Fashionjoint

2014 års lista

Tror du 2015 kommer bli lika bra?
- 2015 kommer bli så mycket bättre, vart mycket jobbigt som hänt under 2014! 
 
Vad kommer du sakna från 2014?
- Jag kommer sakna Emils och min resa till Bahamas mest. Helt underbar.
 
Vilka låtar förknippar du med 2014?
- Oj, så svårt, typ alla i denna video.
 
 
Vad spenderade du mest pengar på?
- Kläder tusen gånger om HAHA
 
Bästa och sämsta köpet?
- Bästa är nog Make Up Stores cover all mix, och mina kläder ifrån Angelica Blicks kollektion för Bikbok och min fina tiamo väska. Sämsta är nog alla par av jeansfärgade jeans, som ändå inte sitter som en smäck så ligger oanvända som alla andra tusen par haha..
 
Dina planer inför 2015?
- Jag ska färdigutbilda mig till nagelterapeut. Jag ska flytta ihop med Emil och resa massor! Hitta ett jobb jag trivs med.
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2015? 
- Våga testa på nya grejer och vara mer spontan!
 
Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
- Spara ännu mer pengar även om jag är bra på det! Vill bli duktigare på att laga mat också haha. Ska grubbla mindre och inte skjuta upp saker.
 
Är det något du saknar år 2014 som du vill ha år 2015?
- Mer tid med mina fina vänner. Speciellt min bästaste Sandra som pluggar i Uppsala.
 
Vad har du för nyårsplaner? 
- Idag kommer jag festa med Emils släkt!
 
Berätta ett nyårsminne du aldrig kommer glömma? 
- Första året jag träffade Emil haha, Sandra och jag gick dit, vi tog med såna lyktor som ska flyga upp i luften sådär fint. Våran flög ner från balkongen och gräset började brinna. Tror vi sprang ut utan skor och släkte snabbt som tusan, hahha!
 
HA VÄRLDENS BÄSTA NYÅR FINA NI! ♥
- 2 Comments Posted in: Vardag








givenchy bambi - my dreambag

Mitt liv skulle kännas komplett med denna väska i min ägo. Hur snygg kan en väska bli? Ja, här ovan har ni nog svaret. Tills jag blir så rik att jag vill/kan lägga dessa pengar på en väska så får jag kanske nöja mig med berlocken ifrån Tomas Sabo? Näe, fy vad sur jag blir på denna snygga väska. Godnatt.
 
PS. Imorgon är det nyårsafton. Imorgon kommer en liten fråge-års-resume!
- 0 Comments Posted in: Mode








erikslund shoppingrunda

 
Nu är jag hemma efter en runda på Erikslund. Tanken var att kanske hitta något att ha på nyår, men så blev det inte. Jag har presentkort på kanske 4 olika ställen, men kollade igenom varje butik och hittade bara två plagg, nr 1 & 2 på bilden ovan. Den första i fjädermönster är en lätt blus som jag fyndade för 150(!!) kronor på rean. Blev lite förvånad för den var sååå fin på! Såg nu på nätet att den fanns i rosa också, funderar på att beställa..
- 1 Comments Posted in: Shopping








just ordered

 
Äntligen är dem påväg hem till mig! Beställde nyss dessa skor ifrån Anna Fried i mocka. IHHH! Annars idag har jag inte gjort så mycket, snart kanske mamma och jag ska åka till Erikslund för att kika lite på mellandags rean. Får se om man fyndar något, jag är en av dem som alltid hittar något som inte är på rean. Tror fler känner igen sig?
- 1 Comments Posted in: Shopping








blank space

- 0 Comments Posted in: Musik








stilrena favoriter

 
Hm vit blus, Chiquelle päls väska, Nike sky hi sko
 
Vintern är den svåraste årstiden att klä sig rätt och fint tycker jag. Till vardags dessa dagar så orkar jag inte alltid tänka över mina outfits. Håller ni med? Däremot så längtar jag lite tills man kan bära lite tunnare plagg som blusen ovan. Vill ha begär på allt ovan!!
- 5 Comments Posted in: Mode








