Fashionjoint

surprise - ny desgin!

 
 
Vad tycker ni? Jag är super nöjd och tycker att detta är heltklart den snyggaste designen jag har haft någonsin under dessa tre år jag bloggat. Kändes som det var dax att uppdatera designen, den innan började bli omodern. Denna är stilrenare i svart och vitt, och mycket modernare! Håller ni inte med? Tänker nog även lägga till Fashionjoint i en fin text som header inom en snar framtid, ska bara hitta en snygg stil på bokstäver.
 
Det enda jag tänker på är att hela menyn som ploppar ner inte syns. Men jag vill inte göra menyn mindre eller ändra dess utseende. Så om ni vill se hela så får ni helt enkelt zooma ut hemsidan. (Jag har själv bestämt att jag vill ha så, men har ni något tips så lämna en kommentar!) Nästa gång jag uppdaterar desginen så kan man ju enkelt bara lägga till en header eller liknande.
 
En stor loge till mig som inte skrivit om detta i bloggen, så nu fick ni er en överraskning!
- 0 Comments Posted in: Vardag








paket på posten x6

 Igår när jag vaknade så hade jag inga planer alls för dagen och trodde dagen skulle bli ganska tråkig. Men nej, för att jag fick fullt upp och började med att jag kom på att Loreals Paris släppt deras semifinal uppgift så jag filmade hela dagen. Mitt i allt så kom brevbäraren med 3(!!) paket till mig. Inte nog med det så hade två paket att hämta ut (detta måste vara rekord, typ julafton ju) en av dem var min Iphone 6! Hallå, den skulle ju komma om en månad, gissa om jag vart glad! Så idag ska jag öppna den! IIiiihh! Tänk att man kan bli så glad för en ny telefon haha ;)
- 1 Comments Posted in: Vardag








behöver en ny väska

asos bikini väska skolväska
 
Svart väska / Blå Väska
 
Jag behöver en ny väska till jag ska gå utbildningen. Då min väska som jag ska ha nu är gigantisk på fel ledd. Vill ha en som är lite mindre. Dessa två ovan kommer ifrån Asos och jag tycker dem är snygga. Har svårt att hitta väskor som är snygga och stilrena men ändå lite annorlunda, har ni några tips på hemsidor så länka gäna! Den babyblå kanske man tröttnar på snabbare? Så nu lutar det mest åt den svarta men vet dock inte om den svarta är lika stor som den jag redan har.. Haha ilandsproblem!
 
Vad har ni för väska till skola/jobb?
- 2 Comments Posted in: Mode








trend - houndstooth

babyshower jobb mode blogg helg kul bikini väska blogg houndstooth jul 2013 julafton klänning kläder tips julklappar mamma pappa man kille tjej pojkvän hm julkläder julklänning röd vinröd kjol kofta mode birkenstock trend fashion kenza mönster naglar
Kofta / Kjol
 
Jag har en sorts hatkärlek till den här nya Houndstooth trenden. Plaggen ovan är dösnygga och jag tycker dem är höstiga, men det finns lika många fula plagg i detta mönster som jag aldrig ens skulle sätta på mig. Jag tror det är lätt att detta mönster blir för mycket och tantigt, men om man använder plaggen rätt som Jameela och Kendall ovan gör så blir det hur snyggt som helst! Håller ni inte med? Michael Kors har till och med satt detta mönster på den kända Selma väskan.
- 0 Comments Posted in: Mode








bootcut yoga pants

black bootcut jeans mjukis mjukisbyxor pants svarta yoga
 Super snygga och sköna! ♥
 
Nu kan jag gå ut i snygga mjukisbyxor! Kolla vad jag äntligen fick hem på posten. Officiellt dem bästa / snyggaste / skönaste / trendigaste mjukisbyxorna jag äger. Dem ser nästan ut som jeans i verkligheten. Jag är alltid skeptisk när jag beställer saker och ska testa dem. Det är ofta man (läs: jag!) blir missnöjd. Men dessa yoga pants satt som en smäck, precis som jag föreställde mig. Man känner sig snygg i dem också eftersom dem sitter tight över rumpan och låren!
 
Åt nyss bananpannkaka med Nutella på och ska snart hoppa in i duschen, annars har jag inte gjort så mycket idag.
- 7 Comments Posted in: Shopping








beställt ny mobil

Det tog mig kanske 2 timmar att bestämma färg, tillslut blev det guld.
 
