Fashionjoint

video ifrån attitude

attitude mässa
- 0 Comments Posted in: Videoklipp








bllack friday online tips

black friday brallis real techniques film tips jul 2013 julafton klänning kläder tips julklappar mamma pappa man kille tjej pojkvän hm julkläder julklänning röd vinröd märkesbutik rabatt
Äntligen har Black Friday kommit till Sverige och mer eller mindre alla hemsidor har stora reor dessa dagar. Några av hemsidorna som har Black Friday är tex:
 
♥ Asos har 20% rabatt på allt om ni uppger koden "CYBERWKND20
♥ Nelly har 20% rabatt om man handlar för över 500 kronor med koden "BLACKFRIDAY"
♥ Eleven har 20% rabatt om ni uppger koden "BLACKFRIDAY20"
♥ Mango har 30% rabatt på allt, om ni uppger koden "5BLACK".
♥ Bubbleroom har 30% på svarat partykläder för män och kvinnor, med koden "48TREAT"
♥ Elsaleonie har 20% rabatt med koden "20BLACK"
♥ Booho har 30% och fri frakt 
♥ Ellos har 20% rabatt vissa plagg
♥ Nike har 20% med koden "MVP20"
♥ Mad Lady 20% på nästan allt, gäller ej på Nyx, Tangle Teezer, Eos & Real Techniques
♥ Stadium har 25% på allt
♥ Campadre har extra bra erbjudanden och inför Black Friday, speciellt på Marc Jacob klockor!
♥ Yves Rocher har 50% valfri produkt
 
- 1 Comments Posted in: Tips








snapshots från mässan

Hej! Nu har mamma och jag kommit hem från mässan och hunnit vila fötterna lite också. Gud vad mycket det var att titta på. Jag har bla hunnit med att testa på spray tan, vunnit i niveas monter, blivit sminkad av make up artister, tagit kort i en photobooth, druckit moserande kaffe(haha konstigt va?), testat massa guld gnuggisar tatueringar, tävlat i massa olika montrar och fått ögonbrynen noppade och stylade. Passade även på att testa min kroppsliga ålder, som blev 15(!!) lite stolt sådär, bara fortsätta att träna och ta hand om kroppen! ;)
 
Hann göra det mesta på min att-göra-på-mässan-lista jag la upp igår, haha. Angelica Blick skulle tyvärr vara där imorgon och jackan hade dem inte där i små storlekar, men fick presentkort på 150 kr så jag kan beställa hem en. Jag har filmat lite snuttar så video kommer imorgon. 
 
 
 
- 0 Comments Posted in: Vardag








nordens största mode och skönhetsmässan

Kolla in deras hemsida här.
 
Åh jag har längtat så till denna helg. Helgen är fullproppad men massor av kul som 30 årsfest, ska fixa naglarna på en kompis och barnkalas. Men det roligaste är nog ändå att imorgon ska mamma och jag på Attitude mässan i Stockholm som är nordens största mode och skönhets mässa. Här kommer det finnas designers, varumärken trendsättare, branschproffs och toppbloggare för att visa upp det senaste inom mode, skönhet och kommande trender. Det kommer finnas så sjukt mycket olika företag som ställer ut där och det kommer mååånga kända ansikten. Några av mina mässplaner:
 
1. Kolla efter Anastasia paletten i deras monter. (den jag bloggade om tidigare idag)
2. Om Lorna Jane har träningskläder i deras monter måste jag kolla där!
3. Se när Loreal Paris korar vinnaren i tävlingen Next Trendsetter som jag var med och tävlade i.
4. Se massor av bloggare och kända ansikten i verkligheten! Angelica Blick är en stor förebild!
5. Testa Chiquelle skinnjackan om dem finns i deras monter.
6. Få brynen fixade av Rapide Brow Bar.
7. Kolla in Make Up Stores make up utbildningar.
8. Skulle gärna vilja testa på en spray tan! OCH MYCKET MER!
- 1 Comments Posted in: Vardag








anastasia contour kit

ansiktet film tips skugga sminka
Anastasia Contour Kit -  595 kr.
 
