Fashionjoint

ljuslyktor och glas

Ikea / Bodum
Mina nya ljuslyktor ifrån IKEA och nya glas som är dubbelväggade, fina va?
 
Finns HÄR. 69kr/st
 
Bodum dubbelväggadeglas HÄR, 800kr/6st, tips - kitchensverige har ibland bra erbjudande på dessa
 
Två av mina senaste inköp inredningsmässigt. Har suktat efter dessa glas så länge och nu har jag äntligen beställt hem 12 stycken. Tycker dem är så fina och annorlunda och dem passar att ha till både varma och kalla drycker. Nu gäller det bara att rensa ut dem gamla. Idag efter jobbet hade jag tänkt att ta mig till gymmet, men har från ingenstans blivit dunderförkyld så funderar på att gå ut på en långpromenad med en bra podd i öronen, Andrea och Mathilda har ju släppts sitt årliga höstpepp avsnitt, tips! Eller så kör jag på en spakväll och åker ut till mamma och lägger mig i badkaret med en bok.
- 0 Comments Posted in: Shopping








färgglada höstjackor

ifrån NAKD
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6
 
Visste inte vad jag skulle blogga om för en halvtimme sen. Sen kom Stefan över och vi satte oss alla tre och kollade på idol med tända ljus och popcorn. Fick sån extrem höstkänsla då och började längta till höstpromenader, alla färgglasa höstlöv, te, mysiga sjalar, tjocktröjor och kvällar i soffan. Tycker redan det luktar höst ute. I alla fall så tänkte jag därför dela med mig av färgglada trendiga höstjackor. Älskar den rosa manchester jackan och den gråa Brixtol jackan (som ser grön ut).
- 0 Comments Posted in: Mode








satan i gatan

/ VERONICA MAGGIO
Efter lite öl, vin och mat på en pub i närheten så gick vi mot Mosebacketerassen. Det var så mysigt, hela stämmningen med tända lampor hängandes över hela terassen, träd, vatten och fullsatta balkonger runt hela terassen var perfekt för kvällen.
 
Det var tredje gången jag såg Veronica live och detta var i samma klass som när jag såg henne på stadion förra sommaren. ♥ Hon är så grym! Ni måste se henne live, det är verkligen något speciellt.
 
En av de tre gästartisterna var Kakan Hermansson som gjorde Maggios låt "Jag kommer" ännu sexigare. Hittade den på youtube, här. Så kul att se live!
 
Som ni kanske minns i min att-göra-lista till sommaren så skrev jag att jag skulle se Veronica live nu i augusti. Hon spelar hela fem unika spelningar i rad, och en skiva åt gången varje kväll. Tänk att hon har släppt fem skivor sedan jag och Elin lyssnade på hennes första skiva i hennes flickrum. Jag och Emil valde i alla fall att gå på Satan i Gatan som jag tycker är en av de bästa av hennes fem skivor, med så många bra låtar (alla haha). Vi började kvällen med öl, vin och mat på en pub i närheten innan vi promenera till Mosebacke. Hade lyckorus i kroppen under hela kvällen och dansade och sjöng med i varje låt. Finns ingen som skriver så bra låtar på svenska som Veronica gör, hon är så grym live och jag älskar när hon berättar historian bakom alla låtar. Om ni inte sett henne live, gör det! En av de bästa kvällarna på hela sommaren och att få spendera den ihop med Emil var så fint.
- 1 Comments Posted in: Vardag








Elsa hosk x BIKBOK

Med vintagekänsla och inspiration ifrån New York
Vad tycker ni om de första bilderna av kollektionen?
 
Ni har väl inte missat att Elsa Hosk släpper en kollektion ihop med BIKBOK i september, så roligt! Hon säger att hon har tagit inspiration av sina vänninors privata stil i New York. Hon beskriver kollektionen som lekfull med en flickaktig attityd. Det har bara släppts några bilder på kollektionen hittills och det man kan se är bland annat t-shirts och hoodies med coola tryck, plagg med vintagekänsla, klänningar OCH - ett matchande set i rosa manchester! ♥ Min favorit helt klart. De andra plaggen var inte alls i min stil. Klänningarna var lite för "flickiga". Vi får hoppas att detta inte är hela kollektionen och det kommer fler plagg med mer vintagekänsla eller lika coola som de rosa setet. Priserna varierar från 149 – 699 kr.
- 0 Comments Posted in: Mode








testa glossybox

Som julafton varje månad
Hur fin var inte denna box? Riktigt nöjd med allt innehåll, skaffa en ni med till dig eller om pojkvännen vill testa the man box, HÄR. 
 
