Fashionjoint

Hej då 2013

2013 hej då
 
Hej då 2013, tack för detta år! Nu välkomnar vi 2014 snart med nya utmaningar och äventyr. Kom nyss hem ifrån frisören och känner mig som en prinsessa med dessa fina lockar och nya fräsha färg! Ska byta om och sminka mig sen ska vi ner till alla vänner och släkt på Emils sida, ska bli såå kul! Kan ju uppdatera inatt eller senare med min outfit! Ska även komma ihåg att ladda min kamera nu, hehe..
 
Här är mina löften för 2014:

Planera mina dagar och mat bättre – de dagar jag inte jobbar så kan jag skriva en lista på viktiga saker att få gjorda, men det kan sluta med att jag fastnar vid datorn och få stressa ihjäl mig resten av dagen. Slänger i mig en macka eller hoppar över lunchen helt, vill äta bra saker så man får energi! Även lära mig laga bättre mat, hehe.

Flytta ihop med Emil – Det här är väl det största målet detta år, det kommer bli svårt, då jag inte har heltidsjobb ännu, men det är något jag verkligen vill, så ska kämpa för det! Går inte ens en dag utan att jag drömmer om ett eget hem tillsammans med honom.

Bli en ekonomista - Bli mer mån om var alla mina pengar hamnar, ibland när jag öppnar garderoben ibland kan jag hitta massa plagg jag inte använt eller ens kommer ihåg även om dem är nya, hur sjukt är det? Så alltså inte köpa onödiga kläder som jag bara använder en gång utan fundera mer noggrant över vissa köp.

Vara positiv – Jag ska börja tänka på de positiva sakerna och inte vara så hård mot mig själv.

Träning - Fortsätta träna varje vecka som jag gör! Mår mycket bättre av det, känner mig starkare och får mer energi!

Resa – Jag vill försöka resa till ett varmt ställe 2014. (vilket bara hänt en gång när jag var liten och inte kommer ihåg) Jag vill få njuta av riktig värme!

Bloggen - Få dubbelt så många läsare på bloggen till om ett år från nu och byta plattform. Tröttnat så på blogg.se och hur dem bemöter bloggare, tror jag har större chans att få en mer växande blogg på en ny plattform! Tycker egentligen inte om stora förändringar, haha!


Har ni några löften för 2014? En annan kul grej som händer nästa år är att jag kommer utbilda mig till nagelterapeut, något jag verkligen längtat efter! Så kul!!

- 2 Comments Posted in: Vardag








Nya jeans


Tänkte vara duktig och visa er mina nya jeans med min nya kamera, men så hade jag glömt ladda den. Smart, så fick ta den gamla, därav kvaliten. Hitta dessa på Vero Moda och dem sitter som en smäck! Super sköna och lagom stretchiga. Nästan som Dr Denim, men känns mer som jeans. Nu ska jag åka och jobba till 21.15, hoppas tiden går snabbt för imorgon är det nyårsafton och då ska jag även till frisören innan och både klippa, slinga & tona och förhoppningsvis få det lite fint inför kvällen!
- 1 Comments Posted in: Shopping








Bästa julklappen!

Jag fick en systemkamera i julklapp, en Sony a58 och jag är så glad! Tack mamma och pappa! Nu gäller det bara att lära sig använda den, hehe.. Så nu kommer det mer och bättre bilder på bloggen kära läsare! Har ni några enkla tips till en som aldrig ägt en systemkamera förr? Finns så mycket olika instälningar osv.
 
