Fashionjoint

Alexander Wang x H&M kollektion

Hm spring 2014 vår kollektion alexander wang säljes
Den 6 november släpps äntligen Alexander Wang x H&M online och i butik som jag bloggade om innan sommaren! Jag är inte lite avundsjuk på bla Kenza och massor av andra bloggare som redan kunnat shoppat av kollektionen inne på H&M showroom. Jag vill stå utanför H&M när det öppnar den 6 november, så man har en chans att få testa och köpa plaggen. Måste nog åka till Västerås isf, lär ju inte komma hit till Enköping...
 
Sporttoppen i gul/grå är ju så jävla snygg och jag älskar dem söta nyckelringarna! Resten av plaggen är typ alla favoriter, kan inte välja någon. På hemsidan kan man nu se hela kollektionen, gå in och kolla du med HÄR.
- 0 Comments Posted in: Mode








en fredag

Hej på er! Idag jobbar jag 15-21. Men innan jag börjar ska jag luncha med Therese på stan. Och vet ni? Jag är ledig hela helgen! Nu när jag både jobbar och pluggar så är det inte många lediga dagar. Så i helgen har jag inga planer alls, så skönt.Vad ska ni göra i helgen? Innan jag går ska jag kolla på ett avsnitt av Big brother!
- 0 Comments Posted in: Vardag








På jakt efter höstskor

Hm spring 2014 vår kollektion billigt blocket fej päls fejkblommor fusk hava priset höst idol skor neo skor primeboots rabatt sixtyseven svenska säljes vero moda vinterjacka vinter
På bilden: Primeboots / Sixtyseven (as snygga på) / Fuskpäls hos H&M
 
Idag så åkte mamma och jag iväg till Ikea för att köpa en snygg rullvagn där jag kan ha alla min nagelsaker medans jag går utbildningen för har inget bra ställe att ha allt på. Det gick väldigt snabbt så jag passade på att leta efter ett par höst/vinter skor. Men hittade inga.. Alla höga boots är så stora runt vaderna, så frågade om hjälp och hittade ett par i märket Ella, får se om jag slår till på dem. Har ni tips på några snygga skor?
 
Nej nu ska jag bygga ihop vagnen. Älskar att bygga ikea möbler, man känner sig så proffsig.
- 4 Comments Posted in: Vardag








rebecca stella for nelly

rebecca stella for nelly
 
Emballished Dress / Lace Body / Scalloped Lace Top / Fury Zipper Cardigan / Cropped Sequin Top / Sneakers
 
 
Det är inte ofta jag ställer klockan de dagar jag inte ska jobba. Men idag så släppte Rebecca Stella ännu en kollektion hos Nelly (se alla plagg här). Jag ville vara först och kolla om det var något jag ville beställa. Alla små storlekar ryker ju direkt, så det gäller att vara snabb. Jag beställlde inget, men jag tycker alla plagg i kollektionen är to-die-for-snygga. Och Rebecca bär ju upp allt så snyggt, så man önskar man kunde beställa hem hennes utseende också..
 
I denna kollektion var det mycket svart, spets och lurvigt. Favoriterna är den ljusa klänningen som hon bär på bilden och sneakerserna. Den ända klänningen som inte kommit upp på sidan ännu.
- 0 Comments Posted in: Mode








new yorker träningskläder

adidas neo bh hela sverige bakar hemsida idol skor jul 2013 julafton klänning kläder tips julklappar mamma pappa man kille tjej pojkvän hm julkläder julklänning röd vinröd köpa new yorker nike air online shop se online sportinpirerad träningskläder webshop
Mina senaste köp att ha på gymmet. Jag har väldigt svårt för att hitta snygga träningskläder. Till och med i vanliga märken som Nike och Adidas, så hittar jag inte saker jag tycker om. När jag och Sandra var i Västerås så såg jag att New Yorker hade fått in grymt snygga träningskläder, allt ifrån sport bhar till skor. Gick till provrummet med en hög träningskläder bara, men ville inte köpa allt haha! Om ni vill se mer av deras sport kollektion, klicka här. Så synd att dem inte har online shop, eller hur?
- 2 Comments Posted in: Shopping








