Fashionjoint

Fashion for you iphone

 
1 / 2 / 3
 
4 / 56
 
Lyx bakgrunder för din iphone eller ipad. Det är bara att klicka på länkarna & spara bilden. jag kör på LV:n jag! :)
- 1 Comments Posted in: Tips








Skönhetsfavoriter i Augusti enligt bloggare

 

 

1. EXTENDED WEAR EYE LINER, SIGMA BEAUTY 59 KR.

Sigma släppte nyligen dessa ögonpennor i 9 fantastiska färger. Pennorna är pigmenterade och krämiga och har en lång hållbarhet. Perfekta att måla på vattenlinjen eller längs övre och undre fransraden. Pennorna kan köpas separata eller i kit med en ögonpensel.

 

2. CREMEROUGE, CRÉME DE BLUSH, YSL 390 KR.

Ett cremerouge är perfekt om man vill ha en naturlig finish. Detta cremerouge är lätt att applicera med både fingrar och borste. Det vi älskar med denna formula är att den smälter in i huden, går att applicera både under och över puder och har en lång hållbarhet.

 

3. ÖGONPRIMER, SMUDGE PROOF EYESHADOW BASE, NARS 240 KR.

Denna ögonskuggsprimer har en transparent finish och får ögonskuggorna att sitta som berget hela dagen utan att färgerna försvagas under dagen.

 

4. CONCEALER, RADIANT CREAMY CONCEALER, NARS 260 KR.

Vi har hittat en ny concealer favorit som slår det mesta. Radiant Creamy concealer är perfekt att dölja både blemmor och mörka ringar med. Täckningen är medel till full och hållbarheten är fantastisk utan den lägger sig i fina linjer under dagen. Har dessutom en naturlig finish med superfin lyster.

 

5. MASCARA, ETEKO 199 KR.

Dessa mascaror från märket Eyeko kommer med olika borstar som ger olika resultat till dina fransar. Curvy brush ger en fin böj, Skinny brush  ger långa separerade fransar och Fat brush ger massor med volym. Formulan i alla mascarorna ger intensivt svarta fransar som inte smular det minsta och sitter hela dagen. Med den smarta tuben kan du använda mascaran till sista droppen.

 

I Juli månad gjorde jag ett likadant inlägg se det här

- 0 Comments Posted in: Tips








Note to self:

2013 uggs uggs 2013
- Damma av mina svarta, nya uggs ifrån förra året och fram med dem så jag är redo för kylan sen! Uggs har nog varit trendigt dem senaste 5 åren i Sverige? Haha dem går typ aldrig ur tiden.
- 3 Comments Posted in: Mode








Fika & Jobb

Godmorgon! Har precis ätit en god frokust och ska snart möta Emelie nere på stan. Vi ska fika och prata lite och så. Det ska bli skönt, för jag sa nämligen upp mig igår från jobbet. Det var så himla mycket drama där och fick ont i magen och ville gråta när jag skulle gå till jobbet, Chopchop. Det var mycket skitsnack och sånt orkar jag inte med, prata bakom ryggen på folk, sen låtsas som ingenting, skvallra och hitta på saker. Sånt höll man på med i grundskolan, synd att vissa inte kan växa upp. Men å andra sidan så kom jag jätte bra överens med vissa och det är synd att man inte hinner lära känna dem nu :) Men men, nu ska jag se framåt och fortsätta nå mina mål. Att börja med är att söka nytt jobb såklart! Hehe.
 
Har ni hamnat i liknande situationer på erat jobb?
- 9 Comments Posted in: Vardag








Fira blus

Tullhuset living blus chic dyr fin fira blus hollister tröja salu märkeskläder volang
 
Fira blus 1299:- / Tullhuset Living
 
Idag har jag fröskt få ordning i mitt rum, på riktigt lixom. Rensa ut lite skit och in med nytt fint, haha. Flyttat runt lite grejer och så. Ska fixa resten imorgon, för både idag och imorgon jobbar jag 17 till stängning. Passade på att ta en bild på denna blus då som jag lovade att visa, som jag köpte i märkesbutiken. Så nöjd, den är figursydd typ så sitter perfekt och så är den volangaktig lägst ner och i ärmarna, se här. Love it! ♥
 
Hur ser eran vecka ut? Jag ska jobba 6 dagar denna vecka, både kul och mindre roligt. Puss!
- 0 Comments Posted in: Shopping








Rihannas höstkollektion för River Island

rihanna river island
 
Denna nyhet kryllar på bloggar över hela världen. Men tänkte dela med mig av den ändå.
 