Igår kväll/natt så beställde jag ny mobil. Det blev en Iphone 6, då jag haft min Iphone 5 i 24 månader snart och behövde bara "byta" telefon. Nu längtar jag tills nästa månad när den kommer, då min har strejkat de senaste året. Krångel med minnet och av/på knappen funkar inte. När Emil bytte ifrån sin Iphone till Sony Xperia för några månader sedan så har mina räkningar legat på 800kr+ för att det inte längre är gratis att ringa och smsa honom. Helt sjuka pengar! Nu kommer jag ha en fast kostnad på 524 kronor i månaden + att jag köpte med större minne så det inte blir krångel igen. Så freaking nöjd! Det var verkligen dags för ett nytt abonnemang och ny telefon. Vad tycker ni om nya Iphone 6 och Iphone 6 plus?
- 5 Comments Posted in: Vardag








kicks professional brushes

borstar kicks smink sminkborstar
 
Det senaste inköpta till min sminknecessär är dessa set borstar ifrån Kicks. Det som lockade mest var att dem låg i ett praktisk fodral, vilket jag tycker känns fräscht så dem håller sig rena. Men jag är super nöjd med köpet och borsten för foundation använder jag varje dag. Förstår inte hur jag har klarat mig utan dessa innan? Köpte även med en pincett som var hur billig som helst men är den bästa jag använt. +++++!!
- 0 Comments Posted in: Shopping








filippa k - mössor x2

Leighton Meester + Nelly.com babyshower jobb mode blogg helg kul filippa k mössa sjal
 
Light Mohair Hat / Chunky Rib Hat
 
Mössor kan jag tycka är ganska svåra att hitta snygga och trendiga. Förra året tipsade jag om FWSS mössor som jag fortfarande är super snygga. Men här är annars två tips på mössor ifrån Filippa K! Dem är av dem lite dyrare varianten, men jag skulle säga lätt värt det så man känner sig snygg hela vintern! Eller hur? Har ni flera tips på snygga mössor?

Förresten så hittade jag världens snyggaste sjal på Åhlens som jag bara måste köpa nästa vecka när jag inte jobbar så mycket!
- 5 Comments Posted in: Mode








blog awards 2014 video

2014 blog award
 
Ni har väl inte missat att TV4 Play var med och filmade Blog Awards 2014 igår? Så jävla mycket cred till favoriten Linda Hallberg, som tog hem priset i Årets Beauty Blog 2014 för typ åttonde året i rad! Angelica Blick och Kenza är två andra favoriter som tog hem priser! Men lite fail att Samir hade micken på när Nellie vann.. Alla bloggare är så grymma och det är så kul att bloggvärlden har blivit så stor! Håller ni inte med?
- 0 Comments Posted in: Videoklipp








semifinal l´oréal paris trendsetter 2014

2014 loreal tävling rösta paket semifinal smink trendsetter
Kan ni förstå hur mycket jag ville slita upp det här när jag hade hämtat ut det?
 
 
Jag skrev två inlägg till L´Oréal Paris trendsetter tävling som ni har läst i bloggen. Den första som jag blev mest nöjd med gick inte vidare då den blev inskickad försent. Den andra som jag knåpade ihop lite snabbt har gått vidare till semifinal! Yey, vad roligt! Jag fick ett brev igår att jag hade ett paket ifrån Loreal att hämta ut. Titta vad jag fick hem, massor av smink som man ska använda sig av i nästa del av tävlingen i någon sorts film. Spännande! Vad, det får vi veta den 29de!
- 1 Comments Posted in: Vardag








Godmorgon bloggen

Hej! Nu så ska jag möta upp Therese och vi ska gå ner på stan. Tänkte kika efter lite höst kläder! Ska även kika efter ett block som jag kan ha till utbildningen, som jag sedan tänkte pryda i marmorplast. Köpte även lite pennor och ett penfodral i Stockholm när mamma och jag var där, kan visa allt sen! Vem kunde ni tro att det skulle vara såhär varmt och soligt i mitten på september? Underbart säger jag! Vad har ni för planer idag?
- 6 Comments Posted in: Vardag








Vardagsinspiration

En fin solig tisdag som denna skulle jag vilja spendera ute i solen med någon vän, men idag blir det jobb. 13.30 till 19.30! Här ovanför har ni en liten del av vad jag inspireras utav just nu! Ha en fin tisdag kära ni, vi hörs lite senare <3 Vad vill ni se mer av på bloggen? Jag vill ha en ny design..

