Fashionjoint

felicia

Min favoritbloggare, vem är din?

- 3 Comments Posted in: Vardag








299 kronor

Jag brukar tycka att den här typen på tröja inte passar på mig, men den här kanske gör det? :) Hoppas det, för den var fin, den ser så mysig ut till våren som är påväg! Eller vad säger ni?

- 3 Comments Posted in: Vardag








Reaveckor på stayhard

För er som brukar handla på Stayhard.se, så har ni tur, det är reaveckor där just nu! Klicka på bilden för att komma till rean. :)

- 0 Comments Posted in: Vardag








Tävling - super glandin


En till tävling redan? Japp! Nu har ni chansen att vinna Velvet touch och Super glandin vitamin a-cream!


1. Skriv att du är med och gilla Super Glandin på facebook!
2. Länka min tävling, om du vill ha större chans att vinna! :)

Och rösta gärna på mig här, men det är inget måste! :) Skulle vara snällt.

- 31 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








ana gina - jag skrattar idag




Ana gina sjunger den här så fint, visste inte att hon var så bra på att sjunga! :) Vad tycker ni, visst är hon bra?

Förresten senare idag kommer det upp en till tävling, så håll utkik! ;)
- 3 Comments Posted in: Musik








nittionio kronor på hm

Titta vad fint linne från HM, för bara 99 kronor. Ett brottarlinne med dragkedja. Den passar nog jätte bra till shorts! =)

- 4 Comments Posted in: Tips








I veckan ska jag..

Vad ska ni göra i veckan sötnosar? :)

- 1 Comments Posted in: Vardag








tävling - vingar örhängen!



Nu har ni chansen att vinna dom här fina örhängen från ☮JewelrybyMATILDA! En tjej som gör egendesignade trendiga örhängen. Så ta chansen och var med och tävla. Alla kan vara med!
Skriva bara att du ska vara med och lova att kika in på hennes fina smycken! :)

Vinnaren är kontaktad
- 42 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








sommarklänning



Den här MÅSTE jag beställa.
Gah fin va! .. Det är ju trots allt sommar snart! (a)
- 3 Comments Posted in: Vardag








Ear cuffs

Mitt tips till er är ear cuffs från JFR!


Tror stenhårt på att ear cuffs kommer bli hett nu till våren och sommaren! Galet snyggt ju, och speciellt något för er som inte har hål i öronen! Så skynda er och köp in dom här fina på bilden. De kommer ifrån JFR, där dom har jätte fina smycken!
- 0 Comments Posted in: Tips








kattunge

Mimmi är Renées kattunge och det är väl värdlens sötatse? :) Jag och Tess lekte med dom hela dagen igår kväll, man blir ju som käär. Hon låg på sidan va min mage och sov. Den här bilden med fyra bilder hah, får såklart bli dagens bild.

- 2 Comments Posted in: Vardag








byta stjärntecken?

Satt och läste på Isabelles blogg och läste till min förvåning det här: Nu ska vi tydligen byta stjärntecken!? Vad i helvete! Vem kommer på något sånt? Som Isabelle också hade skrivit "Tänk dom som tatuerat in det". Jag är kräfta och konner nu bli jungfru. Vad kommer ni bli? Eller någon som har tur och har samma? :)

Stenbocken: 20 januari till 16 februari.

Vattumannen: 16 februari till 11 mars.

Fiskarna: 11 mars till 18 april.

Väduren: 18 april till 13 maj.

Oxen: 13 maj-21 juni.

Tvillingarna: 21 juni till 20 juli.

Kräftan: 20 juli till 10 augusti.

Lejonet: 10 augusti till 16 september.

Jungfrun: 16 september till 30 oktober

Vågen: 30 oktober till 23 november.

Skorpionen: 23 november till 29 november.

Ormbäraren: 29 november till 17 december.

Skytten: 17 december till 20 januari.

- 5 Comments Posted in: Vardag








sol!