River island samarbetar återigen med världsstjärnan Rihanna. Höstkollektionen består av en blandning av urbant sportigt street-wear inspirerat mode men med lyxiga glamourösa inslag, kollektionen kommer ut i butik 12 september. 
 
- 1 Comments Posted in: Mode








Senaste på instagram

bilder instgram mode
 
 
1. Haha mamma och jag lärde Jeffery "tigga" så kraffsar han jätte gulligt på bordet. Haha som om han inte tigger annars.. 2. Mitt sms till min älskling, så mysigt hihi. 3. Haha Sofie & Christer dansar bugg eller något! 4. Hittade två gamla jeans som är typ ifrån 2010, pösiga, mer som boyfriend jeans. Vet inte om jag gillade dem eller inte! 5. Testning av primeboots i massa modeller. 6. Mina pojkar. 7. Shoppat massa bebiskläder... 8. Nyttigt mellis. Älskar äppelbitar med kanel på, mmm! 9. Haha hej trött tjej hos frisören. Ni kan se hur det blev här. 10. 999 kr & den hade blivit min, jag ångrar att jag inte köpte!! 11. Låg på Bloglovins startsida på appen, yey! 12.Piggelin mys med 10 killar. Ohyeeeh.
 
Ja det var lite ifrån min instagram, med följ mig gärna!
 
 
- 11 Comments Posted in: Instagram








Mollys kollektion

klädkollektion molly sanden my by molly
 
Molly Sanden har startat en egen klädkollektion som heter My by Molly. Kollade in sidan och fastnade inte för några kläder men älskar hennes väskor. Dem var as snygga och hittade direkt två favoriter! Designen på hemsidan är snygg och stilren. Älskar att hon inte använder pinnsmala modeller utan naturligt vackra med lite kurvor! Vill du också kika in? Klicka på bilden!
- 0 Comments Posted in: Tips








Burn

 
- 0 Comments Posted in: Musik








Hunkydory

Innan mamma och jag åkte till Västerås så hade jag spanat in ett par jätte fina hunkydory byxor. När vi var i märkesbutiken frågade jag efter dem, men dem var slut (så typiskt!) så jag testade jag ett par andra super snygga Hunkydory byxor! Dock så köpte jag dem inte för storleken var inte helt hundra på mig. Nu när jag kommer hem kan jag inte låta bli att gå in på Hunkydorys hemsida och sucka över alla deras fina byxor, eller alla deras kläder över huvudtaget!

 

Av alla våra svenska märken så är Hunkydory verkligen en favorit. Mjuka fina kvalitetsplagg, som håller länge. Längtar tills deras S/S kollektion kommer ut också som jag bloggade om förr. Här är lite nytt som dem har fått in på senaste tiden. Mycket va dessa saker är på rea. Åh jag vill ha allt i min garderob nuuuu! Vad tycker ni var snyggast i kollaget? ♥

 

 
- 1 Comments Posted in: Mode








Primeboots - Spara vs Slösa

 
Vet att ni brukar uppskatta spara & slösa inläggen. Här är ett par Primeboots likande skor som ni kan hitta på Din sko! Ett mycket snällare pris för plånboken eller vad säger ni?
 
Testade primeboots i 3 olika färger i typ både låga och höga i Västerås men jag har så smala ben så dem sitter inte så bra på mig. Såg ut som jätte ben haha.. :/ Synd för dem var j*vligt snygga annars! Så kanske ska kolla in dessa, dem verkar inte lika hårda i materialet!
- 1 Comments Posted in: Tips








En dag i Västerås

 
Igår hade mamma och jag heldag i Västerås med fiskspa, shopping och taco bar. Super mysigt och roligt att bara göra något med henne! Haha fiskspat går inte ens att beskriva hur det kändes, och jag som är så kittlig höll på att dö den första kvarten! Hon som jobbade där sa att der brukar gå över efter 2 minuter.. haha inte för mig! Efter det åkte vi till Tullhuset Living som jag bloggade om, där det är fullt med märkeskläder, skor, inredning mm. Hittade en super söt blus i märket Fuia som jag köpte! Visar den någon dag!  Vill ni se video ifrån fiskspat också?
Ikväll ska jag på stor kräfskiva, 20 personer skulle komma! Super kul. Nu ska jag fortsätta krusa håret! Puss!
 
