Fashionjoint

lagerhaus wanties

Organiserad inredning & annat fint
1. Servetter / 2. Doftljus / 3. Bestick / 4. Diskmedel / 5. Ljusbox / 6. Vykort / 7. Kortställ
 
Jag önskar verkligen att vi skulle ha Lagerhaus i Enköping. Typ den enda billiga butiken som lyckats med snygg inredning till riktigt bra priser. Jag älskar att ha organiserat hemma och drömmer om ett skrivbord när vi flyttat till större, där man kan få vara kreativ. Just en sådan kategori har Lagerhaus nu med jätte snygg kontorsinredning. Till mitt kontor hade jag även velat köpa ett inspirerande vykort med detta snygga kortställ!
 
Idag har jag inte hunnit med mycket. Så trött i kroppen ifrån en heldag på Grönalund igår. Förutom att kolla på serier med Emil så hann jag med kräftor hos pappa. Mysigt!
- 0 Comments Posted in: Inredning








höstjackor

Trendiga jackor inför kylan
1an / 2an / 3an
 
 4an / 5an / 6an
 
Snarare än man tror så kommer kylan vara här och man kan inte gå utanför dörren utan jacka. Vilket jag tycker både är fint och mysigt men även tråkigt då sommarens ljusa tider försvinner och det blir mörkt i så många månader. Men därför vill jag ge er lite inspiration på höst (och vår?) jackor som är trendiga och varma. Av dessa ovan så är nr 1 och 4 mina favoriter!
 
Förra året köpte jag två kappor ifrån Monki som jag inte tröttnat på än. Däremot skulle jag gärna vilja ha en snygg tunnfodrad jacka, har inte hittat den perfekta ännu. Vad kör du själv på för jacka nu till hösten?
- 0 Comments Posted in: Mode








ginger shot till frukost

Icas egna morgonshots
Perfekta att ta när du vill ha en extra kick - som dem är, eller blanda ner i smoothien!
 
Godmorgon! Kolla vad jag testade till min frukost idag! För några månader sedan så såg jag att märket Paelo släppte små shots på 7Eleven/Pressbyrån som många verkade gilla. Nu har Ica gott liv släppt en likadan produkt. Det var en kompis som tipsade om dessa och eftersom jag inte hittat dem andra ifrån Paelo tidigare här i Enköping, så bad jag Emil att samma dag kolla efter dessa. Och dem fanns! Tanken är att ta dessa när man verkligen vill ha en boost. Dem är fyllda med energi och perfekta för er som är morgontrötta/eftermiddagströtta.
 
Ni som tidigare har gjort en liknande hemmagjord ingefära shot vid förkylning, vet ju hur unik/rivig/het/stark känsla det blir i halsen. Första gången tyckte jag det var obehagligt, men nu gillar jag det på något konstigt sätt. Man får verkligen en extra kick! Det finns även två smaker till, red pepper och wheat grass. Gräsprodukter brukar klia i min hals så nästa gång blir det peppar shoten! Blir ni nyfikna på att testa någon av dessa tre?
- 0 Comments Posted in: Vardag








choker mania

Romwe, Gina tricot & Etsy
1. Brown long / 2. Thin / 3. White / 4. Trippel / 5. Khaki / 6. Transperant / 7. Black bow
 
Jag älskar den här choker trenden och att det finns så många olika varianter av detta halsband. Alla är så trendiga, och verkligen livar upp vilken tråkig outfit som helst. Jag äger bara en och har under dem senaste veckorna gått in på Gina tricot, x antal gånger för att fråga om nr 7. Helt slutsåld. Nu lutar det åt en trippel choker eller en jätte tunn variant, så fint.
 
I början av sommaren när jag skulle på fest på kvällen och bara kände, nej min outfit är inte komplett utan en choker. Då cyklade jag ner till en sybutik här i Enköping och köpte material och gjorde en vanlig svart själv, hur enkelt och billigt som helst, blev nog inte ens en tjuga. (Såhär blev den) Tips!
 
Nu ska jag äta hemgjord halloumiburgare, fått en dille för halloumi på senaste. Äter flera gånger i veckan! 
- 2 Comments Posted in: Mode








grounded factory

Yogamatta / Pink stone
Äntligen fredag! Min fredag slutade på det bäst tänkbara sättet. När jag kom hem ifrån jobbet så stod det ett paket innanför dörren ifrån Emil till mig. Min födelsedagspresent! "Fyllde inte du år för längesen?" tänker ni.. Och ja, jag fyllde år för två månader sedan, men det var sånt krångel över sommaren för Emil att få hem min present då alla var på semester samtidigt haha? Aja. Jag har kollat in den här drömmiga yogamattan länge. Den är så snygg och är verkligen perfketion för mig! Yogamattan kommer ifrån Grounded Factory. Men finns även på vissa andra sidor. Nu har jag tänkt att jag ska testa på yoga här hemma, men även använda den att träna på.
 