CONTOURING OCH HIGHLIGHTING. Det här har jag pratat om flera gånger i bloggen förr. Jag har berättat att jag vill lära mig att skugga ansiktet då det blir så himla stor skillnad än att bara lägga ett puder. Detta kit ovan finns med på in önskelista som kommer upp på bloggen under veckan. Du får 6 olika perfekta nyanser i detta kit, tre ljusare och tre mörkare, så du enkelt kan skulptera dina ansiktsdrag.
 
För någon vecka sedan köpte jag lite skönhetsprodukter i märket Mary Kay, då ingick en uppföljning med valfri smink lektion. Måste ta tag i att boka den tiden innan jag glömmer det. Då ska jag i alla fall be om att få lära mig mer om just detta.
- 1 Comments Posted in: Skönhet








bruno n' beyonce

Åh två av mina stor favoriter har gått crazy och släppt två annorlunda låtar och videos. Har lyssnar på dem här hela dagen, och kan inte sluta kolla på videorna om och om igen. Vad tycker ni?
- 0 Comments Posted in: Musik








hunter cheslea boots

Chelsea Boot
 
Vad tycker ni om den nya modellen av Hunter stöveln? Måste säga att jag tycker denna är mycket snyggare än den riktiga gummistövel varianten. Håller ni inte med? Kommer passa till så mycket mer! Sugen på att köpa att ha till vår och höst.
- 1 Comments Posted in: Tips








everyday minreals - love at first blush

Jag har fått hem ett jätte sött Everyday Minerals kit ifrån Brallis.se med sex små rouge i olika färger. Visst är dem söta? Det första jag såg var den söta kartongen, men sedan kollade jag på dem olika färgerna som alla var i skimranade, vackra och kalla nyanser. Jag har alltid använt en och samma rouge i flera år så det var kul att testa få något och annat. Färgerna var jätte fina på huden och kabukin borsten var jätte mjuk! Detta kit var även med i mitt inlägg men julklappstips! Köp till din syster eller bästa kompis!
- 1 Comments Posted in: Mode








tighta höga stövlar

chloe glassar hm höga stövlar tighta idol skor knee knä stuart
1. H&M / 2. Zara / 3. Daniel / 4. Stuart Weitzman / 5. Nelly / 6. New Look / 7. Vince / 8. H&M
 
Så högt upp som möjligt, helst över knäna. Jag älskar det nya modet med höga stövlar. Favoriterna är dessa svarta ifrån Stuart Weitzman. H&M har vart snabba med att göra en perfekt kopia för er som inte vill köpa den dyra varianten. Ska kolla in dem på H&M så fort jag har chansen! Vilken tycker du är snyggast?
- 12 Comments Posted in: Mode








julklappstips: gift boxes

The Healthy Box blogg julkalender gift box presentbox set
1. Daisy fresh set / 2. Everyday minerals blush box (älskar denna!!) / 3. Bronzing make up box 4. VS Travel case box / 5. Ciate nagellack / 6. VS Chocolate teae for two / 7. I Love best of the best collection
 
Vet ni vad jag älskar? När julen kommer med alla fina boxar, presentförpackningar och inslagningar. När november börjar så börjar alla dessa att trilla in i butikerna. Kolla bara dessa bilder ovan jag tog hos Lindex, man blir ju sugen på att shoppa alla dessa bara för dem är så fina.
 
Det bästa är att det finns boxar med allt i - skönhet, trosor, parfym, nagellack, pyjamas, saker till dig och din pojkvän, och så mycket mer! Priset av snyggaste-present-boxarna går nog till Victorias Secret.. Kolla bara här.
 
- 0 Comments Posted in: Tips








passion is fashion

- 0 Comments Posted in: Inspiration








spetsbody - Hur matchar man?