Hej! Innan jag och Emil åkte till Öland så beställde jag hem en Glossybox. Jag har velat testa på att beställa hem en box länge, så när jag såg att deras juli box skulle vara designad i tropiska blad så beställde jag hem en direkt. Om jag ska vara ärlig så köpte jag den mest för designen. Nu har jag den även som inredningsdetalj här hemma. Vad jag inte visste då var att jag råkade starta en premunation och hann få hem ännu en box. Dock inte lika fin, haha. Tror jag kommer hinna få september boxen med. Jag är i alla fall jätte nöjd med innehållet i båda boxarna och kommer nog att testa på det här igen när det kommer fler limited edion boxar ihop med influncers eller bara om boxen är riktigt fin, haha. :) Vill ni testa på, för ynka 139 kronor, så kan ni göra det HÄR.
 
Sakerna jag fick med i dessa två boxar (fem i varje):
 
Maria Nila, Dry Schampoo - Ett torrschampo som frächar upp, ger volym och tar bort den feta känslan i håret. 100% vegansk! Använder torrschampo ofta, så ska bli kul att testa en ny.
The Beauty Crop, Glow Illuminating Milk - En highlighter med champangenyans, som ger ett fuktigt, fräsht och hälsosamt glow. Tur att jag läste vad detta var då jag trodde det var ett nagellack och tänkte måla dem ikväll haha..
Bellapierre, Banana Setting Powder - Löspuder i gul ton som korrigerar röda toner och jämnar ut hudtonen. En mångsidig produkt som du kan använda till att fixera foundation och concealer, använda som highlighter, täcka finnar med eller använda som ögonskuggsbas.Denna blev jag överlycklig över då jag tänkt beställa hem ett setting powder nu efter sommaren. / hälsningar tjej som kollar smink videos på youtube
Monu Professional Skincare, Soothing After Sun Lotion - En svalkande och återfuktande lotion med aloe vera för både ansikte och kropp. Lugnar och vårdar huden, minskar rödhet, och skyddar mot miljöföroreningar.
Bioré, Self Heating One Minute Mask - Ansiktsmask med djuprengörande aktiv kol som värms upp vid kontakt med vatten.Den drar ur smuts och orenheter ur porerna likt en magnet.
 
Luxie Beauty, Small Countoring Face Brush - En countoringborste i syntetiskt hår, som används till att applicera bronzer eller rouge längs kindbenen.
Rodial, Suede Lips Big Apple - En krämig läppenna med vitamin E som mjukgör och inte torkar ut. Big Apple har en mjuk, dov rosa nyans inspirerad av den självständiga citykvinnan.
Glazel Visage, Bronzer no. 13 - Den perfekta produkten för att få till en solkysst och läcker sommarlook! Använd bronzern på kindbenen, pannan, näsan och skuldror (wtf?) eller varför inte som en neutral ögonskugga?
Pocketfresh, Anti-Bacterial Handgel - Handgel som tar bort bakterier upp till 99% och snabbt gör dina händer rena och fräscha. Finns i olika fruktiga dofter - ett måste i handväskan.
SO'BIO Etic, Aloe Vera Moisturizing Cream - En lätt ansiktskräm baseras på ren, ekologisk aloe vera-juice som återfuktar på djupet. Fri från både parabener och silikoner och innehåller inga parfymer.
- 0 Comments Posted in: Shopping








gina levererar

 
På senaste tiden har Gina fått in så mycket snygga plagg. Ska åka en snabbis till Gina imorgon och hoppas att några av dessa saker finns inne! På måndag börjar jag jobba igen, ska bli så roligt! Har gjort några tidsinställda inlägg till veckan.
 
