Fashionjoint

Yey!

 
Jag har fått jobb! Yey! Det är på Ica, i början kommer det vara timvikarie som jag är nu på förskolor, men det blir mera timmar nästa år då en ska bli mammaledig. Så kul, då kan jag dem dagarna jag inte har jobb vara tillgänglig på förskolan.
 
- 13 Comments Posted in: Vardag








Persunmall wishlist

bloggare bloggen logga pengar på tjäna pengar
KOLLA HIT ALLA BLOGGARE! Tillsammans med Persunmall så har ni nu chansen att tjäna lättförtjänta shopping pengar! Gör ett kollage i ett blogginlägg med eran Persunmall önskelista. Glöm inte att länka produkterna! Länka sedan ditt blogginlägg här nedan i inlägget, tillsammans med din email. Ni får mellan $5 till $10 per blogginlägg. Du får max göra 2 per vecka. Gäller tills 15 december.
 
Det är 2,5 vecka dit vilket betyder att om du gör 2 inlägg varje vecka och sedan 1 på den halva veckan. Så kan du få ett presentkort på $25 till $50! Om det går bra så fotsätter vi längre! Man får en gåva om man handlar över $30!
- 24 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Im so fluffy

fej päls hm kofta kollage mode mode päls äkta päls
 
Lagarconne / Question-Air / H&M / Net-a-porter / Bag Borrow or Steal / Michael Kors
 
Kalla dagar som dessa så vill jag bara krypa ner under täcket brevid Emil och stanna där. Så denna outfit skulle inte sitta fel! Jag är inte frisk än och det är så frustrerande, för jag har ingen energi alls och jag har så mycket jag vill göra! Min husläkare trodde jag höll på att få köttelfeber. Vart så ledsen först för jag såg framför mig att jag i 3-4 månader kommer få skit tråkigt, (man får inte anstränga sig alls då) ..Men det tror inte jag för både Emil och jag har fått massa röda prickar i ansiktet nu, som tydligen ska vara höstblåsor, hoppar väl på det då. Vill verkligen inte få köttelfeber!
 
Idag har jag varit på arbetsintervju igen, kan ju bara säga thanks god for make up! Annars hade dem fått sett ett lik med påskkärring prickar i hela ansiktet! Haha undra hur det skulle se ut.. Ikväll blir det Paradise Hotel för min del, ska ni också kolla?
- 2 Comments Posted in: Vardag








On my wishlist this year

2013 blogg julkalender christmas dear santa idol 2013 julklappslista min lnskelista new year nyårsafton sear santa wishlist xmas önskar mig till jul önskelista
I år önskar jag att några av dessa saker ligger under julgranen.Ögonskuggs penslar ifrån Too Faced, Nike air max, Curticle oil pen ifrån The Body Shop, Vicotrias Secrets travel brush set och passport fodral, en mysig turtleneck tröja, böcker: Från blogg till business, Skönhetsbibeln och The Wah Nail Art book, Presentkort på Too Faced, Hollister och hos frissan, en Instax mini polaroid kamera rosa och en Mac highlighter i färgen Shell/Frost.
 
Vad önskar ni er i julklapp? Glöm inte att i December så börjar min advents kalender där det på utvalda datum kommer massa roliga tävlingar för er!
- 5 Comments Posted in: Vardag








Dresses

dress jul 2013 julafton klänning kläder tips julklappar mamma pappa man kille tjej pojkvän hm julkläder julklänning röd vinröd lasula nelly
Alla dessa finner du för 300 kronor hos Nelly. Perfekta sommar partyklänningen, någon för alla! Den första är jag såå sugen på att köpa! Kan tänka mig att dem sitter som en smäck också! Älskar dem. Vilken blev din favorit?
- 0 Comments Posted in: Mode








6 tips för läpparna

baby lips billigt burts bees eos glans ingrepp lip plumper lip venom läpp läppglans läppstift läppsyl max factor oglans procle större triangle bra
Läppsyls tokig som jag är så kan jag tipsa om Burt's Bees läppsyl som är mina absoluta favorit, vet att jag har tipsat om den flera gånger förr! Den finns i jätte fina färger! Eos är ett vanligt läppsyl men i rund söt förpackning,som jag alltid brukar ha i väskan. Ni som använder läppstift, men känner att det blir för stelt och torrt, kan använda Max Factors glans stift, som gör det bara lite glansigare. Rekommenderar glansstift alla gånger före läppglans. använder inte genomskiligt läppglans då jag tycker det ser för sminkat/plastigt ut, så denna är perfekt för mig!
 