Idag så är jag hemma fär jag är sjuk, så har suttit mycket vid tvn och datan såklart, haha. Men jag har också vikt in lite kläder (känner mig duktig hah).

Måste bara säga att jag skrev på facebook att jag hade tjugo grader på balkongen, när det var eftermiddagssol. Precis på väggen där solen ligger på och där termometern ligger! Alltså vad är det mina facebook vänner inte fattar? Det var tjugo grader? Haha fråga mamma, hon som berätta det till mig först. ;) Skitsamma, är bara lättirriterad när folk inte tror på mig.

Iaf så ville jag tipsa om en ny ögonskugga som kommit ut Smokey eye effect. :) Har tittat på videor på youtube där dom använder den här och måste säga att det ser väldigt enkelt ut!

- 0 Comments Posted in: Vardag








macaroons på mc

Visste ni att dom säljer macaroons på mc donalds i Frankrike? ;) Kan det inte vara så här i Sverige med?
- 0 Comments Posted in: Vardag








sunrise leopard cross

 

Varför ska de fina kläderna vara dem dyra? (a) Vem har bestämt det?? Titta på den här videon med andra fina kläder från samma märke: Tokyolux Fall 2010 Commercial !

- 0 Comments Posted in: Vardag








drömmar om döden betyder..

Inatt drömde jag bara om massa död. Först dog mamma, sen dog min kompis mamma, OCH sen så hade tydligen min kompis vart gravid omedvetet och det blev missfall. Jag vet inte om jag drömde om döden och så för att jag och mamma tittade på det okända och medium igår. Jag brukar drömma saker som handlar om något som hänt dagen innan. Men man brukar också säga att drömmar betyder olika saker. Så här stod det om döden:

"Om man drömmer om döden, även vår egen död behöver inte betyda något olycksbådande. Självklart kan det berätta om sorg, förtvivlan och saknad, men det kan också berätta att slutet på en episod i vårt liv är på väg. Det kan också visa att något nytt är på väg, vi kommer till en ny fas i vårt liv."

Det passar verkligen in på mig för idag ska våran gamla villa städas och imorgon ska vi ge nyckeln till dem nya som flyttar in. Jag har inte velat flytta till lägenhet, och det känns fortfarande ovant att inte bo i den stora villa med den stora tomten. Där jag har mina närmaste vänner någon minut ifrån.



Brukar ni drömma? Kan ni inte berätta om något ni drömt om :)?
- 0 Comments Posted in: Vardag








mandarinen borta?

Haha så typsikt mig..

- 1 Comments Posted in: Vardag








hold my hand ♪

Godmorgon sötnosar, har nyss tagit jeffery på den snabbaste promenaden någonsin :) Haha jag hinner inte ta han långt så lät han kissa några gånger utanför lägenheten. Har precis ätit frukost och ska om en timme gå ner till Novisen och ha matlagning i tre timmar med Tess! Kock nästa? ;)


Här bjuder jag på en låt med Akon och Michael Jackson :)
- 0 Comments Posted in: Musik








.

- 0 Comments Posted in:








solsidan

Ni missar väl inte solsidan ikväll? :) Det bästa pågrammet någonsin! På kanal 4, klockan 20.00.

- 0 Comments Posted in: Videoklipp








take away

Nu har jag duscha och städat mitt rum och lyssnat på musik :) Ska ut på en promenad med Jeffery strax, sedan så ska mamma och jag äta grekiska take away! Mums.. Vad ska ni göra idag? :)

Edit: Det var stängt på grekisk take away, blir vita elefanten istället! =)

- 1 Comments Posted in: Vardag








tatueringar!

Vad har jag gjort sen jag kom hem från skolan? Jo, jar har suttit i timmar och blivit inspirerad av massa tatueringar, tycker det är så kul att titta på sånt, för det är så många olika fina! :) Brukar ni också tycka att dom bilderna är fina? Här är några fina jag hittade.

