Fashionjoint

Womanhood Tote

/ AÉRYNE
 
Hej! Jag känner mig så duktig idag, jag har nu bara på förmiddagen hunnit med så mycket, jag har bla städat lägenheten, rensat min dator på så mycket onödigt och handlat så jag kan göra kikärtsfärs i veckan. Älskar känslan av att få saker gjort som man skjutit upp ett tag.. Ville kika in och dela med en bild på min snygga tygväska som jag köpte för ett tag sedan. Jag som ofta bär runt på min systemkamera kan inte alltid använda någon av mina mindre handväskor. Denna är perfekt inför sommaren. Dessutom så går hela summan till tjejer i Indien för att ge dem chansen att gå i skolan, hur bra? GIRL POWER!
- 0 Comments Posted in: Vardag








streets of vienna

Alla entréer in till de olika butikerna är så välgjorda och fina!
 
Jag tror inte ni förstår hur vacker arkitektur det är här i Wien. Alla byggnader är som vita maffiga slott med inbyggda stora statyer. Det är så ljusa och fräsha gator och allt känns väldigt lyxigt och modernt. Idag har det varit röd dag även här i Wien så alla butikerna har varit stängda, så vi har strosat runt i stan och fikat och fönstershoppat. Dock känns det som att vi har ätit väldigt mycket dem här två första dagarna, så jag är lite illamående nu haha.. Annars ligger jag och Linn på hennes hotellrum och kollar på Sommernachtskonzert 2017 på TV, som är en jättestor årlig gratis konsert med klassisk musik här i Wien som resten av vårt gäng är och kollar på live. 
 
Imorgon efter frukosten, så ska vi tjejer upp tidigt för att hinna gå och shoppa lite så nu ska jag stänga av datorn och slappna av lite! :) Förutom alla hundratals märkesbutiker som vi har gått förbi idag, så har vi sett bla Zara, H&M, Urban Decay, Mango och Bershka.
- 0 Comments Posted in: Vardag








ny jeansjacka

Jeansjacka med snörning
Älskar snörningen!
 
När jag var på pre-launch eventet för Zara Larsson x H&M i Stockholm så hade jag ju siktat in mig på jeansjackan i kollektionen, som jag också köpte med mig hem. Men sen hittade jag en till jeansjacka i H&Ms vanliga sortiment, som jag gillar så mycket mer och är mer i min stil. Som ni ser så har den snörningar över hela ryggen och armarna, vilket jag älskar! ♥ Det sjuka är att jag har sagt till mina vänner under flera veckor att jag verkligen vill hitta ett plagg med sådna snörningar på. Och jag är jätteglad att jag hitta denna!
 
I alla fall så köpte jag med mig båda hem - och nu tycker jag det känns väldigt onödigt att ha två jeansjackor och jag känner att jeansjackan ur Zaras kollektion är för oversize i modellen för att den ska kunna sitta snyggt på mig. Så jag tänkte sälja den eller alternativt gå och lämna tillbaka den. Någon intresserad? Tog bild på den också - SE HÄR.
- 1 Comments Posted in: Shopping








yellow lens glasses

 
Alla är ifrån SheIn - 1 / 2 / 3
 

Alla solglasögon behöver inte vara så mörka och mystiska. För jag älskar den här trenden med gula transparenta solglasögon! Något att hålla ögonen efter i Wien. Just solglasögon tycker jag är svårt att köpa över nätet, då jag har har svårt att passa i vissa former. Jag har haft sådan otur med mina båda favoriter som gått sönder under Aruba och Bahamas resan. 

- 0 Comments Posted in: Mode








7 skönhetsprodukter..

... som jag vill testa
1 & 2. Nuxe - Det här är en bodylotion olja, i sprayform kan man säga. Du kan använda den till hela kroppen, ansiktet och till och med håret. Allt i ett. Den finns även i en skimrande guldolja (!) och båda två har jag kollat in under en längre tid. Måste köpa den guldiga nu till sommaren att smörja benen med till kvällsfesterna. / 3. Maybelline - Tycker att den här paletten har så fina skimriga ögonskuggor och nyanserna känns rätt i tiden med orange och nude. / 4. MAC - Tycker om formen på den här makeupsvampen och tror formen är lättare att arbeta med än den vanliga ovala. / 5. Oribe - Såg i Elin Johanssons vlog att hon tipsade om denna texturizing spray, som gör håret mer fylligare och ja, ger mer textur. Sen har den varit slutsåld i både den lilla och stora varienten varje gång jag kollat. Nu är den påfylld igen! Ska klicka hem den direkt. / 6. Deodoc - En pre-shaving olja som ska mjukgöra huden och hårstråna innan rakning. Älskar Deodocs produkter. / 7. Kylie cosemtics - I hela min sminkväska så är mina läpprodukter ifrån Kylie mina toppfavoriter (se inlägg här). En tid tillbaka släppte hon en till perfekt nude färg, Exposed. Som jag såå vill klicka hem.
- 0 Comments Posted in: Skönhet