extra fina julklappar

 
Kolla vad jag fick i julklapp av Emil! Han gav mig tre saker ifrån min önskelista - denna skinnjacka, Motel biknin och Nike gympåsen! Är han inte underbar? Blev jätte tacksam för allt jag fick såklart, men lite extra glad blir man ju av de saker man velat ha länge! Denna underbara skinnjacka har jag suktat över länge och nu är den äntligen min! Vad fick ni i julklapp kära läsare?
 
 
- 1 Comments Posted in: Shopping








the surfseries - part 1

När några va Sveriges största bloggare var i Marocko för att lära sig surfa så passade fotografen och bloggaren Rami på att plåta två olika fotoserier med alla vackra bloggare. Här är den första serien, med temat vitt. Hur fina bilder!? Älskar Lisas kofta och Kenzas kimono!
- 0 Comments Posted in: Mode








sminka dig som en victorias secret modell

- 0 Comments Posted in:








God jul alla bloggläsare

 
- 1 Comments Posted in: Vardag








sanne alexandra shop

janni deler sanne alxandra
Alena Pants / Abby Bootcut / Blanca / Julie Claire
 
För några dagar sedan släppte Janni Delér kollektoinen Black Collection i sammarbete med Sanne Alexandras Shop. Jag älskar Jannis klädstil och jag älskar svart, önskar bara det var fler plagg i kollektionen. Här ovan är de två första plaggen ifrån hennes kollektion, resten är andra snygga plagg ifrån Sannes shop. Vill ha allt!
 
Idag har jag vart på stan med Emils mamma, på jakt efter dem allra sista klapparna, sedan har pappa och jag gjort fudge och nu blir det uppesittarkväll med familjen och Emil. Mysigt!
 
- 3 Comments Posted in: Mode








jul i vårt hus

Det är fullt ös här hemma runt jul, men så är det nog hos alla! Iförrgår så hade vi vår traditionella ost och kexkväll med all ost i man kan tänka sig och så fick vi gissa årets marmelad smak vilket var mango och passionsfrukt, mums! Igår så hade vi pyssel hos min moster där jag byggde mitt första pepparkakshus i mindre variant, visst vart den söt? Just nu sitter jag och väntar på mitt hemmagjorda knäckebröd som ligger i ugnen ska bli klart sen ska vi ta upp den stora granen! Är ni klara med alla julklapparna?
 
- 3 Comments Posted in: Vardag








i butik just nu

Runt jul så är det ju helt underbart att gå runt i butikerna, det är proppat med nya saker i sortimentet och det är extra mysigt stämning med alla julprydnader osv. Eller jag kanske är ensam om att tycka det? Om jag kunde skulle jag spendera varje dag i december på stan. Förr bloggade jag om dessa gift boxes som finns i butik runt jul. Men här ovan är bilder på annat som finns i butik nu - glittriga nagellacks kollektioner, pyjamas kläder, smink i fina förpackningar, mysiga jackor, ljus, och massa julig skönhetsvård. Allt ovan finns i butik just nu!
- 1 Comments Posted in: Vardag








rihanna samarbetar med puma 2015

puma rihanna
RIHANNA x PUMA. Det första jag såg på instgram imorse när jag vaknade var denna underbara nyhet. Att undet hösten 2015 kommer en av världens största artister göra ett samarbete med en av världens största sportföretag. BARA JAG SOM ÄR ÖVEREXALTERAD? Så spännande!!
 
