Fashionjoint

ivyrevel bikinis

Suktar efter bikinis
1 / 2 / 3 / 4
 
Godkväll! Sitter och kollar serie med Emil och är helt slut för vi var ute och sprang 5 km nyss. Nu ska vi gå och lägga oss, men sitter och kollar runt på sommarkläder. Vill fylla min garderob med bara bikinis inför sommaren känns det som, vilken ovan är din favorit? Älskar detaljerna på dem två första med guldsmycken.
- 0 Comments Posted in: Mode








Na-kd crushes..

Love the shoes!
1. Lacing bomber jacket / 2. Bijoux Bell Dress / 3. Fringes Strap Heels
 
Några av alla fina kläder och skor som NA-KD har fått in. Vill verkligen att värmen ska komma nu så jag kan börja använda sommarkläder. Är nog inte ensam om det, men börjar bli otålig nu haha. Vad har ni för planer i sommar förresten? Jag ska bla åka till Göteborg med två kompisar, och det är nog det jag längtar mest till! Jag undrar om ni har tips på saker man kan göra där?
 
Nu håller Emil och jagpå att göra min favorit maträtt, surkålssoppa med fläsk. Hör hur illa det låter när man säger det hah.. men är verkligen såå gott! Ni måste testa det :) Ikväll ska jag iväg till Therese för att dricka vin! Ha en fin lördag kära vänner.
- 1 Comments Posted in: Mode








sneakermania

Kan inte få nog av sneakers!
1 / 2 / 3 (favorit!) / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 (favorit!)
 

Jag får nog aldrig nog av sneakers och jag önskar mig allid några nya, det var inte länge sedan jag köpte mina Nike Juvenate till jobbet/vardag. Nu vill jag köpa ett till till bara vardag. Man kan aldrig få för många och dem kommer ju alltid till användning för det passar till allt. Kanske ska vänta till min födelsedag..?

- 1 Comments Posted in: Mode








hur du når dina mål

Nu vill jag skriva om en sak som är väldigt viktigt för mig. Att man ska tro på sig själv och sina drömmar. Många i dagens samhälle nöjer sig med att ha sin dröm som en dröm och inser inte att allt är möjligt och att man ska uppfylla dem. Folk accepterar det och jag har aldrig förstått det! Varför nöjer man sig med drömmen om något, utan att ta tag i dem? Du bestämmer själv vad du kan göra och vem du är. Ha inga dåliga ursäkter. Det låter klyschigt kanske.. men man ska ta vara på livet. Ingen av dina drömmar kommer bara hända helt plötsligt, du måste ta första steget. Så tro på dina drömmar och mål! Jag har alltid varit driven, en av egenskaperna jag verkligen uppskattar hos mig. Jag har mål inom arbetslivet, hur jag ska få mitt drömjobb. Jag har mål inom min ekonomi hur mycket jag ska ha inom en speciell tid på sparkontot och hur jag ska använda pengarna för att nå ännu fler mål, som boende, företagande mm. Jag har mål med bloggen hur många läsare jag vill ha inom ett år, och mycket mer!

 

 
Här är en lista på hur du kan nå dina mål. Hämta papper och penna och gör detta för varje mål du har! Jag tänker ungefär på det här sättet själv när det gäller mina mål, men använder mig även utav attraktionslagen, som jag skrivit innan, och det funkar verkligen!

 

1. Skriv ner dina mål tydligt, inte bara "jag ska bli vältränad" utan "jag ska klara att göra 50 armhävningar och srpinga 1 mil" osv

 

2. Vad skulle det betyda att nå ditt mål, formulera som att det redan har hänt. Tex jag skulle bli gladare, jag skulle ha me pengar att spara mm.

 

3. När ska du ha uppfyllt målet, ange så noga du kan - år, datum, veckodag.

 

4. Skriv en lista på vad som måste göras för att nå målet. Boka möte, skicka iväg ett mail eller ringa ett samtal? Börja med det allra frösta sedan resten. Skriv underrubriker som "Idag, imorgon, näsa vecka, om en månad och om ett år"

 

5. Försök göra något varje dag. Gör något litet varje dag för att nå målet. Peppa dig själv med bilder eller spara en 50 lapp extra till resan. Fråga en kompis om råd osv.

 

6. Följ upp - Kolla ditt målarbete regelbundet och pricka av dina framsteg. Då ser du vad dina ansträngningar faktiskt ger dig och då blir du mer peppad.

 

Bestäm även en ordning på alla dina mål. Så du inte står och kämpar med 3 mål samtidigt, det kan bli knepigt. Det här tycker jag är svårast då jag vill att allt ska hända direkt och samtidigt.

- 2 Comments Posted in: Tankar








need a new purse

Vilken färg ska jag köpa?
 
