Fashionjoint

kendall + kylie for topshop

jenner kardashians kendall kylie toshop
 
Snart kan vi klä oss som dessa snyggingarna! Dem ska nämligen släppa sin egna kollektion för Topshop: Kendall + Kylie. Kollektinen kommer att släppas redan den 3 juni. Hallå det är tre dagar till bara! Jag är så taggad, då jag älskar systranas så snygga, men olika stilar. Kendalls mer classy style och Kylies mer vågade. Dem har startat ett instagram konto där vi kan följa dem.
- 0 Comments Posted in: Mode








espandrillos skor

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8
 
Blir ett himla tjat om skor på bloggen känner jag nu. Men tidigare för någon vecka sedan hade jag panik för jag inte hittade så många bra/snygga sommarskor. Nu har jag beslutsångest istället, haha nej då men nästan. Det blir nog nr 2 som jag beställer hem och sen även ett par slip in skor (som tex 3 och 8) men dem måste jag nog testa först, för man få gigantiskt långa fötter i denna modell av sko, haha! Vad kommer du ha för typ av sko i sommar?
 
- 1 Comments Posted in: Mode








b/w inpsopic

Veckorna bara flyger iväg.. Har så dåligt samvete för jag inte har lagt ner någon tid alls på bloggen dem senaste veckorna och jag har så mycket i mitt huvud nu. Hoppas inspirationen kommer tillbaka snart och att jag finner mer tid. Både för min och eran skull! Nu ska jag kolla på Orphan Black med Emil. Har ni sett det? Riktigt bra och spännande serie!
- 0 Comments Posted in: Inspiration








pretty obvious

- 0 Comments Posted in: Musik








ribbade långärmade

 
Kolla vad fina dessa ribbade tröjor är. Så fint till en tight kjol, till jeans, bomberjacka och sneakers eller till en lång kappa. Ett helt perfekt bas plagg för din garderob alltså. Dem finns i massa olika färger och kostar bara 149kr, in och kika!
 
Varit tyst på bloggen här några dagar, men har haft fullt upp hemma. Ska bättra mig! Idag så sprang jag 6 km har sutitt på balkongen i solen med Jeffery, och nu ska vi grilla hemma hos Emils mamma med hans släkt! Det känns som sommaren äntligen är här och kan inte mer än längta tills om några veckor när semestern börjar! Har ni några roliga planer för sommaren?
- 1 Comments Posted in: Mode








​balmain for h&m is coming

 
Igår natt avslöjades HMs nya samarbetsparter - Balmain. Inatt på Billboard Music Awards avsöjade chefsdesignern Oliver tillsammans med Kendall Jenner och Jourdan Dunn nyheten på sociala medier. Alla tre bar plagg ur den kommande kollektionen. Kollektionen #HMBalmaination släpps den 5 november och kommer att inehålla plagg och accessoarer för både herr och dam.
Jag tycker om Balmains tungt smyckade inspirerade plagg och häftiga detljer, och tror detta samarbete kommer bli lika hypat som dem senaste HM haft!
- 0 Comments Posted in:








iphoneksal - nastygal

du hittar dessa snygga skal till iphone 6 här
- 0 Comments Posted in: Tips








white marble

inredning marmor
Har sån craving på marmor, speciellt vit med svart/gråa inslag! Kan ju inte bli snyggare och stilrenare. Kommer lätt ha ett X antal inrednings detaljer i marmor när jag ska inreda min och Emils lgh snart. Just nu letar jag efter det perfekta marmor iphone skalet att pryda min telefon med! 
- 0 Comments Posted in: Inspiration








fina tränginskläder

Adidas långärmad / Stella linne / Jazzpants / Tights / Rosa skor / Gula skor / Shorts / Sport bh / Vattenflaska
 
Här om dagen sprang jag ute för första gången i år. Det är så skönt nu när man kan börja träna utomhus igen istället för att springa på löpbandet på gymmet. Men det bästa är om några veckor när man bara kan springa i linne på kvällen. I juni så ska jag springa blodomloppet i Stockholm med jobbet och måste köpa mig ett par träningsshorts, lutar åt dessa svarta vanliga ovan. Det är det första loppet jag ska springa någonsin, spännande! Vad är en bra tid att ha som mål för 5 km?
- 0 Comments Posted in: Mode








sweed fake lashes

Vill verkligen klicka hem och testa lösögonfransa ifrån Sweed Lashes! Detta märke har synts till mycket på sociala medier och på bla Kenza och Rebecca & Fiona. Fransarna kommer i 12 olika fransmodeller. Sortimentet är även uppdelat i tre olika färger, en klassisk svart, en mjukare brun och en mörkblond kollektion. Bakom Sweed Lashes står en av Sveriges mest framgångsrika makeup artister, Gabriella Elio.
 