req manikyrist

Jag är så glad! Tralalaaa! Idag hade vi prov skriftligt i en timme sen så hade vi den praktiska delen direkt efter då vi först förberede nageln och sedan skulle vi måla en fransk manikyr i gellack på modell. Jag tog med mamma som modell. Jag klarade båda delarna och jag är så nöjd för jag har varit så nervös hela dagen! Så nu är jag färdigutbildad manikyrist! Nu kan jag äntligen slappna av innan vi börjar med nästa del som är gel och påbyggnad.
- 0 Comments Posted in: Nagelteraput utb.








vackra saker jag vill ha

Fluff Pullover Sweater / Oversized Leather Fold Clutch / Scented candle / Boudoir Bra / Block Stitch Turtleneck
 
Att en tröja kan bli så vacker. Eller alltså den här första gråa skapelsen, den är så perfekt! Precis som alla snygga tröjor hos Rebecca Taylor. Jag vill ha alla dessa i min garderob. Så skulle den kännas mer än komplett. Men det är jag nog inte ensam om.
- 1 Comments Posted in: Mode








marc by marc jacobs skal

 
Jag hoppas såå att dessa skal eller liknande kommer till iphone 6 snart. Finns ju inga snygga skal allas till min telefon än och jag som tycker det är så kul att pryda min telefon med skal. Den känns så... naken annars, haha håller ni med? Har ni skal till eran telefon? Av dessa tre hade jag gänra haft färgen Oil slick.
- 0 Comments Posted in: Tips








lexington inredning

Som ni vet så letar jag och Emil fortfarnade lägenhet. När man sitter här dag in och dag ut och letar så börjar man ju fundera på hur man vill inreda sitt hem. Jag vill att mitt hem ska vara klassikt, fräsch, modernt och lyxigt. I jordnära och vackra färger. Ett märke som har mycket fint och passar in på den beskrivningen är Lexington. Jag har fastnat för allt i deras sortiment. Dem har snygga handdukar, sängkläder, plädar, kuddar, parfymer, köksinreding, ja allt möjligt. Ovan ser i mina favoriter, men mest av allt vill jag ha kuddfodralet. Märket finns här hos Dennyshome.se
- 0 Comments Posted in: Inspiration








väska i påsmodell

Pull&bear H&M, Vagabond, Net-A-Porter, Michael Kors och Zara! bikini väska påsmodell zara zara väskora
Hur snygg är inte den här väskan som jag fick hem ifrån Zara för någon dag sen? En tjej som går samma utbildning som mig hade denna och den är så sjukt snygg så jag var tvungen att köpa en efter att ha kollat in den hela första veckan. Älskar att den är i påsmodell och storleken passar mig perfekt. 549 kr, här för er som vill kolla in den!
- 1 Comments Posted in: Shopping








chanel - make fashion not war

Victoria Secret Fashion Show 2013 babyshower jobb mode blogg helg kul chanel demostartion gator karl not war paradise island paris ss 15
 
 
Chanel ss 15 bjuder inte bara på en extremt snygg kollektion utan också även på viktigt budskap. Tanken bakom modevisningen var att uppmärksamma kvinnliga rättigheter och att kvinnan själv ska ha sin egen makt. Karl Lagerfeld lät modellerna välja fritt bland kläder, smink och håruppsättning. Han tog sin inspiration från feminismen. Superkul tycker jag och alla var ju skitsnygga.
 
Vad tycker ni om denna modevisning? Jag gillar att det känns som man hamnat på Paris gator och jag älskar skylten ”Boys should get pregnant too” haha. 
- 0 Comments Posted in: Mode








budgettips på träningskläder

Leighton Meester + Nelly.com bh didas idol skor nike air sportinpirerad tights träningskläder
 
 
Åh jag saknar att träna flera gånger i veckan med mamma, men nu är det jobb och plugg som står på schemat några veckor till. Jag mår mycket bättre och är så mycket piggare om dagarna när jag tränar några gånger i veckan. Nu har jag precis tagit en paus i mitt pluggande och tänkte bjuda på budgettips på super snygga träningskläder ifrån Nellys egna märke NLY Sport. Fick mig en chock imorse när jag såg att Nelly hade helt ny design på hesmidan, in och shoppa loss!
 
