Fashionjoint

off shoulder & randigt

/ CHIQUELLE
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6
 
Nu börjar verkligen sommarvädret komma igång på riktigt. Har kunnat lega och solat på balkongen eller på baksidan hos Emils mamma flera dagar i rad. Ett sommarplagg man måste ha i sommar är den randiga off shoulder toppen. Det bästa med dessa toppar är att dem passar lika bra till vardags som till dags/kvällsfesten, eller festivalen. På Chiquelle kryllar det av dessa i olika varianter och jag hittade en favorit jag verkligen skulle vilja ha. Skulle passa perfekt när jag ska till Stockholm och kolla på Veronica Maggio. Förresten, tänkte knåpa ihop ett inlägg med lite av mina sommarplaner.
- 0 Comments Posted in: Mode








önskelista

24 ÅR
 
1. Gråa linne sängkläder / 2. Sommarklänning no. 1 & no. 2 (ej med på kollage) / 3. Skultuna bokstöd / 4. Self träningsshorts i S / 5. GoPro Hero black 5 / 6. Bikini överdel och underdel i 36 / 7. Bianco Espadrillos / 8. Urban Outfitters presentkort / 9. Bombas sportstumpor / 10. Oribe texturing spray / 11. Fryst Acai / 12. Pavina dubbelväggat glas, 35 ml / 13. Skultuna Kin, dusty pink ljuslyktor / 14. Maybelline Concealer i light / 15. Skultuna, bricka i M
 
Nästa vecka fyller jag år! Yeeey, älskar att fylla år, typ ända gången på året som man har alla vänner och släkt hos sig samtidigt!? Jag brukar alltid dela med mig av en önskelista innan och tänkte att det var på tiden att jag lägger upp den nu. Som ni ser är det mycket ifrån Skultuna, men jag älskar alla deras produkter och just dessa med mässingdetaljer. Annars är det lite allt möjligt - just GoPro kameran, sängkläderna i linne och träningsshortsen är några saker jag länge suktat efter själv och skulle bli överlycklig för. Det andra är saker jag också mer än gärna skulle vilja ha till bla till sommaren och i hemmet. Blir såklart glad om folk bara vill komma och fira mig med tårta på min födelsedag! ♥ Haha.. var även tvungen att ta med den frysta acaien som jag älskar att äta till frukost! Finns inget godare, vill ni se hur jag gör min acaibowl?
- 0 Comments Posted in: Vardag








dj khaled

FT. Rihanna
- 0 Comments Posted in: Musik








lunch med mia

På Café Samt
Älskar du hummus, så måste du testa denna! 
 
Idag möte jag upp Mia för en snabb lunch med på Cafe Samt innan hon skulle tillbaka till jobbet igen. Vi satt oss utomhus i strålande sol med våra saftglas. Kan det bli somrigare? Vi tog en varsin smörgås på Cafe Samt, som heter typ guckasmörgås eller något liknande, som jag älskar! På den är det god hummus, linsröra och annat gott på, dem har dem godaste smörgåsarna i Enköping där. Så TIPS till er som bor här. Brödet är riktigt gott! Skulle vilja gå dit och äta en riktig lunch någon dag i sommar och testa någon av deras vegetariska rätter. Nu sitter jag med Elton i knät och tänkte försöka träna honom att gå i koppel, önska mig lycka till haha.
- 4 Comments Posted in: Vardag








perfekta svarta bikinin

I samarbete med Thaikila.com
Jättenöjd med modellen på både över och underdelen!
 
