Fashionjoint

dr denim brigitte flare

Asos / Nelly / Rutbutiken
 
Våran allas favorit, Dr Denim har nu släppt en byxa i flare modell. Vilken dröm, älskar stretch materialet i denna byxa annars och har ännu inte hittat ett par bra byxor som är just utsvängda och sitter bra. Jag tål inte (inte skönt alls) riktigt jeans material sedan jag började med jeans i denna typ. Denna ska jag testa så fort jag har chansen!
- 0 Comments Posted in: Mode








första höstplagget

 
Oj, vad tyst det har varit på bloggen dem senaste dagarna. Förkylning och trött efter jobbet är orsaken. Har ni fått höstfeeling ännu? Det har jag. Speciellt nu när solen skiner och höstlöven har alla fina färger. Det har kommit in så mycket fint i alla butikerna nu, köpte denna burgundy färgade turtleneck topp utan ärmar för någon vecka sedan. Finns på Vero Moda!
 
- 0 Comments Posted in: Shopping








snörningar on point

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6.
 
Ett måste i höst är helt klart snörningen. Åh, är så trött, känns som jag håller på att få feber så är inte på bästa blogghumör. Idag har vi latat oss hela dagen och beställt hem mat tillsammans med grannen/Emils bästa kompis, haha. Imorse så åkte min bästa kompis på en alldeles för lång resa på 7 månader till Nya Zeeland där hon ska backpacka. Kommer sakna henne så mycket! Hoppas tiden går snabbt.. ♥
- 1 Comments Posted in: Mode








mbmj double percy bag

HÄR.
 
Okej, kan vi prata om denna väska? Perfektion? Kolla så fina färger, perfekt till hösten. Jag ser så många outfits som skulle bli kompliterade med denna vid min sida. Perfekt storlek. ALLT!
- 0 Comments Posted in: Mode








acoustic - what do you mean?

 
Idag har jag varit effektiv! Städat hela lägenheten, bakat och hunnit gå några ärenden på stan. Nu ligger jag i soffan och sitter och skriver ner ideer för en ny bloggdesign (vill ha den ljusare!), samt svarar på mail ang bloggsamarbeten. Lyssna på denna akustiska version av Justin Biebers nya låt, är så svag för låtar som är så avklädda.
- 0 Comments Posted in: Musik








nelly - all for fall

Älskar denna rostfärgade kappa! HÄR.
 
 
 
 
Har du allt inför hösten? Här är mina höstmåsten och höstfavoriter, vill ha allt ovan!! För min del måste jag införksaffa fyra saker - en höstkappa, sneakers, mössor och massor av rostfärgat! När min nästa lön kommer måste jag testa denna underbara gråa kappa, den kostar en del, men hur jäkla snygg är den inte? Efter sommaren så är hösten min favorit månad, jag ser fram emot allt det mysiga - tända ljus, höstlöven, te,  och allt mode.
 
- 0 Comments Posted in: Mode








lashes / aros fortet

Kolla så fina mina fransar blev!
 
Denna vecka har varit sååå rolig. I torsdags så åkte jag till Aros Fortet (som är som fångarna på fortet) för en heldag med födelsedagsbarnet Sandra och hennes syster. Alltså vi hade så sjukt roligt och det bästa var att vi var HELT själva där och kunde springa runt som små barn till alla banor. Måste åka till Boda Borg någon gång som är ännu större! Ikväll så ska födelsedagsbarnet Therese firas med middag ute och med laserdome i Uppsala. Aldrig testat det heller förr så det ska bli spännande. :)
- 0 Comments Posted in: Vardag








inredning hemma hos mig

 Äntligen är den min! Från Åhlens, 499:-
 
Jättefint mönster på dessa skålar ifrån Rusta, 4 för 99:-
 
Så kär i denna marmorlampa, med stor klotrund glödlampa och tråden innuti är super häftig! Rosor i fin vas ifrån Mio som heter "Flora", 349:-.  
 