Nu är jag och Tess påväg till Kista galleria för att shoppa loss på mellandagsrean, som många andra så fick jag massa presentkort i julklapp, så tänkte passa på och kika, men även köpa födelsedags present till min älskade vän Caroline och min pojkväns mamma! ♥
- 3 Comments Posted in: Vardag








Bikbok smycken

 
Var på Bikbok någon dag innan julafton för att köpa något mysigt att ha på mig på julafton. Fick då med mig hem dessa tåv fina halsband ifrån Bikbok. Det var två för en! Det vänstra hade jag på mig på julafton och det högra tänkte jag ha på nyårsafton till min kornblåa kavaj ifrån London. Så tips till alla er som letar efter några snygga halsband, kolla på Bikbok!
- 0 Comments Posted in: Skönhet








Kuvertväskan till vardag & fest!

babyshower jobb mode blogg helg kul fest kuvertväska mode sushi lunch jobbcoach mat restaurang min. vardag kamera canon nikon
kuvertväskor
1.&otherstories 950 kr 2. Monki 180 kr 3. Monki 200 kr 4. Monki 200 kr 5. Cheap monday 250 kr 6. Topshop ca 195 kr 7.&otherstories 200 kr 8. H&M 199 kr 9. H&M 199 kr 10. &otherstories 550 kr 11.Topshop ca 160 kr 12. Zara 549 kr 13. Zara 679 kr
 
Äger nog inte en ända kuvetväska, och det måste jag ändra på! Kuvertväskan piggar ju upp vilken outfit som helst, eller hur? Jag vill nog ha en i kornblå eller i någon annan stark färg så den bruter av en outfit. Den är ett nästan ett måste i garderoben! Speciellt nu när alla julens fester är på ingång och framför allt nyår! Här är 13 perfekta kuvertväskor till vardag och till fest. Jag gillatr nummer 8 & 13 mest, ni då?
- 0 Comments Posted in: Mode








Juldagen

Såhär fint var det under granen igår innan vi öppnade alla klapparna. Nästa år måste vi lägga julklapparna under granen tidigare, tycker det ser så mysigt ut. Fick ni några roliga julklappar igår? Nu sitter vi hos farmor och farfar och har ätit julmat igen! Så mätt, haha men det är jag nog inte ensam om!
 
- 3 Comments Posted in: Vardag








Lucka 24 - Julafton

 
HOHOHO! GOD JUL älskade bloggvänner och läsare! Bloggtomten Sanna lottar idag ut idag den 24 december två vinster. Huvudvinsten är det ni ser på bilden. Sponsrat av Persunmall, Cozycup UF, Alicias och Mewana! Och sedan ett tröstpris med vinster ifrån Cozycup UF och Proud Collection. Glöm inte gilla alla Facebook!
 
För att vara med behöver du:
- Följa mig @ffashionjoint på instagram!
- Kommentera med ditt instagramnamn!
- Le hela dagen och äta mycket julmat!
Tävlingen avslutas om 1 vecka.
 
Jag vill tacka alla er läsare som varit med och tävlat under denna månad! Och alla underbara företag som varit med och sponsrat alla produkter! Ni är bäst! God jul kramar till er alla! Vad tycker ni om alla tävlingar?
Caroline vann lucka 23!
- 40 Comments Posted in: Julkalender 2013








Året 2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Började gymma och tjäna pengar på bloggen, varit i London och jobbat/varit på festival och gått på arbetsintervjuer.
 

Hur har ditt 2013 varit? Även om det har hänt mycket jobbigt under 2013, och allt har gått upp och ner mycket, så känns det som ett helt okej år! Men nu längtar jag till 2014...

 

Tror du att år 2014 kommer blir bättre? Ja det kommer det verkligen! Vet redan några spännande saker som kommer hända! Ska tex gå en nagelterapeutkurs, så jag sedan blir diplomerad nagelteknolog.Typ en av mina drömmar att jobba med sådant, åhhh lääängtar! Sen att starta året med ett nytt jobb känns bra!

 

Blev du kär i år? Det har jag varit hela året, älsklingen min <3

 

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? Har inte hänt något speciellt storslaget som sagt. Men resan till London den 23 - 27 oktober med Sandra är oförglömlig! Och Putte i parken festivalen i somras med henne var lika underbart, åh hoppas att vi ska dit nästa sommar, det var så sjukt kul!

