Fashionjoint

15% på nelly

Flare Jeggings / Ray Ban Erika / MBMC Bracelet / Frayed Espadrilles
 
Imorse fick jag ett sms att det var 15% på allt på Nelly! Har kollat in dessa byxor tidigare och har precis lagt en beställning på dem och skorna. Tycker det är så fint med utsvängda jeans, får hoppas dem passar. Även armbandet är så enkelt och fint, men den är tyvärr för stort för mig. Dem har fått in mycket nytt, så in och kika!
- 0 Comments Posted in:








Önskelista - 22

 
marmor lampa - eos - aloe vera ansiktskräm - epilator - presentkort på ögonfransförlängning, frisören och tandblekning - tavla och ram - by malene birger skal (älskar väskan i samma färg) - freebra - stockholm by svensk tennvas - pengar
 
Om två veckor så fyller jag 22. Galet! Man glömmer nästan bort sånt i all flyttkaos haha. Det är sååå mycket man vill ha när man flyttar så det var svårt att komma på saker som jag önskar mig utöver massa inredning. Vill även ha massa mer ifrån svensk tenn och missoni, men det tog jag inte med på listan. Dessa saker ovan hade jag blivit jätte jätte glad över!
 
- 1 Comments Posted in: Vardag








sick/pasta carbonara

fix inför midsommar
 
Idag hade jag velat spenderat dagen i soffan framför någon serie hela dagen, då jag är dödssjuk i förylning och har skadat hela knät och stukat foten. (skrev ett helt inlägg om det nyss, men raderade allt för vill inte klaga i ett helt inlägg haha..) Men jag har varit tvungen att packa upp det som var kvar i kartongerna här då jag måste packa det allra sista imorgon i den gamla lägenheten. Annars har jag och Emil, som förövrigt också är sjuk hah orkat göra lite pasta carbonara, en av mina favorit maträtter. Mums! Nu ska jag snart sova och hoppas på att vakna piggare imorgon!
 
/ En tjej som skulle betala flera tusen för lite chips och choklad nu
- 0 Comments Posted in: Vardag








bikbok by elsa ekman

Tryck här för att komma till kläderna
 
Jag dregglar framför dessa kläder. Elsa Ekmans kollektion för Bikbok släpptes ju igår och det är vid dessa tillfällen jag önskar man bodde i en större stad med fler klädesbutiker.  Kläderna ovan är verkligen verkligen i min smak och jag vill mer än gärna ha allt dessa i min garderob. Så stiliga i snygga mönster och färger! Mest av allt byxorna, som nu är slut i XS och tygväskan är även en favorit. Ska man chansa och klicka hem väskan och byxorna i S? Hm...
 
Elsa Ekmans blogg.
 
- 0 Comments Posted in:








cross body bags / clutches

 
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10
 
Den lilla väskan/clutchen är en riktigt snygg accessoar i sommar och jag har ovan valt ut mina favoriter ifrån nätet! Själv använder jag en riktigt snygg väska ifrån Scorett (denna) som passar till allt, men skulle gärna vilja ha en till att byta av med i sommar. En i färg och som sticker ut lite, så det blir en del av outfiten! Jag kan inte välja en favorit av dessa, vilken gillar du mest?
- 0 Comments Posted in: Inspiration








happy hippie

 
Två favoriter i en och samma låt. Idag har jag donat i lägenheten och ska snart locka håret inför midsommar. Hoppas hoppas det blir bra väder, även om alla vädersidor är emot mig, så ska jag dansa soldansen hela natten, för imorgon vill jag ha klänning och krans! Men ooom det skulle regna kör jag på mina ett par nya fin byxor ifrån Bikbok, haha..  Ska ni köra på klänning eller långbyxor? Nu har jag äntligen hittat kartongen som jag la min systemkamera i, så nu blir det mer egna bilder igen!
 
Kolla in på bloggen ikväll för en stor gudie på fina sommar väskor/clutches!
- 1 Comments Posted in: Musik








inrednings shoppingrunda

 
Nu är ja helt slut! Det blev en spontan shoppingdag med Sandra på Erikslund för ännu mer saker till lägenheten. Köpte allt ifrån fina duschhandukar ifrån HM Home till ljuslyktor. Ni ska få se lite bilder när vi målat om två väggar här i lägenheten. Testade även kläder, och denna klänningen ifrån Bikbok fastande jag för pga av mönstret och färgerna, men den var alldeles för stor även om jag försökte förvandla den till en tröja.. Men hittade ett riktigt snyggt linne iaf!
 
