Fashionjoint

Saint Tropez

 
- 1 Comments Posted in: Mode








The Colour Run

2014 Uppsala hela sverige bakar lund stockholm the colour run
 
 
Mamma och jag har anmält oss till The Color Run som är ett (färgsprakande!) maraton på 5 km. Reglerna är 1. Du ska ha vita kläder på dig vid startlinjen (Du får väldigt gärna vara utklädd!) och 2. Du ska vara täckt i färg när du når mållinjen! Har länge velat anmäla mig till något maraton, men det har bara inte blivit av, men detta var ju en självklarhet! Ler när jag ser denna video och dessa bilder!
 
Efter varje kilometer finns en färgstation med musik, fest och en ny färg som alla löparna springer igenom. Festen fortsätter i målområdet med en underbar Finish Line Festival, där festen kulminerar i miljoner av levande färgkombinationer och DJ:s serverar de skönaste beatsen. Det blir sommarens absolut mest färgsprakande fest! Nu längtar jag tills den 30 Augusti! Detta maraton kan man springa i Uppsala, Stockholm och Lund! Vi ska springa i Uppsala!
- 1 Comments Posted in: Vardag








Ost och kex picknick

Nu har vi precis följt med Emils kompis och kolla på ny bil. Det regnar och åskar ute här och det är såå skönt. Sitter ute i regnet i skrivande stund haha.. Igårkväll hade jag en mysig ost och kex picknick med Mia. Älskar blåmöggelost, är jag ensam? Följ Mia på instagram för super fina foton @mikrissa 
- 0 Comments Posted in: Vardag








Slösa/Spara By Malene Birger

 
Ni vet ju att jag har suktat efter dessa Malene Birger väskorna. Plånboken (och samvetet) föredrar clutchen, och den fanns även med på min önskelista tidigare denna månad. Nu såg jag att Gina Tricot hade fått in en egen variant av denna. Super snygga verkligen, men tror dock att jag föredrar orginalet ändå! Men stort tips till er som vill ha en liknande till pangpris! Tycker ni om denna typen av inlägg? Har du tips på en dyrgrip som du vill ha i ett spara/slösa inlägg?
- 0 Comments Posted in: Tips








Tips: Nivea #BRINGITON

 

Nivea har startat en #BRINGITON kampanj. Där denna video ovan vill visa oss alla att om vi tar vara om oss själva, så tar du även vara på fler stunder. Väljer att dela denna på bloggen för jag tycker den är så fin gjord, både inspirerande och äkta. Jag kan komma på mig själv ibland att bara sitta och kolla på hur fin Emil är när han sover eller lägga mig på gräset för att kolla närmare när en geting som flyger från blomma till blomma. Glöm inte ta vara på alla fina ögonblick, man fastar lätt vid mobilen nu för tiden! Använd hashtagen #BRINGITON på sociala medier, så har du även chansen att vinna fina priser!

 

Så länge jag kan minnas så har vi använt Niveas produkter här hemma, speciellt nu på sommaren efter alla soltimmar, så man behåller brännan och slipper bli torr. Tipsar om denna body lotion som ska användas i duschen!

- 0 Comments Posted in: Tips








Lets go to the beach

bikini
Mina tre bikinifavoriter just nu:
Areia Triangle Bikini / Techno Bikini set / Ruffle Bikini
- 0 Comments Posted in: Mode








Hejdå Öland!

ölands
Nu är jag hemma i Enköping igen! Vi har haft det underbart på Öland och bara chillat och tagit det lungt hela tiden. Strand, bad, god mat och fest. Köpt världens finaste strandklänning som ni måste få se! Vilket underbart väder vi har haft, 30+ varje dag! På Öland blåste det ju lite så när man hade badat så det svalkade ju lite när man gcik upp men här i Enköping är det ännu varmare, helt vindstilla! Igår när vi kom hem så var det bara att byta om för att åka vidare på 30-års kalas. Jag åkte hem tidigt och somnade snabb. Idag har jag hunnit med att sola och bada med mamma och nu ska jag promenera ner till Emil där det grillas!
- 0 Comments Posted in: Vardag








