments Posted in: Tips








Tiger

Hur vackra är tigrar? På allvar? Stora och muskulösa men ändå smidiga och sen mönstret! Sjukt mäktiga djur.
 
- 0 Comments Posted in: Inspiration








Elegant party top


Det här är precis min stil när jag ska gå ut! Älskar att ha svarta jeans, snygga skor/klackar och sen en topp med paljetter, glitter eller allmänt speciell. Tycker den här omfattar allt det. Love it! Den hittar ni hos Topshop.
 
 
- 2 Comments Posted in: Inspiration








Same Same

celiné bag vs lindex
 
Många har suktat efter Celinés Trapeze bag, men priset är lite väl saftigt tycker många. Så när jag såg att Lindex gjort en copycat varj ag tvungen att blogga om det. Ni som lästei min blogg för någon dag sen så vet ni att jag letar efter en rymlig väska.
 
Vad tycker ni? Hiss eller Diss?
- 0 Comments Posted in: Mode








Pappa skrattar åt Morgan & Ola-Conny

Hahaha jag och pappa kollade på vårat favorit pogram igår så spelade in en liten snutt. Pappa och jag garvar igenom hela pogrammet varje gång. Dom är så knäppa Morgon och Ola-Conny! Haha kolla på klippet när pappa nästan inte kan andas för han skrattar så mycket!
 
 Pappa så söt
- 0 Comments Posted in: Videoklipp








Crystal Bra

Fan varför kom minusgraderna tillbaka igen? Jag som var redo för sommaren. Men man får tänka positivt. Om 2 månader så tar dem flesta studenten och då måste det ju vara varmt? Det går snabbt!
 
Kolla vad jag fick hem på posten idag! ÅH så fin! Denna kommer jag bära under en halvt genomskinlig tröja. Eller ett linne som är urringat framåt eller under armarna. Men de  får nog vänta tills man är lite mer brunare! Föredrar absolut denna framför nitbhn! Denna är mera vacker och glamourösare.
 
- 0 Comments Posted in: Vardag








Bio tips - Warm Bodies

Åh denna skulle jag vilja se. Jag såg reklamen på youtube innan ett klipp och den verkar ju skit rolig. Lite oseriös och rolig men ändå spännande! Ska kolla om den går här i Enköping och sedan fråga Emil om han vill gå på den. Vad tycker ni? Verkar den bra eller har ni några andra bra tips?
 
Kom precis hem ifrån jobbet. Tänkte ta mig en liten tupplur nu. Tröttchey.se
 Edit: Den har premiär 19 April i Sverige
- 1 Comments Posted in: Vardag








Yellow, White and Rosegold outfit

 
Tidsinställt. (Jobbar) Det skriker perfektion över denna outfit enligt mig, så himla snygg! Tänker er i sommar till en solbränd kropp...
- 0 Comments Posted in: Inspiration








Festival Chic

 
Den kända festivalen Coachella närmar sig och de amerikanska sidornas lookbooks har aldrig varit mer inriktade på festival-mode än nu. Här är det senaste från Nasty Gal, "Valley girl". Så mycket snygga bilder! Vad tycker ni?
- 4 Comments Posted in: Inspiration








Forget me not UF

Hola! Tränat lite och ska snart ut med hunden. Funderar på om jag ska baka lite senare! Blev jätte sugen på after eight tårta! Har hittat till ett UF företag som gör nätta och exklusiva smycken, med berlocker i guld- och silverfärg. Till varje halsband medföljer ett kort med unikt budskap som ska avspegla halsbandet.

 

Så gulligt! Är sugen på att köpa en till mig och denna till mamma. Här hittar ni deras smycken!

- 0 Comments Posted in: Vardag








Om mig

- Jag har bara varit utomlands en gång, som jag inte ens kommer ihåg..
- Jag har redan ritat mitt drömhus tills när jag blir stor och får barn
- När jag hör av mig till mina kompisar gång på gång och dem inte gör det tillbaka så slutar jag höra av mig, även fast jag verkligen bryr mig om dom
- Jag älskar snygga bilar
- Folk säger att jag är sjukt grym på att känna igen ansikten och komma ihåg saker om människor och vet mycket om folk jag inte ens känner. "Du kan ju typ allt om alla Sanna!"
- Jag skriver fortfarande dagbok
- Jag sover aldrig på mage
- Jag är en jävel på att spara pengar
- Jag gillade inte min klass på gymnasiet, alla var så omogna
- Det bästa som finns är när min pojkvän ler eller skrattar
- Hatar när folk ska spela viktiga och inte hälsa på stan
- 4 Comments Posted in: Vardag








Lol thats me post

- 1 Comments Posted in: Vardag








Väskproblem

Är ute efter en väska i denna stil jag hittade på HM. Jag är så dum, jag la undan den, men köpte den inte sedan dagen efter för jag tänkte 'äh kan köpa den från deras hemsida!' Men grejen är att den finns inte där. Men två liknande, men gillar den jag tog kort på mest. Har ni några tips på liknande väskor? Annars kliar det i fingarna efter att bara klicka hem en Michael Kors väska för dem sista pengarna jag har på Nelly.. 
 