Jag, precis som många andra tjejer eftersträvar gärna det där lilla extra plutiga läpparna. Men utan något ingrepp. Då kan jag tipsa om dessa lip plumer: Ifrån DuWop har jag testat två som inte ska göra ont alls, en med glans och ett i vanligt oglansigt stift. Skillnaden på mig är inte så stor alls men kan tipsa er som gillar att använda läppglans att den är fin att ha som vanligt. Den bästa är Procle Lip Volume, som också är billigast! Man märker en synlig skillnad och när jag tar fler lager och gnuggar läpparna hårdare, så blir läpparna ännu större, men denna gör också ondast. På Eleven finner du denna för endast 35 kronor, för bra för att vara sant!? Jag är sugen på att testa Make Up Stores, någon som testat den?
- 0 Comments Posted in: Skönhet








Feber

Ligger hemma med feber och har ingen ork att blogga. Min hals gör jatte ont och mitt huvud dunkar. Gick och la mig 6 igår och vaknade 9 imorse, vaknade flera gånger på natten och frös, sen svettades. Usch för feber. Vi hörs imorgon!
- 3 Comments Posted in:








2 minutes of VSFS 13/14

13/14 2013 2014 vicotrias secret fashion show victoria secret vs
- 1 Comments Posted in: Mode








Victorias Secret i London

London body mist boy london butik butiks bästa dofter forever21 gudie jul 2013 julafton klänning kläder tips julklappar mamma pappa man kille tjej pojkvän hm julkläder julklänning röd vinröd köpa nätet oxford pink prices priser pullandbear reda resa se online street topshop tore victorias secret vs victoria weekend
 
Här är några bilder ifrån Victorias Secret i London! Några frågor om resan eller shoppingen? Har bara ett inlägg kvar med skorna jag köpte där! Blivit väldigt utraget med dessa London inälgg, men det är så mycket bilder så jag vill inte ha alla bilder i samma, det blir så långt då! Vill ni se allt i så kolla i kategorin London 2013.
 
 
- 2 Comments Posted in: London 2013








Music make me happy

 
Sitter ihopkurad hemma och fryser lite och känner att jag börjar bli kraslig i halsen. Vill inte bli sjuk nu. Sitter och lyssnar på mina tre favoritlåtar just nu. Åh musik gör mig så glad, nu vill jag dansa. Lyssna på mina favoriter just nu.
- 1 Comments Posted in: Musik








Kim Kardashian smink tips

smink kim kardashian cheek video make up
 
Är ni bra på att sminka er? För några månader sedan så var jag jätte dålig på att lägg en snygg ögonskugga. Då började jag kolla på steg för steg bilder och klipp på youtube och började träna hemma och sprang och visa pappa varje gång för att fråga om det var bättre än gången innan. Nu kan jag lägga en bättre ögonskugga! Men nu vill jag lära mig att lägga en bättre bas också! Hittade den här videon och måste verkligen testa detta tips som Kim Kardashian följer!
 
Kan ni läsare och jag göra en deal? I veckan ska vi ALLA testa detta? Så lämna en kommentar sen hur det går för ER!? Jag blir glad om 1 av er verkligen försöker sig på detta, tänk om ni är super duktiga? Ska bli kul att se hur det kommer gå för mig idag haha.. usch kommer se ut som en tvättbjörn haha!
- 1 Comments Posted in: Skönhet








Godnatt


Med denna bilden säger jag godnatt. Har precis kollar klart på paradise hotel, love drama! Kollar ni på paradise? Haha ses imorgon!
- 0 Comments Posted in: Vardag








Sushi lunch

sushi lunch jobbcoach mat restaurang min. vardag kamera canon nikon
Fikade med Mia imorse och nu sitter jag och äter sushi med min underbara jobbcoach! Super gott! Så glad att jag äntligen tycker om sushi, haha tvingat i mig det tidigare för jag har alltid velat tycka om det, men nu älskar jag det! Senare idag så ska jag till min kusin oh fira henne. Vad ska ni göra idag?