- 1 Comments Posted in: Vardag








Nelly höstfavoriter

1. Pieces sjal / 2. Nly Trend tvådelad klänning / 3. Bianco long classic boot / 4. Hunkydory turtleneck pullover / 5. IRO clever jacket / 6. Noisy May fake fur

Nelly fortsätter att leverera grymma höstplagg, varje dag ramlar det in nya saker som jag vill ha i min höstgarderob. Här ovanför kan ni se några utav mina utvalda favoriter! Jag är framför allt sugen på att klicka hem sjalen då jag bara äger massa tubsjalar. Denna är mer trendig och i en snygg färg. Förresten stövlarna - perfekta i mina ögon! Har ni någon favorit?

- 1 Comments Posted in: Mode








Svar på kommentar - Bra ansiktsprodukter

 
1. Forever Living ansiktsserum - Denna har jag tipsat om sååå många gånger i bloggen och så fort en kompis nämner att hon är ute efter en bra kräm för ansiktet så börjar jag predika om detta serum. Alla borde äga denna! Jag smörjer in mig med denna bara efter jag duschat och alltså inte varje dag, det är för att huden håller sig silkeslen(!!) väldigt länge med denna. Den är inte fet som en vanlig kräm kan bli och med massa konstig doft utan precis som namnet avslöjar så innehåller denna Aloe Vera, vitt te och Vitamin E. Jag har haft denna i flera år nu och jag kan inte tänka mig leva utan den. Ett stort + är även att den räcker sjukt länge då den är i en smart pumpflaska. Så snälla KÖP DENNA om du letar efter en bra produkt för ditt ansikte, jag vet att den är ganska dyr, men den är värd varje krona.
 
2. Nivea Cleaning Milk - Den här använder jag ungefär en gång i veckan. Det är en ansiktsrengöring som man kan ha till att både tvätta ansiktet med men även till sminkborttagning. Jag använder den bara till att rengöra ansiktet med. Och den här rengör verkligen på djupet, men på ett milt sätt, utan att du känner dig torr efteråt och måste smörja in dig. Som man lätt gör med andra produkter. Och den doftar underbart!
 
3. Nivea Essentials Mattifying Toner - Ni vet ibland när man känner att man kanske har lite extra fet hy? Då är denna super bra. Jag applicerar denna genom att försiktigt massera med en pad på både ansiktet och halsen. Den stramar upp och förebygger blankhet och fet hy. Denna använder jag inte så jätte ofta, kanske en gång i månaden.
 
4. Dove Hydro Nourishment bodylotion - Okej, det här är ingen produkt för ansiktet. Utan denna använder jag att smörja in resten ev kroppen med. Jag tycker om den för att den lätt och snabbt tas upp av huden och kladdar inte. Man känner sig jätte mjuk efteråt och även denna har jag svårt att byta ut mot något annat märke då jag tycker andra doftar för mycket eller är för kladdiga. Jag har denna i stor pumpflaska och använder varje dag!
 
5. Nivea Clear-Up Strips - Dessa precis som Niveas toner använder jag bara när jag känner att min hy är extra fet. Det är små remsor som man ska använda i t-zonen (näsa, haka och panna) som är de områden som lättast täpps igen av smuts, fett och sminkrester. Så när jag vill få en renare hy här så sätter jag på dessa i en kvart medans jag gör något annat och tar bort dem sen. Näsan kan vara svår att rengöra annars, men dessa sitter som smäcken och rengör där det är mest svårkomligt för en vanlig rengöring. Man känner att porerna är mycket renare efteråt och syns inte lika mycket.
 
6. Athena Cleansing Wipes - När det är dax att ta bort sminket på kvällen så orkar jag inte med att jag ska bli svart under ögonen av en tvål och behöva stå där en evighet och att det svider i ögonen. Jag är ganska känslig på huden under ögonen och vill inte stå och gnugga där. Dem här sminkborttagningsservetterna är underbara. Jag tar servetten mellan tummen och pekfingret för att försiktigt gnugga bort mascaran på fransarna och sedan tar jag den i resten av ansiket och då när jag drar över ögonen så blir jag inte alls svart under ögonen. Efter jag har använt denna så tycker jag min hud har varit len ända tills morgonen efter och jag vaknar inte och ser ut som en panda. Denna kan man bara köpa i tre pack, men sjukt billigt på tex Rusta eller Ö&B. Den bästa av alla servetterna, kan jag lova! :) 
- 0 Comments Posted in: Tips