- 0 Comments Posted in: Vardag








Soon at H&M

Bildkälla: http://nyheter24.se/modette/shoppingandfashion/

Men jisses va mycket fint som kommer trilla in på HM de närmaste veckorna. Glöm bort inlägget innan, jag välkomnar hösten med öppna armr! Jag är helt förälskad i flera saker men allra störst sug känner jag efter de ursnygga skorna högst upp i vänstra hörnet. Så himla jag, det är som om att dem skriker: Sanna köp mig! Och det kommer jag göra också om de är sköna och sitter bra! Hatar hårda skor som man inte ens hinner ha på sig i 10 minuter innan fötterna börjar bulta av smärta… Bortsett från de snygga skorna så kommer det att komma en hel del andra godingar som ni ser här ovan. Vilken mumsig modehöst vi kommer få i år ♥ Bästa hittills!!

Vad tycker ni om H&M´s höst efter att ha sett dessa plagg?

- 3 Comments Posted in: Mode








Sommaren?

Vart tog sommaren vägen? DEN HÄR SOMMAREN HAR GÅTT SÅ FORT! Nu när vädret har varit lite sämre och det har sjunkit i temperatur så känns det som om sommaren är över? Det är iskallt på morgnarna och kvällarna nu ju, men ifs lite varmare på dagen.. Känslan ger mig lite smått panik. Hursomhelst har jag haft en jätte bra sommar! Även om det känns mysigt att hösten kommer snart.. så skulle några veckor till med värme behövas!
 

 
- 1 Comments Posted in: Vardag








Mylovebasket

iphone väska mylovebasket odd molly snygg söt
Har skaffat mig Mylovebasket igen och uppdaterade den lite med min favoritprodukter. Så om ni är intresserade att se min alldeles egna personliga shoppinglista online, så klicka dig in här. En av sakerna som ligger i min basket är denna ursöta Odd Molly väska som jag vill skaffa mig till hösten/vintern. Hur söööt? Tyck på bilden för att kolla in det billiga priset! Finns i 8 olika färger.
- 1 Comments Posted in: Tips








Iro Tweeds

Alltså jag skulle kunna dö tusen gånger om för dessa tweeds/jackor. Jag kommer ihåg när jag såg ett Iro plagg för första gången, haha typ kärlek vid första ögonkastet. Det var på Natachas blogg och hon hade en as snygg militärfärgad tweed på sig. Alla är underbara och jag önskar att jag var rik. För ja, dem kostar allt ifrån 3 till 8 tusen kronor. Och ja min favorit, är såklart en av dem dyraste. Vad säger ni? Visst vill man äga dessa?
 
»—▲—> Länk: IRO hos Nelly.
- 0 Comments Posted in: Mode








Veronica Maggio - Sergels torg

2013 musik ny låt ny musik sergels torg veronica maggio
 
Har ni många gånger som jag tänkt att "Vad hände med Veronica Maggio?" Det har jag miljoner gånger och jag kan fortfarande dunka hennes platta Satan i Gatan utan att tröttna! Men nu idag har hon ääntligen släppt en ny singel som heter Sergels Torg. Klicka på bilden för att höra. Helt ok, men hade förväntat mig mer, ja kanske ett helt album? Vi har ju väntat så länge.. När jag var på Reagge festivalen förra sommaren här i Enköping och satt längst fram och lyssna på henne så spelade hon nån ny låt, as bra! Vad hände med den lixom? Har den på video, kanske kan lägga upp här?
- 1 Comments Posted in: Musik