- 0 Comments Posted in: Vardag








Livet

Vad är ditt mål i livet? I det stora hela lixom?
Tex. Jag vill hitta min drömman (vilket jag verkligen gjort, emil jag älskar dig och du är det värdefullaste jag har), jag vill resa jorden runt och se världen tillsammans med mina älskade vänner och familj. Jag vill bada med delfiner. Jag vill ha ett yrke jag älskar och goa kollegor. Bo i en fin villa som jag och emil har byggt och bo där med våra barn och några djur. Jag vill att alla min närhet ska vara friska och må bra och att dem är lyckliga, som jag. Oh juste, en walk in closet och ett badkar är två måsten, haha.
 
Din tur. ♥
- 0 Comments Posted in: Vardag








Cheap Monday har öpnnat webshop

cheap london shopping men monday nelly rea news rabatt se online shop women shoppa sweden webshop
Cheap Monday har öppnat en egen webshop! Siten lanserades förra veckan och där hittar man hela deras sortiment samt pre- och in-season kollektioner. Passa på att shoppa, man får nu 20% rabatt på hela sitt första köp plus att dem bjuder på frakten, www.cheapmonday.com.
 
Idag så ska jag jobba, börjar kl 14 (lyx) och slutar 16.30! Så vi hörs efter det. Såg att många gillade mitt London guide inlägg, nästan besöksrekord. Yey!
 
 
- 0 Comments Posted in: Vardag








London guide

London blogg guide hotel london shopping mat nattklubb nöjen sevärdheter tips
 
 
SHOPPING
 
Oxford street är ju det självklara valet om man vill hinna med så mycket shopping som möjligt på bara någon dag! Här hittar ni alla de stora kedjorna. H&M, TopShop/TopMan, Primark, Pull & Bear, Forever 21, River Island, Urban Outfitters, Zara, Superdrug, Nike, Berhska, Victoria’s Secret osv. Dessa butiker har öppet till kl 19 på kvällen så här kan man verkligen spendera en hel dag här! Ett tips är Topshop som ligger i slutet på Oxford street, med tre våningar, där man bla kan äta och få naglar och hår fixade! Superdrug är drömmen för er sminkfantaster, 3 för 2 i hela butiken.
 
Dem lite finare butikerna som Burrberry, Chanel och Louis Vuitton ligger på New Bond street. Selfridges är det nästa största varuhuset som finns i London (ligger också på oxford street) och Sandra och jag gick in där för att kika lite, med det var väldigt saftiga priser där! Om man vill shoppa någon annanstans och slippa kaosen och stressen så kan man testa på europas största köpcenrum Westfield! Men det hann inte Sandra och jag med, hehe.
 
Kolla in min shopping video här, eller bilder på allt jag shoppade i kategorin London 2013. 
Forever 21, Bershka och River Island är tre favoriter! Normala priser till DÖsnygga plagg! Måste, måste, måsten!
 
Kaos på Primark, hittade 3 tshirts till pappa för 20kr/st. Men annars inget för mig, men dem hade snygga jackor! Om ni ska dra dit, så åk dit när dem öppnar annars får ni köa till provrummen, om ni ens kommer fram i folkmassan hah..
 
Nike, en besvikelse då Sandra och jag ville köpa Nike Free run, dem hade inte stort utbud på just dem. Men köpte mina älskade träningstights där! Selfridges med juldekoration, som sagt, dyrt. Victoria secret får ett eget inlägg sen, för det är så mycket bilder!
 
 
BOENDE
 
När vi bokade hotel letade vi efter bra läge till ett så billigt pris så möjligt. UTAN att det var sunkigt. Vi bodde första natten på ett hotell nära Gatwick aiport, som heter Gainsborough Lodge, trevlig personal, mysiga rum med tv och helt okej toalett. Taxi till och från flyplatsenbilligt, tog 5 minuner ungefär. Kostade 420kr/per natt.
 
Dem andra tre nätterna så bodde vi i Paddigton. På ett hotell som heter Metro Hotel. Hotelrummen var löjligt små, men personalen var jätte rolig och skämtsam, vi kunde sitta och skämta och prata med dem när vi satt i trappen utanför rummet för att få bästa wifi (ja det var då nackdelen, wifiet fukade inte så bra på rummet så vi satt oss i trappen, där den funka utmärkt haha, så där satt jag då när jag bloggade varje gång). Frukosten suger, men det räckte så man kunde äta lite youghurt innan man åker in till stan för att äta något där. Det som gjorde att vi valde detta ändå var läget, det var lätt att ta sig till och från paddington och centrum. Det fanns lite butiker, pub och mataffär nedanför! Toaletterna var nyrenoverade. 945 kr/natt. Innan ni bokar hotel så sök alltid på Tripadvisor, för att se kundens bilder, då Londons hotell är ända för att vara sunkiga och ha löss i både säng och väggar. Om jag hade haft mer pengar så hade jag velat bo på Holiday Inn.
 