 

 

Vad är din största framgång 2013? Måste nog säga mina tankar om framtiden. Om hur jag vill ha det och hur jag ska nå mina mål. Sen så tycker jag att jag ska ha en klapp på axeln för hur mycket tid jag lagt ner på bloggen och att söka jobb.

 

Bästa köpet? Mina Nike free run skor helt klart! Och mitt gymkort. VS produkter, mina första converse, min nya skinnjackan och jag kan rabbla upp massa saker! Haha mest kläder såklart...

 

Vad spenderade du mest pengar på? Kläder haha.. !!

 

Gjorde någonting dig riktigt glad? Att jag får vakna brevid min underbara pojkvän varje morgon. Att jag har en familj som alltid finns där och fina vänner.

 

Vem har du umgåts med mest? Emil och familjen.

 

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? Lite mer pengar, en ny bra kamera och en lägenhet! Gärna mer resa!


Favoritprogram på tv? Idol, Paradise Hotel, Efterlyst, The Walking Dead, Dexter, Julkalendern haha, Portkod 1321 osvosv.

 

Vad fick dig att må bra? Emil, familjen och mina närmsta vänner.

 

Vem saknade du? Mormor och morfar. Saknar mina fina vänner som man träffar allt för sällan Sandra, Therese, Emelie och Elin.

 

De bästa nya människorna du träffade? Caroline och Sara!

 

Vad vill du säga till dig själv inför 2014? Tänk på det positiva och inte det negativa. Blicka framåt men ändå stanna och ta det lungt ibland. Stressa inte upp för småsaker och lev i nuet. Planera dina köp mer så du inte köper sånt som bara ligger i garderoben och skräpar, du slösar många tusenlappar om du köper sådant du inte änvänder. Visa kärlek till alla i din närhet!

- 6 Comments Posted in: Vardag








Lucka 23 - TailorStore.se

 
Lucka 23 så hittar vi en lucka som passar dig som är kreaktiv, gillar att klä dig i business style eller att skämma bort pojkvännen. Här får du nämligen 500 kronor på presentkort att designa en skjorta för (eller välja en som redan är klar eller designad av självaste Carolina Gynning) hos Tailorstore. Jag tog med Kenza i kollaget för att visa hur jag skulle matchat om jag fick chansen att köpa en. Slarvigt knuten runt midjan eller under en kofta!
 
För att vara med i tävlingen så gilla deras facebook sida och kommentera att du är med och tävlar och med namnet du gillade! Vinnaren presenteras dagen efter julafton!
 
Hanna Silverbrink vann i lucka 21!
- 25 Comments Posted in: Julkalender 2013








Snart klar inför ikväll

fest
 
Står på toa och har precis börjat sminka mig. Lockade nyss håret lite så man ser lite festlig ut iaf. Funderar på hur jag ska hinna allt innan jul, har som sagt några klappar klar och har ingen aning vad jag ska ha på mig på julafton eller nyår för den delen. Har ändrat mig tusen gånger! Måste verkligen åka till Västerås imorgon och handla det sista! Nu ska jag fixa mig klar sen ska jag äta mögelost i laster på Stefans ostkväll, mums!
- 3 Comments Posted in: Vardag








Julmusik

blogg julkalender jul musik spotify
 
Ikväll så ska jag på ostkväll hos Stefan och med alla underbara vänner, jag fick uppgiften att göra en julmusik lista på Sptify, så gjorde en väldigt blandad med allt ifrån Amanda Jensen, Glee, Wham! till Svenska julfavoriter. Så alltså den perfekta listan till alla julfester och till självaste julafton! Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig tills ikväll sen så ska jag lotta flera vinnare! Puss på er!
- 1 Comments Posted in: Musik








Lucka 21 - Andmotion.se

blogg julkalender
 
Lucka 21 är en lucka för er som älskar sport och äventyr! AndMotion.se är en sida för träningskläder och annat för alla olika sporter. Nu kan du vinna 500 kronor där! Dem har märken som tex Adidad, Nike, WEsc, Billabong, Armani, OnePiece, Björn Borg och Phax. För att vara med i tävlingen så gilla deras facebook sida, och sedan kommentera följa mig på bloglovin och gilla detta inägg. 
 
