Fashionjoint

hunkydory tygväska

Finns i fyra olika färger här. (Finns även i vanlig storlek på andra sidor.)
 
Åh denna väska alltså. Den vill jag ha att bära tvätt ner till tvättstugan i. Haha, gud vad vuxen jag låter. Men i sommar ska jag ju flytta in till Emils lägenhet, och då börjar man tänka på allt som har med sånt att göra. När jag såg denna så tänkte jag att den skulle vara perfekt för stranden, men även tvättstugan! Namnet Everything bag passar den perfekt. The new Ikea-blue-bag haha ;) Denna ska jag önska mig till min födelsedag!
- 1 Comments Posted in:








elsa ekman för bikbok

Hej! Kolla vilken rolig nyhet. Bikbok släpper i Juni en kollektion i samarbete i samarbete med den moderiktiga bloggaren Elsa Ekman. Inspiraitonen för kollektionen är ifrån Elsas resor, så man ser mycket afrikanska färger och stora mönser som blandas med vitt. Kollektionen består av elva plagg, plus lite accessoarer. Blad nyckelplaggen finns bla en lång vändbar kimono, vita byxor och omlottklänningen. Jag är så taggad och jag älskar Elsas outfit bilder på bloggen, så hoppas man blir lika glatt överraksad av kollektionen! För sneak peek video kolla HÄR.
- 0 Comments Posted in:








svt serie - en delad värld

På SVT finns massor av serier, och på bussen påväg till jobbet som tar 40 min brukar jag kolla på serier. Tänkte tipsa om denna som heter En delat värld. Den handlar om Liv som har växt upp i en värld utan män. För femton år sedan drabbades hela jordens män av ett virus som utplånade nästan alla män, och i Sverige finns endast 123 stycken kvar. Den enda levande killen i Livs ålder är en dryg superstjärna Adam Jensen. När han ska besöka universitetet tröttnar Liv på hysterin och bestämmer sig för att sabotera hans framträdande. Men det blir inte som Liv tänkt sig. Tryck HÄR för att kolla på serien!
- 0 Comments Posted in:








vårskor

Sandaler svarta och blå / Espandrillos beige och svart
 
På nätet hittar man hur snygga sandaler som helst, men inte i butikerna.. Skor är en sådan sak som jag gärna testar innan jag köper dem. Men känns som jag måste beställa ändå och skicka tillbaka sen i sånt fall, men sånt är så jobbigt haha. Dessa ovan har jag fastat för, båda modellerna passar super bra till vardags i sommar.
- 0 Comments Posted in:








Lindex egna skönhetsmärke

Blev så positivt överraskad när jag klev in på Lindex igår. Dem har tydligen släppt sitt egna skönhets/smink märke och det har jag missat helt. Dem hade allt ifrån puder till nackellack! Mina favoriter blev läppennorna och några fina nyanser lack.
 
Idag har jag hunnit en sväng till Västerås för att kolla på höst/sommarskor. Hitta några fina par men då var dem för stora i min storlek 36, tänkte kolla på nätet nu om dem kanske finns i 35or. Men köpte jätte fint brunt läppstift och nya svarta jeans!
- 1 Comments Posted in:








like dum-di-di-day, hey mama


- 0 Comments Posted in:








celebrity snapers

celebrity snappers jenner jylie kardashians kenza kim kardashian kylie rihanna tash and dev zouiten
Sociala medier, finns det redan så sjukt många. Men det senaste trenden är de officiella snapchat kontona som många kändisar skaffar nu. Själv tycker jag det är mycket roligare och se vardagsklipp än alla redigerade bilder på andra sociala medier. Dem känns mer äkta! Här är några av kändisarna som jag följer! Om ni vill följa mig adda @ffashionjoint
 
Fler av dessa tips?
 