Nu på kvällen har vi varit hos Emils syster för att planera midsommar, för våran del blir det att vara hemma här i Enköping och grilla och spela spel. Vad ska ni göra? 
- 0 Comments Posted in: Vardag








3 eye concept highlighter

Det senaste vill-ha-begäret är på denna highlighter. Det är en skimrig highlighter som är i krämform. Den finns i tre olika färger och man kan antingen applicera den som den är eller blanda med sin concealer. Jag skulle jätte gärna vilja ha den i färgen Santorini! Jag vill att en highlighter ksa vara såhär SUPERSHINY som på bilderna ovan, speciellt nu till sommaren. Antingen så beställer jag den nu, eller så får det klia i fingrarna ett tag till och jag väntar till min födelsedag..
- 0 Comments Posted in: Skönhet








flyttkaos

Igår var mamma och jag en sväng till Västerås, skulle kika efter sommarkläder och lite inredning. Hittade en somrig topp och ett par vida byxor, som jag ska visa er senare. hade velat hitta shorts och sommarskor, hah! Till Emils och min lägenhet köpte jag kuddfodral och lite sånt på H&M Home som hade öppnat i Västerås. Dem har så mycket fint! Nu sitter jag i våran lägenhet (första gången jag inte säger Emils..) och ska snart ta en promenad, sen ska jag orka fortsätta packa ner lite saker hemma i den andra lägenheten!
- 0 Comments Posted in: Vardag








ivyrevel favoriter

Här är mina favoriter ifrån Ivy Revel. Den svarta klänningen var en favorit för några månader sen också, jag tror att det är en sån klänning som aldrig går ur tiden, passar till allt lixom. Nu har jag bara morgondagen kvar på jobbet sen börjar min semester. Måste ta en shoppingtur någon dag och skaffa lite sommarkläder! Har ni sommargarderoben klar?
 
- 0 Comments Posted in: Mode








diy marmorbord

 
Jag läste på en av mina favorit inredningbloggar, 36kvadrat - om ett super snyggt och enkelt sätt att göra om ett ikea bord till ett marmorbord. Jag hade annars tänkt göra ett själv tillsammans med Emil ifrån grunden, men denna variant var även den en riktigt snygg och billig! Håller ni inte med? Nu velar jag mellan denna variant eller göra en egen.. Kanske blir ännu snyggare om man gör en själv? Sen är det ju frågan om vilken färg - rose/svar/vitt/silver/guld? Haha åh jag som är sämst på snabba beslut i hela vida världen.
- 0 Comments Posted in: Vardag








st. monica shorts

Svarta / Vita / Svartvita
 
Basic svarta och vita shorts ifrån Bikbok. Riktigt snygga! Längtar såå tills alla går runt i shorts, kjolar och klänningar! Om en vecka börjar min semester och just nu känner jag mig inte så taggad om vädret inte blir varmare. Igår kväll blev det utgång på en skum fest i något hus vid hamnen med Emils släkt, haha. Men det var kul! Hoppas ni har haft en rolig helg! Vart jätte sugen på att gå ner på kvällspromenad och ta en mjukglass på stan! Puss
- 0 Comments Posted in: Mode








Stitches ♫

 
- 0 Comments Posted in: Musik








missoni home kärlek

bricka 449 :- / små handdukar 160 :- / st
 
Åh, idag efter jobbet så hämtade pappa upp mig för att direkt åka och hämta ut paket! Mina efterlängtade Missoni home saker hade kommit! Är så kär i detta märke och alla deras inrednings saker. Nu sitter jag hos Emil och skulle ut och jogga nu, men hade glömt mina tränings tights hemma.. Så irriterande! Det är så fin kvällssol ute nu så hade varit skönt. Men det får väl bli imorgon istället. Då passar vi på att sätta på några avsnitt av Orphan Black istället och planera lite inför flytten i helgen.
- 1 Comments Posted in: Vardag








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.