- 0 Comments Posted in: Mode








Gucci tee my way

Gucci tshirt - Budgetalternativ
GUCCI orginal / 1. Princess Polly / 2. Topshop / 3. Verge Girl / 4. Showpo / 5. Beginning Boutique / 6. Topshop
 

Förra året så såg man Guccis silverklackar, dionysus väska och pälstofflor överallt i sociala medier och tidningar. Nu fortsätter dem leverera med deras logo tee, som verkligen blivit en IT tshirt som syns på alla sedan dem visade upp den på catwalken tidigare i år. Hur kan den vara så enkel men ändå så snygg? Priset är i alla fall lite väl saftigt (4500kr) för bara en tshirt och då kan man hitta snygga budgetvarianter som inspirerats av Guccis succé tshirt. Jag gillar 1an och 6an som påminner om deras andra logo tee. Har ni sett fler dupes på denna tshirt? Såg även att Bikbok hade en för någon vecka sedan. 

 

Mia har precis åkt härifrån, det ösregnade ute så vi bestämmde oss för att slänga oss i soffan och kolla serien GIRLS ihop med Elton och beställa hem tacos. Efter 4 avsnitt så är det back to buisness igen - aka. rensa alla lådor i hela hemmet(!) Vi får inte plats med mer saker i någon som helst av lådorna så igår fick jag ett ryck och började rensa lådorna hemma i bland annat hallen och köket, och ni ska bara veta hur mycket som kastades.

- 0 Comments Posted in: Mode








randig höstig blus

/ från LINDEX
 
Så fin nu till hösten. Älskar volangerna och de tunna ränderna, vilket är väldigt trendigt just nu - speciellt i rött. Ett inspiratoins-inlägg med just såna plagg kommer på bloggen snart. 
 
När jag gick på stan sist så hittade jag den här fina blusen på Lindex. Den passar perfekt till mina nya blåa jeans ifrån Zara. Tänk er denna ihop med jeans och en snygg cross-body handväska, till en dag på stan eller en AW. Skynda er till Lindex och testa den ni med, fanns även i blå tror jag! :) Dem har fått in många fina blusar.
 
Idag på förmiddagen har jag varit iväg och spelat minigolf med min pappa och bror, det var väldigt roligt men jag kom sist som vanligt, haha. Imorgon ska jag och mamma iväg till västerås för att köra en höghöjdsbana.. igen! Tror inte det finns något roligare, som ni märker så är det något jag verkligen fastnat för, man får sådan adrenalinkick av det. Nu har jag en galen Elton som vill få lite uppmärksamhet, hejdå, puss!
- 1 Comments Posted in: Mode








bo i kolarkoja

/ En natt i skogen
Hur mysigt?! I denna lilla kolarkoja bodde vi i. Det var så mysigt där inne, med två bäddar och en brasa. Emil lärde mig hur man bygger en perfekt brasa. :)
 
Här är morgonen efter, vi lagar pannkaka och steker kantareller som vi plockat själva i skogen och gjorde kantarellmackor. Så mysigt och gott! På kvällen innan, satt vi alla som hade hyrt kojor framför brasan med pinnbröd, drack rödvin i kåsor och lärde känna varandra. Det var många som inte kom ifrån Sverige, några ifrån bla USA och Frankrike. Det var kul och se hur spännande dem tyckte det var med att plocka svamp, se ekorrar och älgar. Mysigaste kvällen på hela sommaren.
 
 Här i bäcken tog man rent dricksvatten eller diskade köksredskapen. Man kunde även gå till en vattenkälla en bit in i skogen. Tänk vad häftigt ändå, att mitt i skogen finns det SÅ rent vatten.
 
Här var sjön som vi paddlade kanot i, det fanns en brygga att bada ifrån och en liten bastu!
 