- 0 Comments Posted in: Tips








stripes x glitter

Hm spring 2014 vår kollektion bikini body lotion body scrub gina tricot nagellack river island thebodyshop
bikini, river island / hörlursdelare, hm / scrub och lotion, the body shop / glitterlack, gina tricot
 
 
- 1 Comments Posted in: Shopping








vårnytt

H&M / 249:- (länk)
 
Mango / 349:- (länk)
 
Vila / 249:- (länk)
 
Bikbok / 249:- (länk)
 
Här är dem fyra tröjorna som jag köpte när jag var i Stockholm. Dem tre första är i super våriga mönster och färg medans den sista är lite mer i classy stil när man har den på över ett linne. Kolla länkarna under bilderna för fler bilder. Köpte även en klänning och bikini, som jag kan visa i ett annat inlägg. I helgen så var det marknad här i Enköping som jag gick på med Sandra, vi köpte Ben & Jerry glass och satt oss i solen. Det är vår nu och det är så skönt!
- 1 Comments Posted in: Shopping








heldag med shopping

 
Nu har jag ont i fötterna. Undra hur många kalorier man bränt idag när man gått runt i hela Stockholm city och i Gallerian, haha! Jag tror jag kom ut med en kasse ifrån nästan varje butik jag gick in i. Men som sagt så var det många veckor sedan jag shoppade, jag hade iaf jätte kul med min barndsomskompis Elin och kom hem med många fina våriga och somrig plagg! Allt ifrån bikini til klänning. Det enda jag inte hittade som jag sökta var nya tränings skor och vårskor. Ska försöka ta kort på allt snart!
- 2 Comments Posted in: Mode








french braid aka pigtails aka boxer braid

boxing braids braids dutch braids fake celebirty prank fläta flätor french braids pigtail split tvådelad
 
Mode är ju inte bara kläder och skor, utan även hur du stylar ditt hår. Den senaste trenden med två flätor är så snygg! Har tjatat på Mia, som är duktig på frisyrer och under nästa vecka ska hon testa göra såna här på mig. Tvivlar på att jag klär upp det lika snyggt som dessa ovan! Älskar det! Hoppas man får se denna trend på fler svenska bloggare.
- 0 Comments Posted in: Mode








i helgen blir det shopping

bilder ifrån förra helgen
 
Snart är det helg igen, veckorna går snabbt men ändå långsamt när man jobbar. Svårt att förklara. En hel vecka flyger förbi, men timmarna går ändå inte så snabbt om dagarna. Haha make sense? I helgen så ska jag göra massor av kul. Jag ska gå på vårmarknad/tivoli här i Enköping. Men på lördag så ska jag åka och shoppa i Stockholm med Elin. Ska även träffa Sandra och Alexandra i helgen. Mysigt. ♥
- 0 Comments Posted in: Vardag








bubbies mochi ice cream

Har ni testat dessa glassar som heter Bubbies? Dem har inte funnits i Sverige så jättelänge. Det är som en glassboll/glasskaka i olika smaker, med med risdeg runt om. Det låter lite konstigt men helt värt att testa. För mig är det helt nytt då min kompis Mia berätta för mig om dessa och sedan bad jag henne köpa med dessa hem till mig. Ikväll vart favoriten hallon med vitchoklad smak innuti, men jag har 5 andra smaker att testa också hah! Den finns på tex vissa ica butiker, 10 för 149:- Tips om du vill testa något spännande! Och tack fina Mia, puss på dig!
- 0 Comments Posted in: Vardag








coachella festival

Jag vill också gå på Coachella festivalen! Älskar allt runt festival livet och denna festival är så stor och gigantisk och all mode runt om kring är så häftig. Kollade in deras map för festival området på hemsidan, finns så mycket kul inom området. Har kollat live uppdateringar på alla sociala medier under dagen och blir så avundsjuk. Att besöka festivalen finns på min bucketlist!
 
Kolla in kändisarnas instagrams, eller snapchats. Eller kolla på live ifrån festivalen här.
- 0 Comments Posted in: Inspiration








största inspirationskällan

Till henne blogg här
 
Jag vill bara tillägna ett blogginlägg till denna snygga kvinna! Som jag har bloggat om förr, så är hon enligt mig den största inspirationskällan inom mode för mig. Hon klär sig så moderiktigt och i en stil som jag älskar. Klickar mig in på hennes blogg varje dag och kan inte sluta förvånas över alla hennes skitsnygga outfits. Vem ger er mest inspration i modevärlden?
 