Köpte ju träningskläder i västerås som jag glömt visa er! Vill ni se?
- 1 Comments Posted in: Mode








real techniques - brallis.se

brallis real techniques

Dessa Real Techniques borstar är väldigt uppskattade inom skönhetsvärlden och det skrivs om dem överallt. Jag hade aldrig testat dem förns nu. Fick hem dessa ifrån Brallis.se i förra veckan och har nu hunnit testa dem några dagar. Till att börja med, vet ni hur stor skillnad det är att bara hålla i dessa, dem känns väldigt lyxiga om man jämför med andra borstar. Dem är supermjuka och inte stickiga som borstar lätt kan bli runt ögonen. Dem gör bra fördelning av sminket och är prisvärda. Jag älskade dem! Ett tips är om ni köper dem nu och gillar Brallis på FB, så får ni 5% på hela köpet.
 
I Travel essentials ingår(här):
1. Essential Foundation Brush (gul) som kan användas till både concealer och flytande foundation där du vill kunna variera din täckningsgrad.
2. Multi-Task Brush (rosa) använder du till puder, rouge och bronzer där du vill ha lite precision och samman tonat resultat. Min favorit v dessa tre just för att man kan använda den till flera delar av ansiktet.
3. Domed Shadow Brush (lila) är klippt toppad för att du enkelt ska kunna skapa konturer i globlinjen men ger dig även möjligheten att lägga ett tunt och fint lager ögonskugga över hela ögonlocket.
- 3 Comments Posted in: Skönhet








mycket denna vecka

 
Älskar dessa boots från H&M. Dem kostar bara 299 kronor, här.
 
Jag är helt slut efter denna vecka och nu blir det jobb hela veckan och ska samtidigt plugga och träna göra gel naglar på folk tills provet. Men jag ska få det att gå ihop på något sätt. Därför kommer uppdateringen vara lite rasslig. Nu ska jag snart äntligen åka iväg och träna med mamma, så efterlängtat!
- 6 Comments Posted in: Mode








topp 3 favoriter - nelly

1. Scallop Lace Dress, Nly Trend  / 2. Grady Crewneck Sweater, MBMJ / 3. Mesh Insert Bodycon, Miss Selfridge
 
Om jag fick välja tre saker ifrån Nelly, så skulle jag välja dessa. Klänningarna är så snygga. Men låt oss prata om tröjan ifrån Marc Jacobs!? Hur jävla snygg är inte den? Tänk att några få detaljer kan göra så mycket. Ränderna är vadderade så det blir skinnjacka stuk, en ny trend på g kanske? Synd att den kostar en förmögenhet! Vart går egentligen gränsen? Hur mycket skulle du kunna lägga på en tröja som du veeerkligen älskar?
- 1 Comments Posted in:








req naglar stockholm

akryl gel nagelterapeut utbildning req stockholm
Jag vill visa er lite bilder på hur skolan ser ut som jag går på. Så här är lite bilder både i salongen och i rummet där vi har lektion. Som ni ser så är den väldigt liten och rosa, haha! Till och med damsugaren och ALLT i köket är rosa och vi ska även få nya rosa stolar, craaazy haha!
 