I veckan så överraskade jag Emil med en övernattning i en kolarkoja. På morgonen väckte jag honom, som trodde vi skulle åka till hans mamma. Men i bilen åkte jag mot Västerås istället och sa att jag hade planerat en liten hemlig trip för oss. Jag hade packat tidigt på morgonen, så han hade inte märkt någonting alls. Vi åkte till Skinnskatteberg där jag berättade att vi ska sova i skogen inatt, i en kolarkoja. Vi hade hur mysigt som helst! Vi lagade pasta carbonara över elden, paddlade kanot och gick till en bäck eller vattenkälla för att diska och hämta rent dricksvatten. Det var så skönt att bara vara ute i naturen under ett helt dygn och få byta miljö att umgås, lära känna nya människor, laga mat och hugga ved i osv. Får ni chansen att åka till Skinnskattebergs Kolarby, så gör det, vi kommer åka hit igen!
- 0 Comments Posted in: Vardag








fina handväskor

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6
 
Är det bara jag som går och tänker på att det snart är höst? Bara tre veckor kvar av augusti. Sommaren i år har gått så snabbt.. Håller ni med? Hoppas vi hinner hitta på mycket nu dem sista veckorna av sommaren. Vill att det blir lite mer sol igen så man kan sola och bada mer. :) Jag tröstar mig med att det kommer in så sjukt mycket snyggt i alla butiker inför hösten. Eftersom det regnade tidigt imorse så spenderade jag morgonen med att kolla på snygga handväskor. Kolla vad fina dessa ovan är, nummer 1 är min favorit. Nu blev jag sugen att åka en heldag till Stockholm och shoppa. :)
- 0 Comments Posted in: Mode








yogaparadiset

Precis vid vattnet
Kunde inte fått en bättre utsikt, ser ni vad vackert? Ett av de absolut finaste platserna jag har varit på.
 
Igår var det äntligen dags för utomhusyoga som jag och mamma sett fram emot i flera veckor. Innan mamma hämtade upp mig så visste vi inte vart vi skulle. När jag hade skrivit upp adressen på GPSen, så stod det att det skulle ta 35 minuter att åka dit, långt ute på landet. Då sa vi till varandra att "om man visste att det skulle ta så långt tid, så kanske man hade skrivit upp sig på någon annan yoga". Vi kom överens om att ifall det var ett riktgt paradisställe - som ligger precis vid vattnet och att det var super idylliskt, så skulle det vara värt det. Kan ni gissa om mamma och jag kollade på varandra när vi kom fram? Kunde aldrig tro att det skulle vara såhär vackert. Yogan var i alla fall väldigt avslappnade och lugn och det var skönt att få slappna av efter en stressig dag. 
- 0 Comments Posted in: Mode








helt seriöst

- 0 Comments Posted in: Musik








paradisverkstan

/ på Öland
Kolla vad vackert det blir när dem ställer produkterna färgkoordinerat. Såhär vackert är det i hela Paradisverkstaden. 
 
Här är ett jättebra exempel på vad jag menade med mitt tidigare inlägg - hur snyggt det kan bli om man inreder med mer naturmaterial. Och hur fint passar inte det kalla gråa ihop med den obehandlade eken och kaktusen? Älskar det!
 
Jag har sedan förra året en lykta i pastellrosa, och köpte nu den gröna i pastell. Så fint att blanda olika varianter och färger.
 
Hej! Nu är jag hemkommen ifrån Öland. Det har varit så himla mysigt att tälta och jag har vaknat upp så utvilad varje morgon, det finns inget mysigare än att tälta! Vi har inte haft bästa vädret, mycket blåst och bara sol två dagar. Men när det väl är sol på Öland, är det som en stor dagsfest med sköna människor och musik överallt. Men om man ska sammanfatta veckan skulle jag väl säga att vi åt mycket god mat, drack många goda viner och satt med koftor och filtar hela eftermiddagarna och umgicks med trevligt folk vid tältet. Ni måste åka dit om ni inte varit där!
 
En av utflykterna vi gjorde, som vi gör varje år - är att besöka Paradisverkstaden. Där dem designar bland annat maffiga fat, glas och ljuslyktor i jättefina former och färger. Produkterna är jättevackra, men en stor del varför man besöker verkstaden är också omgivningen. Det är så vackert inrett med deras färgkoordinerade produkter och med en fin trädgård utanför som man kan äta/fika i. Sedan har dem även en övervåning med grym inredning, både jag och Emil får varje år så mycket inspiratoin där, då det är mer annorlunda märken och möbler man inte sett tidigare.
- 0 Comments Posted in: Vardag








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.