Fashionjoint

aussie body wash

Förra veckan fick jag hem ett väldoftande paket på posten. Man kände lukten igenom hela kartongen. Vilket gjorde det ännu mer spännande att öppna haha! Det var ett paket ifrån Aussie som hade skickat deras senaste nyhet, deras body wash. Jag har själv använt deras hårprodukter förr och skulle verkligen kunna rekommendera dem. Jag fick testa doften Shower Smoohtie och den doftade precis som Extras rosa tuggumi påse, haha vet ni vilken jag menar? Riktigt gott iaf! Så när din duschtvål är slut nästa gång så lukta på dessa nyheter och testa din favorit!
 
Shower Smoothie med Macadamiamutter Olja ger en slät hud, ”perfekt om du är en smoothie-på-förmiddagen typ av tjej.”
Mega Watt med svenska Ginseng för att stimulera huden och ge den mer liv. ”Boom, bam, pow! Så skulle flaskan låta om den kunde göra ljud.”
Fresh Mate med Eucalyptus för en super fräsch känsla ”som gör din kropp piggare efter en natt med håret utsläppt.”
No Rush med Jojobaolja som lugnar och gör dig avslappnad. ”Tvätta bort dina bekymmer och skäm bort dig själv.”
 
Övriga Aussie produkter kan du köpa här.

Posted in: Skönhet







Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.