Just Ordered - Bootcut yogapants

Som jag velat ha ett par av dessa. Dem har länge funnits med på min önskelista, men nu är dem beställde och snart i min ägo. Känner ni som mig att man känner sig lite väl sunkig att gå ut i mjukisarna som du sitter i hemma? Jag har inte direkt några fina mjukisbyxor, så dessa kommer passa mig perfekt, som gärna inte sätter på mig jeans bara för arr gå ut med hunden! Dessutom så sitter jag alltid i mjukisar hemma och aldrig i jeans, gör ni det? Dessa gick på nästan 600 kronor med frakt, tull och skatt. Lätt värt det - eftersom alla andra modeller jag hittat sitter super slappt där uppe och är gigantiska i bootcuten. Jag vill att den ska sitta tight över rumpan och ha en lagom bootcut, precis som dessa.
- 7 Comments Posted in: Shopping








Hur ser modet ut 2015?

1. Som vi såg I H&M absolut nyaste kollektion H&M Studio, så är pärl och paljettbroderat inne. Även slipins klackar som nu även börjar bli trendigt i Sverige. Även mer färg, orange och babyblått. 2. Hur galet underbar är inte denna kjol? Den här trenden embellished har vi sett på systrarna Kylie och Kendall på röda mattan dem senaste månaderna. Höga stövlar. 3. Vitt i alla dess former och olika material.
 
4. Scuba material har vi sett mycket av detta året och jag tror vi kommer få sem mycket va det nästa år också. Tror även att dessa Jeffrey Campbells skor med smycken för benen kommer slå igenom hos våra stora bloggare under 2015. 5. Vi kommer fortsätta att få se cut outs på allt ifrån festklänningar till vardagliga plagg. Ännu mer sportigt och oversize. 6. Jeans med annat än enfärgat och jeans. Mer mönster på byxor.

 
Ovan ser ni sammanfattat vad jag tror kommer vara modet nästa år. Jag tror att det som ligger på den mest eftertraktade listan just nu. Det absolut färskaste. Är det som även kommer vara trendigt nästa år. Eftersom det inte heller är så långt kvar till 2015.
 
Vad tror ni? Rösta på mig här.
Jag är med och deltar i Trendsetter Search på www.lorealparis.se
- 0 Comments Posted in: Mode








Tripp till Stockholm

Bilder ifrån min WAH Nail bok
 
Igår så var mamma och jag på en tripp till Stockholm för att kolla hur jag ska ta mig fram och tillbaka till min nagelterapeut utbildning som börjar den 8 oktober. Det var enkelt och gick snabbt, men det kändes bra att vi var där och hälsade på så jag inte kommer vilse första dagen sen. Dem som äger stället var jätte trevliga och det känns som jag valt rätt ställe! Lite jobbigt dock att jag blir åksjuk på tåget, speciellt dem nya tågen, så hoppas jag vänjer mig sen! Detta har jag gjort mig väldigt nervös och mår typ dåligt när jag tänker på det, för jag är så känslig, men jag ska klara det :) Även gjort en ny kategori för denna utb här i bloggen.
- 3 Comments Posted in: Nagelteraput utb.








Mina nya Å Boots

Jeffery ville vara med på bild, hahah såå söt!
 
Dessa är dem första vinter/höst skorna jag ägt med någorlunda hög klack. Som jag skrivit förr så är jag ganska bekväm av mig och väljer hellre platta skor framför klack, även fast jag älskar klackskor. Dessa Å boots ifrån Åhlens gick på 399 kronor och finns fortfarande i butik och på nätet om ni är intresserade själva. Dem har riktigt snygga höst och vinterskor just nu, så ett tips är att kika in på Åhlens. 
- 2 Comments Posted in: Shopping








I touch on you more and more every time

 Crazy in love i Sofia Karlbergs version av just Crazy in love. Älskar hennes röst och hennes inlevelse, vad tycker ni?
- 0 Comments Posted in: Musik








Loreal - From day to night

from day to night från dag till natt loreal tävling rösta party outfit
 

Loreal håller en tävling som går ut på att visa hur man med enkla steg förändrar sin outfit från dag till natt. Detta är mitt bidrag. Lämna en kommentar om du undrar vart något kommer ifrån.