- 2 Comments Posted in: Tips








nyx matta läppkrämer

Är det försent att lägga till något på sin önskelista? Antagligen, men kanske kan köpa mig en julklapp till mig själv! NYX soft matte lip cream är matta krämer till läpparna som finns i flera olika färger. Det ser mer naturligt ut och inte lika påsminkat som med glans. Om jag ska spå i framtiden kommer detta nog bli ett måste inför 2015.. Här finns några av alla färger.
- 3 Comments Posted in: Skönhet








rockiga fransar

 
 
- 0 Comments Posted in: Skönhet








klänningar till jul och nyår

dress jul 2013 julafton klänning kläder tips julklappar mamma pappa man kille tjej pojkvän hm julkläder julklänning röd vinröd jul nyår klänning
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6
 
Om jag inte hade bestämt mig ännu vad jag skulle ha på mig på jul eller nyår så hade jag haft panik nu. Men på Nelly så har du hela 5 dagar kvar att bestäma dig för att fortfarande få det levererat innan julafton! Kanske en sista minuten julklapp till någon? Hur bra!? 
 
Jag ska ha denna klänningen, men jag ska sy om den i två delar som den första svarta klänningen här ovan, hoppas det blir bra!
- 6 Comments Posted in: Mode








6 vackra lace bhar

Godmorgon! Mamma och ja gska snart åka och gymma och senare idag ska jag jobba. Ville bara påminna er och vara med i tävlingen längre ner där man kan vinna 1000 kr på klockor!
 
Dessa underbara bhar kommer ifrån Nelly, H&M och Journelly. Spets underkläder är så vackert och romantiskt. Jag tänker en outfit på sommaren som sticker fram under en tshirt eller blus som matchas med en fin solbränna.
 
- 1 Comments Posted in: Mode








timberland trenden

idol skor lookalike slösa spara timberland
Svarta / Timberland orginal / Bruna / Vita / Burgundy / Grå
 
Var inne på Nelly nyss och hittade en jätte bra billigare variant av Timberland skon. För några år sedan såg jag detta som en sko bara till killar som en bra vintersko, men nu har denna sko blivit en trend och hur snyggt är det inte? Funderar på om jag ska köpa mig den svarta varianten..
 
Här kan ni se 15  kändisar som bär skon.
- 14 Comments Posted in: Mode








moschino iphone cases

Kan inte få nog av alla Moschinos ideer till iphone skal, tänk att ha alla dessa i sin ägo. Man skulle aldrig känna sig tråkig, haha! Dem i kollaget ovan är bara några av alla olika djur, mcdonalds och babrie skal som dem har. Mina två favoriter är ankan och kaninen. Hur söta?
- 0 Comments Posted in: Tips








chanelfilmen reincarnation


 
Chanelfilmen! Karl Lagerfelds senaste verk, det är en kortfilm som heter Reincarnation. Den handlar om den ikoniska Chaneljackan. I huvudrollerna ser vi artisten Pharell Williams och supermodellen Cara Delevingne. I videon syns såklart Caras vackra ögonbryn men hon sjunger och dansar även.
- 1 Comments Posted in: Videoklipp








urban decay make up kits

hela sverige bakar kit naked naked on the run naked vault perfect3some smink sverige urban decay ögonskugga
 
Urban Decay är en av mina favorit sminkmärken. I det här inlägget tänkte jag tipsa om 3 olika kit med smink som alla innehåller storfavoriten Naked som är deras kändaste ögonskugga. (Dem som finns med på min önskelista hihi) Och hur snyggt designade är inte alla dessa kit?
 
The Naked Vault - Det här är en av de största kiten som UD säljer. I den får du hela 12 olika produkter. Alla tre Naked paletterna, plus läppstift, ögonpennor och tre paletter som man kan använda till blush/highlighter/bronzer.
 