Min plånbok har gått sönder, jag kollar efter en ny och funderar på denna. Tycker inte om avlång plånböcker, som det finns överallt. Dem är ju gigantiska och man får inte ner dem i handväskan? Tycker dessa var stilrena och väldigt snygga. Funderar över vilken färg som är snyggast. Tar ju oftast svart på allt, hjälp mig - vad tycker ni?
- 0 Comments Posted in: Shopping








skirts for the summer

Kjolar med slitningar nertill
Här om dagen beställde jag hem påsar ifrån Sellpy för att jag ska rensa ur min garderob på allt jag inte använt de senaste månaderna och starta om lite på noll. Mestadels för att mycket är så gammalt och jag har tröttnat på dem men har även en annan stil på kläder nu. Känns skönt att veta att allt jag kommer ha sen är sånt jag gillar att använda och tycker är fint. Såg att det kommer att eka tomt på min kjolfront när jag har rensat klart och därför så shoppade jag två jättefina kjolar i Stockholm på Urban Outfitters när jag var där.
 
 
Hur snygga? Att kjolarna är slitna nertill gör ju typ hela kjolen tycker jag. Modernt! Jag är inte ett jätte stort fan av 'vippiga' kjolar men dem här var bara lite oversize typ och inte så vida. Visst var dem snygga? Dessa kommer jag matcha med snygga slappa tsirts och espandrillos i sommar! Köpte även ett jätte underbart linne, som jag ska visa någon dag!
- 2 Comments Posted in: Shopping








dröm dig hem

 
Ligger hemma sjuk i soffan. Har varit hängig och har haft feber nästan hela helgen och nu är jag så förkyld att jag måste snyta mig en gång i kvarten.. Så himla jobbigt. Ska såklart ta det lungt idag här hemma och kanske försöka baka lite fruktbröd. Men annars så ligger jag i soffan och klickar runt lite på mina favoritlbloggar..
 
Ser att Margaux och hennes pojkvän har köpt en drömlägenhet ihop och är med i en liten serie som heter Dröm dig hem på Youtube där man får följa med dem när dem säljer och köper nytt. Så annorlunda och rolig serie. Är för närvarande beroende av hemnet appen så fastade direkt för denna kanal på Youtube, såg att Andreas Wijk också är med i serien. MEN ni ska se hennes badrum sen i den dem köper, så sinnessjukt snyggt - HELA BADRUMMET ÄR I MARMOR! 
 
Avsnitt två ute nu!
- 0 Comments Posted in: Inredning








ett soligt stockholm

Snabbvisit i huvudstaden
Dagens lunch i fina Stockholm!
 
Idag har det varit en perfekt dag! Pappa skulle göra ett snabbt ärende i Stockholm så jag tog ledigt idag och följde med, så jag kunde passa på att gå förbi några butiker jag ville kolla i och även få umgås med honom. Fick med mig hem några sommarplagg som jag kollat efter på nätet på både Brandy Melville och Urban Outfitters. Så fina, ska visa er!
 
Vi stannade sen för att äta lunch på Vou de ville på Kungsträdgården och åt världens godaste lunch - biff med beasås, tomatsallad, pommes och nybakat bröd! Så drömmig lunch och vi hade tur med strålande sol! En lunch i min smak. Vi avslutade med glass på trappan också i kungsträdgården. Trodde jag skulle mötas av rosa blommande träd, men dem var gröna nu, synd, men fint ändå.
- 1 Comments Posted in: Vardag








studentklänningar 2016

Vackra studentklänningar som ingen annan har
1. Asos / 2. Asos / 3. Ivyrevel / 4. Ivyrevel
 
 
 

Snart börjar det närma sig studenten för vissa av er (så avundsjuk)! Så jag tänkte tipsa om lite annorlunda klänningar som inte kommer ifrån Nelly, Bubbleroom, Gina och H&M osv.. När jag tog studenten beställde jag min klänning ifrån usa, för att säkra att inte någon i min klass tex eller någon annan har exakt samma klänning. Här ovan är mina favoriter! Om jag tog studenten i år hade jag nog även kunnat köra på en tvådelad klänning eller en jumpsuit liknande nr 9, så fin!! Men av klänningarna så är nr 1, 2, 6 och 8 mina favoriter. Vilka är era?

 
- 1 Comments Posted in: Mode








kylie lip kit

Kolla vad jag hämtade ut i helgen! Så efterlängtade! Mina älskade Kylie Lip Kit.
 