Strandhäng

Såhär tillbringas dem flesta timmarna här nere på Öland! Plus alkohol och trevligt sällskap! Idag har vi även hunnit åka in till Färjestaden och shoppa lite. Köpte ett par skor, en strandklänning och två armband. 
- 1 Comments Posted in: Vardag








Trend - Birkenstock

mode birkenstock trend fashion kenza mode birkenstock trend fashionjoint

Här på campingen går typ alla runt i sandaler, om det inte är foppatofflor så är det den klassiska birkenstock. Som nu har blivit en trend i modevärlden också. Så snyggt! Så kändes passande med dessa inspirations bilder. Den perfekta sandalen för att komplicera en outfit. Du kanske har sett dem på Olsen tvillingarna eller på Miranda Kerr i Vouge. Tror jag måste skaffa ett par, kommer ju kunna ha dem i 100 år! Lånade Emils systers till toaletten, super sköna men en aning stora, hah! Hade vart perfekt annars så kunde jag låna dem här nere! 
- 2 Comments Posted in: Mode








Zara Nude Collection

Klicka på bilden.
- 0 Comments Posted in: Mode








Öland


Igår så åkte jag och Emil, tillsammans med hans systers familj ner till Öland för att tälta här en vecka med deras brors familj. Vi var ju här på samma camping förra året och hade super roligt och mysigt, mycket fest och strand blir det. Idag har vi legat på stranden hela dagen och stekt. Nu ska vi iväg och äta! Jag har tyvärr inte hunnit gjort så många tidsinställa inlägg!
- 0 Comments Posted in:








3 favoriter

Alyssa Ashley Vanilla Make Up Store, Cover all Mix The Balm, Mary Lou Manizer film tips smink
 
Nu tänkte jag tipsa om tre av mina ABSOLUTA favoriter. 1. Alyssa Ashley Vanilla - Den här parfymen har fått följa med mig dem senaste 5 åren och är den godaste doften jag äger. Den slår alla vanilj parfymer. Vet inte hur många gånger jag satt mig i mina vänners bilar när jag ska bli upphämtad eller något och någon säger "känner ni att det lukar nybakta vanljbullar?" 2. The Balm, Mary Lou Manizer - Den här fick jag på min födelsedag och har bara hunnit testa den lite. Perfekt mycket skimmer, så den ger mer effekt och färgen passar min hundton bra. Jag har länge letat efter en bra highlighter och tycker att den verkar super bra, den har även fått toppetyg på alla recensioner. Finns även i två andra nyanser, Betty-Lou och Cindy-Lou. 3. Make Up Store, Cover all Mix - Den här fick jag också på min födelsedag och jag älskar den. Den här är ju typ känd i skönhetsvärlden och jag förstår varför, det finns inte något ställe man inte kan täcka med denna! Gul neutraliserar röda partier, tex blodkärl och blemmor. Orange neutraliserar blåa, tex under ögonen. Beige används för att ljusa upp de båda färgerna och som bas. Den här borde alla ha i sin sminkväska.
- 0 Comments Posted in: Vardag








Grönalund och höghöjdsbana video

 
 
Igår hade vi en riktigt rolig dag på grönan, så här kommer både video ifrån igår och när vi var i Norrköping! 
- 0 Comments Posted in:








Träningsvärk

 
Jag har haft jätte roligt nere i Norrköping. Höghöjdbanan var riktigt rolig och idag har jag träningsvärk i muskler jag inte visste fanns! Ni måste testa detta! Igår när vi skulle ner på stan där för att shoppa och äta, så slutade bilen bara funka, haha så vi fick ringa så dem kom och kickstarta bilen, så vi skulle köra hem till Enköping utan att stanna.. var tanken. Haha vi ville verkligen stanna och köpa glass i Flen och sen fick vi inte igång bilen igen. Vi fick hjälp igen och sedan körde vi ÄNDA hem och nu så har vi lämnat in den på lagning. Video kommer, bad Emils mamma filma lite så klippen ligger på hennes telefon.
- 1 Comments Posted in: Vardag