The Perfect 3some - Ett kit med bara alla tre storfavoriterna till ögonskuggor. Denna är bra att köpa/önska sig om man vill ha alla tre då det blir lite billligare. (svår att få tag på då den egentligen släpptes för bara PR event)
 
Naked On The Run - Allt du behöver i en mini variant! Den innehåller ögonskuggor ur Naked serien, läppstift, ögonpenna och en söt mascara. Perfekt att ha i väskan eller hur?
- 3 Comments Posted in: Skönhet








mina nyårslöften 2014

- Det största löftet för i år, som inte blev av detta år är att köpa en lägenhet tillsammans med Emil. Jag kommer växa som person om jag och Emil flyttar ihop. Jag behöver mer ansvar och längtar efter att få inreda mitt egna hem. ÅHH!

 

- Jag ska hitta ett jobb jag trivs med och jobba som nagelteknolog på sidan av. Om jag hittar en bra lokal att hyra kanske man kan överväga att jobba med naglar heltid. Ska även klara nästa del i utbildningen såklart som är i början på nästa år!

 

 - Jag ska fortsätta träna och nått mina mål till sommaren och fortsätta därefter.

 

- Jag ska tänka mer på mig själv. Att alltid vara den som alltid ställer upp har både för och nackdelar. För mig har det mest blivit nackdelar då jag har märkt dem senaste åren att jag bara duger när mina vänner behöver stöd och tar sig inte längre tid att höra av sig. Det mår jag inte bra av så i år ska jag fylla livet med vänner som jag vet alltid funnits där för mig lika mycket.

 

- Jag ska resa ännu mer i år och se världen tillsammans med både vänner, familj och pojkvän.

 

 - Jag ska skapa så många roliga minnen och bli mer spontan. Testa på saker jag aldrig har testat förr och ha så galet roligt. Året 2015 vill jag kunna se tillbaka på och le.


- Bloggen: Förra året hade jag som mål att dubbla mina besökare. Jag vet inte om jag har lyckats eller inte. Fram tills i förrgår hade jag inte lyckats med målet, men nu ligger jag på plats 18 på Blogg.se top



Vad är era löften eller mål? ♥

- 3 Comments Posted in:








tips - the perfect fake tan

 
När jag var på Attitude mässan så fick jag testa på spraytan i MARC INBANEs monter, jag blev så nöjd med resultatet så jag köpte med mig en flaska hem, då ingick borste till ansiktet och en scrub handske till kroppen. Det såg verkligen ut som man hade vart på semester på Bahamas igen. Perfekt till vinterhalvåret. Tänkte spraya mig i helgen, vill ni se resultatet här i bloggen då? Före och efter bilder?
- 0 Comments Posted in: Tips








inspiration x 1000

 
 
- 4 Comments Posted in:








night changes

 
Brukar inte lyssna på One Direction, men dem har släppt en jätte fin och mysig låt som jag går runt och sjunger på här hemma. Videon är också fin. Tänker på alla fina minnen jag har tillsammans med Emil och hur mycket han betyder för mig. Vem tänker ni på när ni ser videon? (förutom snyggingarna som sjunger;)) Kan inte namnen på alla, så fick googla, haha men alltså Zayns ögon och Harry, dem ser ju för jäkla bra ut - efter Emil såklart hehe!
- 6 Comments Posted in: Musik








fur and leather jackets

 
Love theese jackets! -> Meotine.com Hur snygga är dem inte?
 
Alltså jag är så glad. Igår lade jag upp VS klippet som ingen ännu typ lagt upp ännu på nätet i hela världen, idag har jag besöksrekord och folk från hela världen är inne på bloggen. Så himla roligt! Nu ska jag ta en promenad med hunden, sen blir det sushi med mamma och ikväll ska jag och Emil kolla på BigBrother finalen.
- 8 Comments Posted in: Mode








vinterfavoriter ifrån boohoo

 
Sitter och har så sjukt mycket vinter/jul/nyårs inspiration så gjorde ett kollage med plagg och saker ifrån Boohooen av mina favorit online butiker, dem har allt och det bästa är att ingen kommer ha samma plagg som dig här hemma i Sverige! Dem har så sjukt mycket snyggt. Tomten, låt allt detta ligga under granen, så jag kan ha den första klänningen på nyår och värma mig med den alldeles för snygga jackan. Vad gillade du mest i kollaget?
- 2 Comments Posted in:








full victorias secret show video 2014

 
 
