Fashionjoint

ariana / adele / alessia

 
 
 
 
- 0 Comments Posted in: Musik








10 sanningar om mig

fakta om mig sanningar om mig
 
- Jag tror på attraktionslagen, har ni hört talas om den? Kan skriva om den i bloggen om ni vill.
 
- Jag är väldigt orädd av mig, speciellt för vanliga saker som tex höjder, sprutor och andra extrema saker man kan utsätta kroppen för. Skulle göra allt för att få hoppa fallskärm eller såg ni avsnittet där Meltzer och Berg fick sitta på en stol ovanpå ett flygplan när det flög? Drömmen.
 
- Jag gör inga naglar längre pga av får ont i kroppen och händerna av att sitta stilla så länge. Men funderar på att gå en utbildning i en liknande branch där man inte behöver sitter stilla så länge. Älskar allt som har med skönhet att göra!
 
- I helgen ska jag och Emil bo på hotell i Stockholm och gå på teater osv, ska bli så mysigt! Helgen efter ska mamma och jag kolla på idol och shoppa julkappar hela dagen bara vi två. Älskar Idol, det påminner mig om alla mysiga fredagskvällar hemma med familjen.
 
- Jag älskar att baka. Jag älskar att skämma bort mina nära och kära. Jag älskar djur och är en extrem djurvän. Jag älskar mandariner, kan äta 10 om dagen.
 
- Älskar stora läppar på tjejer, hur fint? Avundsjuk på er big-lips-girls!
 
- Jag har redan bestämt vad mina barn ska heta, haha. Är jag ensam där? Men vågar inte tänka på det för mycket, är rädd att jag ska tröttna på namnen innan jag får barn.
 
- Jag har stooora framtidsplaner.
 
- Jag önskar att fler folk jag möter vill lära känna en mer. Jag älskar att lära känna nya folk och tror aldrig man kan ha för många vänner runt sig. Det är lite typiskt svenskt att inte vilja skaffa nya vänner och inte är så utåt. Eller?
 
- Jag har spotify premium på Emils padda utan att jag någonsin betalt för det? Haha lyx men skumt.
 
Haha vad svårt, var dem tråkiga eller roliga? Nu ska jag Emil kolla PLL, PUSS ♥
 
EDIT Lägger till en - Hatar kommentaren "Har du PMS eller?" eller som nu när en kille kommenterat en video på en arg tjej på FB "Hon har PMS haha." Alltså NEJ NEJ. 1. Tjejer får bli arga utan att bli förminskade sådär, tål inte killar det eller? 2. Killar har också "PMS". Detta är typ det enda som gör mig förbannad haha, hatar er som skriver dessa kommentarer
- 1 Comments Posted in: Vardag








väskor just nu

väskor mango zara &otherstories höst
 
Alltså väskan måste väll vara den absolut viktigaste accessoaren? Väskan för mig är verkligen något som passar till hösten och som gör en outfit mycket finare. Jag tycker inte om skrika färger utan jordnära färger som man inte tröttnar på. Jag har bara en väska som min dator får plats i som jag tröttnat på nu, den är svart, vanlig och för tråkig. Dessa väskor ovan är mina favoriter just nu ifrån &Other stories och Zara. Vilken av dem ovan gillar du mest?
- 0 Comments Posted in: Mode








gerard cosmetics shopping

ecstasy gerard cosmetics invasion serenity underground
Kolla in färgerna? Snacka om beslutsågest på dem sista tre.. 169:- / 199:-
 
Färgerna Underground och Serenity
 
Kvällsshopping när den är som bäst. Sen Madlady började sälja Gerard Cosemtics och min upptäckt för detta underbara läppstift i den grå/bruna färgen Underground har jag velat köpa den och ikväll beställde jag äntligen den. Jag beställde den tillsammans med ett flytande läppstift med intensiv färg som torkar helmatt -  i färgen Serenity. Båda dessa produkter har fått galna recensioner och blivit storfavoriter på nolltid.
 
Hade sådan beslutsångest mellan Invasion och Serenity, kollade på denna video och bestämde att Invasion var snyggast men att det är ju typ den färgen Underground är haha, så valde Serenity som inte påminner om någon jag har. Jag älskar detta redan. Tur att Madlady har snabb leverans! 
 
Godnatt!
 
