Fashionjoint

Grym

 
- 1 Comments Posted in: Videoklipp








†Spell

- 1 Comments Posted in: Inspiration








New in

Puma & keps ifrån sport outlet butik på Öland / Väska ifrån Vingåker Factory Outlet / Svart kofta är köpt på Vero Moda / Vit kofta & Neon rosa linne är ifrån HM
 
Kommer lägga upp fler bilder nästa vecka, på andra saker jag köpt under sommaren.
- 0 Comments Posted in: Vardag








Like

 
// 1. asos // 2. modekungen // 3. low luv x erin wasson // 4. converse // 5. runwaydreamz //
- 2 Comments Posted in: Mode








Nelly news

 
Lite av nyheterna hos Nelly som jag inte hade tackat nej till. Herre - har ju missat så mycket snyggt!! Jag som brukar kunna deras nyheter utantill.. Skärpning!
- 2 Comments Posted in: Mode








Cockpit

Hej! Jag & Sandra har precis kommit hem från en heldag i Västerås. Vi skulle "bara titta och inte äta" men det slutade med att båda köpta en varsn tröja och sedan åt vi en fet hamburgare! Ikväll har vi planerat att gå på bio, vi ska titta på Cockpit, den verkar jätte bra. Någon som har sett den? 
 
Bion böjar inte förns 21.40, så nu tänkte vi bara mysa och måla naglarna och kanske hinna fixa hårer lite fint, bara för kul! 
 
- 1 Comments Posted in: Vardag








Naglar

För någon vecka sedan fick jag mina Nail Wraps som jag bloggade om! Så här blev resultatet! Tycker det blev sådär, dessa Nail Wrap var mycket tjockare än de "vanliga". Men det kanske inte syns att det blev slarvigt på vissa ställen? Men jag gillar det ändå!
 
Idag ska jag fixa mina naglar själv, för igår tog jag bort dessa!
 
- 2 Comments Posted in: Vardag








Dip-Dye Shorts!

Nu när det är finfint väder kan man använda shorts! Jag ska då inte beställa eller köpa fler, eftersom jag har jätte många nya som ligger och väntari garderoben på att bli använda! Haha, men ni som söker ett par somriga, så kan jag tipsa om dessa dipdye shorts från Yesstyle. Man får skärpet på köpet, 240 kr!
 
Ps. Jag håller på att svara på alla sådär 30 kommentarer som legat & väntat ett tag.. haha.
- 0 Comments Posted in: Mode








Hemma!

Nu är jag äntligen hemma! Får se vad ma hittar på för äventyr nu :)! I veckan ska jag bo själv, för nu åker mamma och pappa bort ensamma. Tänkte börja blogga normalt nu och även avsluta alla tävlingar & dra vinnare, även lägga upp några nya! Hur låter det? Hoppas ni har haft en bra dag, annars titta på detta klipp! :)
 
 
- 1 Comments Posted in: Vardag








Solbrillor & keps

Varje gång vi åker iväg med husbilden så hoppas man att man inte ska glömma något. Förra året glömde jag helt packa trosor, (hahah, det viktigaste typ..?) Så fick dra ner på stan & shoppa massa. I år glömde jag min solbrillor, tog inte långt tid innan jag saknade dom.. Får köpa mig ett par när vi får möjlighet att åka in till stan. Med husbil kan det vara svårt att åka iväg hela tiden. MEN en annan sak jag tänkt på att jag saknar och inte äger hemma heller, som jag vill köpa är keps! Snyggt & skönt, eller vad säger ni?
 
Svarar på kommentarer när internet funkar bättre. Om det blir tråkigt att kika på dessa inlägg, så kan ni ju alltid kika i arkivet! :*
- 2 Comments Posted in: Vardag








Shortsbomb

Som jag skrev igår, så kan jag inte centrera inläggen, för internet krånglar här uppe! :) Hoppas ni har fint väder vart ni än är! Här på Öland är det varmt, men lite blåsigt! Förresten när jag kommer åt min mail, så ska jag lägga upp några tävlingar åt er! Men medans får ni nöja er med denna shortsbomb.
 