HÄR ÄR HELA VICTORIAS SECRET SHOWEN!
- 6 Comments Posted in:








vinn 1000 kronor hos Klockkungarna

Marc By Marc Jacobs / Michael Kors / Tommy Hilfiger / Daniel Wellington
 
I december månad förra året så hade jag en julkalender, i år har jag pga av utbildningen i Stockholm inte hunnit med detta. Men jag vill ändå göra något för er nu i jul så tillsammans med Klockkungarna.se - så har ni nu chansen att vinna ett presentkort på 1000kr!! Då kan ni köpa en perfekt julklapp till er själva eller till någon annan. Klockkungarna har dem absolut bästa priserna på märkesklockor på nätet.
 
Den ni behöver göra är att gilla Klockkungarna på facebook! Lämna en kommentar sedan att ni är med och tävlar! Lycka till nu! ♥ Tävlingen håller på till 18/12 kl 21.00!
- 106 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








zombie escape med live it

 
Kommer ni ihåg detta inlägget om Horror Nights som jag önskade skulle finnas här i Sverige? Nu finns det! Live it som säljer upplevelser säljer nu en Zombie Escape upplevelse.
 
"Ert uppdrag är att lokalisera och ta er ut med antiviruset för att kunna rädda världen. Beväpnade med endast enklare vapen och få kulor måste ni ta er genom det helvete anläggningen har blivit. Bakåt finns ingen räddning enda vägen ut är framåt. Förhoppningsvis kan ni hitta mer vapen och ammunition och kanske fler överlevande längre in i anläggningen. Tiden är knapp och ni är världens sista hopp..." 
 
JAG VILL JAG VILL!!
- 0 Comments Posted in: Tips








imso art prints

 
IMSO har fått in många fina tavlor på deras hemsida och just nu har dem 20% rabatt på alla, så en av dessa fina kan du fynda för 143 kronor! Hur billigt och bra? Jag tror jag ska köpa mig en i julklapp. Frågan är bara vart jag ska ha den i mitt rum.. Vilken gillade du mest av mina favoriter ovan?
- 0 Comments Posted in: Tips








en julklapp att minnas

upplevelse present
Ni vet dem där personerna som är så himla svåra att köpa julklapp till? Alla känner någon sån. Då har jag det perfekta tipset. Upplevesle presenter. Jag har gått på massor av olika upplevelser och det är så mycket roligare att få en sådan present än en vanlig tycker jag.
 
Själv har jag gått på tex fiskspa, duomassage och höghöjdsbana. Har även en spökvandring med middag som ligger och väntar hemma på att användas. Har ni fått eller gett bort en upplevelse present? Nu tänkte jag tipsa om några av alla upplevelser du kan köpa hos Upplevelse.com.

 

  - Till din pojkvän kan du köpa en annorlunda massage, hamam Oriental.

- Personligen så tycker jag det är svårast att köpa julklappar till min bror och pappa, håller ni med? Dem hade säkert velat gå på en wisheyprovning eller få testa på att köra någon sportbil.

- Du och dina närmsta vänner kan testa på poledancing tillsammans.

- Till din mamma passar ost och vinprovning tillsammans med en väninna till henne perfekt!

- 1 Comments Posted in: Tips








godmorgon

Bild ifrån Attitude mässan
 
Godmorgon! Vet ni?Jag sitter i sängen och har fortfarande beslutsångest över dessa två vinter jackor. Jag håller alltid på såhär länge och velar med allt, jag mena det var två(!!) månader sedan jag publicerade detta inlägg. Jag vill testa båda samtidigt och sedan skicka tillbaka en. Låter det som en bra eller dålig idé?
 