snapshots från igår

Tips på saker man kan göra i Wien?
Fina Mia! Jag är så glad att du är min vän! ♥
 
Gårdagskvällen var goooals. Solen sken och Mia och jag (Matilda fick förhinder) gick från en uteservering till en annan. Här ovan satt vi på Caliente som är en tapas bar där vi testade deras sangria, som var super god. Om ni äter på Caliente någon gång här i Enköping (eller i Stockholm) så måste ni testa deras friterade potatis, deras oxfilespett eller deras fyllda kronärtskocka. Det kurrar i min mage i skrivande stund. Tanken är att jag ska ställa mig och steka vegetariska falafelbollar, men jag har ingen energi, tror det är en blanding av min förkylning och gårdagskvällen. Mer sugen på att göra en fruktsallad då jag var ner på Ica tidigare idag och köpte såå mycket exotiska frukter och bär. (Mango 10kr på ica just nu, hehe tips!). Jag hoppas min förkylning och den lilla värk jag känner av i öronen försvinner tills på onsdag då vi ska flyga till Wien. Ska bli skönt med en långweekend iväg, har ni tips på saker man kan göra i Wien så lämna gärna en kommentar!
- 0 Comments Posted in: Vardag








Zara Larssons pre-launch

with H&M / Sthlm
Queeen Z! Vi orkade dock inte ställa oss i den långa kön för en selfie.
 
Det bjöds på riktigt goda donuts!
 
Äntligen fredag! Idag är en extremt efterlängtad dag då det kommer bli som högst 26 grader(!!) vilket betyder att man planerat hela veckan vad man ska göra på denna somriga dag haha. Jag, Mia och Matilda ska iväg efter jobbet och sätta oss på stans mysigaste uteservering. Ska bli så mysigt och skönt att få hänga i solen och få umgås med dessa brudar.
 

MEN igår var en jäkla bra kväll. Vi var bjudna till Zara Larssons pre-launch event av hennes H&M kollektion. Efter lite köande in, bjöds det på donuts och annat gott, och man fick vara först med att shoppa hennes kollektion. Som jag nämnade tidigare så hade jag kollat in kollektionen och bara fastnat för jeansjackan, som jag även köpte med mig hem. Sedan fick man även handla till reducerat pris på resten av H&Ms sortiment också, så köpte något plagg där också. Det var även häftigt att se Zara Larsson irl då hon är en så cool människa och är en role model för alla tjejer där ute.

- 0 Comments Posted in: Mode








KOMMENDÖRSGATAN 24

Inredningstrenden - glasväggen
Kolla in lägenheten HÄR (klick!).
 
Idag är jag så taggad och glad. Om ni läser längre ner förstår ni varför!! Till frukost idag satt jag och kollade fina lägenheter på ESNY. Bästa frukost aktiviteten, haha. Att kolla tv på morgnen är för ansträngande. Håller ni inte med? Alltså den här hemnetpärlan är så snygg. Älskar den nya trenden med en glasvägg med svart stålram som vägg in till sovrummet. Det kommer in så mycket ljus och det känns modernt. Som att man bara delar av rummet istället för att det är ett ”helt nytt rum”. Jag som helst undviker svarta detaljer, skulle tycka att den är ramen ger lägenheten karaktär ändå. Gillar ni inredningstrenden?

 

Idag efter jobbet så ska jag ta tåget direkt ifrån västerås till stockholm, där jag möter upp min vän Mia och vi ska till HMs lanserings event för Zara Larssons x H&M kollektion som släpps imorgon. Känner på mig att jag kommer vara så starstucked eftersom hon kommer att vara där! Är mest sugen på att kolla in jeansjackan! / Övertaggad tjej 

- 0 Comments Posted in: Inredning








finaste läppstiftet

MAC - VIVA GLAM ll
Du kan beställa den HÄR (klick!).
 
Hej! Vill visa mitt senaste tillskott i sminkväskan. Jag har så länge suktat efter det här läppstiftet ifrån MAC, men här om dagen efter jobbet så gick jag till Kicks och beställde hem det. Jag älskar nuedefäragde läpprodukter och den här blir lite beige / mauvetonad på läpparna, med lite skimmer i. Perfekt att ha till vardags då det inte är en jätte skarp färg. Jag älskar mina matta ifrån Kylie Cosemtics men kände att jag ville ha ett traditionelt läppstift i ungefär samma nyans att ha i väskan. Tror det är MACs mest omtalade läppstift och jag förstår varför!
 
Nu är det full rulle med att gå ner med alla vintersaker här hemma och upp med sommarsakerna. När vi är klara med det tänkte jag ta mig ut och springa!
- 1 Comments Posted in: Skönhet








träffat valpen

Så söt! Vad ska den heta tycker ni?
 
