Fashionjoint

PUMA by Rihanna Creeper

creeper fenty puma rihanna samarbete suede

Rihanna by PUMA. Okej, kan vi prata om det här samarbetet? I mina ögon slår det alla samarbeten någonsin. Kolla in dessa skor, suede material och nude färgade, kan det bli bättre? Även dem rosaoch vita - JAG ÄLSKAR DEM! I december 2014 fick vi veta att Rihanna skulle göra ett samarbete ihop med Puma och släppa en skokollektion. Och här ser ni hennes Creeper kollektion! Designen är så cool, speciellt med den höga sulan och påminner inte om några andra skor. Jag ska beställa mig ett par nude så fort jag hittar ett par online! $120kr/st

Kolla in denna hashtag. #pumacreepers

Beslutsångest - vita eller nude?

- 1 Comments Posted in: Mode








älskade älskade lightboxes

1. Bxxlght (från 4200:-) / 2. Jvb lightbox (från 850:-)/ 3. A little lovely company (från 399:- på Modesto) / 4. Jvb lightbox (från 850:-) / 5. My cinema lightbox (från 550:-)
 
Ni kommer älska mig efter detta inlägg. Haha, nerå, men ni vet denna sååå eftertraktade ljuxbox med bokstäver. Som varit topp ett på mina största cravings dem senaste månaderna och högst upp på min önskelista i jul. Jag har tait fram ett par billigare alternativ. SÅ VARSÅGODA! Hittat massor fler sidor, så vill na fler tips, lämna en kommentar!
- 1 Comments Posted in: Inredning








like celine

Likande från H&M här
 
Tokgillar dessa hårclips som syntes på Célines visning och lyckligtvis har jag hittat en liknande ifrån H&M, såg även ett på Lindex förr. Gillar ni dem?
- 1 Comments Posted in: Mode








nyinkommet @nly

1 / 2 / 3 / 4 / 5
 
Nelly har fått in så mycket fint på lager! Älskar kjolen och underklädsel bodyn! Och jag blir så sugen på att klippa kort när jag ser modellen. Men skulle aldrig våga! ..Har ni förresten börjat kolla in nyårsklänningar? På måndag så släpper ju Kenza tillsammans med Nelly en julkampanj med massor fina glittriga klänningar och en julcover av Kenza själv. Ser fram emot det och kan tänka mig att en framtida nyårklänning finns i den kampanjen.
 
Sneak peek här med koden "snow". Nu blir det pissa, för jag tycker så synd om mig som legat hemma själv hela dagen med migrän.. EDIT; HAHAHHA pissa!! Jag skrev detta igår kväll as trött och hängig, hur är det med svenskan egentligen Sanna?;).. Pizza ska det givetvis stå*
- 0 Comments Posted in: Mode








justin bieber - love yorself

 
Hej! Har precis kommit hem efter har varit ute och ätit och druckit på en nyöppnad restaurang i Bålsta, tillsammans med jobbet. Ville bara tipsa om min absoluta favoritlåt just nu! Hörs imorgon!
- 0 Comments Posted in: Musik








#rebeccastellamakeup

Ni har väll inte missat att Rebecca Stella lanserat en liten webbshop och ett eget sminkmärke? Hon är ju flawless och jag älskar hur snyggt makead hon alltid är. Ska kika vidare och kanske klicka hem något. Mest sugen på rougen och det rosa läppstiftet!
 
Precis kommit till Emils mamma ifrån gymmet. Nu ska vi snart äta en god köttfärsås och spagetti med massa parmesanost på. Mums!
- 0 Comments Posted in: Skönhet








&other stories favoriter

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8
 
När jag har varit i Stockholm dem senaste helgerna och kikat på stan så missade jag att gå förbi &Other stories som är en storfavorit. Älskar deras kläder, väskor, skor - allt! Tur att jag och Therese ska ner till det nya köpcentret i Solna, Mall of Scandinavia och julklappsshoppa i slutet på månaden. Där har dem ju verkligen ALLA butiker samlade! Har ni hört talas om den?
 
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6
 
- 0 Comments Posted in: Mode








inspiraton x 20

 
 
 
- 0 Comments Posted in: Inspiration








bath & body works ljus

bath and body works ljus candles sent lid
Ni kan väll gissa att jag var väldens lyckligaste tjej när pappa frågade om jag ville ha något i från Florida? Det första som slog mig var dessa B&BW ljus som jag så länge suktat över. Jag hade då inte luktat på dem utan bara sett youtubers beskriva dessa dofter, och det räckte. Nu är dessa mitt guilty pleasure. Dessa kan man inte ens jämnföra med Ikeas ljus som inte ens känns på en meters håll, det doftar så gott i hela hemmat med dessa! Ett extra plus är att alla dessa har tre veckar.
 
Dem ljusen jag köpte var:
Leaves - Fira höstens vackra löv med en blandning av gyllene nektar, röda äpple & kryddade bär. Någon beskriv denna som "påminner om dofterna man känner under en höstpromenad." Älskar locket på denna, med massa löv.
 
Pumpkin Pie - En söt blandning av krämig pumpa, vispad vanilj och det gulaktiga pajskalet. På riktigt denna luktar så nybakat gott det bara kan. Sötaste doften av dem jag köpte.
 
Pumpkin Apple - En perfekt blandning av pumpa & äpple med lite inslag av varma kryddor. Om ni gillar Ikeas äppleljus kommer ni älska denna. Tror denna är favoriten.
 
Stress Relief - Tänk klart när denna doft tar över ditt hem. Den eucalyptus oljan "clear your mind" medan spearmint oljan lyfter för att förbättra koncentrationen. Denna köpte jag för den är deras bestseller på deras hemsida och den har fått bra recensioner, den har en avslappnade doft och passar perfekt i badrummet.
- 3 Comments Posted in: Inredning








iphonebakgrunder

iphonebakgrunder
1 / 2 / 3 / 4 / 5
Älskar den första!
- 1 Comments Posted in: Tips








hm x balmain

Video ifrån releasefesten för samarbetet.
 
 
Imorgon släpps äntligen kollektionen BALMAIN x H&M! Här ovan ser ni mina favoriter. Hoppas några av plaggen finns kvar på fredag när mamma och jag ska till Stockholm, men det tvivlar jag starkt på. Får se om jag kollar in på hemsidan runt 10 när sen släpps. Kan detta vara den mest hypade kollektion samarbetet som H&M någonsin haft? Inte konstigt med alla dessa snygga plagg! Kan tänka mig vilket KAOS det kommer vara imorgon i alla butiker. Vilken är din favorit? 
- 0 Comments Posted in: Mode








stockholm weekend

 
Helgen i Stockholm med Emil var jätte mysig. Har nog aldrig ätit så mycket på bara en helg. Favoriten blev hamburgaren på HEARTS Sthlm. Ta med det tipset om ni ska till huvudstaden någon gång! Visst ser det gott ut?
 
Idag har jag jobbat halvdag och ska strax ner till stan och ta en fika med Therese. Efter det måste jag vika in en hög med kläder.. kul. Tänkte blogga ikväll om jag hinner, kika in då!
- 0 Comments Posted in: Vardag








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.