Vinnaren presenteras i nästa lucka, på måndag!
Ska lotta vinnarna i dem luckonra jag missat och kontakta alla vinnare. Även skicka ut de paket som inte blivit utskickade under helgen!
Tina vann i lucka 19! Grattis!
 
- 30 Comments Posted in: Julkalender 2013








Dagens vill ha

Dessa gobitar får mer än gärna fylla min garderob inför hösten. Längtar tills mellandagsrean, gör inte ni också det? Så mycket fint! Man kan använda sig av så mycket snyggt på vintern faktiskt. Stövlar, jeans, boots, blusar, stickat osv. Något jag vill inhandla är lite mer stickade tröjor samt några nya par jeans. Kommentera om ni undrar vart något kommer ifrån!
 
Nu ska jag på årets första julbuffee med familen, farmor & farfar + älsklingen! Jag ska i helgen när jag är ledig kontakta alla vinnare och skicka ut alla vinster och lotta fram resten av vinnaren, så oroa er inte, blir bara mer stressad när jag får miljoner mail!
- 3 Comments Posted in:








Lucka 19 - To Die for swimwear

bikini blogg julkalender to die for tävling vinna
I Lucka 19 så kan ni vinna valfri bikini ifrån To Die For! Ni har såklart som jag sett dessa bikinis överallt på alla bloggar och dreglat efter dem precis som jag, det känns så bra att jag får chansen att lotta ut en till er mina läsare! Det bästa med den här bikinin är att den formar sig så bra efter kroppen och har en speciell söm på underdelen som lyfter och formar rumpan perfekt! :) 
 
För att vara med i tävlingen så gilla deras facebook sida, och sedan kommentera att du är med och länka till bikinin du vill vinna! Enkelt va? Vinnaren presenteras i nästa lucka, på Lördag!
Emma vann i förra luckan.
- 25 Comments Posted in: Julkalender 2013








Only Lookbook våren 2014

Här är en förhandstitt på Onlys vårkollektion, vi ser abstrakt blommigt och mycket denim som matchas med ännu mer denim. Kollektionen har även ett inslag av sportigt. Spana in lookbook bilderna för kollektionen nedan!
 
 
 
 
 
 
 
 
- 0 Comments Posted in: Mode








Gymmat


Har precis varit och gymmat med mamma, blev bara en snabbis för jag ska jobba nu kl 13, men skönt ändå, hann ganska mycket. Vad ska ni göra idag? Förlåt för dålig bild, känns sådär att stå och ta kort på gymmet, haha!
- 2 Comments Posted in:








Lucka 17 - Thisstyle.se

I Lucka 17 så kan ni vinna valfritt smycke ifrån Thisstyle.se! Älskar deras kläder och smycken och blev jätte glad när dem ville samarbete med mig! Ni måste kolla in deras hemsida. För att vara med i tävlingen så gilla deras facebook sida, och sedan kommentera att du är med och länka till smycket du vill vinna och varför!
 
 
Vinnaren presenteras i nästa lucka, på Torsdag! Moa vann i förra luckan!
- 31 Comments Posted in: Julkalender 2013








Hamburgarkväll

 
Två korta snuttar ifrån igårkväll, vi åt som sagt hemgjorda hamburgare och pommes, super gott! Dem andra drack och spela poker. Var jätte festsugen, men idag skulle jag jobba 7:30 så gick hem tidigt och sov. Efter jobbet så ska jag kanske till Sofie och baka lussebullar!  Nu är min rast slut, ha en bra dag! 
- 3 Comments Posted in: Vardag








Lucka 15 - Lush

I Lucka 15 (shit redan lucka 15?) så kan ni vinna två produkter ifrån LUSH, Charity Pot - Mjukgörande lotion, och Snow Fairy -  Dushgelé som bara finns fram till jul. Dem luktar underbart och jag älskar Lush produkter, tex denna jag köpte förr är ett perfekt tips till flickvännen! Det är även viktigt att stödja Lush då dem är emot att produkter testas på djur!
För att vara med i tävlingen så gilla detta inlägg på min bloglovin', och sedan kommentera att du är med! Tipsa gärna om det till 1 eller 2 personer, men det är inget måste.
 