Jag har alltid varit ett stort fan av Kylie och för två veckor sedan klickade jag hem 5 stycken av hennes lip kits. Fyra stycken matta – Koko K, Dolce K, Candy K och Posie K. Men även en av hennes matta metallic i fägen Heir. Jag älskar matta läpp produkter och det märks om man kollar i min sminkväska. Jag har bara hunnit använda/testa dessa under helgen men tycker verkligen dem är jätte bra och nyanserna är såå fina. Man blir lite ”torr” om man applicerar fler än ett lager (vilket inte behövs då ett räcker) men färgen håller så himla länge! Måste även säga att hela förpackningen och produkten känns så lyxig i bra material. Dessutom så doftar dem vanilj. Jag funderar på att göra ett till inlägg om dem, antingen en video där jag filmar dem kort och visar hur dem ser ut på läpparna eller bilder hur det ser ut på. Kommentera om ni har några frågor.
 
Varje nyans är så fin - Koko K, Candy K, Posie K, Dolce K, Heir underst.
 

Såhär ser färgerna ut på mig när jag swatchar dem. Att jag skriver 'på mig' är för att dessa nyanser kan se så olika ut på olika personer. Jag lover er kolla lite klipp på youtube så ser ni skillnaden. Jag älskar att man får en läppenna och ett liquid lipstick. Supersmart och proffsigt. Man kan inte tvätta bort produkten alls om man gnuggar med tvål och varmvatten, bara det säger ju hur bra det sitter. Man får använda sminkborttagning. Nu har hon även precis släppt en jätte fin ny nyans som heter Exposed (en perfekt nude färg) och även en till är på g. Så spännande! Någon av mina läsare som ska klicka hem ett kit eller någon som redan har?

 

Ni kan köpa hennes läppstift på www.kyliecosmetics.com. Men håll utkick på antingen hennes app (kostar) alternativt olika instgram konton som uppdaterar när hon släpper nya! Ett kit kostar 240 kr/st. ($29.00). Frakten tog ca två veckor och kostade 120 kr ($14.95). Lycka till :)

- 4 Comments Posted in: Skönhet








söndagsfrukost

Mandarinjuice, frallor och gott pålägg
Är det bara jag som älskar att ha ost och rödlök på frallor?
 
Godmorgon! Inatt så har jag sovit över hos mamma, för att umgås lite med henne och Jeffery. Vill passa på att vara med honom så mycket som möjligt nu för han är så gammal och dålig. Han har legat brevid mig och myst hela morgonen under täcket, så låg kvar i sängen väldigt länge. Så mysigt! Sedan åkte jag förbi ica för att köpa med mig god frukost hem till Emil så nu har vi ätit sen frukost framför tvn med färska frallor, mandarinjuice, rökt karre och mortadella, mums! :)
 
Hoppas ni har en bra dag! Idag ska jag försöka fota lite till bloggen och göra några tidsinställda inlägg till veckan, så det blir bättre uppdatering än förra veckan.  Något ni önskar läsa om? Studentklänningar? Inredning? Shopping?
 
- 3 Comments Posted in: Vardag








ida sjöstedt + sweed lashes

A romantic and flirty lash
Finns HÄR.
 
Önskar verkligen jag använde lösögonfransar mer, har skivit det tidigare och då gick jag ner till stan och köpte mig några att börja testa använda mer.. Men det har inte blivit av haha. Känns too much att ha till jobbet och nu när det är lite varmare så har jag oftast inte så mycket smink till helgen. Ska verkligen ta tag i det då jag tycker det verkar så roligt med lösögonfransar. :) Använder ni lösögonfransar?
 
Sorry för den dåliga uppdateringen dem närmsta dagarna, har haft mycket för mig och njutit av vädret. Ska bättra mig! Kolla min snap så får ni se vad jag köpt som jag snart delar med mig av på bloggeeen!! @fashionjoint
- 0 Comments Posted in: Mode








urban outfitters sommarkläder

Dem perfekta sommarkläderna
Somriga toppar - 1 / 2 / 3
 
Massor med fina kjolar! - 4 / 5 / 6
 
Annat fint - 7 / 8 / 9
 
Urban Outfitters har alltid varit en favorit hos mig och jag älskar alla deras sommar kläder. Jag älskar slappa men lite finare sommarkläder. Kläder som man inte svettas sönder i eller som man inte känner sig obekväm i. Jag vill åka till Stockholm och besöka deras butik som är så rolig att kolla i dem dem har så mycket varerande saker - saker till hemmet, nike/adidas och massa andra roliga annrolunda saker som man inte hittar någon annanstans. Kolla bara in deras hemsida under "Home & Gifts" typ som ett roligare ikea hah.. Jag kommer vilja köpa allt ovan då jag på riktigt inte kan välja en favorit.
- 1 Comments Posted in: Mode








mymuseli frukost

Drömmiga muesli blandningar
Har ni testat denna nya muesli som för någon månad sedan kom till Sverige? Jag fick hemskickat tre olika smaker ifrån MyMuesli för att testa och jag är frääälst. Godaste frukosten någonsin. Alla tre smakerna var så goda blandingar med allt möjligt i, allt ifrån flingor och gryn till frukt och bär. Deras utbud på dessa mueslirör är oändliga och man kan till och med göra sin alldeles egen blanding i deras butik i Stockholm och döpa förpackningen efter tillfälle. Hur smart? Nästa gång jag har vägarna förbi så ska jag testa göra en egen, (se här vad man kan välja mellan) men vill även testa deras "My happy devorce" med lite sötare favoriter i - choklad, hallon och cornflakes!
 