Fransarna ska tydligen ha en unikt band av genomskinlig bomull som ger en bättre passform och gör ögonfransar lättare att använda för både nybörjare (jag jag jag!) och proffs. Sist jag testade lösögonfransar gick jag i 8an och då satt dem fast högst en timme.. så dax att testa igen, haha! Det bästa är att dem kan användas upp till 10 gånger. YEY! Gissa om jag vill testa! Hoppas det går bättre denna gång ;) Säljs på deras hemsida men även här på Kicks där du kan läsa vilken som passar dig bäst.
- 0 Comments Posted in: Skönhet








random snapshots

För någon vecka sedan när jag bjöd mamma på lunch på en ny restaurang här i enköping / letar skor skor skor
 
Idag blev jag hemma ifrån jobbet pga migrän igen. Usch, så himla jobbigt då man inte riktigt vet vad man ska göra åt det. Eftersom pappa fyller 50 år på onsdag så ska vi ut och äta på en räkbåt ikväll, hela familjen och Emil. Det ska nog gå bra även om huvudvärken inte verkar ge sig helt! Ska bli så mysigt. Idag mellan vilandet så bakade jag även minibiskvier med nutellafyllning och schweizernöts choklad ovan på, mums!
- 2 Comments Posted in:








slip-on sneakers

här / här / här / här
 
Idag följde jag med mamma till västerås i hopp om att få komma hem med ett par liknade skor ovan. Men fick migrän precis när vi kom dit så orkade bara in i 2-3 butiker, sen blev det att åka hem tomhänt. Så tråkigt. Börjar bli så varmt ute nu och behöver verkligen ett par svalare skor, förutom vanliga ballerinas. Har ni tips på någon butik som har liknade dem ovan?
- 1 Comments Posted in: Mode








brynolf och ljung

 
 
Jag är helt såld och jag fattar ingenting. Suttit nu på kvällen och slö klickat på hemsidor. Fastnade på klipp ifrån tv4:as pogram Brynolf & Ljung. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Är detta ett skämt? HUR I HELVETE FUNGERAR DETTA?! Kan någon svara på det? Finns fler klipp här eller hela avsnitt.
- 0 Comments Posted in: Vardag








missoni brickor

Verkligen fastnat för dessa brickor ifrån Missoni. Ska klicka hem en redan imorgon, ska bara fråga Emil om han har samma favvo som mig. Vad spelar det för roll egentligen? Jag kommer ju ändå välja den jag vill i slutändan, haha! Jag har ju bäst inredningssmak av oss två! Kommer matcha så bra med handdukarna i miissoni som jag tänkt köpa till toaletten. Kostar runt 500kr/st.
 
Jag har så dåligt samvete för att jag inte hinner prioritera min blogg så mycket nu, men det är mycket hemma nu och med jobb osv. Mamma har flyttat idag och pappa ska flytta nästa månad samtidigt som jag och sedan jobb och träning på det och massor av annat! Så mycket i mitt lilla huvud nu att inspirationen och tiden för bloggen har halkat efter.
- 1 Comments Posted in: Vardag








viva la diva läppstift

Förra veckan när jag var på stan med mamma så kikade jag på Åhlens efter någon brunaktigt läppstift. Föll direkt för denna matta ifrån Viva la diva. Helt perfekt nude färg och jag som älskar matt! Den fanns i tre till färger för er som vill kolla in den. Har använt den varje dag sedan jag köpte den och känt mig hur fancy som helst. Även en annan mer lila/brun aktig färg fick följa med hem. Som man kan blanda med den nudefärgade, kommer vara fint till sommaren.
- 0 Comments Posted in: Skönhet








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.