Min jakt efter den transperanta tidningstället är äntligen över, haha. En snäll kollega på jobbet skulle in till Stockholm och köpte med den till mig. Visst är den snygg? Jag har precis kommit hem efter har gjort en ögonfransförläning, nu tänkte jag locka håret inför middagen ikväll! Känns annorlunda och lyxigt att gå ut på restaurang och äta trerätters middag mitt i veckan. Ha en fin kväll!
- 2 Comments Posted in: Inredning








le specs favoritmodeller

le specs
Finns här
 
 
 
Le Specs är en stor favorit på solbrillor. Här ovan har ni mina två favoriter, är så sugen på att köpa modellen Vertigo inför hösten. Jag har tidigare bott i mina ifrån Vero Moda som tyvärr gick sönder i Thailand.. Resterande 7 par tycker jag inte passar mig så bra egentligen, haha. Någon som känner igen sig?
 
Imorgon bitti ska jag fixa fransarna och på kvällen blir det trerätters middag, med min bästa vän som fyller år och hennes syster!
- 0 Comments Posted in: Mode








nude/ribbed knits

nude ribbat
Chiquelle and River Island
 
Hösten känns helt okej att välkomna när man tänker på alla snygga kläder man får bära då. Ribbat är fortfarande inne och fortfarande en favorit för mig. Så är även nudefärgat, så varför inte kombinera båda? Det har Janni Delér och Fanny Lyckman gjort. Vilken outfit var snyggast?
- 0 Comments Posted in: Mode








9 inredningstips till hösten

ram utan bakstycke transperant
9 måsten
1. Jag har bloggat om denna dyra ljusbox tidigare. Men jag kan inte släppa hur snygg den skulle vara hemma hos mig, en dag ska den bli min. Älskar att man kan ändra texten till vad som helst. Om jag hade en så vill jag ha den som på bilden: ovanför sängen, mysigt och fint.
 
2. Den här golvfrisen i Versace liknande mönstret vill jag också ha längs väggen i mitt badrum i framtiden.. Hur snyggt?
 
3. Dessa fina ljusstakar klickade jag hem här om dagen. Kan man ens tröttna på marmar och guld någonsin? Tror inte det.. Jag förstår att mina kompisar förknippar mig med marmor, då jag har väldigt mycket av det här hemma.
 
4. Idag ska en kollega köpa denna till mig inne i Stockholm, såå lycklig. Transparant är trendigt inom inredning nu och det är så snyggt att inreda med skymtningar av tidningar och böcker i hemmet men snygga covers eller sidor.
.
5. Tog denna bild på massa snygga kaktusar. Växter för mig är hemtrevligt och kaktusar är så snygga. Det bästa: du behöver vattna dem någon gång per år.
 
6. Kolla in denna kubhylla, vi ska införskaffa en att ha på väggen i sovrummet med några prydnader i.
 
7. FAVORIT! Okej den sprillans nya trenden med ramar utan bakstycke. JA tack! Måste införskaffas nu! Du kan ju sätta vad som helst i tavlan och allt kommer bli snyggt med den ramen. Somsagt: Transperant <3 Sanna.
 
8. Denna populära vas syns överallt. Ni har nog också sett den tidigare. Älska det guldiga krimset och att den inte påminner om en vanlig vas. Jag tycker den ser lyxig ut, håller ni med?
 
9. Älskar Lagerhaus egna städ och diskprodukter, med den snygga designen på flaskorna. Så blir det både ett plus för inredningen och ett renare hem. Har för mig att någon av dessa luktar sån där god såpa också. Bara jag som tycker det luktar sååå gott?
- 0 Comments Posted in: Inredning








by malene birger


Äntligen har dem kommit på posten! Råkade först beställa ett skal till iphone 6 plus, så fick skicka tillbaka och vänta ännu någon dag. Typiskt mig att vara så hetsig och bara klicka hem utan att dubbelkolla. By Malene Birgers signaturprint är såå fint tycker jag och kommer bli som en accessoar i sig. Klassigt, moderiktigt och stilrent. Ni hittar dem här. Snyggaste köpet jag gjort på länge.
 
Kommer absolut köpa mer från detta märke, har ni sett deras helt nya resväska med hjul? Så himla snygg! Tror ni att om man bara önskar sig den i julklapp, så får man den? Kostar några tusen haha...
- 2 Comments Posted in: Shopping








vackra spets

 
KAP! "Who CARES what you have on top when you have this laced wonder riding underneath. With adjustable straps and hook and eye closure." Finns HÄR.
- 0 Comments Posted in: Mode








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.