 
 
- 1 Comments Posted in: Mode








Inget internet

Blir jätte dåligt med bloggning nu. Nämligen så att jag sitter här på Öland med ett urkasst trådlöst internet, men imorgon ska jag och pappa försöka köpa ett nytt, får hoppas att det funkar bättre då. Så man kan centrera texten och så vidare, just nu kommer inte verktygsraden upp när man ska skriva. Medans så bjuder jag på en bild ifrån när vi åkte över Ölandsbron! Någon mer som är här? Jag är på Sonjas Camping & jag älskar det!
- 0 Comments Posted in: Vardag








Öland

Nu är min stora resväska packad, för nu bär det av mot Öland! Mitt andra hem på sommaren, älskar Öland, ska dit med husbilen och mamma och pappa, självklart följer hunden med också. :) Vad har ni för planer resten av sommaren? Ska även försöka få tag på något bra internet till datorn så kan jag lägga upp några nya tävlingar! Puss. Kan inte lägga upp bilder nu från mobilen, gör det vid datorn imorgon. (Ännu ett skäl till att köpa iphone sanna...)
- 1 Comments Posted in: Vardag








Hair

Jag klippte mig här om dagen, men toppade bara.. som vanligt! Jag vill vara lika modig som alla andra & testa nya saker, men jag tror jag inte vågar det, för att de ända gångerna jag vågat göra något nytt så har det blivit helt fel.. Men om jag fick drömma, skulle jag mest av allt vilja ha Erins hår här över! Hon är så fin och hennes hår är så underbart! :) Ha en bra dag.
- 1 Comments Posted in: Inspiration








Cubus Products Fall 2012

 
Ser ut som om Cubus är en av många som kommer få in finfina nyheter till hösten. Här är några av alla plagg. Här kan du se fler produkter som kommer till hösten. Ni kommer vilja ha allt!
- 2 Comments Posted in: Tips








Glöm inte tävla!

Hej, tänkte hoppas in i duschen nu, för senare ska jag hämta upp Nathalie efter hon slutat jobba & kanske åka och sola och bada :) Men får se om det blir varmt bara.. just nu så är det väldigt mulet här i Enköping! Så får hålla tummarna på att solen kikar fram.
 
Men tänkte bara säga GLÖM INTE TÄVLA I ALLA TÄVLINGAR HÄR! MASSA SOM AVSLUTAS SNART! :) Kommer dessutom mera tävlingar i veckan. Inte så många som är med alls, så passa på. Puss!
 
- 11 Comments Posted in: Musik








Dip dye kritor

Ganska sugen på att testa dip dye i håret, med färg, typ rosa, men bara för någon dag :) Så läste en jätte smart sak på en blogg, super smart.. Att man kan köpa akrylkritor, men sen när jag googlade runt lite hittade jag något ännu bättre..
 
I filmen och bilderna ser ni färgkritor till håret som man kan göra dip dye med, superenkelt och bara att tvätta ur!
 
 
 
- 2 Comments Posted in: Inspiration








Bloggar ikväll

Hej bloggen! Har varit lite dåligt med inlägg nu på senaste, men har varit ute i det fina vädret & även firat min födelsedag! Fyllde 19 år igår :) Idag var jag även hos frisören och klippte bort allt slitet :) det blev 5 cm ungefär. Känns mycket, men syns nästan ingen skillnad, förutom att det känns fräschare! :)
 
Svarar på kommentarer och bloggar mera ikväll! Love u! 
- 4 Comments Posted in: Vardag








Wheretoget.it

Alla har väl sett en bild på något och bara "åhhh vart kan man hitta den, måste ha!!" hahaha eller? På Wheretoget.it så kan man lägga upp bilder och tagga den med speciella ord, så hjälper folk dig att visa vart man kan hitta just den saken :)
 
MEN sidan är även en stor inspirationskälla, iaf för mig! Titta dessa goa saker, vill ha allt! :)
 
 
- 20 Comments Posted in: Tips








OPSIE

Min tredje skönhet bland mina KanDee plagg! Här även Fuck Off linnet och tygkassen "Fighting får peace is like fucking for virginity." PUSS!
- 2 Comments Posted in: Shopping








Nagellack tips

- 5 Comments Posted in: Tips








Önskelista

Mamma & pappa ber mig fortfarande att skriva önskelista, för dom vet aldrig vad jag vill ha. :) Dessutom är det kul tycker jag :) För jag gör det alltid till olika kollage! Haha, skriver ni önskelista?
 
 
- 2 Comments Posted in: Vardag








VINN EN UPPLEVELSE

Nu har du chans att vinna en upplevelse från upplevelse.com! Denna upplevelse är chansen att få gå på fisk spa! :)
 

För att vara med och tävla så ska ni svara på denna fråga: I vilken ort kommer du att få åka till för detta fisk spa om du vinner? Gilla även dem här på deras facebook!
 
För större chans att vinna så gilla gärna min väska i denna tävling. Kommentera att du är med här & vilket nummer du blev. Tävlingen avslutas 16/7
 
Edit: Om det krånglar så testa vara utloggad från Facebook från början när du går in på sidan för att rösta. Och sedan logga in (för att godkänna röstningen) med hjälp av facebook efter du tryckt på knappen rösta.
 
- 12 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Nail Wraps

Har beställt tre paket av dessa, älskar aztec! Synd att dom inte finns i Dip Dye! :) Märket är Nail Rock.
- 4 Comments Posted in: Shopping








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.