- 1 Comments Posted in: Shopping








lucy lace bra

120 kr - Monki
 
 
 
Önskar jag la mer pengar på såna här fina tjusiga underkläder! Tipsade om dessa underbart fina spets-bhar för någon vecka sedan. Och när jag var på Monki kunde jag inte gå hem tomhänt. Hade velat ha en likadan i vit också, men den var slut just då. Dem kostar bara 120 kr styck! Dem är jätte vackra och sköna på kan jag lova, så stort tips! Jag kan även tänkta mig att ha dessa i sommar under något transperant eller att man ser den sticka fram under något. Ska köpa mig en vit nästa gång jag får chansen, dessa kommer man aldrig tröttna på.
 
Tips - PERFEKT julklapp till flickvännen eller bästa kompisen, det är enkla storlekar från XS -  L. Jag bär storlek S.
- 0 Comments Posted in: Shopping








pumpkin candles i höst

babw bath and bosy works candle ljus pumpkin
Tips - dem har köp ett 3-veksljus och få ett på köpet ljust nu!
 
Nu i höst och vinter så är det så mysigt att tända ljus. Speciellt eftersom det är så mörkt hela dagarna, jag har nästan alltid några ljus tända hemma och det gör mig på bra humör och jag uppskattar dessa mörka dagar mer då. Mina favorter är Woodwicks ljus som låter som en brasa när man tänder dem, jätte hemtrevligt ni måste testa dem! I höst tänkte jag testa dessa ifrån Bath & Body Works som pappa ska köpa till mig ifrån Florida nästa vecka. Han ska köpa tre höst favoriter som jag sett på youtube är väldigt populära. Visar dem när han kommer hem med dem!
 
Nu är Jeffery är och hälsar på, så mysigt att han är här, så synd att Emil är allergisk för jag vill att han ska bo här hela tiden annars! Stått och lockat håret nyss för ska på en liten mini class reunion ikväll och han har legat nedanför mina fötter och kollat. ♥
- 0 Comments Posted in: Tips








sweater weather

 Jag har på mig en kofta från Lindex. 1. Acne / 2. Mango / 3. Miinto / 4. Net-a-porter / 5. Harvey Nichols / 6. Isabel Marant / 7. Kenzo / 8. Stella Mccartney / 9. Uggs
 
Alla dessa mysiga koftor på bilden ovan är tröjor inför hösten som är lite finare och dyrare märken. Kostar en del, men värt att lägga pengarna på om du hittar en stor favorit som du kan använda flera år utan att tröttna på. Är det bara jag men kan man inte se bara på bilderna att kvaliten skriker märkeströja? Så fina!
- 2 Comments Posted in: Mode








once i was 7 years old

Hur fin är inte den här låten? ♥
 
I helgen så blev det en överrasknings trip till Sala silvergruva för Emil och Stefan, som jag och hans flickvän Sofie planerat några veckor. Vi hade jätte roligt och Emil blev överraskad, men Stefan hade listat ut att något var på g då jag pepprade henne med sms varje timme haha, typiskt mig :) Efter det så gick vi ut och åt på resturang för att sedan åka hem och baka och spela kortspelet plump, har ni spelat det någon gång? Så roligt!
 
Nu så har jag och Emil kollat PLL, hur har jag missat att det ska bli fler säsonger? Jag som trodde att detta skulla bli sista haha.. ÄLSKAR denna serie! Kolla in på bloggen imorgon så får ni lite hösttips!
- 0 Comments Posted in: Musik








Citiboard - köp och sälj

Annonstips - H&M Paris kollektion overknee boots / Svensk tenn underlägg / Acne shorts

 

Har ni hört talas om sidan Citiboard.se? Det är en super bra köp och sälj sida, där finns det allt! Om du är ute efter något som tex en vinterjacka, ett par speciella skor, en ipad eller olika märkes saker. In och sök där innan, det är jätte stort utbud och det är enkelt att hitta saker just i din stad, till och med för mig som bor i lilla Enköping. Och det bästa - det är såklart väldigt billigt! Det är även gratis att annonsera för dig som själv vill lägga upp annonser. Jag brukar söka efter mycket inredningssaker som tex marmor och Missoni.

 

Mitt bästa begagnade fynd är en tapasbok som jag fyndande i somras på en loppis ute på landet. Jag är inte mycket för matböcker annars, men det är något speciellt med en gammal kokbok som är begagnad. Det är lite samma känsla när man fyndar saker via nätet. In och fynda nu!