- 1 Comments Posted in: Vardag








Mina senaste inköp

Idag har jag och mamma åkt ner till Erikslund för att shoppa! Jag köpte mig lite underkläder osv, men även denna jacka! Som ni såg så bloggade jag om dessa igår och jag kunde inte hålla fingrarna i styr när jag såg denna. Så j*vla snygg på! Värdens kap! Så jag satt ihop en bild med alla mina senaaste köp.
 
Måste även tipsa om dessa underbara toffsar jag köpte på Nelly, dem heter Blax och dem går aldrig sönder och sitter bra och skonsamt i håret en hel dag. Det bästa är att den är transperant och att inga hårstrån följer med när man drar ut den. Kostar 69 kronor för 8 st.
 
Jacka - KappAhl / Vit stickad - KappAhl / Jeans shorts - BikBok / Blax och Ögonskugga - Nelly / Donut - Gina Tricot
 
Väs
- 1 Comments Posted in: Shopping








Tips: Streama serier och film

Jag vill tipsa om en jätte bra sida fär man kan streama filmer och serier med svensk text! Kolla in SWEFILMER.COM. Jag och Emil brukar titta på The Walking Dead där men nu när vi väntar på nästa säsong, så testade vi att börja kolla på The Secret Circle som är en annan jätte bra serie jag kan rekommendera!
 
Dessutom är det Revenge (vill kolla på det med mamma, men dem avsnitten finns också på Swefilmer.com) och Tonårsbossen på tv ikväll. Någon annan som ska se det? Och vilken är dina favorit serier?
- 1 Comments Posted in: Vardag








Tunna dunjackor

Elle Macpherson är super snygg i en grön dunjacka. Dem två första i vit och svart är ifrån Lindex / Svarta ifrån North Face / Rosa ifrån Svea / Ljusrosa ifrån Colmar
 
Fan va snygga jackor jag testade igår! Började med att jag testade en tunn dunjacka igår på Lindex, sedan så satt denna så bra så resten av dagen i Västerås ville jag testa fler. Hittade även liknande på Gina Tricot och KappAhl. Här ovan är några tunna dunjackor. Vilken är din favorit? Googla så finns det massa!
- 0 Comments Posted in: Mode








Västerås

Har spenderat dagen på arbetsförmedlingen och i Västerås med min kära Elin. Oj vad mina fötter värker nu! Men kul har det varit och har shoppat massa fint. Här nedan ser ni lite av det och andra bilder ifrån dagen. (Cred till mig som försöker ta mer egna bilder och bli lite mer personlig haha! Kommer även fler bilder på mig ska ni se.. hehe!) Kommer bättre bilder på allt senrare under veckan!
 
Denna mysiga tröja köpte jag ifrån Hamtons Republic för KappAhl, som jag bloggade om tidigare. 
 
Inne på KappAhl.
 
As snyggt somrigt från Vero Moda, men köpte inte detta :) Galaxy & denim shorts med nitar!
 
Girlfriend of the year!? Haha var bara tvungen. Skämmer bort älskling som vanligt, allt ifrån Lagerhaus.
 
Vad har ni gjort idag?
- 0 Comments Posted in: Vardag








Finger tip rings

 
Bild tagen ifrån http://hippi-inn.se/
 
Jag gillar verkligen trenden med smala ringar som sitter på finger tipparna och måste därför tipsa om detta prisvärda 5-pack från Asos. Jag gillar att man får lite olika färger så att man alltid har någon som matchar ens övriga smycken för dagen! Finns här. 
- 0 Comments Posted in: Inspiration








Video

Jag vill ha min nya design nuuuuu! Blir galen & frustrerad på att vänta. Förresten jag har fått höra att folk som läser min blogg vill att den ska bli mer personlig, så det är något jag verkligen måste försöka ta tag i, hatar att ta ego bilder på mig och bara tjaaaa. Men kan ju börja med lite korta videosnuttar från påsk som jag satt ihop.
 
- 0 Comments Posted in: Videoklipp








Fullt över påsk

Varit fullt upp över påsk! Men nu ska jag börja blogga som vanligt igen. Runt tolv sa jag bege mig mot förskolan, ska jobba där idag :) Sköönt att ha någonstans att gå! Hur var eran påsk? Själv så kan jag beskriva den med tre ord mat, alkohol och efterätt. Dessutom så fyllde min älskade mamma år igår så jag är fortfarande proppmätt efter allt!
 
- 0 Comments Posted in: Vardag








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.