Så här ser byxorna ut på

 
Visst var dem snygga på ändå? Jag valde mellan två olika byxor, ganska så lika, men ett par var mer av den slappare modellen. Se dem HÄR, när jag provar dem. Valde jag rätt? Var lite osäker till en början och gick och la undan dem, men sedan gick jag tillbaka och köpte dem lite mer uppklädda. Vågar inte matcha dem med annat än en svart eller vit slapp tshirt, hah! ;) Detta är tidsinställt för idag så klättrar jag och Emil i höghöjdsbanan och åker linbana nere i Norrköping som jag skrev i inlägget tidigare!
- 0 Comments Posted in: Mode








Äventyr imorgon

En rolig video ifrån Glottern dit vi ska, (älskar skrattet!!)
 
Hej! Jag har inte berättat till er att imorgon ska jag och Emil åka ner till Norrköping för att testa på en höghöjdsbana, en upplevele som han fick i julklapp av mig. För er som inte vet vad en höghöjdbana är så kan jag förklara det som en hinderbana men uppe i luften, mellan träden, ca 10 meter upp. Banan består av flera spännande moment som tex hängbroar, linbana, nät och andra utmaningar. Det kommer även ingå att åka riktig linbana efteråt. Jag ÄLSKAR såna här upplevelser och utmaningar, precis en i min smak. Jag är inte rädd för höjder och vill gärna visa vad jag går för. Ser verkligen fram emot att testa detta med älskling bara för han har tydligen hela tiden trott att det var en vanlig linbana vi ska testa, fast jag hade förklarat allt när han fick den! När vi i själva verket ska kämpa igenom oss banan på ca 3 timmar. Jag vill se Emil kämpa hihi! OCH JA, Jag ska försöka filma så mycket jag kan..
 
Vi ska även sova på hotell där en natt, så får uppdatera ifrån telefonen under dessa två dagar!
- 0 Comments Posted in: Vardag








Shopaholic

BIKBOK by Angelica Blick Hm spring 2014 vår kollektion gina tricot
 Båda topparna - Bikbok 149 kr/st. Riktigt söta på, fanns i flera fäger och hade jätte svårt att välja färg. Såg att dessa är nu på rea online, för 75 kr/st! In och fynda!
 
Babyblue tshirt - H&M 99kr / Svart linne - Gina Tricot 79 kr / Vit v-ringad både fram & bak - Gina Tricot 99kr. Kände att jag behövde fylla på med baskläder, den vita har jag i grå också och är den perfekta tshirten. Den blå har jag på mig i skrivande stund och älskar den trendiga färgen.
 
Byxor - H&M 199 kr / Palm shorts - H&M 99 kr / Grå leopard shorts - Gina Tricot 129 kr. Shortsen är jätte somriga och sitter lite oversize båda två, passar perfekt till grå/vit/svart slapp tshirt/linne (därav även plaggen på bilden ovan). Byxorna ser nördiga ut, men är as snygga på! Kan visa bild i veckan? 
 
Palm byxdress - H&M 249 kr  / Svart lång transperant kimono - Lindex 249 kr. Letat som en galning efter både en svart vanlig kort kimono och en i mönster. Nu hittade jag denna lång på Lindex och tänkte att jag först ska sy den kortare, men kommer inte göa det då den är as snygg som lång. Så jakten får fortsätta, haha.. Jumpsuiten kommer jag nog bo i dessa varma sommar dagar, och den är så jävla snygg på! Kolla bild på som ni såg på instgram och även något inlägg ner.
 
Vad tycker ni om kläderna?
- 9 Comments Posted in: Shopping








Donkeyboy & Otto Knows

idag går dessa låtar på repeat
- 0 Comments Posted in: Musik








Handsprit med doft 2

 
Detta inlägg får heta "Handsprit med doft 2" för att för flera år sedan, gjorde jag ett inlägg som hette Handsprit med doft, och jag förstår inte hur, men det är fortfarande ett av mina mest lästa inlägg på min blogg, folk googlar väll på något liknande och hamnar alltså här på min blogg, i det lilla skitinlägget.
 