Hej! Nu har vi kommit hem ifrån en lång biltur till kenneln, där vi har hälsat på alla toypudel valparna. Ni förstår inte hur små och söta dem var, blev helt kär i allihopa såklart. Men vi ville välja en av de aprikosfärgade och både Emils mamma och jag fastnade för den här lilla valpen, som var minst av alla i kullen. Så om 4 veckor så får vi hämta den! På kenneln är den döpt till Elton och vi får se om vi byter namn sen eller inte. Börjar dock tveka på om Pablo passar den här lilla haha.. Jag känner mig som ett barn som längtar så mycket till vi får hämta honom. Typ det ända jag tänker på hela tiden, haha.
- 1 Comments Posted in: Vardag








matilda djerf x ete

Just ordered a bikini
Finns att köpa HÄR (klick!)
 
Godmorgon! Jag har precis kommit till jobbet och är lite tidig. Klickade precis hem en jätte DRÖMMIG bikini i Matilda Djerfs kollektion ihop med Ete. Det blev den här guldiga ihop med en jättefin underdel. Älskar färgen! Jag har ju en hel byrålåda full här hemma men jag är så svag för snygga bikinis, det finns inget bättre man kan bära.. Man bär ju bikinis på varma, semesterdagar utan stess, med en fin bränna. Man kan alltså inte må dåligt när man bär en bikini! :)
 
Nu ska jag sätta igång och jobba, leta lite nya influencers. Tycker mitt nya arbete är så kul! Sedan ikväll blir det grillning hos goda vänner. Hoppas vädret är på vår sida, haha. / tjej som är rädd för att det helt plötsligt ska bli snö igen
- 0 Comments Posted in: Mode








klänningar

Inför sommaren
 1 / 2 / 3
 
 4 / 5 / 6
 
Är det för tidigt att dela med sig av lite sommarklänningar? Men jag är tvungen att dela med mig av dessa fina sommarklänningar som jag hittat på lite olika sidor. Nu är det inte långt kvar till sommaren och vi ska även till Wien i slutet på månaden där det kommer vara varmt, så vill köpa några slappa som man kan ha till vardags. Älskar den gula och den dusty blå med öppen rygg. ♥ Ska nog klicka hem dem i veckan.
- 0 Comments Posted in: Mode








good vibes

Nytt jobb & valpshopping
Min nya fina sweatshirt, älskar färgen och citatet!
 
Finns att köpa HÄR (klick!).
 
Helt obsessed i denna gröna nyans! Jag vill typ kalla den typ vintage grön(?), men vet att den kallades duck green på hemsidan. Känns så fräsh till våren och kommer nog även vara fin med en bränna på sommaren. Jag köpte storlek S vilken var lite oversize i ärmarna, men det tyckte jag var snyggt. Har ni sett förresten att både Therese Lindgren (signa HÄR för notis) och Hanna Friberg (signa HÄR för notis) släpper kollektioner ihop med NAKD inom några veckor bara? Älskar Hannas kollektion!
 
Idag har vi varit iväg till arken zoo i Västerås och köpt lite hundsaker - hundbädd, koppel och leksaker. Nästa vecka får vi för första gången träffa våran lilla Pablo/Nico som jag vill att han ska heta. Emils mamma har väl sista ordet ändå, men hon tycker Isso, vilket jag inte tycker om så mycket haha. :) Jag vill uppdatera er om en annan jätterolig sak - Jag har ett nytt jobb! Igår var min första dag på Twistshake, där min uppgift är att leta upp mom influncers som vill starta upp ett samarbete med oss och få produkter skickade för att testa. Så är du en av dem så maila mig på direkten! - [email protected]. Jag trivs jättebra och det är ett härligt gäng tjejer jag jobbar med!
- 0 Comments Posted in: Vardag








valborg i uppsala

/ Ekonomikum med vänner
Alltså gårdagen bjöd på så mycket skratt, härlig fylla och bra sällskap! Jag och några tjejkompisar åkte till Uppsala och hängde i ekonomikum tillsammas med andra vänner som kom och gick. När solen kom fram runt klockan tolv så ljublade hela parken sen var det perfekt väder hela dagen! Vi köpte såna sjukt sköna soffor som vi hängde flera timmar i, innan vi åkte vidare på fest hemma i Enköping. När vi åkte hem kändes det som vi hade varit där någon timme bara, men det känns väl så när man har roligt. :) Alla som inte har firat Valborg i Uppsala måste göra det någon gång!
 
Idag så fick jag gröt (och natugodis? haha) på sängen imorse efter Emil varit och handlat och sedan har jag varit ute i solen med pappa. Nu ska jag städa på balkongen och tvätta soffan från igår som är full med alkohol, så man kan sola på den i sommar!
- 0 Comments Posted in: Vardag








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.