Snart ska jag åka och hämta Emil så ska vi till Intersport och kolla träningskor och lite annat. Tänkte även överatala honom att följa med till det nya sushi stället i stan. Han tycker inte om sushi.. och är allergisk mot skaldjur, så önska mig lycka till. Haha nej men jag tänkte rekommendera Yakiniku eller något.
- 0 Comments Posted in:








Victorias Secret Fashion Show 2014

Hela showen finns ännu inte tillgänglig. Lägger upp den direkt då! Välj HD för bästa kvalite.

Igår kväll gick äntligen Victoria´s Secret Fashion Show 2014 av stapeln. För första gången någonsin så sattes showen upp i London och alla modeller flögs i privatplan över Atlanten för att komma dit. Adriana Lima och Alessandra Ambrosio har varit med i över 10 år och fick äran att bära varsin BH i 2 miljoner dollar-klassen. Det kanske är något vi tjejer ska skriva upp på eran önskelista inför julen? ;)
 

 Artisterna för i år var Ariana Grande, Taylor Swift, Ed Sheeran och Hoizer – som ni kan se i klippet ovan. Letat runt som en tok efter hela showen med det brukar ta någon dag till innan man kan hitta den i bra kvalité på nätet. Önskar verkligen att man kunde se showen live någon gång i livet, då den verkar vara helt magisk.

- 0 Comments Posted in:








glitter strass mascara

Make Up Store, Cover all Mix collstar glitter mascara köpa online loreal tävling rösta lumene mac
 
 
Om man inte något glittrigt i sin outfit på nyår så tycker jag man kan lägga extra på sminket. I år vill jag testa ha en mascara med glitter över min vanliga svarta. Tror det kommer se lite extra festligt ut, eller hur?
- 2 Comments Posted in: Skönhet








min önskelista julen 2014

2014 jul julklappslista önskelista önskelista
1. Pyjamas Wildfox Stay Up All Night / 2. Alexander Wang nyckelring / 3. Nike gympåse / 4. Calvin Klein underkläder / 5. Chiquelle skinnjacka / 6. Missoni handdukar, Giacomo brun / 7. Motel tropical bikini / 8. Mio Flora vas / 9. Anastasia Contur kit / 10. Selma Michael Kors nyckelring / 11. Toni&Guy Deep Barrel Waver / 12. Presentkort på Asos, Zara och min frisör / 13. Nike sky hi black / 14. BKR vattenflaska / 15. Eltandborste / 16. Urban Dexay Naked 1, 2 och 3
 
Här är min önskelista inför julen. Det är inte långt kvar nu till julafton och det kändes som det var dax att lägga upp den på bloggen som jag gör varje år. Vad finns det på eran önskelista? Mest va allt så vill jag ha en underbar jul tillsammans med min familj. I år så har jag faktiskt varit ute i god tid och har hunnit handla nästan hälften av klapparna i alla fall. Är jag ensam om det?
 
Nu ska jag ner till stan och testa det nya sushi stället tillsammans med min kusin och lilla Pontus, ha en mysig dag!
- 2 Comments Posted in: Vardag








nyklippt

klippt mig nyklippt
 
Är precis klar hos min frisören där jag har slingat min utväxt och klippt topparna. Det vart lite mer aksblont den här gången och jag tyckte det blev jätte snyggt! Synd att bilden inte är så rättvis färgen. Älskar den fräscha känslan efter man har varit hos friösren. Tror alla förstår vilken känsla jag menar!
 
Ikväll ska jag jobba 17 - 21 och tänkte passa på att julpynta lite i mitt rum här hemma innan. Jag älskar julen och allt runt omkring. Men jag har inte fått så mycket julkänsla än som jag brukar ha fått vid den här tiden på året. Vill ni se sen? Det är ju 1 december idag, helt sjukt! Har ni fått någon julkänsla ännu?
- 0 Comments Posted in: Vardag








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.