Nu måste jag skynda mig och stänga av datorn och börja locka håret, ikväll blir det fiesta med min kompis Mia och hennes vänner.
- 0 Comments Posted in: Mode








aussie body wash

Förra veckan fick jag hem ett väldoftande paket på posten. Man kände lukten igenom hela kartongen. Vilket gjorde det ännu mer spännande att öppna haha! Det var ett paket ifrån Aussie som hade skickat deras senaste nyhet, deras body wash. Jag har själv använt deras hårprodukter förr och skulle verkligen kunna rekommendera dem. Jag fick testa doften Shower Smoohtie och den doftade precis som Extras rosa tuggumi påse, haha vet ni vilken jag menar? Riktigt gott iaf! Så när din duschtvål är slut nästa gång så lukta på dessa nyheter och testa din favorit!
 
Shower Smoothie med Macadamiamutter Olja ger en slät hud, ”perfekt om du är en smoothie-på-förmiddagen typ av tjej.”
Mega Watt med svenska Ginseng för att stimulera huden och ge den mer liv. ”Boom, bam, pow! Så skulle flaskan låta om den kunde göra ljud.”
Fresh Mate med Eucalyptus för en super fräsch känsla ”som gör din kropp piggare efter en natt med håret utsläppt.”
No Rush med Jojobaolja som lugnar och gör dig avslappnad. ”Tvätta bort dina bekymmer och skäm bort dig själv.”
 
Övriga Aussie produkter kan du köpa här.
- 0 Comments Posted in: Skönhet








hm bikni sommaren 2015

Som ni ser så bjuder H&M på väldigt mycket somriga bikinin, i massor av färg och mönster, precis som det ska vara! Dessa kommer snart att börja ramla in på H&M, så håll utkik på nätet då bikinisarna brukar gå snabbt hos dem. Vilka gillade ni mest? Själv så vill jag först och främst desgina min egna, sen får vi se vilken som är finast irl av dessa ovan!
- 1 Comments Posted in: Mode








elly pistol

Elly pistol
 
Nu sitter jag på bussen påväg till jobbet och vill bara in och tipsa om denna nya hemsida. Dem har massor av fina kläder, så in och kika om ni hittar något som faller er i smaken! Här ovan ser ni mina två favoriter! Hur snygga är inte dessa byxor? Och denna jackan är perfekt till våren! 
- 1 Comments Posted in:








två biotips

Kommer på bio i sommar!
 
Kommer på bio 17 april!
- 1 Comments Posted in: Tips








ivyrevel summer #1

Nu har Kenzas klädmärke Ivyrevel släppt sin första del ur märkets sommarkollektion. Min favorit är långklänningen, som är super fin, men ändå ett slappt plagg att ha på fest i sommar. Annars fall mig inte så mycket annat i smaken, även om dem var fina! Hoppas på mer ögongodis i nästa släpp. Här kan du shoppa plaggen!
- 0 Comments Posted in: Shopping








sunday inspo

 
- 0 Comments Posted in:








zara @uppsala

 
JUSTE kalla mig efter, men igår fick jag veta att Zara ska öppna i Uppsala! HUR LYCKLIG? Kan inte bli bättre. Uppsala ligger lite närmare än Sthlm så känns super kul, då det är en absolut stor favorit hos mig. Känns drygt att behöva ta sig ner ända till Sthlm för shopping hos dem. Ser så fram emot det, nu ser livet ljust ut haha! Nu fattas bara Zara Home! Visste ni om detta?
- 1 Comments Posted in: Mode








freshly cut

påsk fest
 
Igår var jag och klippte mig och slingade utväxten, känns så passande till vårsolen och det var verkligen på tiden att mina slitna toppar rök. Och det rök en helt del till som ni ser, kan man kalla mig korthårig nu? Haha kanske inte men det känns nästan så! Igår kväll blev det lite påskfest hos Emils släktingar, dem hade med sig sina två ursöta hundar, en är valp och ser ut som en nallebjörn och den andra är en mops. Så himla söta! Och om en timme bär det av dit igen då vi ska grilla och festa vidare eftersom två i emils släkt fyller år i helgen! Vad ska ni göra i påsk?
- 0 Comments Posted in: Vardag








be together

Alltså hur söta? Ramlade över denna video när jag satt och klicka runt på nätet. Klipp på oväntade vänskaper bland djuren, sen kom jag på, det behöver ju inte vara oväntat. Varför inte lixom? Tiger och björnen var nog ovanligast, haha! Så gulligt!
- 1 Comments Posted in: Videoklipp








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.