Kolla bara hur fina förpackningarna är? Avdessa tre så blev Superfruit min och Emils favorit! Ingen av deras produkter innehåller något tillsatt socker som nästan alla mueslis ifrån vanliga mataffärer gör, stort +!
 

Nu har jag världens bästa erbjudande till er läsare! När ni beställer egen muesli (över 100kr) antingen en alldeles egen mixad mix som jag berättade om eller dem goda som redan finns klara så får ni nu på DENNA länk 6st 2go-mueslis på köpet! Perfekt nu till sommarens alla utflykter! Tryck vidare sen och sedan på Muesli för att se dem klara eller på Mixer för att göra din egen!

- 0 Comments Posted in: Vardag








grillat hemgjord pizza

 
Hej! Ikväll efter jobbet så har vi gjort hemmagjord pizza på grillen, det var riktigt gott och jag är proppmätt nu. Jag älskar hur länge man kan sitta ute nu i solen och utan att frysa. Hur glad blir man av tanken att man har hela sommaren framför sig? Ikväll ska vi bara ta det lungt. Jag tänker lägga mig i sängen och ska klicka hem lite saker jag vill ha till sommaren - shorts, toppar och skor. Vill ni se sen?
 
Inser nu att jag måste lägga upp fler bilder ifrån min vardag.. Håller ni inte med?
- 3 Comments Posted in: Vardag








desenio posters

Sthlm / turkost vatten / palmblad
Mina favoriter! 1 / 2 / 3
 
Hur snygga posters? Måste bara tipsa er om denna hemsida med dem absolut snyggaste posters man kan hitta. Alla är så sjukt fina och påminner inte om andra tråkiga prints. Tänker er två av dessa ovan en snygg vit skänk i hallen med fina prydnader på och en snygg tidningshög. Här ovan är mina tre absoluta favoriter och nedan ser ni andra super snygga. Jag vill så gärna klicka hem två stycken, men vi har inte riktigt något bra ställe att ha dessa här hemma.. Vill helst ha i hallen, men där har vi spegeln..
 
Vilka är dina favoriter?
- 0 Comments Posted in: Inredning








på min spotify just nu

Mina bästa låttips på spotify
 
 
ÄLSKAR VERONICAS NYA LÅT! Snart kommer hela albumeeeet (6 maj)♥
 
Jag har helt glömt att uppdatera min spotify med bra musik. Nu har jag gjort en som jag döpt till Så bra där jag kommer fylla på med mina favoirter. Låter den gå om och om igen här hemma om dagarna. Musiken tillsammans med detta underbara väder har under dagen fått mig att ständigt le. Tänk att jag säger det men tänk vad solen kan göra en glad. Men i alla fall följ den och du kommer ha bästa låtarna nu till sommaren!
 
Idag har jag varit hos frisören där jag klippte och slingade mig ljusare, blev så nöjd! Efter det så köpte jag sushi och gick till farmor och farfar som bor precis brevid. Åkte hem för att sätta på en tvättmaskin och sedan kom mamma som följde med mig på stan där jag ville testa ett par snygga trousers ifrån Vero Moda som jag haft ögonen på, dock lite stora på mig, sen blev det årets första mjukglass på stan!
- 0 Comments Posted in: Musik








adolescent clothing

Effortless stamped-up tshirts
Finns HÄR.
 
Hur jäkla snygga är inte dessa tröjor? Jag har såå svårt att hitta snygga tshirts. Antingen är dem helt enfärgade tråkiga i eller i massa konstiga färger och tryck. Jag vill ha fler snygga vardagliga, passar inte dem här perfekt in på den beskrivningen? Ska klicka hem lite godbitar från Asos någon dag som jag kollat in inför sommaren, definitivt någon av dessa ska med. Gillar den blåa mest och alla svarta som finns hah!
- 0 Comments Posted in: Mode








vackra muggar

Stilrena muggar med guld detaljer
 
Jag har fått en dille för vackra muggar. Det var inte länge sedan som Emil och jag köpte fina Swedish Grace muggar ifrån Rörstrand i ljusrosa, som jag tycker är så fina! Men nu är jag super sugen på att köpa någon av dessa att ha vid finare tillfällen. Jag har sådan beslutsångest, tycker båda är så fina och lyxiga. Tycker att dem är annorlunda och i så fina färger. Om man bodde större kunde man ju ha båda och variera mellan. Hjälp mig att bestämma vilka som är snyggast!
 
- 1 Comments Posted in: Inredning








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.