Vinnaren presenteras i nästa lucka, på tisdag! Jennie vann i förra luckan!
- 47 Comments Posted in: Julkalender 2013








Sweatheart dress

2013 2014 bubbleroom haul jul 2013 julafton klänning kläder tips julklappar mamma pappa man kille tjej pojkvän hm julkläder julklänning röd vinröd klänning dress julafton nyår nelly
 
Kolla in denna sockersöta klänning som man kan köpa i svart för att ha på nyår eller vid andra tillfällen, eller den röda till jul! Jag vill ha en, men har rdan köpt till båda tillfällena. För er som är intresserade så finns den här för femhundringen!
- 0 Comments Posted in: Mode








Julklapps shopping

Idag har jag spenderat dagen på stan, på julklappas shoppingrunda med mamma. Handlande en av mina sista julklappar, så har bara 2 stycken kvar nu ungefär. Hann slå in några julklappar också, men nu ska jag stressa iväg till middag med Emil och hans vänner osv. Hemgjorda hamburgare ska det bjudas på, mums!
 
 
- 1 Comments Posted in: Vardag








Lucka 13 - Drytrend.com

I Lucka 13 så kan ni vinna valfritt Voluspa ljus i kollektionen Japonica, ifrån Drytrend.com! I blogg och inredningsvärlden så har dessa ljus under året 2013 blivit jätte populära. Så ifall ni också ha dessa vackra ljus och pynta hemmen med så är detta en perfekt tävling för dig. För att vara med i tävlingen så gilla deras facebook sida, och sedan kommentera att du är med!
 
Tipsa gärna om tävlingen i din blogg, men det är inget måste!
Vinnaren presenteras i nästa lucka, på söndag! I förra luckan vann Anna och Julia.
- 42 Comments Posted in: Julkalender 2013








VICTORIAS SECRET FASHION SHOW 2013

2013 2014 Victoria Secret Fashion Show 2013 babyshower jobb mode blogg helg kul fashion show full hd hela sverige bakar kvalite live mode se live
VICTORIA SECRET FASHION SHOW 2013 - ÅH äntligen så kan jag dela denna underbara show med er på bloggen! Jag ska ila ner til lstan nu för att möta Carro för en lunch innan jag jobbar 15.00 - 21.00. Så jag får tyvärr kolla klart på denna när jag kommer hem. Men starten med Candice Swanepoel i dem glittrande nderkläderna är ju bara to die for! Kvaliten är ju sådär i denna video, men jag uppdaterar när jag hittar en med bättre. Berätta vilken del gillade ni mest? 
- 6 Comments Posted in: Mode








Lucka 11 - My By Molly Sanden

I lucka 11, så samarbetar jag med Molly Sandens webbshop. Jag fick välja ut en väska att lotta ut och valde denna, värde 899kr. Den är i ormskinnsmönster framtill! Så snyggt? Kommer passa perfekt på årets kalla månader. Axelrem medföljer. Jag kommer att lotta ut två väskor! För att vara med i tävlingen så gilla deras facebook sida, och i vilket namn du gillade med. Och Hur skulle du matcha den?
 
