Fashionjoint

Shopping

Håller ni med? Jag tittar på internet, åker ner till affären, och det finns inte! Köp in fler då.. åh! Köpte två linnen och en bikini igår, linnerna var inte så viktiga.. Men vafan jag hittade ingenting, alla shorts är helt sajk storlekar också. Verkar som dom tror att man har fett smal höft och jätte breda ben? Och när jag väl hittar ett par shorts som passar så är dom trånga i midjan.

- 0 Comments Posted in: Vardag








Replay

När jag hör den här gamla låten så blir jag glad och tänker på de bra tiderna i mitt liv, mina vänner och sommaren :)

- 1 Comments Posted in: Musik








Stockholm Design Group


Snygga sandaler av Stockholm Design Group. 500 SEK

- 1 Comments Posted in: Vardag








Tips mot förkylning

Är det bara jag och min familj som har ont i halsen och är förkyld den här tiden på året? :) Jag har VÄRLDENS bästa tips till er då. Det hjälper mot både förkylningen och halsen. Dessutom är det jätte enkelt och gott.

Du behöver:
- En mugg och sked
- Svart vinbärssaft
- Flytande honung
- Panodil brus (som ska hjälpa mot de halsonda)

Häll upp saften och honung i en mugg, värm i micron i ungefär 1 minut. Sedan lägger du i din panodil och låter den brusa klart. Super gott och man känner verkligen att honungen blandat med värmen är len för halsen. Testa! Jag lovar att det hjälper.



- 3 Comments Posted in: Vardag








Lindex affordable luxury

Lindex kollekktion affordable luxury, vad tycker ni? Nu har jag bara tagit ut bilder på smyckerna från den kollektionen, för kläderna enligt mig är inte ett dugg intressanta. Halsringarna och harmbanden kan man se på deras shop är slutsålda. :) Folk verkar tycka om dom, själv tycker jag att halsringar av den smala modellen är snyggare! (Och absolut inte när håret är instoppat under ringen som Elin Kling hade på ett foto!)


- 6 Comments Posted in: Vardag








Glad

Jag är på så jävla bra humör!

- 2 Comments Posted in: Vardag








BrilliantSmile tandkräm

Kommer få en hel låda tandkräm hem från BrilliantSmile, kanske kan lotta ut någon av de här? Eller vad säger ni? Kommentera vad ni tycker. Men självklart ska jag testa den också!


 

Vem säger nej till vita tänder, i en tandkräm lixom?! Nu har dom kampanj på deras tandkräm på deras hemsida, så kika in. :) Den förlänger blekningseffekten och har ingen skadlig slipande effekt, som många andra tandkrämer tyvärr har.

- 1 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Sol!

Hej det är sol idag, så jävla skönt! :) Man kunde inte ha jacka på sig för det var så varmt här, är det varmt hos er? Ska ta och sätta mig och ta det lungt på balkongen, eftersom jag haft migrän så orkar jag inte göra något annat.

Blir att sätta på sig shorts!



Angående Freebra tävling! Tänkte bara tipsa er läsare om att det är fler bloggar som lottar ut freebra. Här är några av de Viktoria, Alice Svensson, Julia och Adras. Finns massa fler med de hittar ni på freebras hemsida :)
- 0 Comments Posted in: Vardag








Skön vecka?

Mina kommande skoldagar är så jävla sköna, idag hade jag nationellt prov i matte, det andra provet. Det gick sådär helt okej, hur gick det för er? Hade heller inte sista lektionen idag då jag är klar med allt, så himla lättad! :)

Denna vecka så har jag ett prov till och det är på Torsdag, och nästa vecka så går jag bara Tisdag, då har jag ett rest prov i alternativ medicin och cooperstest. På Måndagen den veckan ska jag och mamma till Uppsala och fixa sulor till mina skor och shoppa!!! :) Den 1 - 6 så är jag ledig och ska till Mora. Det ända som jag har kvar nu är två inlämnings uppgifter (och såklart det på Torsdag och Tisdag). Fan vad skönt!! Sommarlovet här kommer jag :)

Haha en rolig bild jag hittade på google!
- 3 Comments Posted in: Vardag








Freebra tävling!!