Hur snygg är inte dessa bodys att ha till fest? (såklart med en underdel..) Men hur matchar man dem? Är sugen på att köpa den svarta, men vet inte riktigt vad jag ska ha till.. Är inte så sugen på att gå runt halvnaken, haha! Kanske till ett par jeans eller en svart vanlig tight kjol? Har ni några tips? Vad ska man ha för långärmat över?
- 3 Comments Posted in: Mode








req gel naglar

bygga diana gel kunder lackgel lena nagelterapeut utbildning naglar naglar req
Lite bilder ifrån utbildningen - 1. Gel naglar som jag gjorde på Avin. 2. Våra nya produkter till gel utbildningen, som julafton, ihhh! 3. Jag får naglarna gjorda av Cristina.
 
Nu har vi som sagt börjat få lära oss bygga gel naglar och det är super roligt. Men såklart så är det svårare med gel än med lackgel, så det är mycket nytt att tänka på. Idag har jag suttit hemma och tränat på tippar och det går bättre och bättre för varje tipp, men jag har fortfarande så mycket att träna på! Tröstar mig med att vihar provet 2015, och då finns det ju gott om tid att träna! ;) På onsdag ska vi få lära oss bygga med mall, hoppas det går bra för på torsdag ska vi få kunder, åhh nervöst.
- 2 Comments Posted in: Nagelteraput utb.








dem perfekta ögonbrynen

1. Tweezer / 2. Brow Shaping & Defining Kit / 3. Mini Brow Rescue Kit
 
Vet ni vad jag känner i det här gråa vädret? Att en omgång hos frisören, massören och i solarier skulle sitta perfekt, så kanske man inte känner sig såhär tråkig som man lätt kan göra denna årstid. Är jag ensam om det?
 
En annan sak jag är jätte sugen på att testa är att besöka Rapide Brow Bar i Stockholm. Dit kan man gå för att få brynen noppade och snygga på en kvart eller en halvtimme, om man väljer den lyxigare varianten. Mina bryn är inte direkt markerade vilket jag vill att dem ska bli, dem är bara helt vanliga och jag tror att jag verkligen behöver hjälp för att hitta en form som passar mig! Kanske några sminktips också. Har ni varit där på en quickfix?
 
- 0 Comments Posted in: Tips








mr Bean Coffee kroppsskrubb

Denna skrubb har ni säkert sett överallt på Instagram. Jag fick denna hemskickad förra veckan av Mr Bean och idag testade jag den. Vet ni hur gott mandarin och kaffe luktar tillsammans? Tydligen jättegott, mums! Den är jättelätt att använda och jag vart verkligen super len efteråt. Så här len blir jag inte ens av bodylotoin. Inte så konstigt då den både avläsgnar död hud, återfuktar och skyddar huden. Den hjälper även problemhy som t.ex acne, celluliter och hudbristningar. Den här ska jag börja använda istället för min ansiktsrengöring.

En per
fekt julklapp till en tjej eller kille (finns en skrubb för just bara män också) som har allt! Vill du köpa deras ekologiskt kaffe bodyscrub - klicka här.
- 0 Comments Posted in: Tips








3 svarta hos Monki

1. Kappa 700 kr / 2. Spets bh 120 kr / 3. Gympapåse 150 kr
 
Som ni märker är det svårt att hitta tid för bloggningen nu. Får dåligt samvete när uppdateringen är kass, men det gäller att prioritera och såklart kommer utbildningen före.
 
Sitter inne på Monki nu innan jag ska sova och kikar runt. Det bästa med Monki är ju helt klart priserna. Dem har alltid så bra priser på allt. Den här kappan ovan är så stilren och perfekt. Den vill jag testa men om jag har rätt så kommer den vara gigantisk på mig även i den lilla storleken, standard hos Monki tycker jag.
- 2 Comments Posted in: Mode








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.