Hej, hoppas ni mår bra! ♥ Jag mår såå bra just nu, ligger på vår balkong i solen och läser en bok. I denna fina bikini. Snart ska mamma och jag iväg till Västerås för att kolla lite i butikerna. Ville bara kika in och dela med mig av ett roligt samarbete. Jag har länge letat efter den perfekta svarta bikinin - och för någon vecka sedan fick jag hem den! Jag älskar modellen på denna typen av överdel. Jag har sett den mer och mer i butiker och den sitter mycket bekvämare (och snyggare!) än en vanlig trekantsbikini. Det är som en 2.0 version av den, haha. Dessutom så sitter bikinitrosan som en smäck och snörningarna är verkligen pricken övet i:et. Nu har jag i samarbete med Thaikila fått chansen att dela med mig av en 20% rabattkod på hela sortimentet, med koden sannafashionjoint. Kolla in deras instagram (länk!) för lite shopping inspiration!
- 0 Comments Posted in: Shopping








Wanted: blue

Ett måste i sommargarderoben
1. Skor / 2. Randig topp (finns snart på H&M) / 3. Topp med knut / 4. Ribbat linne / 5. Broderad skjorta / 6. Klänning / 7. Volang topp / 8. Shorts / 9. Bikini överdel & underdel / 10. Tshirt  / 11. Väska / 12. Vida byxor
 
Hur fräscht är det inte med blåa kläder på sommaren? Älskar det ihop med en solbränd hy! Ni har ju redan sett min blåa sommarblus ifrån Zara, men känner att jag behöver mer fräsha blåa plagg i sommar. Och på bilderna ovan ser ni ju hur fint man kan matcha blått med jeans. Ska till västerås i veckan med mamma och tänkte kolla på lite somriga plagg då.. Vet ni, för någon vecka sedan beställde jag hem så sjukt mycket sommarkläder ifrån Nelly för typ 2500kr, när jag fick hem allt så var passformen på typ allt jättekonstigt och hälften såg inte ut som på bilderna, så det slutatde med att jag skickade tillbaka allt förutom en tshirt för 149 kronor haha.. Känner ni igen er? 
- 0 Comments Posted in: Mode








nyheter - kylie cosmetics

Summer Vacation 2017 kollektion
Bilder ifrån Kylies snapchat @kylizzlemynizz
 
Gårdagskvällen på räkbåten var så lyckad och rolig! Vi pratade om allt ifrån midsommarplaner till gamla minnen och sjöng med i alla trubadurens låtar. Så mysig kväll med mycket skratt! Jag tror jag har tipsat er om räkbåten förr, men har du inte hört talas om den, så kan du läsa mer här (länk!). Tips inför sommen :).
 
Sen blev jag upphämtad av Maggan, Emil och Elton och i bilen påväg hem så såg jag att Kylie Jenner bombat sin snapchat med massor av bilder och klipp på nya produkter som hon kommer släppa i veckan. Kollektionen heter Summer Vacation 2017 och innehåller så mycket fina produkter. Ni ser några av dem ovan. Jag använder hennes lipkits jätte ofta och är väldigt exalterad på denna kollektion! Jag är mest sugen på att köpa "The Wet Set Pressed Powder set" - ett skimrigt puder som är torrt, men känns blött när du applicerar det. Du kan använda den både i ansiktet och på kroppen. Men är även nyfiken på att köpa lite nya lipkits också, bla Grape Soda i velvet och Exposed i matte. Kolla in färgerna på hemsidan Kyliecosmetics.com. Produkterna i den nya kollektionen släpps natten mellan torsdag - fredag klockan 00:00 svensk tid. 
- 0 Comments Posted in: Skönhet








helgen med elton

Hos uppfödaren, när vi skulle hämta honom.
 
Elton trött efter en helg med massa bus och nya intryck! ♥
 
Tror inte ni förstår hur mycket jag har lekt och gosat med den här lilla krabaten i helgen. Jag och Emils mamma åkte ju och hämtade Elton tidigt i lördags och sen dess har jag varit med honom hela tiden, om inte han har sprungit efter mig så har jag sprungit efter honom. Man blir som kär haha, jag överdriver inte ens.. Jag trodde han skulle tycka att det var ensamt eller tufft att lämna alla sina syskon och sin mamma. Men han har lekt och busat och sovit utan problem i helgen och är nästan helt rumsren redan(!). Till och med bilresan hem gick exemplarisk. Han älskar att bitas i näsan och sova på ens hals/bröst. Han går på högvarv i en timme och vill busa och springa massor, innan han ska sova djupt en timme och så går det så runt och runt. Det är så kul att se honom upptäcka hela baksidan hos Emils mamma eller när han klantar sig och ramlar för att han gått in i en maskros. (Förstår ni hur liten han är!?) Alla som har hälsat på honom och som har sett bilder på honom innan, säger att han är så mycket mindre i verkligheten, och det är han verkligen, så bilderna ovan gör han nog inte rättvisa.
 