Första bilden är ifrån första natten, helt okej storlek. Andra rummet var suuuper litet. Jag står vid dörren och på bilden ser man hela rummet (som faktiskt ser större ut på bilden, haha). Förutom en liten toa till vänster.
 
 
MAT / FIKA
 
Eftersom vi inte stannade så jätte länge så hann vi inte testa allt för många olika matställen. Men jag har tre måsten till er. På North Audley Street en bak gata till Oxford street, ligger ett perfekt lunchställe, med VÄRLDENS godaste mat vid namn Moscos! Hit gick vi två gånger och det var lika gott båda gångerna. Dem har stort utbud och det bästa är att dem har gratis wifi, bara att fråga den snälla personalen! Mitt andra tips är att testa att äta på någon av Gordon Ramsays restauranger, Sandra och jag testade hans nya Bread Street Kitchen som ligger på just Bread Street! Dem hade billiga priser där men menyn var lite svår att förstå då det var engelska svåra ord, så ett tips är att googla innan, haha och boka helst en dag innan! Det sista tipset är sushi restaurangen som också ligger på Oxford street som heter Wasabi. Denna finns på många ställen i London. Jag har inte varit sådär jätte förtjust i sushi innan men har alltid velat gila det så Sandra tipsade mig om att vi skulle äta det där då utbudet är större. Fan vad gott det var!
 
Moscos är ett måste!!
 
Bild ifrån sushin på Wasabi. Mums!
 
Bens Cookies. Ett måste att testa när du vill ladda energin efter alla shopping!
 
Vi tog nr 1 på menyn, as gott! En ny favorit drink på Bread Street Kitchen som hette Love Potion! Mina fina Sandra.
 
 
 
SEVÄRDHETER / NÖJE
 
Jag och Sandra bestämde innan att vi måste ju göra något turistigt i London, för att shoppingen "minns" man ju inte. Vi ville jätte gärna gå på musikal, mamma mia eller kalle och chokladfabriken, men vi hade inte bokat innan så på någon av dem skulle vi inte fått platser brevid varandra. Och det hade kostat 700 kronor istället för kanske 300. Vi ville inte gå på Madame Tussauds för det lockade inte att göra en hel dag när vi lika gärna kunde shoppa och göra annat haha och vi hade hört att kön in skulle vara flera timmar om man inte bokade innan. Och jag kan tänka mig att Hyde Park är fint och perfekt på sommaren för picknick, säkert proppat med massa nya människor att lära känna!
 
Men det vi gjorde var att åka i The London Eye, då man fick se hela London, det var jätte vackert och verkligen något att rekomendera. Kostade 100 svenska kronor och kön var super lång, men eftersom det gick in 30 personer i en sådan vagn, så fick vi bara vänta i ungefär 15 minuter.
 
 
 
ÖVRIGT
 
London är verkligen något att rekomendera, ett tips är att om du bara ska stanna några dagar, planera allt innan vad ni ska göra vilka dagar och se till att boka innan. Jag tror inte Emil skulle haft så kul där, så åk tjejkompisar istället för pojkvän och flickvän. I övrigt så är det väldigt lätt att ta sig runt i London med the undergorund. Köp ett oyster card, som ni kan använda i 3 dagar. Men en sak som vi inte visste men märkte på natten är den är avstängd vissa timmar, så då går det bara bussar. Alla i London är väldigt trevliga och hjälpsamma så fråga bara om ni vill ha hjälp med något! Jag är evigt tacksam till soppgubben som tröstade mig när jag och Sandra höll på att missa flyget hem, han fixade taxi till oss och bad den skumma chauffören att "drive them carefully". Haha jaja, det är en annan historia
 
Juste, glöm INTE att veta vilken nattklubb ni ska till någon dag innan, och vad ni än gör bege er inte till Picadilly på natten/kvällen, haha för att jävligt(!!) snygga killar kommer stå på gatorna och prata med er och bli era polare, för att sedan bara göra reklam och vilja få in er på en "super häftig klubb". Det kommer krylla av dem från alla olika håll, haha! Finns säkert någon bra klubb där, men det är svårt att veta för det finns miljoner klubbar och alla står utanför och hetsar. Om ni ska dit så maila mig, så kan jag ge er nr/namn till några som kan visa er BRA klubbar.
 