Allt känns riktigt kul och spännande, men det är väldigt intensivt och vi har prov redan om två veckor på 70 sidor och på det praktiska i första delen manikyr. Sedan är det gel som står på schemat. På proven så får man ta med egen modell vilket känns skönt, då kan jag ta med mamma som jag tränar mycket på. Jag är väldigt trött när jag kommer hem då jag som sagt pendlar fram och tillbaka, så dagarna blir väldigt långa. Så cred till alla som pendlar fram och tillbaka varje dag! Vi har riktigt bra, roliga och kärleksfulla lärare och jag trivs jätte bra med dem fem andra tjejerna. Har ni några frågor?
- 2 Comments Posted in: Nagelteraput utb.








dirty works beauty

dirty works
Mini luxuries (perfekt julklapp!) / Travel bag / Eye mask / Eyeshadow brush / Eye cream
 
När jag stod på Ica Maxi här i Enköping, så blev jag positivt överraskad när jag såg att dem hade fått in lite Dirty Works produkter! Jag har aldrig testat dem själv men bara hört bra saker om märket. Har ni testat dem? 
 
Denna Eye mask ovan fanns där,och jag är sugen på att köpa en och testa. Ni vet man har ju sett på fimer hur dem ligger och slappnar av med ögonmasker på och mår perfekt sen? Jag vill också testa haha! Kostade bara 69 kornor, så blir nog att köpa nästa gång!
- 1 Comments Posted in: Skönhet








3x koftor ifrån gina tricot

Svart / Leo / Light Blue
 
Det här är vad jag fick med mig hem i koftväg ifrån Västerås. Vi gick runt till många butiker men det var bara Gina som hade koftor i min smak. Jag ville ha mysiga koftor man kunde ha till vardags. Den svarta har jag tänk ha till allt, både till vardags och fest. Den i leopard är sådär lurvigt mysig och skön och kommer vara perfekt när det är kallt, och kolla hur snygg den är! Den ljusblåa färgen älskar jag så mycket, bilden gör den inte tyvärr inte rättvisa, kolla på länken istället. Materialet känns nästan som angora. Så fin!
 
Jag kan inte välja en favorit, tror alla kommer bli väl använda tills vintern är slut. Vilken tyckte du var snyggast?
- 6 Comments Posted in: Shopping








But first let me take a...

..Selfie! Åh, idag är jag lite nervös, vet ni varför? Ni som följt min blogg dem senaste åren vet att idag så börjar min nagelterapeut utbildning i Stockholm. Dagen som jag har räknat ner till i ett år. (Tackar appen dreamdays för denna tiden, haha!) Sjukt hur snabbt tiden går ändå. Det är väldigt nervöst för jag tycker inte om att åka tåg, pendel, buss, tunnelbana och haft lite problem med det genom alla år, jag stressar lätt upp mig själv. Men känner att det är ett bra sätt att bli av med nervositeten på, jag måste ju följa min dröm eller hur?
 
Nervöst, men spännande. Önska mig lycka till!
- 2 Comments Posted in: Nagelteraput utb.








påminnelse: portkod 1525


 
Ikväll så är det äntligen äntligen premiär för fortsättningen på serien Portkod. Glöm inte det! Denna gången är det ny port, ny kod och tjejerna är 3 år äldre! Dem ska ta studenten! Åh vad kul det ska bli, hoppas avsnitten är lite längre. Det här är nog den enda svenska serien efter Andra Avenyn som jag är helt fast vid. Har ni sett första säsongen av portkod?
- 5 Comments Posted in: Tips








massor av höstskor

höst idol skor skor skot
Lämna en kommentar om du undrar vart någon sko kommer ifrån
- 5 Comments Posted in: Mode








halloween horror nights

halloween horror nights
 
Fyfan vad roligt om detta hade funnits i Sverige! Som ett spökhus x 1000. För visst finns inte det något liknande här i Sverige? Jag älskar bra skäckfilmer och jag hade gärna utsatt mig själv för detta. Jag älskar att bli skrämd, måste nog vara adrenalinet! Är jag ensam haha? När jag googlar så beskriver folk det som bådet det bästa och värsta dem har gjort i deras liv! Synd att det ligger i Los Angeles.. Jag hade velat gå på The Walking Dead(!!!) och Clowns. Vilka av dessa hade du velat gå på?
- 5 Comments Posted in: Videoklipp








en dag i västerås

Idag så var det en rolig men hektisk dag. Det blev en kort shopping tur på 4 timmar i Västerås. Ja, kort för mig och Sandra som kan gå 8 timmar och det känns som 3..haha! Jag hittade koftor och träningskläder, som jag kan visa! Vi missade första tåget hem och fick stressa ner till Alexandra där vi skulle på smink rådgivning och även där fick jag med mig lite produkter hem. Lindex i stan hade inte öppet så kunde inte köpa den underbara koftan i inlägget innan!
 
