Fashionjoint

Members Deals

MEMBERS.COM
 
Nu ska jag tjata. Jag loggade in på Members nu för att kolla deras super deals som jag gör varje vecka, ni ska veta vilka kap man kan hitta där. Möttes av några superbra deals - 99:- för espandrillos, 30% på make up store produkter, 76% på bikinisar, 70% på jackor och massor meeer!
 
Om du blir medlem så kommer du inte ångra dig, dessutom får du 50 kronor att handla för, lämna en kommentar med mail om du vill att jag ska skicka en inbjudan. Annars kan du bli medlem själv också, men då får du inte 50 kronor. :)
- 1 Comments Posted in: Tips








Jeremy Meeks mugshot

Jeremy Meeks mugshot het sexig snygg
så jävla snygg
 
Överallt står det om Jeremy Meeks, som har arresterats misstänkt för gängbrottslighet och olaga vapeninehav. Hans mugshots har spridits över hela internet för han är så SJUKT HET! Håller ni med? JAG GÖR!
Kan någon bara ge honom ett modelljobb typ nu? Är nog inte ensam om att tycka det haha.. länk1, länk2, länk3.
- 0 Comments Posted in: Vardag








Hur snygga väskor?

ccesarer väska till fest vardags festival zara väskora
Festväskan, festivalväskan och vardagsväskan. 
- 3 Comments Posted in: Mode








Sommarplaner

Hm spring 2014 vår kollektion babyshower jobb mode blogg helg kul enköping glassar hm linne shorts väder
allt är ifrån H&M och favvoglassarna är ifrån GB, hehe
Vilka är dina favoritglassar?
 
Jag är så besviken på denna sommar, det är snart juli  och det har inte ens varit så varmt så man kunnat bada, eller knappast sola för den delen. Vi har längtat så mycket efter sommaren sen så är det ändå bara grått och blåsigt ute? Jag är ledig veckorna 29 till 32, hoppas det blir finare väder då! Vad har ni för planer i sommar?
 
Själv så har jag bara planerat in en sak, helgen vecka 29 så ska jag ner med några vänner till Stockholm och typ gå på arosfortet & grönan, så roligt! Förresten har nog glömt säga att Sandra och jag fick avboka Bråvalla, jätte tråkigt, men hon har en spricka i foten som inte blir bättre :/ Får bli nästa år istället! Och om 13 dagar så fyller jag 21... ♥
- 0 Comments Posted in: Vardag








Årets Sommarplåga 2014?

sommarplåga 2014
 
Simpel text - Check, Generisk beat - Check, Tillhörande dans - Check (nästan hahaha..) Nå? Ganska skön ändå haha!
- 0 Comments Posted in: Musik








Chunky Shoe Trend

Pull&bear H&M, Vagabond, Net-A-Porter, Michael Kors och Zara! asos chunky shoe platform platå trens
 1. Jennie-Ellen / 2. Vagabond / 3. Windsor Smith / 4. Asos / 5. River Island / 6. Monki / 7. NLY Shoes
 
Har ni snappat upp denna trend med vita Chunky Shoes/Platforms? För något år seda hade jag rynkat på ögonbrynen och tyckt att det bara såg klumpigt ut. Men trendgalen som man är så tycker jag nu att det är hur coolt som helst. Jag vill ha ett par men frågan är bara vilka man ska välja! Ska ni haka på denna trend? Var tvungen att även ta med dem rosa, dööö snygga!
- 1 Comments Posted in: Mode








BLOGGEN HAR LEGAT NERE

JÄVLA BLOGG.SE! Min blogg har legat nere i nästa 4 dagar?! Har ni varit lika oroliga som mig?! Vart super chockad när jag inte kunde gå in på bloggen, och speciellt när jag inte kunde säga till er att nej jag har inte lagt ner den utan bara något krångel som hänt! Det värsta är att man bara kan maila blogg.se och inte ringa, förstå paniken! Men äntligen är den tillbaka, faktiskt Emil som såg att den funkade igen! Normal bloggning imorgon! Puss /en glad Sanna 

 
- 0 Comments Posted in:








Datorn strejkar

Bild ifrån förra veckan när jag gjorde fransarna, så nöjd!