Nu ska jag snart ta mig en promenad ner till honom och ikväll bär det va på räkfrossa med några vänner då vi ska åka en båt där man får äta hur mycket räkor man vill. Hur gott??
- 1 Comments Posted in: Vardag








sommarblus ifrån zara

Jeans LOOK-A-LIKE
 
Kolla vilken fin topp jag köpte i Wien på Zara. Den är himla fin på och älskar hur jeans ser ut ihop med en sommarbränna. Förra veckan var det väldigt bra väder här i Enköping, så jag hann få lite färg och hade denna ihop med mina kostymbyxor när jag och Mia kollade på studenten. Denna kommer användas flitigt i sommar ihop med en lite högre kjol eller ett par höga shorts. Jag använder sällan toppar med urringning, men denna urringningen var väldigt fin! Nu ska jag äta tacopaj som jag gjort till lunch och sen promenera och köpa lite färdkost som vi ska ha med oss imorgon när vi ska hämta valpen! SÅ TAGGAD - om ni vill hänga med imorgon så följ mig på snapchat, @fashionjoint.
 
 
Liknande plagg ifrån Zara
 
1 / 2 / 3 / 4
- 4 Comments Posted in: Shopping








Sommarshopping

Ruffe Dress / Stitch Shorts / Lacing Ballerina
 
Hej! Även fast det bara blåser ute just nu och inte är speciellt soligt, så fick jag ett infall och klickade hem lite somriga plagg. Här ovan ser ni tre av sakerna. Klänningen har jag sett på en tjej och den var så fin på henne och jag hoppas den sitter lika snyggt på mig. Så somrig! Ballerinaskorna tyckte jag skulle passa vilken somrig outfits som helst och jag tycker banden blir en snygg detalj.
 
Annars idag har jag hämtat ut två stycken tavlor ifrån Absolut Art, det är första gången jag köpt lite dyrare tavlor där man till och med får med äkthetsintyg. När jag öppnade kartongerna för att kolla på tavlorna så förstår jag grejen med dyrare tavlor, dem var så fina och jag längtar tills dem får pryda väggen här hemma! Tänker att jag ska ta en bild och visa dem när vi fått upp dem. Sen måste jag bara kolla med er - ni har väl inte missat att Nelly.se har startat en ny dramaserie? Dem första avsnitten har redan släppts och jag har redan hunnit kolla dem på morgonen. Den verkar såå bra och är en serie helt i min smak. Regssören är samma tjej som gjorde Portkod, som jag också följde slaviskt. Ni kan kolla på den här. Tips! Nej nu ska jag hoppa in i duschen sen ska vi grilla om det inte börjar regna igen.
- 0 Comments Posted in: Mode








Hannalicious for NAKD

Shoppa de som finns kvar av Hannalicious x NAKD kollektionen HÄR.
 
Jag är så arg att jag missade Hannas släpp med NAKD, men jag får skylla på att jag befann mig i Wien och blandade ihop dagarna. Hennes kollektion är i alla fall on point min stil och färgerna går i så fina nyanser och kläderna ser ut att passa lika bra till fest som vardag. Jag har ju några favoriter som ni ser ovan, setet i dusty blue är favoriten, och den ljusa jumpsuiten. Men diggar även de rosa plisserade setet. Om några veckor fylls storlekarna på igen, så jag får hålla ögonen öppna. Gillar ni denna kollektion?
- 0 Comments Posted in: Mode








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.