En resa till London tar ungefär 2 och en halv timme och vi betalade 1491 kr/ per person. (tur&retur) Fick någon fråga hur mycket pengar man ska ha med sig till London, mitt svar är MER än du tänkt dig. Jag hade sparat kanske 12 tusen för att ha till shopping, mat osv och innan så tror man kanske, ja max 5000 kronor haha jo sure.. jag gjorde av med kanske 9000 tusen på shopping, man fick ju lite ångest men vafan, det var ju därför man åkte dit!
 
Kolla in min London video här!
 
- 4 Comments Posted in: London 2013








Starbucks till Sverige!

2013 danmark finland hela sverige bakar krig norge starbucks till
Kändisfavoriten Starbucks öppnar 50 caféer i Sverige nästa år! Är ni taggade för att dricka kaffe som stjärnorna? Jag är! Undra bara hur det kommer gå för Espresso House och Waynes Coffee? Cafékrig haha?
 
 
- 3 Comments Posted in: Tips








Bitstrips

app bitstrips blogg jul 2013 julafton klänning kläder tips julklappar mamma pappa man kille tjej pojkvän hm julkläder julklänning röd vinröd serie
När jag såg mitt feed på Instagram och Facebook krylla av seriebubblor så undrade jag vad det var. Det var appen Bitstrips som alla hade, så jävla rolig app. Det går ut på att man ska skapa sig en gubbe som ser ut som sig själv, och sen kan man möta sin facebook-vänner som också har skapat en gubbe via appen bistrip. Sen skapar appen serier med än själv och sina vänner.
 
Haha älskar det! Sandra och Mia har skaffat Bitstrips nu men Emil har inte det så då kan man göra hans gubbe själv!
- 2 Comments Posted in: Tips








Instasnaps @ffashionjoint

bilder film follow followers funny instagra instagram kim kardashian movie picpictures snap snaps taggar tags
1. Ni som letar efter turtleneck tröjor så fanns det några på H&M, men i vanliga färger. (Jag letar efter en ljusrosa. Någon som vet vart man kan hitta en? Forutom de på Gina) 2. Fixade mina naglar förra veckan, men lite glittriga tippar. 3. Så sant!
 
4. Haha så söt med örat rakt upp, "vad skrattar du åt?" 5. Bild på massa fina moln på flyget hem ifrån London. 6. Kolla in min roomtour video om ni inte redan gjort det, här!
 
7. Var tvungen att filma när Jeffery drack mjölk, han skvätte så mycket på tassarna, hah. 8. Word. 9. Selfie!
- 0 Comments Posted in: Instagram








Bik bok 40 (%)år!

% 40 år 40% bikbok cubus gina tricot hm hollister tröja salu jeans kappahl lindex lommig nelly rea peplum rabatt rabattkoder sale turtleneck
Bik Bok fyller 40 år! Så nu firar dem med 40% i alla butiker och på nätet! Passa på ni har idag och imorgon på er! Här är mina favoriter. Suktar mest över ett par jeansfärgade tighta jeans och en mysig turlteneck tröja. 
 
Turtleneck - 209 / Jeans - 299 / Westhill tröja - 149 / Bikerboots - 329 / Blommig peplum - 89 / Vit peplum - 107
- 0 Comments Posted in: Mode








Victorias Secret Fashion show 2013

2013 fashion show hd seret victorias secret videofyme
Igår hölls Victorias Secret Fashion Show 2013! Av att kolla på bilderna därifrån så såg den ju som vanligt fantastisk ut. Den brukar alltid komma ut på Youtube efter någon dag, men annars kommer det sändas på tv den 10 Decmber. Medans bjuder jag på några bilder! Ska jag lägga upp klippet så fort det kommer?
 
Candice Swanepoel, Oouf!
 
Erin Heatherton, vacker vacker vaaacker!
 
Våran fina Taylor Swift!
 
Fina Cara Delevingne!
 
Adriana Lima. Gaaah det facet & håret, ja tack!
 
Svenska Elsa Hosk. Så vacker. Avundsjuk!
 