Sitter däckad i sängen hos älskling nu och känner att det är dax att sova! Godnatt! 
- 9 Comments Posted in: Vardag








SUNDAY FUNDAY

Höstinspo från Tumblr! / Hejsan! Idag så ska jag och Sandra åka till Västerås för att shoppa lite höstkläder. Som jag längtat, jag har inte shoppat på super länge just för jag ville ta mig en ordentlig sväng i Västerås. Så på med shopping mode nu. Hoppas jag kommer hem med lite höst plagg, som mysiga koftor, nya jeans och en snygg sjal. En snygg väska till utbildningen hade behövts också! Jag uppdaterar er under dagen om jag hittar något!
- 9 Comments Posted in: Inspiration








höst hos lindex

Extended Collection by Lindex höst lindex
 
Oj - vad Lindex levererar höstplagg! Dem har väldigt mycket fint på deras hemsida som jag skulle vilja ha nu i höst. Tyvärr kan jag inte köpa allt, men en stor favorit blev den gråa koftan, som finns i rosa också. Riktigt snygg! Den missoni inspirerade sjalen har jag sett på många bloggar, men den passade tyävrr inte mig så bra i verkligeten, men så snygg!
- 12 Comments Posted in: Mode








okotber - den rosa månaden

rosa bandet
Idag kommer 20 stycken kvinnor få veta att dem har börstcancer, det är helt sjukt! Vi alla vet ju att oktober är en rosa månad. Då alla ska vara med och stödja alla kvinnors kamp mot bröstcancer. Varje krona räknas. Jag älskar när företag väljer att göra något bra under Oktober månad i samarbete med Rosa Bandet, speciellt när man kan köpa deras produkter i en rosa version. Se alla rosa produkter här.
 
Eleven är ett av alla företag som är med och samlar in pengar. Köp rosa produkter och 11 kronor per köp går till Rosa Bandet. Handlar du över 599 kronor, så får du en necessär på köpet. Gillar du Lindex på facebooksida, HÄR, så skänker dem 1 kr till Rosa Bandet för varje gillning.
 
Har ni köpt årets rosa band? Jag är sugen på den i rosa diamanter ifrån Guldfynd, så söt!
- 8 Comments Posted in: Tips








vinterjackan

Vilken jacka gillar ni mest?
 
Som jag har skrivit förr, så har jag min Alexandra boomerang jacka som jag älskar! Har aldrig frysit i den och jag tycker den är super snygg. Men det är en lång modell och den går ner över rumpan - nu är jag ute efter en till som jag kan byta av med som är av den kortare modellen.
 
Suttit och kikat på flera olika sidor och nu står det mellan dem två ovan. Jag vill köpa en lite dyrare så jag kan ha dessa två jackor i flera år framöver. Tycker båda är dö snygga, den övre har snyggare päls på luvan då den undre ser lite mer platt ut. Men den nedre är finare färg och inte blank. Just nu lutar det åt den nedre ifrån Tommy Hilfiger.
- 9 Comments Posted in: Mode








iphone 6 guld bilder

 
 
Igår så satte jag i simkortet i min Iphone 6. Är helt kär i färgen. Trodde den skulle vara guld, men den är mer rose. Vilket enligt mig är mycket snyggare. Det ska bli kul att få klicka runt lite på den, då mycket är nytt för mig som inte ens haft IOS 7 på min gamla iphone. Måste köpa ett skal till den, så den inte bir repig, ska kika runt lite på nätet nu. Något tips?
- 5 Comments Posted in: Shopping








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.