Åh skulle precis blogga så blev musen till min laptop helt cp... Den funkar när man loggar in och ska skriva lösenordet, sen när bakgrundsbilden laddar upp så fryser muspekaren och man kan inte använda den alls. Åh så frustrerande! Så får blogga från mobilen idag så hoppas jag pappa kan lösa det där sen... :( 

Sitter i sängen och undrar vad jag ska hitta på, brukar alltid ha en lång lista med saker som måste göras men idag tänkte jag ta att läsa en bok eller bara gå ner och kika på stan med mamma innan jobbet, mysigt :) kanske hittar något att ha på mig till midsommar! Hörs förhoppningsvis ifrån datorn imorgon! Håll tummarna! <3
- 0 Comments Posted in: Vardag








Levis x2

levis marenas
 
Berättade ju förr att jag beställde två par Levis shorts. Lovade att visa dem för er, men hade helt glömt bort det efter Bahamas. Jag har redan hunnit använda dem jätte mycket och jag väljer gärna dem före ett annat par i min garderob då dem är så snygga på och sitter så perfekt. Jag beställde mina ifrån IMSO, för 399 kronor styck, lätt värt det för er som funderar på att köpa Levis shorts! Jag har storlek 27 på båda. På bilden visar jag även mina nya älskade Marenas skor ifrån Duffy, som är ett måste i sommar(!) och mina svarta klackar som jag hade på bröllopet.
 
- 3 Comments Posted in: Shopping








Mr & Mrs. Kanye West

Så vackert och fint! ♥
- 0 Comments Posted in: Tankar








Lisztomania ♪

 
 
Problem
Slå mig hårt i ansiktet
Din Soldat
Se på mig nu
Trädgården en fredag
 
 
- 0 Comments Posted in: Musik








OneTeaspoon 50% sale

basics frensh oneteaspoon sale tshirt
 
Ni vet ju om att OneTeaspoon gör dösnygga slitna shorts, men dem säljer faktiskt andra saker också allt ifrån tshirts till heminredning. Idag har dem 50% på deras French Basic sortiment. Dem flesta kostar nu istället $24.50 (ca 150 kronor). Det bästa med basics är att man aldrig tröttnar på dem och man kan ha dem till allt. Dem ovan tänkte jag klicka hem tills jag såg att den randiga inte fanns i min storlek, kändes onödigt att bara beställa en med frakt osv. :)
- 0 Comments Posted in: Mode








Finklänning

långklänning
förlåt för dessa dryga mobil bilder dem senaste dagarna
 
Fick hem min långklänning igår som sagt, som jag ska ha på bröllopet på fredag. Den är verkligen jätte fin, men har ju aldrig gått på bröllop så vet inte om den är "för fin". Men Emil och Alban säger att det är sånt man ska ha. Så jag får väl lite på dem! Runt halv 12 ska jag iväg och äta lunch i hamnen med älsklingen och efter det ska jag åka ner och fixa mina fransar så jag är fin tills helgen, sen blir det jobb hela kvällen. Ska även hinna förbi och köpa ett par bra trosor att ha under denna klänning, då den var en aning genomskinlig..
- 1 Comments Posted in: Vardag








Shoemania

Charlie Lenehan och Leondre Devries Leighton Meester + Nelly.com chunky espadrillos espandrillos idol skor insipration klackar marenas neo skor slip in
Black Heel Sandal / Marenas Duffy / Sandal / Marlenee / Ankle Strap Wedge / Leo Slip In / Espa Espandrillos / Chunky Sandal
 
Om det är något tjejer aldrig tröttnar på så är det nog skor. Eller hur? Skor vinner nog över väskor, i alla fall för min del. Vad säger ni? Av dem ovan så vill jag ha alla och kan inte välja ut någon favorit, alla känns rätt i tiden och passar utmärkt för sommaren. Har klickat hem de Marenas inspirerade sandalerina ifrån Duffy och ska hämta ut det paketet tillsammans med klänningen jag ska ha på bröllopet alldeles strax när mitt hår har torkat, ihhh! Och kommer ni ihåg att jag beställde Espa skorna? Dem var super små i verkligehet och fick inte i foten, tråkigt eftersom dem är så jäkla snygga och jag orkade inte byta dem.
- 0 Comments Posted in: Inspiration








Somriga linnen

 
Kolla vad snygga linnen - Somriga färger, perfekt transperant och brottarrygg! Jag vill ha den gula och den vit/svarta som jag inte tog med på bilden. Ett kap på 99:- hos H&M! Dessa skulle man vilja gå runt i nu när det är såhär varmt att man svettas i allt.. Får se om man klickar hem dem!
- 1 Comments Posted in: Mode








Spontan helg

I helgen så var jag lite spontan, vilket jag aldrig brukar vara, jag tycker om att planera, haha. Mia, jag och Matilda åkte ner till Västerås för att festa med några gamla klasskompisar ifrån högstadiet, hade super kul och det kändes som vi inte hade vart borta ifrån varandra i flera år. :)
 