SÅ nu några år senare så tänkte jag tipsa om handsprit med doft igen! Haha! Jag har tre olika mini handspriter här hemma med doft, min favorit är denna. Men nu såg jag att Nelly säljer 5 pack i märket Pocketfresh för bara 99kr i olika fruktiga och bäriga dofter! Jätte bra att ha i väskan i sommar när man är ute och far överallt, man känner sig jätte fräsch och det luktar underbart!
 
- 1 Comments Posted in: Inspiration








🌴 Palmtastic 🌴

jul 2013 julafton klänning kläder tips julklappar mamma pappa man kille tjej pojkvän hm julkläder julklänning röd vinröd klänning linne mönster palm shorts solbrillor
 
1. Jumpsuit / 2. Tropical Palm Crop top / 3. Jacquard top / 4. Jolene trousers / 5. Palm bikini / 6. Scallop shorts7. Nike Roshe Run Palm / 8. Palm Cropped Sweatshirt
 
 
Igår skulle pappa ner en sväng till Västerås för att hämta något, så jag passade på att be han släppa av mig i stan så gick jag där och shoppa helt själv, så skönt faktiskt! Hittade 5 toppar och 5 shorts/byxor på kanske en och en halv timme, super fina saker! Två av sakerna jag köpte hade palm mönster på, så snyggt! Så jag fick lite inspiration och gjorde ett palmkollage. Nästan ett måste till sommaren! Jag köpte nr 1 och nr 12 igår på H&M! Vart även sugen på Kimonon (9) och dem as snygga byxorna (4) ifrån Ginas första kollektion i Limited Edition, dösnyggaaa! Men med så många palmplagg kanske man tröttnar, haha! ;)
 
Har nyss gymmat med Sandra och hennes syster, köpte med mig lite grillad kyckling och sallad med hem, så tänte sätta mig på baksidan med Jeffery i värmen och äta lite lunch snart innan jobbet, 14 - 19! Ska även visa lite av mina presenter någon dag, så tacksam för allt! Och tack till alla som skrev grattis <3 Puss på er!
- 1 Comments Posted in: Mode








Födelsedagstjej

 
- 3 Comments Posted in: Vardag








2 år med min fina ♥

 
Igår så hade jag och Emil vart tillsammans i 2 år, helt sjukt vad snabbt tiden går. Känns som det var igår jag skulle hem till honom för första gången och jag pratade om honom hela tiden och log upp till ören så fort någon sa hans namn. Det går inte med ord att beskriva hur mycket jag älskar honom. Han betyder allt för mig. Tänk att jag fortfarande efter två år tillasammans med honom kan bli helt svag i kroppen när jag kramar honom eller lukta han på halsen. Jag känner mig trygg i hans famn och där vill jag vara i 100 år till! ♥
- 1 Comments Posted in: Vardag








Ullared Shopping

ullared shopping
Tshirt 60:- / Jeans 159:- (billigt!) / Hood 139:- / Sweatpants 119 :- (super sköna)
 
Ni undrar säkert om jag gick crazy på Ullared som dem flesta gör? Haha nej inte direkt.. jag har varit där förr och tror alltid att jag ska komma ut med vagnen full som alla andra, men jag köpte knappast någonting alls, hittade nästan ingenting som jag tyckte var snyggt! Precis som alla andra gånger. Tänkte ändå att jag kunde visa vad jag köpte och även skriva ut priset på kläderna om ni är sugna på att åka dit! Förresten så filmade dem utanför, så vem vet om man kommer med på tv i kanske 2 sekunder, haha!
 
Idag så har jag plockat lite här hemma, för imorgon fyller jag år och får gäster!
- 3 Comments Posted in: Shopping








Äntligen framme

bil-rese-selfie

Nu är vi äntligen framme på campingen i Ullared! Nu åkte chipspåsarna fram direkt och jag är redan dödstrött, längtar efter att få sova och vakna upp imorgon, kommer dock kännas konstigt att sova själv i en stor säng. Vi hörs imorgon så ska jag försöka uppdatera direkt ifrån kaoset, haha... Ps. Ja jag låter mina ögonbryn växa så jag kan gå till en som fixar dem sen, hihi buuskit värre
- 0 Comments Posted in: Vardag








Magic! - Rude

 
Här om dagen när jag var på stan eller något så hörde jag en riktigt bra reagge låt, precis i min stil! Försökte shazama den, men det funkade inte. Nu såg jag på Kissies blogg att hon hade lagt upp lite musik och här är den låten jag hörde! Hur underbart jävla bra är inte denna? Hans röööst, jag dör! Eftersom detta band är nytt för mig så har jag stalkat runt lite på nätet och sökt på dem, det här verkar vara deras första låt som dem ger ut och jag längtar tills dem ger ut fler. Nya favoriter! Vad tycker ni?
 