Duett med Anton

anton ewald duett olivia
Okej, den här vackra tjejen som sjunger som en gud, vid namn Olivia har gjort världens finaste duett med Anton Ewald. Hon sjunger super vackert och dem gör verkligen en fin duett tillsammas! Tror jag har hunnit lyssna på den 4 gånger redan! Den här duetten har gjort så Olivia har fått ett skivkontrakt! Fan vad kul, jag ska lätt köpa hennes skiva! Önskar henne all lycka med musiken och kan inte låta bli att bli lite avis, Anton är så söt! Blir kär i dem här stillbilderna på honom eller i hela videon på honom haha, kolla hans ögon & leende lixom!! (efter emil dåra, hehe....) ♥
 
Klicka på bilderna för att hamna på Olivias blogg och se videon!
 
- 0 Comments Posted in: Musik








Giveaway

giveaway
Nu har ni chansen att vinna en mini plattång ifrån Loreal Paris och boken Elsas hemligheter (min favoritbok). Plattången är aldrig använd och boken har jag dubletter av! Så varför inte tävla ut till er istället för att kasta? För att vara med och tävla så ska du:
- Följa min blogg på Bloglovin' (här.)
... eller min instagram (för er utan bloglovin) @ffashionjoint
- Kommentera nedan att ni är med! Berätta vilken av alternativen ni gjorde och nummer på BL'/instagram namn.
 
Tävlingen avslutas 27/8!
 
 
- 4 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Wakakuu basics

 

Tänkte tipsa om en ganska ny hemsida som ni säkert varit inne på förr och drömt er bort på, eller läst om på andra kända bloggar. Hemsidan heter Wakakuu. Här är alla dina och mina favorit märkes kläder samlade på en och samma sida, så sjukt bra!

 

Kända märken som tex Acne, Mack by Marc Jacobs, Michael Kors, T by Alexander Wang, Rag & Bone, Dagmar, Ida Sjöstedt Calvin Klein och Tory Burch! Ja listan är lång! Satt och kikade på sidan lite och hittade några basic kläder ifrån Rag & Bone som jag gillar! Vad tycker ni? Snygga va?

 

Dem har upp till 70% rabatt nu också på utvalda kläder, så passa på. Tex jeansen nedan är på rea och blir dina för 540 kronor. Tshirten kostar 799 kronor. Dessutom är dem super snabba på att leverera dina varor, 1 – 3 dagar! Så kika in på deras hemsida nu.


 
- 0 Comments Posted in: Mode








.

 
- 0 Comments Posted in: Inspiration








Höstjacka

jacka marco short jacket vero moda vinterjacka
 
Ni vet denna jacka som alla tjejer gick runt med förra året ifrån Vero Moda? Jag har sett folk söka efter denna på instgram, tradera och genom bloggar eftersom den sålde slut direkt! Nu finns den på Bubbleroom för er som är intresserade och den blir din för 899 kronor!
- 2 Comments Posted in: Mode








Nail Remover

Måste tipsa om världens bästa uppfinning! Den heter Pip & Twist och kommer ifrån Gina Tricot! (depend och sephora mm har också denna produkt) Jag har länge tänkt köpa denna men det har inte blivit av. Den är super smart, och väldigt enkel att använda. Tipstipstips till alla er nagelgalna där ute! På jobbet får jag inte ha nagellack eller långa naglar, känns som en utmaning för mig som älskar nageldesign.. Så det suger haha! Såhär såg det ut imorse:
 
1. Pip & Twist ifrån Gina tricot finns att köpa för en billig peng. För er som inte riktigt förtår hur den funkar så är det en burk med en svamp i med ett hål i sig. 2. Stoppa ner fingret med nagellacket på i svampens hål.
 