- 2 Comments Posted in: Mode








London shopping - del 4

Pull&bear H&M, Vagabond, Net-A-Porter, Michael Kors och Zara! forever21 london shopping nike air primark topshop vs
Den pudrosa tröjan i angora material älskar jag, min favorit! Så mysig och fin! Den kommer ifrån Topshop och kostade £46.00 (500 kronor). Den med rosor på kommer ifrån Zara och kostade £19.99. Shotsen kommer att bli ett finare alternativ till jeans shortsen i sommar när man vill klä upp sig lite, £18.75 kostade dem! (200 kronor)
 
 Mina träningstights ifrån HM svek mig och töjde sig ganska snabbt så ville ha ett par ordentliga, så köpte ett par på Nike för över 600 kronor! (£66.00) Sjukt för ett par tights, men så värt det! Älskar dem, så skönt material. Byxorna är i lite blankare material och kostade £15.99 (170 kr) Påminner om den ifrån gina som alla har, men myyycket skönare stretchmaterial.
- 0 Comments Posted in: London 2013








MAD

 
Så arg. I Söndags så hittade jag inte min kamera så började leta både hemma och hos Emil. Men den fanns ingenstans, så jag började fundera när jag hade den sist och jag kommer ihåg att jag tog med den till Tess för att vi skulle ta bilder på våra Jelly Shots. Men jag glömde ta bilder och kameran låg i väskan hela kvällen. Vi gick till All in och jag lämnade in den i garderoben tillsammans med min plånbok. Jag är säker på att någon av dem två killarna i garderoben snodde min kamera och mina pengar i plånboken. Har inga sedlar alls kvar där i. Garderobsfittor. Är mest sur för jag har alla mina London bilder på kameran! Hoppas DU brinner upp i helvetet. Ska anmäla! 
- 1 Comments Posted in: Vardag








I Love...

 
 
Sitter hemma hos Emils mamma och bloggar ifrån hans iPad. Ska jobba 12-16 idag, så har fått mig en skön sovmorgon! Idag fick dem bredband här, så i framtiden tar jag med datorn hit! Bloggningen kommer bli så mycket bättre nu. Är ju här varje dag nu. 
 
Vet ni? Jag är så sugen på att julpynta, ta fram julgranen, köpa klart alla julklappar och sitta och slå in fina paket. Och att mamma och pappa ska baka så det luktar pepparkakor eller lussebullar i hela lägenheten! Jag vill att snön ska komma. Jag har sådant sug att plocka fram allt som har med julen att göra. Kan ju bero på att alla butikerna börjat ta fram julpyntet och man ser dessa söta presentförpackningar med parfymer och produkter överallt, till och med på Nellys hemsida så kryllar det av dem, åhh... JAG ÄLSKAR DEM! ❤ GÖR INTE NI DET? 
- 2 Comments Posted in: Skönhet








Fifty Shades @Kappahl

blogg böcker collektion fifty grey kappahl kollekton mask of shades slips triologi underkläder
 
"En kollektion av kontraster med färger i sprakande rött, ljuvligt grått och svartaste svart." Ni har väl inte missat Kappahls underklädes kollektion Fifthy Shades of grey?
 
Med den erotiska trilogin Fifty Shades har författarinnan E L James trollbundit hundratusentals kvinnor världen över. Kappahl var snabba med att utnyttja framfångarna och har under hösten gjort ett samarbete med E L James. Kollektionen är baserad på karaktärerna i trilogin och består förutom underkläder även av accessoarer med betydelse från böckerna, exempelvis ett halsband med nyckel, en slips och en ögonmask.
 
Blir så sugen på att köpa dessa fina underkläder och speciellt masken! Men när fan ska man använda den, haha? Åk till Kappahl och shoppa lite sexiga underkläder! Kom igen nu! ;) Jag har inte läst trilogin men har hört bara bra saker om den. Har ni läst den?
- 3 Comments Posted in: Inspiration








5th aya

5th aya peyre shop
 
Peyre Shop har bytt namn till 5th Aya. Dem har inte så mycket kläder på hemsidan, men vissa av sakerna har jag dreglat över länge. Älskar dessa tre saker ovan och dem är mina favoriter. Jackan till höger är så snygg, eller hur?
- 4 Comments Posted in: Mode








Måndag

bjuder på en gammal selfie som jag inte lagt upp för jag tycker jag ser rund ut i ansiktet, haha töntig jag är
 
Inte bloggat på 2 dagar, men mådde inte så bra igår för var ute med Therese och hennes vänner i förr går! Hade super kul, men man mår som man förtjänar dagen efter. I helgen har jag varit med Emil och Stefan till Västerås och shoppat lite julklappar och igår på farsdag så var jag såklart med pappa och farfar mest hela dagen! Idag ska jag jobba 10.30 till 15.30! Sen ska jag kanske träffa min kära jobbcoch och äta lite Sushi! Ja tänkt för jag tycker om det nu. Vad vill ni se mer av i bloggen? Blir mycket modeinspiration och skönhet i bloggen nu, är det tråkigt att läsa om? Ska jag skriva mer om min vardag eller vill ni veta något om mig?
- 3 Comments Posted in: Vardag