Har ni någon tatuering? Jag har ingen men ska nog tatuera mig efter jag fyllt arton. Vet att man kan göra det nu ifall man har målsman med sig, men vill vara helt säker på att jag gör rätt val! :)



- 3 Comments Posted in: Inspiration








hjälp!!

Ska jag beställa den här fina tygväskan eller inte? Alla mina vänner som jag frågar säger olika! Jag tycker den är fin, den är på rea nu och med frakt och allt så kommer den att kosta 178 kronor :) Är det värt det för en tygväska? Man hittar ju faktist inte snygga tygväskor på så många andra ställen.. säg lxm ngt ställe :o Så nu vill jag ha hjälp, skulle NI ha köpt den?




Ska jag köpa den eller inte.. det är frågan?! Hahah..
- 9 Comments Posted in: Vardag








naglar

 

Titta vad jag har beställt hem för något! :) Lite olika mönster, inte bara dom som hon har:) Är överlycklig, haha älskar att hålla på med mina naglar! + Lite annat! :)

- 1 Comments Posted in: Vardag








snygga mobilväskor


Är ni som mig och tappar mobilen i golvet ofta? Tur att min mobil håller, men den börjar nog få lite skråmor. Så nu vill ja tipsa alla mobil-tappare, haha! Den här skitsnygga väskan finns i snygga färger för 49:90 kronor på HM! :) Fin?

Psst.. tänkte för en gång skull beställa några små saker från internet någon dag, vilket jag inte brukar för det bara bli fel, haha. Så nu vet ni det... hah. brukar ni också få fel?

- 6 Comments Posted in: Tips








spring/summer 2011

Godmorgon! Här bjuder jag på en tjuvkik på lite saker som kommer att finnas i affärerna 2011! :)






Här mina 2 favoriter som jag kommer att köpa i år!! :)

- 2 Comments Posted in: Vardag








lite om mig

Nu får ni veta lite mera om mig, för här är några saker ni kanske inte visste om mig:

- Jag tycker inte om när folk säger att jag är smal. Eftersom jag försökt gå upp i vikt.
- Jag älskar djur och har haft djur i hela mitt liv.
- Jag tycker inte om när folk gör XD, XP, "hehe" och :P på msn! Jag änvänder mig bara av :P när jag blir irriterad, inget annat. Och sen blir jag irriterad om man gör :S vid fel tillfälle.
- Jag har blivit erbjuden/förfrågad om modelljobb i Eskilstuna, men tackade nej.
- Jag vet inte om den här är så intressant haha - men jag har inte sett Avatar, dom 2-3 (?) senaste harry potter filmerna och massa andra stora filmer. Folk brukar bli galna när jag säger det.
- Jag har dålig syn på ena ögat och har blivit rekommenderad glasögon.
- Jag hade/har ofta mycket ögonmigrän och vanlig migrän. Men det börjar försvinna nu för jag har slutat knäcka nacken :)
- Jag kan inte öppna bananer.
- Jag HATAR när folk har/köper samma saker som mig. Haha jag är verkligen jätte känslig emot sånt, vill oftats ha saker som inte så många har.





- 2 Comments Posted in: Vardag








no ordinary family

Ni ska väl se på det idag 20.00? Det verkar jätte bra, handlar om en familj som har fått superkrafter typ:) En kan springa jätte snabbt och en annan kan höra folks tankar osv. Typ som Heroes kan jag tänka mig, men jag tappade handlingen lite i slutet på den serien. Får hoppas att den här är bättre! Har en känsla va det! :)

Vilken superkraft skulle du vilja ha? Jag skulle vilja kunna flyga eller läsa folks tankar, om man fick bestämma själv när man skulle det.

- 0 Comments Posted in: Vardag








modegallerian ♥


Klicka på bilden för att komma till hemsidan, så du kan shoppa loss ;)

Jag kan sitta i flera timmar och titta på kläder från Modegallerian.se, älskar den sidan för dom samlar produkter från alla mina favorit butiker! Men här är mina absoluta favoriter, som ni ser så saknar jag sommaren! Ska iaf köpa jackan om den finns då :) Nu när det är rea hittar man mycket billigt - tex den näst sista klänningen kostar 49 kronor! Billigt!! Så den här hemsidan är ett tips från mig till er.