Jag är kär i detta print som ska påminna om en rosa mineralsten, måste nästan tro att jag har den snyggaste (och lenaste!) mattan i stan. Håller ni inte med? Man ska även spraya mattan med lite vatten innan, för att aktivera anti-glid funktionen samt för att få bra fäste. Smart! Fick även med en smidig mat strap att bära mattan i om man ska ta med den på pass. Snart släpper Grounded Factory en ny kollektion som är lite mer färgglad med palmblad, annanaser och bananer på. Kika in deras instagram för att se mer! (Detta är inget samarbete)
 
Nu måste jag snart lägga mig för imorgon bär det av mot Uppsala med Sandra för vi ska köra lite höghöjdsbana. Båda har gjort det tidigare och det ska bli riktigt kul att få testa på det igen ihop med henne!
- 0 Comments Posted in: Shopping








Play your cards right

Fina kortlekar ifrån H&M
Alla tre kommer ifrån H&M, slutsålda just nu.
 
En sak som jag älskar är att gå in på H&Ms kategori övriga accesoarer, där dem har allt möjligt. Allt ifrån dess hundtröjor till kontrosmaterial och nyckelringar. Men jag har fått en grej för H&Ms egna kortlekar som också dyker upp där ibland. Dem är så vackra och så mycket finare än vanliga. Och jag som verkligen älskar att spela kort. Nu under sommaren så spelade vi Canasta varje kväll, så himla mysigt! Jag har inte hunnit klicka hem någon dem två senaste gångerna, så jag får fortsätta hålla utkik på hemsidan. Detta blev ett annorlunda inlägg, men vill tipsa om denna kategori som har så mycket roligt, som jag inte tycker ni får missa.
- 0 Comments Posted in: Tips








veronica maggio / stadion

"Man skulle vilja leva sitt liv i fucking konfetti"
 Förlåt för lite skakigt, haha så övertaggad!
 
Jag berättade ju om min fredag i Uppsala. Men min helg tog inte slut där och jag var även till Stockholm på lördagen med Elin för att gå och kolla på Veronica Maggio. Jag njöt under hela tiden, under varje låt. Sjöng med och dansade! Hade typ gåshud under hela kvällen.
 
Jag minns när Elin visade hennes nya skiva för 10 år sedan hemma i hennes rum och efter det så lyssnade vi på hennes första skiva flera gånger om och efter några gånger kunde man sjunga med i varje låt. Sedan dess är alla hennes skivor de enda jag någonsin ägt i skivväg nu när jag flyttat hemifrån. Hennes musik har lixom följt med mig hela livet från när vi fortfarande lekte i Elins rum till gymnasietiden och nu efter. Så nostalgiskt. Jag har så många favoriter. Jag avgudar henne och hennes musik. Det var helt magiskt på stadion och det tyckte nog hon med, då hon flera gånger suckade "Stadion" tårögd och inte typ visste vad hon skulle säga. Pricken över i:et var ju såklart alla gäster som gästade, speciellt Eva Dahlgren och ni skulle känna hela stadions euforiska känsla när Veronica säger "Hörrni, i 10 år så har jag försökt att skriva den perfekta låtet om att vara förlorad och att känna sig svag, min nästa gäst har lyckats med det. Ni vet nog vem det är.." (Håkan Hellström om ni på något knasigt sätt missat det...)
- 1 Comments Posted in: Mode








ivyrevel fall collection

Dusty pink, black and burgundy
1. Silkes top / 2. Off shoulder top / 3. Klänning / 4. Byxdress / 5. Plisserade byxor
 
Ivyrevel har nu släppt sin höstkollektion. Jag applåderar! Så mycket snyggt. Gillar dessa plagg mycket mer än dem tidigare plaggen hon har släppt. Dessa är inte lika färgglada och plottriga. Hörrni!? Kolla in byxorna, kan på en halv sekund komma på hur många snygga outfits som helst med att bära med dessa. Även silkes toppen i den ursnygga dusty pink färgen vill jag ha till fest ihop med den matchande scarfen(bättre bild här). Passar så bra till höst och prickar in på pyjamas trenden som jag älskar men inte kanske vågar gå all in på!
- 0 Comments Posted in: Mode








a walk in the park

Filmat under festivalen

 Välj HD kvalite. (Råkade välja någon knasig inställning på youtube att det skulle bli mindre skakigt och nu så rör sig bilden lite istället, går inte att ändra tillbaka?) Är det bara jag som inte kan låta bli att dansa till Miriam?