 
3. Snurra ett varv. (med glitter nagellack måste du även trycka emot kanten lite) 4. Tada! Tog mig fan inte ens 30 sekunder att ta bort allt mitt nagellack ifrån två händer. Den får högsta betyg ifrån mig!
- 1 Comments Posted in: Tips








Ebay favvisar

Ebay favoriter billigt klocka take away mugg tygväska
 
1. Zebra mugg 59kr >HÄR<

2. Klocka (finns i fler färger) 59kr >HÄR<

3. Balenciaga Harlem Tee 161kr >HÄR<

4. Marc Jacobs Iphone 4/4S skal 65kr + frakt >HÄR<

5. Marc Jacobs armband 46kr >HÄR<

6. Marc Jacobs skal Iphone 4/4S  i olika färger 65kr + frakt >HÄR<

7. Nagellack ESSIE 41 kr >HÄR<

Happy shopping. x

 
- 0 Comments Posted in: Inspiration








Svett

 
1. VS, 2. Nike Pro , 3. Ginatricot, 4. Nike Pro, 5. Ginatricot 6. Polar, 7. VS, 8. Zalando
 
Jag har verkligen kommit igång med träningen igen, vilket känns helt fantastiskt. Jag försöker promenera 3 gånger i veckan och träna 3 gånger i veckan hemma. (Beror lite på jobboch då med såklart) Men det är så skönt och jag mår så mycket bättre av det, samt att jag har mål som jag vill nå. Tränar ni något?
- 7 Comments Posted in: Inspiration








Min fina

Varje dag med dig går så snabbt och det har redan gått över ett år, men varje sekund utan dig känns som en evighet. Jag ångrar ingen av dem och jag är fortfarande lika kär i dig. Du ställer alltid upp och är det värdefullaste jag har. Tack älskling för allt. Jag älskar dig. ♥
- 3 Comments Posted in: Vardag








Ny smak från Polly

Polly + Ahlgrens bilar. Ett väldigt lyckat samarbete!
- 0 Comments Posted in: Tips








Bh med urringning

Hur fan klarade vi tjejer oss utan denna super uppfinning innan den kom? Haha! Förr måste det ha vart super fult med en vanlig bh under en vacker klänning med urringing. Tur att vi lever i 2013 nu - för nu finns det ett jätte utbud med bhar för olika tällfällen. Jag har en favorit bh jag använder när jag har har klänningar eller linnen med stor urringning och det är min älskade Freebra. Men om man vill ha en riktig bh så är det här några bhar som passar perfekt att ha under klänningar och toppar med djup urringning.
 
 
1. 599 kr, Uppercut.se / 2. 199 kr, Ellos / 3. 399 kr, Nelly / 4. 199 kr, Ellos / 5. 349 kr, Boozt / 6. 299 kr, Evasunderklader.se
- 1 Comments Posted in: Mode








Isabella Löwengrip smyckeskollektion

 
För någon dag sen kollade jag igenom Isabellas smyckeskollektion. Fastnade verkligen för dessa två ringarna i rosa och silver, vackra va? Jag har en liknande denna i silver, men kan inte ha den för jag har för smala fingrar. Köpte den för att den va vacker, hah i hopp om att jag ska få lite tjockare fingrar någon gång.. Undra om jag kan ha dem här i 16.. Tror det är för stort :/ Buhu, jag vill ha den rooosa! ♥
 
»—▲—> Länk: Se hela kollektionen!
- 3 Comments Posted in: Skönhet








To die for

 
- 0 Comments Posted in: Inspiration








Tullhuset Living

2 nd day Tullhuset living blogg fab fashion fav gant hipanema home hunkydory hunters inredning missoni mode mode märkesbutik nude odd molly please primeboots primeboots rabatt rea smycken voluspa västerås
Nästa Fredag (23/8) så ska jag och mamma på fiskspa i Västerås, så tänkte passa på att kolla in i en butik med bara märkes saker som jag hittat till, min drömbutik! Dem har bland annat Primeboots, Odd Molly, Hunkydory, Missoni, Voluspa, Please, Hunters, Nude, Hipanema (!), FAV, Gant, Fab och 2 ND DAY osv osv! Jag dör, alltså när jag såg att denna butik fanns i Västerås så dog jag lite inombords. Tur att man har sparat massa pengar! Hoppas hoppas dem har bra med små storlekar! ;) Älskar att dem har rea nu också!
Ps. För er som älskar Hipanema lika mycket som mig, kika in imorgon, så kommer ett kollage med massa snygga armband!
- 2 Comments Posted in: Vardag