Vinnaren presenteras i nästa lucka, på fredag! Julia vann i förra luckan, mailat!
- 35 Comments Posted in: Julkalender 2013








Daily planner 2014

2013 2014 advetns kalender almancka almanckar daily planner filofax journal
 
 
 
Måste verkligen köpa mig en kaleder för 2014, måste hålla reda på alla viktiga saker. Jag tycker det är jobbig att ha allt i telefonen, vill gärna ha det nedsrkivet så man får en bättre vy över hela veckan. Vill inte ha en vanlig tråkig ifrån åhlens osv, vill ha en lite snyggare i år. Trodde att VS hade almanackor på deras hemsida, men det hade dem inte. Så kollade på Etsy, och  se så många fina jag hittade. Vilken är snyggast? Någon avdem 2 första va? Tror jag vill ha den första men den kostar 400 kronor, är det värt det? Eller skajag köpa den andra?
Eller har ni någt annat tips?
- 11 Comments Posted in: Vardag








December

ÅH! Idag är en bra dag! Första dagen på Ica gick jätte bra och det är sjukt många som är med och tävlar i min julkalender, hinner inte ens godkänna alla kommentarerna! Och med det så har det även varit sjukt många besökare! Super kul! Efter har varit sjuk i 3 veckor så är jag äntligen frisk och kan börja träna med mamma igen på onsdag, känns bra! Hur är vardagen för er mina kära läsare?
 
Jag har redan hunnit bakat lussebullar och pepparkakor och julstädat, bara julpyntningen kvar och några julklappar kvar. Det är julafton om 15 dagar(!)
GLÖM INTE VARA MED I MIN JULKALENDER
 
 
- 17 Comments Posted in: Vardag








Lucka 9 - Persunmall

blogg julkalender
Åh denna måste ni vara med i! Persunmall ger er chansen att i lucka 9 vinna ett presentkort på $60!! För att vara med och tävla så måste ni gilla deras facebook sida och detta inlägg på bloglovin!
 
Vinnaren presenteras i nästa lucka, på onsdag!
Vinnaren i förra luckan blev Jessica, men du skrev inte hela mailen? Lämna en ny kommentar, annars drar jag en ny. :)
- 117 Comments Posted in:








Lucka 7 - Puss.se

blogg julkalender
Snygga saker va? I Lucka 7, så kan ni vinna ett presentkort på 300 kr. Puss.se har verkligen något för alla, allt ifrån klockor och smycken till inredning, jag vill ha något ifrån alla kategorier! För att vara med och tävla så lämna bara en kommentar och gilla detta inlägg på bloglovin! Många som struntar i reglerna och bara kommenterar "Jag är med!". Så följ reglerna, är ni snälla :)
 
Vinnaren presenteras i nästa lucka, på måndag.
Hanna kolla din mail, du vann vougelinnet i förra luckan!
- 35 Comments Posted in: Julkalender 2013








London shopping - del 5 (skor)

idol skor londonshopping
 
Köpte två par skor i London, som jag glömt visa! Dem blåa kommer ifrån Forever 21, dem svarta perfekta bootsen, som är mjuka inuti kommer ifrån Bershka tror jag, får kolla hemma imorgon. Älskar båda!
 
Just nu kollar jag på Idol med Stefan och Emil, Stefan tyckte att Kevin vann rond 1, jag tyckte Elin. Vad tycker NI? Har hejjat på Elin sen det börja så hoppas såklart på henne!
- 3 Comments Posted in: London 2013








Keeping Up With The Kardashians

KUWTK 9 fria kanye keeping up with the kardashians season 9
 
Trailern till KUWTK säsong 9 har släppts. Kolla på videon, där får vi en liten sneak peek på när Kanye friade till Kim, vilket ser helt sagolikt ut! Jag har varit dålig på att följa denna serie dem senaste veckorna, så får ta igen allt innan denna börjar 2014. Har ni sett något utav denna serie?
 