Hej allihopa, nu blir det en till tävling med Freebra! Nu 2011 fyller Freebra of Sweden 5 år - och det firar dom med en exklusiv VIT version av Freebra. Den finns i begränsad upplaga och kommer bara att säljas på Nelly.com, TWILFIT och andra utvalda butiker som ni hittar på freebra.se.


Så nu har jag fått chansen att lotta ut en av de vita, här på bloggen!

För att vara med ska du gilla freebra på facebook :) Sedan skriva att du är med och tävlar i kommentarerna. Skriv gärna om det på din blogg också.

 

Tävlingen avslutas 29 maj.

- 52 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








bloglovin'

Glöm inte lägga till mig på bloglovin'.

bloglovinbloglovin

- 0 Comments Posted in: Vardag








Att göra idag

Hej, det är faktist okej att börja din att-göra-lista med några saker som du redan gjort! Check, check och check! :)


Brukar ni också göra så, haha? ;)

Glöm inte kika in imorgon då blir det tävling!
- 0 Comments Posted in: Vardag








Kan dee



Jag älskar Kan dees kläder! Dom är fina allihopa, tycker alla ska ha ett plagg av henne. Jag har ett linne och en tygväska :) Visst är tjejen duktig på att rita/måla?! Sjukt.

Förresten så har jag fått sommarjobb! På ett rehab, vet inte riktigt exakt vad ja ska göra än, ska ringa min handledare imorgon, så det får jag återkomma med :)
- 0 Comments Posted in: Vardag








Inspiration

- 1 Comments Posted in: Inspiration








Foundation på borste, bra?

Är det någon bloggläsare där ute som testat L'oreal infallible brush foundation? Det är en foundation med en borste på toppen, så vrider man på korken för att på foundation ur borsten. Det låter super enkelt, men är den verkligen så bra som jag tror? Berätta ni som vet :D


- 1 Comments Posted in: Vardag








Väskor

Här är snygga väskor från Accessorize som är lite sommriga (stavning?) sådär :)

- 0 Comments Posted in: Vardag








Eurovision song contest

Godmorgon, haha :) Vad bra det gick för Sverige igår på Eurovision song contest! Trodde nästan vi skulle vinna ett tag. Vilka andra tycker ni var bra? Jag gillade finland och estlnad, sen massa fler, men det är dom jag kommer ihåg mest :)

- 0 Comments Posted in: Vardag








Lazy song

 

Hejsan, i helgen blir det tre dagars helg för mg, för har studiedag på Måndag. :) Jag hade velat slappa som dom sjunger om i låten, haha men nepp, här blir det plugg! Har 5 prov och 3 inlämningsuppgifter inom de senaste veckorna. Skolan är bra på att planera har jag hört? -.-

- 1 Comments Posted in: Musik








Recept på is chai

Nu när det börjar bli riktigt varmt ute, så tänkte jag lägga upp ett recept på hur man gör is chai.

 

Du behöver: Mjölk, isbitar och chailattepulver.

Gör så här: Häll i lite vatten i botten på ett glas och värm i micron tills vattnet är kokhett. Häll efter det ner chailattepulvret i vattnet och rör om ordentligt (pulvret löser inte upp sig i kall vätska). Fyll efter det på med iskall mjölk och isbitar, och rör om. Klart! Lätt som en plätt och otroligt gott!

- 3 Comments Posted in: Vardag








Stråhatt - hiss/diss

Vad tycker ni om att bära stråhatt på sommaren? :) Jag tycker det är fint och väldigt sommrigt, men inte alla som passar i det. Den här kommer från HM och är väldigt enkel. Jag ska testa en sån när jag är på HM nästa gång. Skönt att kunna variera om man inte vill bära solglasögon hela tiden.