Idag så har jag nästan ingenting planerat förutom att mamma och jag ville åka och sola någonstans och bara ta det lungt. Var nyss ut med Jeffery i jeans och tshirt, fy fan vad jag svettades när jag kom hem slängde jag av mig allt och satt på mig bikini! Sommaren är här!
- 1 Comments Posted in: Vardag








The Healthy Box

The Healthy Box
 
Har ni hört talas om The Healty Box? Det är ungefär osm Glossy Box fast med massa nyttigheter. Du får hem en box varje månad fylld med hälsoprodukter. Allt ifrån nötter och hälsodrycker till hälsotidningar och träningserbjudande. En blandning av produkter som får kroppen att må bättre! När jag läste det här så ville jag testa direkt så nu har jag beställt hem min första box. Det här känns mer lockande än en Glossy Box för mig, eftersom det här kommer man inte samla på hög och inte använda som miljoner skönhetsprodukter. Blir ni okcså sugna på att testa?
- 1 Comments Posted in: Inspiration








Studenten

studentpresent - två vinglas & ett kosta boda fat
 
Igår vad det studenten här i Enköping, så mötte upp fina Mia för att kolla på alla underbara och glada studenter. En av dem bästa sakerna jag har gjort i mitt liv är att ta studenten, så det pirrar i min mage av att se alla glada hoppandes studenter med dunkande musik i studenttåget. Kan inte sluta le när jag står där på stan och kollar. Håller ni inte med? Sedan blev det studentskiva hos en gammal granne. Annars idag har jag varit på ett bank möte och även hunnit fika på stan. Nu kommer Therese när som helt för att mysa med lite frukost, sedan 15 - 21 blir det jobba!
- 0 Comments Posted in: Vardag








Träning och lunch

Har precis varit och invigt mitt nya träningslinne ifrån Adidas på gymmet och ätit en super god lunch - kyckling med rödlök, tomat och bön sallad. Det måste ni testa, som ni ska blanda i mat olja, ättika och rödvinsvinäger. Mums! Nu ska jag ner till stan för att försöka hitta ett par skor att ha på bröllopet nästa helg. Beställde en klänning här om dagen ifrån Nelly, kommer att visa den när jag får hem den. Beställde även ett par skor och ett par träningstights till. Ska bli så spännande och se hur klänningen ser ut på, har aldrig varit så uppklädd i en nästan balklänning liknande klänning! Ikväll jobbar jag, så vi hörs imorgon! Ha en fin dag alla fina läsare!
- 2 Comments Posted in: Vardag








Adidas - The Farm Company Collection

Extended Collection by Lindex adidas neo blommigt bluef brazil collection lower the farm company
Ingen har väl missat att Adidas har släppt en kollektion med ett brazilianskt märke som heter The Farm Company. Plaggen har blivit väldigt ombloggade och många suktar efter dessa färgglada plagg som ger kärlek vid förstaögonkastet.Plaggen finns i allt ifrån långärmade och linnen till skor och shorts. Jag skulle verkligen vilja några av dessa när jag tränar eller till vardags. Älskar alla men mitt hjärta slår lite extra hårdare för den blåa. Vilken blev eran favorit?
 
HÄR kan du shoppa ifrån kollektionen.
- 0 Comments Posted in: Inspiration








Tunna axelband

tunna axelband
Tre nya favoriter i garderoben. Kunde inte låta bli och köpa alla tre när jag såg dessa på H&M. Hur ska man kunna välja en av dessa när alla är så snygga? Älskar dem och bodde nästan i dem på Bahamas och kommer göra det även i sommar. Dock fick mamma sy in varje band 4 cm då jag inte ville flasha börsten, annars sitter dem som en smäck och passar perfekt när man är brun. Älskar dem tunna axelbanden. ♥
- 1 Comments Posted in: Shopping








Godmorgon

Godmorgon alla morgonpigga läsare haha! Idag är det jobb 7 -15, är dödstrött efter ett långt pass igår. Men bara att bita ihop, nästa vecka jobbar jag bara onsdag igen, yey! På bilden ovan (och tidigare inlägg) så bär jag mina Angelica Blick for Bikbok byxor, in loooove, så snygga! Hon kan få designa hela min garderob... bär även ett av mina nya favoritlinnen, köpte i tre färger, tänkte visa dem under nästa vecka! Förresten såg nu på mailen att jag och Sandra blivit utvalda som volontärer på Bråvalla! Woop, då återstår bara att ringa och väcka Sandra och berätta det, mohhaha, såhär kl 6 på morgonen. Snäll kompis va?
- 0 Comments Posted in: Vardag








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.