 

 

Åhh, jag var ju på endags festvialen A walk in the park i Uppsala i fredags. Jag och Therese hade så roligt och det var underbart att äntligen få se Miriam Bryant live som är så sjukt grym! Det var så mysigt att man kunde ta med sig filt och sitta och kolla på gräsmattan om man ville. Även Amanda Bergman, Melissa Horn och Lars Winnerbäck var jätte duktiga och har så fina texter. Riktigt skön stämning och omgivning, men det är väl det alltid i Uppsala haha. Försökte filma lite och klippa ihop en film, hoppas den duger!

- 0 Comments Posted in: Vardag








Festival och konsert

Insta lately, Miriam Bryant och Veronica Maggio
Senaste ifrån instagram - Favoritblusen med öppna axlar (se fler här) / Testar snygga randiga byxor, men blev dem helsvarta istället / God mat på strandresturang på Öland

Nu är helgen med stort H är här! Imorgon så ska jag ner till Uppsala med Therese för att gå på A walk in the park festivalen för att se bla Miriam Bryant, Melissa Horn och Lars Winnerbäck. Så himla glad att jag fick tag på biljetter! Sedan på lördag så ska jag och Elin ha en heldag i Stockholm med shopping, men sen på kvällen - bästa tänkbara slutet på denna semester att se Veronica Maggio live på Stockholm stadion!! Två drömmar på en helg med både Miriam och Veronica. Ihhh! Jag har tänkt att jag ska försöka filma med min systemkamera, men har aldrig någonsin filmat med den förr typ, så kanske blir dåligt, vi får se! :)
- 0 Comments Posted in: Vardag








Kardashian Beauty

Finns nu hos Nelly.se
För ett tag sedan lanserades skönhetsmärket Kardashian Beauty i Sverige. Nu har även Nelly tagit in deras produkter. Spännande! Vid första syn så tycker jag att vissa av produkterna ser barnsliga ut med stjärnor på (har inte med dem i kollaget nedan) och att designen ser väldigt plastig ut. Om man bortser från det så gillar jag färgerna dem har valt på alla produkter. Det känns som att om man använder deras produkter kommer man precis som dem kunna sminka sig i trendiga färger som förstärker ansikte, ögon och läppar precis som systrarna Kardashian är mästare på.
 
 
Jag är mest nyfiken på priming masken som på bara fem minuter ska ge lyster och mjuk hud. Den ska även "lämna efter sig en guldglans som reflekterar bort ljuset ifrån hudens brister och får dig att se strålande vacker ut." Vill även testa nagellacken i nyanserna ovan och denna highlighter som ska vara lika bra som den ifrån The Balm. :)
 
Ska ni testa något och i så fall vad?
- 0 Comments Posted in: Skönhet








spenat smoothie

Grön smoothie recept

Mixa allt i receptet ovan i en mixer! Toppa med något gott!

 

 Jag har hittat en ny grön smoothie som jag börjat göra till frukost. Den är så god! Jag har ju tidigare tipsat om en smoothie med hallon i som jag ofta gör till frukost. Men nu ville jag testa något nytt och gjorde denna gröna smoothie istället, med bla spenat och avocado. Jag tror denna gröna smoothie slår den andra, haha. För det första så känns denna mer mättande och nyttig och det är så gott med mango i. Den ser väldigt spenatig ut, men den smakar inte spenat alls. Perfekt sätt att få i sig mer grönskar på också. Gör denna till frukost med ägg och du får en perfekt nyttig och hälsosam frukost, som du garanterat kommer bli pigg av :)

- 2 Comments Posted in: Vardag








fina baskläder

Brandy Melville
 1 / 2 / 3
Brandy Melville har så fina billiga basplagg. Innan sommaren är slut blir det nog en heldag i Stockholm med shopping!
 
Förlåt för dålig bloggning. Vill njuta av dagarna här på öland. När jag kommer hem kommer jag uppdatera bättre :) Dock om det är bra väder imorgon ska vi försöka fota mina nya kjolar! Dem senaste dagarna har vi solat, badat, spelat mycket kort (älskar det!) och åkt runt till lite småbutiker. Emils släkt är här på en camping så nu ska jag byta om och ikväll ska vi ut på restaurang med dem.
- 0 Comments Posted in: Mode








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.