HISS eller DISS?

 

- 2 Comments Posted in: Vardag








BikBok


Hej jag håller på med ett skolarbete om Bik Bok :) Så därför vill jag höra från er vad ni tycker om bikbok? Så alla skriv en liten kommentar och ett betyg 1 av 5. Skulle vara till stor hjälp.
- 6 Comments Posted in: Vardag








Sommar


Ett par shorts, en shirt, bikin och insmörjd med kräm så man inte blir röd, är inte alls långt borta nu, typ där nu ju :) Har solat idag faktist, så himla skönt och imorgon väntar det fint väder igen!

 

Förresten testade bikinin på bilden och den satt super konsigt på mig, den var för kort över ryggen och ifall man tar en storlek större så blir den ju inte bra passform över brösten, åhh typiskt.

- 2 Comments Posted in: Vardag








nanastygal

Om man ändå var rik.. eller vad säger ni? ;)

- 0 Comments Posted in: Vardag








Shorts

Kanske bäst att börja köpa mer shorts nu när det ska bli 23 grader på Tisdag och allt ;)

- 0 Comments Posted in: Vardag








Värme



Ser ni vädret? Yey, det blir bättre!

- 1 Comments Posted in: Vardag








Smoothie

Här är en annurlunda smoothie, som verkar jätte god, jag har själv inte testat den än! :) Hittade bilden på internet. Måste testa den efter skolan, se om den slår min jätte goda, som faktist alla som testat den sagt att den vart jätte god :)



Nej, nu ska jag kila till skolan och ha engelska nationella, önska mig lycka till!
- 2 Comments Posted in: Vardag








tygkasse

Brukar ni använda tygkasse? Isf tycker jag att ni ska lägga upp bild på den på eran blogg och visa mig :) Jag tycker tygkassar är bra för det är miljövänligt och snyggt. Kanske inte alla, men det flesta.

Så här ser min ut! Vad tycker ni?




I staden San Fransisco och en rad andra stora städer är det numera förbjudet att använda bärkassar av plast. På andra ställen har man infört skatter och avgifter för att användingen ska minska. I Sverige är det ännu lagligt och vi konsumerar upp mot en miljard plastkassar per år.
- 0 Comments Posted in: Vardag








Valborg

Hej, jag hade jätte kul igår, och kommer inte blogga så mycket idag, jag måste plugga, känner ångest eftersom jag har ett stort prov på tisdag i alt medicin. :) Berättar snabbt om gårdagen - Åkte till Uppsala tidigt sen hem till Enköping igen efter ett tag, var inte så bra väder där så var inte så kul som man trodde, men Sandra, jag och Renée (som jag hade frågat ville följa med!) satte oss på en mysig pub/pizzeria och åt gott mest hela dagen haha, meadnas dom andra gjorde något (?).

Sen till Enköping och fixa oss till Frida, och var där ett tag och hade trevligt och träffa lite nytt folk. Och sen åkte vi till några jätte snabbt, vet inte vilka. Sen åkte vi till gröngarn, men var bara typ 95or dår, så lånade toan sen åkte jag och Renée hemåt, haha träffa på lite problem, men det lämnar vi..

Bild i Uppsala
- 0 Comments Posted in: Vardag








Detta köpte jag:

Den här köpte jag i Uppsala, men ska shoppa med Renée i Västerås någon helg, eftersom utbudet inte var det bästa :) Om ni undrar vad något är köpt så kommentera och fråga!



Randig bikini "Ta två bikinidelar betala för 1" 99:-



Vanligt brunt linne, men lite vitt i, ja ni fattar :) 49:- (rea)



Baksidan med hål i ryggen! På ett vitt linne
149:- tror jag?
- 0 Comments Posted in: Vardag








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.