Får se hur bloggningen blir idag, ligger hemma med magsjuka. Jag som ska börja på nya jobbet på måndag, yey.
- 2 Comments Posted in: Videoklipp








Lucka 5 - Modekungen

advetns kalender babyshower jobb mode blogg helg kul blogg julkalender
Vogue tryck har blivit inne i år och jag själv äger vogue mössan, men i dagens lucka kan ni vinne detta vogue linne ifrån Modekungen, som jag skulle tycka passade perfekt på gymmet! För att vara med och tävla så måste ni gilla deras facebook sida och min nystartade sida på facebook! Svara även på denna: Hur mycket kostar frakten hos Modekungen? (svaret finns på deras hemsida och jag godkänner alla kommentarer sen)
 
Vinnaren presenteras i nästa lucka, på lördag! Johanna vann i förra luckan, så heter du det kika i din mail! 
- 17 Comments Posted in: Julkalender 2013








Jul & Nyårsklänningar

2014 blogg julkalender jul 2013 julafton klänning kläder tips julklappar mamma pappa man kille tjej pojkvän hm julkläder julklänning röd vinröd nyårsafton nyårsklänningar tips
 
1. Aurora dress / 2. Avelina dress / 3. Leah dress  / 4. Diamond bustier / 5. Ava sweater / 6. Epoa earings / 7. Missy bag / 8. Adriana dress / 9. Colour bomb red
 

Har ni bestämt er vad ni ska ha på er på jul och nyår? Jag har kollat igenom Bubblerooms utbud och det finns så mycket! På nyår så tänkte jag såklart köra på något glittrig, vem kommer inte? Kanske samma som förra året, eller vad tycker ni, kan man göra det? (länk) På jul så föredrar jag att gå klädd mysigt men ändå fint, då kanske jag satsar mer på håret och accessoarerna än kläderna. För då ska man ju umgås med släkten, äta gott och ja, mysa. Så en mysig turtleneck kofta kanske i en mysig färg till svarta tighta jeans, men har inte hittar någon jag fastnad för ännu! Hjälp?

Vad ska ni ha på er?

 
- 10 Comments Posted in: Mode








Lucka 3 - Motelrocks

advetns babyshower jobb mode blogg helg kul blogg julkalender kalender
I Lucka 3, så kan ni vinna ett presentkort på £50, vilket motsvarar 535 svenska kronor. Motelrocks har så snygga kläder på deras hemsida, verkligen för dem som vågar sticka ut vara lite unika! Älskar dem! För att vara med i tävlingen så gilla deras facebook sida, och i vilket namn du gillade med. Svara även på denna fråga: Vad skulle du köpa för presentkortet? Om du har en blogg får du gärna tipsa om min julkalender där.
 
 
Jag kommer ha en lucka varannan dag fram till julafton! Vinnaren presenteras i nästa lucka, på torsdag och du kan tävla ändra fram till dess! Luckorna kommer upp kl 00.01!
Emma vann i lucka 1!
 
- 38 Comments Posted in: Julkalender 2013








Måndag

babyshower jobb mode blogg helg kul
Helgen har varit hektisk, med båda babyshower och 9års kalas! Jag hade en babyshower för min kusin Alexandra, så vi våldgästade henne med massa presenter, ballonger och tårta. Igår åkte vi ut till Emils släkt och åt jätte god mat och efterrätt! Mysigt! Vad har ni gjort i helgen? Nu har jag rast på förskolan och slutar vid 4, så vi hörs då. 

Glöm inte vara med i min julkalender! 
- 4 Comments Posted in: Vardag








Lucka 1 - Sammydress

blogg blogg julkalender tävling
Woop! Äntligen kan jag presentera lucka 1 i min julkalender. Kan ni fatta att det är december redan? I denna lucka så kan ni vinna $25 att shoppa loss för hos Sammydress! För att vara med i tävlingen så kommentera bara att du är med nedan. Om du har en blogg får du gärna tipsa om min julkalender där. Enkelt va?
 
Jag kommer ha en lucka varannan dag fram till julafton! Vinnaren presenteras i nästa lucka, på tisdag och du kan tävla ändra fram till dess! Luckorna kommer upp kl 00.01!
- 63 Comments Posted in: Julkalender 2013








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.