- 3 Comments Posted in: Tips








adidas x tre

adidas neo adidas neos logotyope sneakers sneakers

1 / 2 / 3
 
Det finns på såå mycket på min vill-ha-shopping-lista som är ifrån Nike och Adidas just nu.. Sportigt mode är snyggt mode och passar bra till hösten. Denna tshirt i mitten med höstlöv och loggan på, funderar jag på att beställa hem och ett par sneakers. Men måste först bestämma mig för vilka skor jag vill ha mest, ett par som dessa ovan ↑ eller ett par stan smith?
 
Idag direkt när jag kom hem ifrån jobbet så testade jag vår nya matberedare och gjorde chokladbollar. Såå gott och det blir extra godare om man tar mer kaffe i och utan socker ovanpå, MUMS, är så proppmätt nu. Det blev mer chokladbollar än mat idag haha, men sådana får man också ha ;) 
- 3 Comments Posted in: Mode








monki - fina höstiga kappor

 
Lovade ju att jag skulle visa mina fina kappor jag köpte på Monki förra veckan. Har länge varit ute efter en höstkappa, och som ni läste kom jag ju hem med två, haha. Jag har använt dem varje dag och varvar med båda färgerna fram och tillbaka. Kamelfärgat är såå fint i höst och ett måste för mig och den svarta passar till allt. Jag är så glad att jag köpte med mig båda hem. Dem ser så höstiga ut på, med eller utan halsduk mm. Finns även i grå med, jätte fin!
- 0 Comments Posted in: Shopping








essie chashmere matte kollektion

 
Hösten och vinterns snyggaste naglar? Essie har släppt en jätte fin kollektion som består av sex stcken vackra, matta, neutrala nagellack med en aning skimmer i sig. Som man förstår av namnet så är dem inspirerade av kashmirmodet (som jag förövrigt älskar!). Nagellacken kommer att finnas på Åhlens från v 43, 129kr. Vilket betyder att vi lagom till jul kan önska oss den av tomten!
- 4 Comments Posted in: Skönhet








kaktus men i ljus

 
ZARA HOME
 
- 0 Comments Posted in: Inredning








inspo / gillat på instagram

 
Inspokollage av bilder jag gillat på instagram - @kyliejenner / @wrstbhvr Hur snygga pastell rosa Adidas skor? / @sascharichardson Denna lampa vill jag ha, passar ju bra att jag också börjar på S. / @neueblvd Älskar deras inredning och dessa stilrena lakan. / @adidasoriginals Tubular x Primeknit, åh hela outfiten! / @hannamw Beautiful palm tree / @becandbride Ska börja med bikinis och denna som snygga Natasha Oaley bär med tape/stripes band kommer finnas med på min önskelista till tomten! / @weheartitposts Enkelt men så snyggt, även med bara en halvbulle / @bikboksteinkjer 399kr för dessa underbara Emily koftor till hösten. 
 
Sitter hemma hos pappa och myser framför tvn, ska snart hem och sova. Hoppas ni haft en fin helg!
- 0 Comments Posted in: Inspiration








the struggle is real

camel kappa
 
När man inte jobbar finns det mer tid för shopping, haha. Idag så var både jag och mamma lediga så vi åkte till Västerås och shoppade lite höstkläder. Som jag skrev tidigare så behövde jag köpa bla en höstkappa och sneakers. När jag testade dessa kappor, så fick jag sådan beslutsångest. Både jag, mamma och tjejerna i kassan kunde inte bestämma oss vilken färg vi gillade mest. Svart passar till allt men camelfärgat på kappa i höst är såå snyggt. Så vi bestämde oss för att fundera på det över en lunch. Under lunchen hann jag smsa typ alla och ingen kunde välja bara en haha. Så när jag kom tillbaka så engagerade sig verkligen personalen, men fortfarande kunde vi inte bestämma vilken som var snyggast. Efter ett tag ringde jag Emil som tyckte jag skulle ta med båda hem om jag hade sådan beslutsångest och så bjuder han på ena. Och så fick det bli! Älskar dessa kappor och Emils klädtips haha ♥
- 1 Comments Posted in: Shopping








drömmig lägenhet x2

Kommer ni ihåg för några veckor sedan när jag visade Petras lägenhet som var till salu tidigare i år? Nu så säljer hon sin lägenhet igen i Vasastan och även denna är såklart också en drömlägenhet. Kolla in fler bilder och den unika ritining en på lgh här.
- 0 Comments Posted in: Inredning








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.