Förresten idag blir det en spontan roadtrip med husbilen ner till Ullared, vi ska vara där över helgen och gå på Gekås osv. Ska försöka uppdatera så bra jag kan! Det tar 6 timmar ner, så denna låten hinner nog gå på replay mååånga gånger haha! Kram
- 0 Comments Posted in: Musik








Tips: Microtrosor ifrån Gina Tricot

 
Detta får ni inte missa! Har ni testat tex Sloggi trosor eller så kallade microtrosor? Nu har Gina Tricot lanserat ett par med super pris. 149 kronor för tre stycken och dessutom så är dem inte bara tråkiga vita utan det finns i massor olika färger och mönster! Jag klickade hem 3 par, för dem är så sköna såna här trosor! Tips, tips!!
- 0 Comments Posted in: Tips








Önskelista - 21 år

Om 6 dagar så fyller jag 21 år! Igår kväll satt jag och knåpade ihop en önskelista, för att mamma och pappa har bett om en. Jag uppskattar ALLT, men lite extra glad skulle jag bli av dessa:
 
1. The Balm Mary-Lou Manizer Highlighter / 2. Nike Free TR Fit / 3. Cover All Mix Make Up Store / 4. Wildfox Pyjamas Up All Night / 5. Nike Dual Sculpture Tights / 6.Svarta Yoga Pants Bootcut / 7. Pengar / 8. By Malene Birger Clutch Dipp / 9. Black Leather Messenger Bag / 10. Rose färgad klocka / 11. 3Details marmorskal / 12. Tory Burch Passport Holder / 13. Presentkort hos Zara Home, Asos och Tottes Hår (frisör)
- 1 Comments Posted in: Vardag








Senaste på IG @ffashionjoint

ffashionjoint film tips följ instagram tips
1. Selfie i spegeln ifrån bröllopet - 'Without having a goal its difficult to score'. 2. Är såå ledsen att jag missade Lana Del Ray, satt hela kvällen på instagram och sökte bilder och filmer ifrån folk som var där. Jag menar hur stor är chansen att hon kommer tillbaka till Sverige nu dem närmsta åren?
 
3 & 4. Bilder ifrån när jag och Alexandra gjorde bananpannkakor med nutella och jordgubbar. Så enkelt med bara banan, ägg och liite mjöl. Testa! Oslagbart gott, skulle kunna leva på det varje dag. Speciellt med denna topping!
 
5. Tog denna bild på midsommar innan jag skulle på midsommar picknick med Mia! 6. En av mina största förebilder inom naglar hade en tävling på instagram som jag vann! Ska få åka ner till Stockholm och få naglarna gjorda för 1300 kronor, hihi! Tänkte ta det när semstern börjar så jag slipper sitta med fina naglar i kassan på Ica..
 
7. Daim Mint, hur kommer det sig att ingen har kommit på denna idé tidigare? Så mycket godare än orginalet, passa på att testa den nu innan den försvinner! Den är tooo die for god! 8. Vatten som jag köpte på Bahamas och tog med hem, tyckte flaskan var vacker.
- 1 Comments Posted in: Instagram








Nybakta bullar ♥

bullar chokladbullar gott mums nybakta recept vaniljbullar
 
Blev ett sent inlägg idag då jag stått i köket hela dagen och bakat vanilj och chokladbullar. DÖR vad gott det blev, haha undra hur snabbt dessa bullar kommer ta slut.. Fixade även påsar med bullar som Emil kan ta med till jobbet och även till hans familj! Nu är jag helt slut i armarna och trött i huvudet. Men det var det var det värt.
- 0 Comments Posted in: Vardag








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.