Vilka är era favoriter från hemsidan?
- 3 Comments Posted in: Vardag








bästa vänner






Den sista bilden gillar jag ♥ den påminner om mig och Sandra. Vi är bästa vänner! Bästaste bästa vänner.

- 1 Comments Posted in: Inspiration








tackokväll

Ikväll har vi dukat fint för vi ska äta tacos med min moster och hennes man! :) Ska bli trevligt, mamma och pappa har gjort drinkar och allt, hah :) Annars så har vi städat lite i lägenheten, så nu börjar det likna ett hem, haha. Hoppas ni har en lika mysig kväll som jag kommer att ha.

Kram

- 1 Comments Posted in: Vardag








Justin Bieber - Pray

Den här låten & videon är så fin :') ..

- 1 Comments Posted in: Musik








dyr väska




Om jag hade råd skulle jag köpa den :( 600 kr... Jag har pengarna, men skulle aldirg betala så mycket för en liten väska, åhh. Fin va!? Ni som vill betala så mycket för en väska tipsar jag verkligen till att köpa den! :)

- 1 Comments Posted in: Vardag








nastygal


När det blir varmt så kan man ha sånt här fint på sig - om man har råd dvs.. ;) Haha, dock var dom här sakerna ganska dyra, men snygga. När jag blir rik någon gång så ska jag köpa mig allt jag vill ha (a) .. ifall den dagen nu kommer, hahah.

- 0 Comments Posted in: Vardag








kartonger överallt

Så här såg det ut för ett tag sen i lägenheten, var så här mycket i varje rum. Tur att vi packat hälften nu och jätte snällt att min söta moster kom över och hjälpte till i hela köket och lite i mitt rum. :)

 

- 0 Comments Posted in: Vardag








fula fingret

d a g e n s  p i c

- 0 Comments Posted in: Vardag








packdag

Imorgon flyttar jag :( Så dagen består väl av att packa kläderna och lite annat smått, det sista jag har kvar i mitt rum. Fan vad tråkigt. Men ikväll ska jag basta en sista gång iaf, och nu på dagen åker ja till nya lägenheten och hjälper till sätta ihop bokhyllor osv, det ska iaf bli kul fär jag är ganska bra på sånt. (a)

Bilden tog jag igår, haha i alla dom här tre lådorna så har jag smink och hår-saker, tänk vad mycket sånt man hade då;o

- 0 Comments Posted in: Vardag








mitt 2010

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? – Ja det gjorde jag
Höll du några av dina nyårslöften? – Hade inga tror jag:)
Dog någon som stod dig nära? – Nej ingen, å det är jag glad för!
Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? – Mycket!

Har du varit sjuk eller skadat dig? – Migrän på alla olika sätt, hah..
Bästa köpet? – Min mobil, den köpte jag väl i år (?)
Vad spenderade du mest pengar på? – Kläder :)
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010 – Waka waka
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? – Lite mitt i mellan tror jag, har vart upp och ned gångar:)

Vad önskar du att du gjort mer? – Resa
Vad önskar du att du gjort mindre? – Vart sjuk
Hur tillbringar du julafton? – Med min familj och släkt ♥
Var du kär i år? – Haha nej inte direkt..

Favoritprogram på TV – Halv åtta hos mig, berg flyttar in, vänner, secret life of american teenager och fångarna på fortet mm.
Bästa boken du läste i år? – Elsas mode :)
Något du önskade dig men inte fick? – Mycket man vill ha.. En kille kanske.. och reesa!
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? – Ja
Vad fick dig att må bra? – Folk som säger så fina saker:')

Förresten den här blusen hade jag på mig på nyår:


- 0 Comments Posted in: Vardag








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.