 

Från en dag på stan eller en skoldag till en kväll ute på några minuter. Ni vet när man ska hinna med så mycket som möjligt på så lite tid som möjligt? Man vill inte känna sig för uppklädd på stan eller för vardaglig när man ska festa eller hur? I kollaget ovan ser du en casual outfit för en shoppingrunda på stan till en party outfit för en utekväll med vännerna. Mina basplagg jag utgår ifrån är att alla äger ett par svarta jeans, och en skinnjacka som man vill matcha med. Dem passar ju till alla tillfällen under dagen och är riktigt snygga. Mina tips:

 

När det väl är dags att byta om byt då dessa tre saker för en snabb förvandling: skorna, väskan och toppen (eller om vädret tillåter en klänning) mot festligare alternativ, som bilden ovan. Plussa ditt smink för en mer festig look. Om du haft plats i väskan så kan du även packat ner parfym, smycken och en plattång du kan locka topparna med snabbt.

 

Jag är med och deltar i Trendsetter Search på www.lorealparis.se

- 3 Comments Posted in: Mode








Hej söndag!

 
Vet ni, jag brukar aldrig sova jätte länge på mornarna. Men idag ställde jag inget larm på telefonen. Jag vaknade halv ett och jag tror jag aldrig varit så utvilad. Det behövdes efter denna långa jobbvecka. Idag har jag inga planer alls förutom att åka och gymma ikväll med mamma. Förresten, jag har glömt säga att jag har klippt mig, alltså inte bara toppat lite, utan rejält. Kolla bilden till höger. Ser ni ur kort det är? (Iallafall för mig, haha!) Men jag trivs i det och det känns fräscht.
- 1 Comments Posted in: Vardag








Instgram @Ffashionjoint

1. Nu när det är lite kallare så bor jag i mina Nike Air Max, så snygga och fräsht med helvitt! / 2. När jag är i andra städer och shoppar, så har Frozen Yoghurt blivit ett måste innan vi beger oss hem. I Enköping finns det inte att köpa någonstans, så det är mitt största cravings just nu! Har ni smakat eller? Det är ju så sjuukt gott. / 3. Köpte mig denna svarta mysiga kofta på Åhlens, som jag visade upp här i bloggen. / 4. Verdace har släppt en ny härlig doft i namnet Absolu!  / 5. Såhär kan mornarna se ut hemma hos mig, så mysigt med vovven som vill sova på ens arm och mysa. Vet faktiskt inte vad jag skulle ta mig till utan min älskade Jeffery, tänk att han är en sån gammal gubbe nu. Jag vill aldrig att han ska lämna min sida. ♥ / 6. Grey shades. / 7. Ni som har följt min blogg ett tag vet att jag lärde mig äta sushi i London. Mamma och jag lyxade till det med sucshi framför Idol. / 8. Mysvovve. ♥ / 9. Funderar på att köpa dessa omtalade böcker, någon som läst dem?
- 2 Comments Posted in: Vardag








H&M Studio Autum/Winter 2014

 Imorgon klockan 10 släpps H&M Studio Autum/Winter 2014. Både i butik och online, här. Det bjuds på en spännande garderob med tex fuskpäls, höga stövlar och overaller. Så mycket snyggt! Det väntas rekordhögt tryck och det förstår jag verkligen, det finns ju inget i denna kollektionen som jag inte vill ha.. Ja, jag vill som vanligt ha allt, men min absoluta favoit är nog spets bodyn. Hur sexig? 
 
Nu ska jag iväg och jobba 17 - 21.15, hoppas ni har en fin dag!
- 4 Comments Posted in: Mode








Dream Thinking

2014 höst inspiration kläder
Hu känner ni över att gå över till höstgarderoben? Hösten tycker jag är mysig, men sen så är det snart vinter och iskallt, då vill jag bara gå i ide. Om jag kunde drömma så skulle jag vilja ha allt det här i min garderob för att klara årets kalla månader. Dör för att ovan, dtövlarna, skinnkjolen och chanelväskan, ja tack! Lämna en kommentar om du vill veta vart något kommer ifrån!
 
- 2 Comments Posted in: Mode








Brooklyn City

Båda kommer ifrån New Yorker. Super snyggt till svarta tighta jeans och mina vita Nike Air Max.
 
- 1 Comments Posted in: Shopping








Odd Molly Home kollektion

 
Det är många märken som börjat med kläder som sedan utvecklas och börjat med heminredning, två självklara exempel är H&M och Zara. Förra året så började även Odd Molly med heminredning, vilket jag hade missat helt. Dem har just nu bara kuddar och filtar i kollektionen som heter Couch Lovers Unite. Dem påminner mycket om plaggen som Odd Molly säljer och min favorit är nog pläden som är grå med cericefärgade uddar på! Såg även på deras hemsida att dem släppt lite fler varianter som inte är i samma stuk som dem på bilderna. Vad tycker ni?
- 0 Comments Posted in: Tips








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.