London shopping - del 3 (Smink)

baby lips babylips forever gosh jul 2013 julafton klänning kläder tips julklappar mamma pappa man kille tjej pojkvän hm julkläder julklänning röd vinröd london shopping make up maybelline smink topshop
Baby lips £2.99 / Cocoa butter £1.89 /  Glittriga vackra nagellack £3.99 / Gosh ögonskuggor £7.99 
 
Sandra och jag shoppade allt smink på en butik som hette Superdrug i London! Där var det ta 3 betala för 2 i hela butiken! Kommer inte ihåg pris på allt! Ögonskuggan har jag testat och var super fin, denna mascara har jag använt dem senaste åren och kan inte hitta någon bättre. Loerals CC kräm mot röda partier är verkligen att rekomendera! Kanske kan göra ett eget inlägg om den sen! Färgerna på Baby lips är Pink Punch och Peach Kiss.
 
Mobilskalet kommer ifrån Forever 21 tror jag och nailwrapsen ifrån Topshop.
- 1 Comments Posted in: London 2013








23

mike will made it miley music musik ny låt vevo wiz
Bästa låten just nu. Älskar Miley!
- 2 Comments Posted in: Musik








Den rosa kappan

färg höst kappa pink rosa trendig
Det har nog inte undgått någon att rosa är en av höstens trendigaste färger. Skrev ju om det när jag var i London, här. Gör som många modebloggerskor gör just nu och satsa på en oversized kappa i pastellrosa. Här är våra rosa favoriter! Jag vill haa! Men ska inte, för jag ska spara till lite julklappar!
 
 

1. Topshop 2. Chicy.se 3. Topshop 4. Topshop 5. Topshop 6. H&M

- 2 Comments Posted in: Mode








H&M julfeeling

jul 2013 julafton klänning kläder tips julklappar mamma pappa man kille tjej pojkvän hm julkläder julklänning röd vinröd
 

Sitter hemma hos Emils mamma och småpratar med Emil och Stefan och undrar vad jag ska blogga om, man kan ju inte göra kollage ifrån hans iPad. Bjuder på denna screen shot ifrån H&Ms hemsida, bara jag som tycker den röda klänningen skulle vara vacker på julafton? Har ni börjat fundera på vad ni ska ha på julafton? Om inte så kolla in party perfect bilderna på HMs hemsida (kan inte länka), ni kommer få massa inspiration! Tänk att jul snart bara är 1 månad bort, älskar julen. Har ni börjat handla julklappar då? (känns som jag håller en konversation med mig själv haha) Jag har börjat att handla och planera dem flesta julklapparna, älskar att skämma bort mina kära, hihi. 
- 2 Comments Posted in: Vardag








Träna

träna
Har precis ätit frukost med mamma och nu ska jag följa med mamma och gymma! Ska bli kul! 
- 0 Comments Posted in: Vardag








London shopping - del 2 (Victorias Secret)

amber romance bags bh body mist body splash bodyscrub coconut passion dofter flare love mjukisbyxor pure daydream pure seduction påsar scrunch butt sensual blush spell tring trosor s underkläder victoria secret victorias secret victorias secrets vs
I himmelriket bland underkläderna så fann jag så mycket snygga trosor, men kände att jag inte kunde köpa med mig hela affären så dessa fick det bli + dem svarta längte ner! På dem tre till vänster så var det erbjudande alla tre för ungefär 300 svenska kronor. Bhn för £48.00 (500 svenska kronor). Dem matchande stringtrosorna till för £12.00. Dem sista trosorna kostade £7.00. (75 svenska kronor) Såg nu att dem var i L, haha men när jag mäter med dem andra så är dem ungefär lika? Får testa dem sen!
 
