Fashionjoint

Kycklingsallad

Blir till att beställa kycklingsallad nu när jag beställer mat med familjen, kände inte för något annat efter att jag i helgen proppad i mig massa annat onyttigt, med Renée! :)




Haha jag tyckte Renée behövde veta det innan hon skulle kila iväg! ;)
- 0 Comments Posted in: Vardag








Smartgirl.se

Åhh. Kan inte säga annat än att jag älskar den här sidan, det finns tusen sidor med fina kläder att titta på :)! Kika in där vettja, du kommer inte bli besviken. Gjorde ett litet kollage till er kära läsare med några av alla produkter.



Alla produkterna i kollaget kommer från Smartgirl, men det finns även Smartguy, Smartkids och Smartsport.


- 1 Comments Posted in: Vardag








Väskor

På senaste tiden har jag velat köpa varje väska jag sett nästan, antingen har jag en väsk period eller så gör butiker helt enkelt flera fina väskor nu för tiden? Haha vad säger ni? ;)



Jag gillar den här väskan från Gina Tricot! Kanske ska köpa när man får pengar?

Det är jag iaf värd efter den här dagen på praktiken, usch säger jag bara, sitta en sekund, nej tack, otrevliga anställda, ja taaack. Jag får inte tugga tuggummi men andra får? Usch sånt gillar vi inte.
- 1 Comments Posted in: Vardag








Godis för håret

Idag är jag ledig, så skönt! Tänkte tipsa om en bra hårprodukt. Jag och Renée beställde hem Lanza produkter till håret som är jätte bra, från Lanza! Lanza serumet skyddar mot värme, när du fönar och plattar, och den gör håret glansigt och fint. Den luktar godis också!

Läste också att håret ska torka mycet mycket snabbare med serum i håret och det är skitbra, eftersom jag försöker använda hårtork så lite som möjligt, det sliter ju som satan på håret! :) På Lyko.se kostade den bara 165 kronor och i affärer nästan 300.




Lanza healing strength silk serum
- 0 Comments Posted in: Tips








Skola idag..

Jag och Renée har bestämt att vi ska göra sällis till skolan, fast hon bor i hummelsta. Hon kommer med bussen och hoppar av vid st ilian, där jag bor :) Hon kommer runt tjugo över 11 och vi börjar 12. Jag vaknade i bra tid idag så jag kan ta det lungt nu på morgonen. Här är det sämsta schemat i världen: MITT SCHEMA! Ingen sovmorgon, går till 4 varje dag, kul.



APU är praktik och jag ska praktisera på Jysk. Var där och hälsade på i veckan, jätte trevliga vekade dom!
- 2 Comments Posted in: Vardag








Städa

På med bekväma kläderna, för nu ska det städas.. Måste ju vara fint innan skolan börjar tänkte jag, haha då orkar man ju inte med att städa. :)

- 3 Comments Posted in: Vardag








Fiskedax

Hej alla läsare, gissa vad jag ska göra snart? Ska ta mig ut med hunden, sen ska jag faktiskt fiska! Det ska bli jätte mysigt, hoppas jag är lika duktig som jag var när jag var yngre, var jätte länge sen sist :) Kan ju alltid hoppas på att pappa och jag fixar maten idag!



Ph: Weheartit.com
- 0 Comments Posted in: Vardag








Brilliant smile - Tävling!

Eftersom så många var med i den tidigare tävlingen så startar jag en till, exakt lika! :) Jag kan själv säga att man får vitare tänder av den och det är också hela min familj och Renée vittne till, för alla dom har med testat den!

1. Gilla den här pinsamma historien jag skrivit. Tryck HÄR. Sedan tryck på Gilla.

2. Kommentera i detta inlägg att du är med och tävlar.



Tipsa gärna på era bloggar eller följ mig med Bloglovin'! Puss på er.
- 8 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Bandeau bh



Det finns jätte söta nya bandeau bh,ar på Gina i nya annurlunda färger :) Jag tycker om den krämvita. Kostar bara 79 kr!
Jag har en i lila men den har inte kommit så mkt till användning under sommaren, vilket är lite dåligt av mig! Haha, kram! :)
- 0 Comments Posted in: Vardag








Svar på tal - mitt hår

Fick en kommentar, visserligen var det för jätte länge sen, men jag passar på nu eftersom jag bad Renee ta ett foto på mitt hår igår :) Så här långt är mitt hår för dig som undrade!



- 0 Comments Posted in: Vardag








Sofis böcker blir serie

Åhh, mina favorit böcker ska bli serie! :) Det kommer att bli tjugo avsnitt (bara!!) som man kommer att kunna se på TV3 play. Jag ser fram emot att serien ska komma, böckerna är ju så sjukt bra! Längtar ni tills serien ska komma? Ni kanske inte ens läst bäckerna, isf rekommenderar jag det!



Just nu har jag halva andra boken kvar att läsa. :)

- 0 Comments Posted in: Vardag








Monte Carlo



Nu ska jag och Renée titta på den här filmen på datorn, jag har längtat jätte mycket efter att få se den :D Hoppas ni andra har en mysig kväll!
- 0 Comments Posted in: Vardag








Life's a beach

 

- 0 Comments Posted in: Inspiration








Inga kläder

En till bra låt från Veronicas skiva!

- 0 Comments Posted in: Musik








Halva reapriset

Halva reapriset är det bästa som finns :) Båda för 150 kr.


- 3 Comments Posted in: Vardag








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.