Folk som gör vad som helst för läsare

För ett tag sen så tänkte jag att det skulle vara kul att hitta en facebook sida där folk delar sina blogginlägg. Hittade tre grupper jag gick med i. Men det som förvånade mig var att man kunde bläddra hur mycket som helst men man såg bara lättklädda bilder på tjejer eller tjejer som skrev vad som helst för att få läsare. Dem skriver oftast "GÅ IN PÅ MIN BLOGG FÖR ATT SE SEXIGA BILDER PÅ MIG!" eller "VILL DU LÄSA OM SEX OCH ORGASM GÅ IN PÅ MIN BLOGG NUU!" Sen så är det en liten tjej som bloggar lixom om vad hon gör om dagarna.. Man bara va!? Tror dem att dem får fler läsare för dem skriver sånt. Dem måsta ha sjukt några läsare eftersom dem gör sånt, haha...Eller viker ut sig! För det var många av dessa osäkra tjejer som ni ser i kollaget som lägger ut lättklädda bilder på sig. Och då tog jag bara dem första som kom upp.. Haha alltså, så orsäkra varför gör man så mot sig själv?
 
Tur att jag inte är så osäker på mig själv ;D
 
 
- 1 Comments Posted in: Vardag








Kvällsbloggning och Make Up Store

 
Hej! Blir lite kvällsbloggning nu! Ligger i sängen helt själv och ska sova, så ensamt att ligga själv när man alltid brukar ligga brevid Emil. Nu är han hämtar en kompis på Arlanda.
 
Jag kollar runt lite på Nelly nu. Deras hemsida är as fräsch efter deras makeover. Har ni sett? Dock så har dem inga snygga kläder alls just nu! Letar som fan efter något, för har ungefär 1000 kronor kvar på presentkortet jag vann. Men såg just att dem börjat ta in Make Up Stores smink!! GAAAH himmelriket! Ska köpa mig lite smink, men inte för alla pengar, vill kolla lite på deras höstkläder sen också! Men några fina läppstift ska jag klicka hem! Har ni någon favorit? Nu ska jag försöka sova, godnatt alla fina! Ni är bäst :)
- 0 Comments Posted in: Vardag








Crush

 
Vackra Angelica Blick!
 
- 0 Comments Posted in: Mode








Belle kjol

Såhär ser kjolen ut på! Ny favorit i garderoben!
- 0 Comments Posted in: Mode








Rosa dator

Någon lämnade en kommentar och undrade vad jag använder för dator. Jag använder en bärbar Asus! Girly right?
 
 
- 1 Comments Posted in: Vardag








Wellies

Vet ni? Igår när det var min tur att gå ut med hunden så spöregnade det. Jag hade verkligen inga skor att ta på mig så jag måste verkligen köpa ett par snygga gummistövlar, visst man kanske använder dem bara några gånger på året, men det är ju lätt värt det! Slutade med att jag satt på mig foppatofflorna utan strumpor i hahha.. Kallt!
 
Här är ett kollage med sex par snygga wellies. Dem första på bild har jag funderat på förr, då man kan använde dem till vardags också. Vilka är snyggast tycker ni?
 
 
- 3 Comments Posted in: Mode








Shopping nytt


Jacka - Bikbok / Kjol - Belle shoes / Tshort - Gina tricot / Kofta - Gina tricot
 
Har jobbat mycket denna vecka så har inte blivit så mycket bloggning, men försökt med ett inlägg per dag i alla fall! Sen är man så trött när man kommer hem! Idag startade jag dagen med att gå en promenad hem ifrån Emils mamma direkt när jag vakna, det var super svalt och skönt ute då! Sen blev det gröt till frukost! Hur har ni startat eran dag?
 
Nu ska jag svara på kommentarer, har över 40 styckern osvarade! Yey, nu blir jag glad!
 
- 1 Comments Posted in: Shopping








Feathered lipstick

feathered lipstick ombre lips
Senaste trenden inom skönhet är "feathered lipstick", lite mörkare mot mitten och suddat ut mot läppkanterna. Så nu har ombre-trenden tagit sig till läpparna istället! Jag tror nog denna trenden kan bli riktigt snygg med ljusare färger, som den längst ut till höger. Men med för mörka nyanser kan det nog bli en svår look att få till.
 