På bilden tog jag med alla mina Victorias Secret produkter, dem två första har jag haft sedan tidigare. Så i London köpte jag alltså: Love Spell body splash, Amber Romance body lotion, Pure Daydream bodyscrub att ha i duschen och Sensual Blush bodylotion. Alla luktade såå underbart, vi gick och luktade på alla, men dessa är mina favoriter. Har för mig att dem kostade £11.00 pund om man köpte för sig, men dem hade erbjudanden i affären tex ta 5 för £30.00 osv. Sandra och jag kompinerade lite där tillsammans, men det vart ungefär 200 kronor. (kollade på kvittot men det är så jävla krångligt att fatta haha) Så ska ni beställa eller är osäker på vilka dofter ni ska köpa så är dessa säkra kort!
 
Dessa kläder alltså, dem är i så skönt material! Byxorna velade jag i jätte länge och provade 5 olika färger haha, vill nog inte gå ut i dessa rosa, så dem blir det att ha hemma ;) haha! Dem är i modellen Flare och kostade ungefär 700 kronor. Tshirten tänkte jag ha när jag tränar och kostade £26.50 (300 svenska kornor). Dem socker söta trosorna med modellen scrunch butt, kostade £7.00 om jag minns rätt. (75 svenska kronor)
- 9 Comments Posted in: London 2013








Kardashians Kollection for Lipsy

frakt hela sverige bakar kardashians kläder kollektion köpa lipsy svenska
 
Ni missade väl inte att förra veckan så lanserades systrarna Kardashian sin kollektion för Lipsy i alla deras Lipsy butiker och på deras webshop. Vi som inte bor Storbritanien kan köpa deras kollektion på Lipsys webshop, ni hittar hela kollektionen här. Fraken ligger på £5 pund ca 60 kr. Min personliga favorit är det här röda linnet och sen gillar jag nästan alla smyckerna också!
- 0 Comments Posted in: Mode








Knee hole-jeans X3

 Ni som läst min blogg läänge vet att jag flera gånger bloggat om att hitta dem perfeknedsvärta jeansen med hål i! Tror äntligen jag har hittat några olika alternativ jag tycker om! Dessa finns på Asos! 
- 3 Comments Posted in: Mode








London shopping - del 1

bershka blå guide island kavaj london shopping puderrosa river island sportinpirerad tips topshop
Hej! Det kommer bli ungefär 5 delar av all min London shopping, ett alldeles eget inlägg med Victorias Secret sakerna! Här är del 1!
Den första Kenzo inspirerande tröjan kostade £40.00 (420 kronor) och denna har jag bott i sen jag kom hem, den är så fin på! Den blå kavajen som är en av mina favoriter och kosatde £50.00 (520 kronor). Båda kommer ifrån River Island!
 
Vacker puderrosa blus ifrån Forever21 för £19.75 (210kronor) med spetsdetaljer och sportinspirerad top ifrån Bershka £15.99 (170kronor)!
 
- 11 Comments Posted in: London 2013








#Vardagsworkout

cancer vardagsworkout

Visste du att 30 minuters motion om dagen minskar risken för cancer?
Det spelar ingen roll om du cyklar, städar, dansar eller promenerar – huvudsaken är att du höjer din puls. Vardagsworkout är en app från Cancerfonden som hjälper dig att hitta enkla och roliga träningstillfällen i din vardag. Tagga med #vardagsworkout! Sprid detta, okej?! Vi ska besegra cancerskiten! Förresten denna månad ska jag börja gymma med mamma, ska bli så spännande för jag har legat lågt med träningen denna månaden och det ska bli kul att gå med mamma som gymmat länge (hah motivation där)! Gymmar ni?

 

Här finns appen till apple och andorid!

 
- 0 Comments Posted in: Inspiration








Blogg Adventskalender

2013 blogg blogg adventskalender blogg julkalender blogg rum julkalender tävling
Hej såhär på kvällskvisten! Jag har en super rolig nyhet att komma med! Om exakt en månad så börjar MIN alldeles egna blogg adventskalender. Jag har kontaktat företag som ska samarbeta med mig under december månad, så NI får chansen att under hela december ta del av MIN EGNA adventskalender där ni kommer att få tävla om fina priser!
 
Dock så vet jag inte hur många företagen blir ännu, men som det ser ut nu så ser det inte ut som att jag kommer kunna ha en tävling varje dag! Så jag kommer dela upp dem lite! Så kom ihåg nu att lägga denna månaden på minnet så ni kommer ihåg att kika in på min blogg då. Lägg bloggen bland bokmärken på datorn eller som app i mobilen (läs här hur man gör), följ mig på instagram eller bloglovin för att få en påminelse! Här är en sneak peak på några av företagen:
 
 Lush / Motel Rocks / Modekungen / Persunmall
- 2 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.