Vad tycker ni, hiss eller diss?
- 1 Comments Posted in: Mode








Olsen för Bikbok

 
Kommer ni ihåg förr när jag bloggade om att Olsen tvillingarna skulle göra en kollektion för Bik bok? (se här) Sedan hann jag även visa er en liten sneak peak. Lovade att visa er kläderna när dem släpptes och ja, här kan ni se ett kollage med några av kläderna. As snygga tycker jag! För att se hela kollektionen klicka här. Den 8 augusti så kan ni köa utanför Bik Bok om ni hittar något ni fastnar för!
- 0 Comments Posted in: Mode








Träningskläder och nike free run

gina tricot nike free run 5 träningskläder
 
Äntligen har jag införskaffat mig snygga träningskläder! Super nöjd med allt. Dock så hade jag velat ha svart/rosa skor, men måste ha svarta på jobbet och ville inte köpa två par, så fick bli ett par hel svarta Nike Free Run 5! Shortsen är tänke jag ha till vardags, men det är egentligen träningshorts haha!
 
Ps. Får damp på min kamera, alla bilder som inte är tagna i dagsljus blir suddiga och ofokuserade! Den som är ny!? Åhh..!!! Ser ni skillnaden på första och andra? Kanske får lämna tillbaka den?
- 0 Comments Posted in: Shopping








Jobb

Världens godaste frappe ifrån Espresso House, med kaffe och caramell smak!
 
Sitter lite nervös såhär på morgon kvisten. Ska iväg på min första jobbdag på mitt nya jobb. :) Ska bli kul och spännande, men är som sagt nervös nu. Men dem säger ju att det är bra om man är det.. Haha, vad ska ni göra idag då? Hoppas det blir sol så ni får bra väder! Jag börjar klockan 11 och slutar klockan 4 och då ska jag visa er massa shopping ifrån när jag var i västerås och kista galleria!
- 4 Comments Posted in: Vardag








New way of life

 
- 1 Comments Posted in: Vardag








Like / Dislike

fashion galleria jobb kista mode shoppa shopping
 
Like/ Idag har jag haft en bra dag för jag har fått jobb!! Jippi! Och vädret har varit underbar.  
 
Dislike/ Idag har jag haft en dålig dag för det känns som jag ska då migrän när som helst. Mitt huvud bara dunkar!! Och jag hann inte sola...
 
Like/ Hann shoppa lite idag i Västerås när Emil och Co. gick på Ikea! Dessutom ska jag och Therese till Kista Galleria imorgon och mysa och shoppa! Behöver verkligen det! 
 
Like/ På måndag ska jag börja träna igen och bli nyttigare igen. Gick super bra, tills man åkte på semester med släkten Strok, hehe. As taggad och det ska bli kul!
 
Dislike/ ...Men nelly krånglar fortfarande med mina träningstights jag reklamerat och jag kan inte bestämma mig vilka Nike Free Run jag ska köpa. Kanske hittar några imorgon? Behöver fick ja svarta till jobbet också!
 
Godnatt, hoppas ni haft en bra dag. 
 
- 0 Comments Posted in: Vardag








Frisören

Idag var jag hos frisören, såhär såg det ut innan och efter! Aldrig varit så nöjd! Känns som denna blonda färg är den jag strävat efter dem senaste åren! Ser ni hur torrt det var innan i topparna? (sovit med fläta därav det vågiga) Klippte av allt slitet och lite till! Runt ansiktet ser man jätte stor skillnad!
 
Nu ska jag bege mig till Emils släkt där vi ska beställa lite pizza! Imorgonbitti ska jag på en arbetsintervju så håll tummarna!
 
 
 
- 3 Comments Posted in: Vardag








Bebbe

 
Gårdagen var väldigt överväldigande för mig. För när jag var på power walk ute med min fina vän Mia så får jag ett sms där det står att mina kusin är gravid och kommer få barn sista januari. Jag kunde såklart inte hålla tårarna inne och ringde henne direkt och power walken blev som den blev haha. Jag har önskat och tjatat på henne så länge jag minns, efter en liten bebbe. Jag är så lycklig för Alexandra och Freddes skull! Och jag är MINST LIKA LYCKLIG!! Så idag har jag spenderat dagen med henne och frågat henne massa spännande!
- 1 Comments Posted in: Vardag








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.