Fashionjoint

Shoppat

Här är lite av det jag shoppat under husbils semestern :)




På första bilden är det en väska till skolan. Två mjukiströjor (för samma pris som en, på bikbok). Och så köpte jag en locktång jag velat ha ett tag. På andra bilden är det en jacka, med solbrillor ovanpå. Två tshirt, ett linne och en svart stickad tröja.

På sista bilden är min nya söta väckarklocka från lagerhaus. :)
- 0 Comments Posted in: Vardag








Ullared

Imorgon ska vi åka till Ullared och shoppa, var jätte länge sen jag var där, så det ska bli kul :) Hoppas jag hittar något att köpa, haha vad tror ni? ;) Vet faktiskt inte vad dom har för sorts kläder där, vill ni tipsa om något? :)

- 4 Comments Posted in: Vardag








En jätte bra dag

Hej idag har det varit en jätte bra dag här i Kungsgamn! Vi gick 5 km ner till stan och tog en hamburgare och tog sedan båten till Smögen, Jeffery (våran hund) åkte båt för första gången och verkade gilla det jätte mkt faktiskt :D Vi gick runt där och tittade, men hittade inget som jag ville ha.

Sedan tog vi båten tillbaka och gick i lite affärer där, sen tog vi bussen tillbaka till campingen, för vi tyckte det var lite långt att gå och Jeffery var jätte trött :) Första gången han åkte buss också, och det gick bra! :)



- 0 Comments Posted in: Vardag








Pre-fall Collektion 2011

Bikbok

- 0 Comments Posted in: Vardag








Snälla bli min!





Älskar den här låten från Veronicas nya skiva Satan i gatan, funderar på att köpa skivan :)

- 0 Comments Posted in: Musik








Sommar outfit

Fan vad varmt det blev nu, solen tittar fram här på vägen i husbilen påväg bort från Rättvik :) Vet inte vart vi ska, men jag hoppas solen följer med. Jag känner ångest för jag har verkligen inte haft så stor användning för mina sommarkläder den här sommaren.. jag har fan inte ens badat...

Det här skulle jag vilja bära nu om jag fick bestämma, och det skulle vara varmt resten av sommaren :) Vad säger ni? Håller ni med?

- 0 Comments Posted in: Vardag








fruit: bottled

Har ni fint väder? Här i Rättvik har det vart okej väder hela dagen, men jag tror att det kommer att regna imorgon. Mamma och jag gick till kiosken för ett tag sen och jag köpte mig en flaska Froosh, det är smoothie, och vet ni hur god den var? Ni måste testa den!



Jag köpte Mango/Apelsin
- 0 Comments Posted in: Vardag








Rättvik

Vi är i Rättvik nu på en camping, det är jätte fint och mysigt och imorgon kommer min moster och hennes kille och hälsar på :) .. På tal om något helt annat så måste jag visa en sak md mitt hår som jag stör mig på. Kolla färgskillnaden, och det är naturligt!? Jag vill att allt mitt hår ska vara som det blekaste på bilden.. Men jag vågar inte färga och hålla på. Kommer säkert bli fel och utväxt är inte så snyggt enligt mig :) Men jag blir GALEN på det.


Har ni något tips på hur jag kan få mitt hår lika ljust i hela håret?



Skillnaden på färgen i mitt hår
- 1 Comments Posted in: Vardag








Husbilssemester

Hej, nu har jag packat klart allt och vi ska snart åka iväg :) Jag tar med mig datorn så jag kan skriva på bloggen ibland, men uppdateringen kanske inte är lika bra som vanligt.

Förresten bion som jag och Renée såg igår var jätte bra, Baksmällan 2. Haha ni måste se den, den är verkligen lika rolig som ettan.

- 1 Comments Posted in: Vardag








Baksmällan 2

Ikväll ska jag och Renée se på Baksmällan 2, det ska bli kul för det var jätte länge sen jag var på bio! Filmen börjar 21.25. Har ni sett den filmen?



Förresten nu kommer min bloggning på någorlunda bättre då jag slutat jobba, efter 3 veckor. Äntligen! Och imorgon drar vi iväg med husbilen. Hoppas Sandra kan komma med tåg och hälsa på lite, så jag får träffa henne innan hon åker till USA.

KRAM, ha en fin kväll
- 0 Comments Posted in: Vardag








Haha jag är dum i huvudet

Haha alltså den här Nivea produkten, har jag använt väldigt länge, men aldrig tyckt att den vart jätte bra, åh vad kan det bero på? Jo Sanna (ditt dumhuvud!) det är inte en KRÄM, det är en cleaning milk, vilket menas att man ska tvätta bort den med vatten direkt efteråt. HAHA, bra Sanna! ;)


Min hand ser läskig ut på bilden...


- 0 Comments Posted in: Vardag








Facerape

Hej, nu funkar mitt internet perfekt igen :) Imorgon är sista jobbdagen, sen kommer väll pappa och mamma att hämta mig i Enköping så åker vi iväg med husbilen.

HAHA förresten gjorde nyss en facerape på Renée! Är jag nå bra eller? Hon var fort inloggad när jag skulle logga in idag. :)



Hoppas du inte tar illa upp gmn! ;)
- 1 Comments Posted in: Vardag








Saknar min hund

Förlåt för dålig uppdatering, mitt internet är helt fucked up :(

Dom senaste dagarna har jag varit med Renée och vi har haft jätte roligt! Imorgon ska jag få träffa min efterlängtade Sandra, och det ska bli jätte kul, har massa att prata om!

Saknar mamma och pappa och jeffery jätte mycket, här är min söta hund Jeffery, visst är han söt? Åh kan det inte bara vara Torsdag nu så jag sluat jobba.



- 2 Comments Posted in: Vardag








18 år!

Hej allihopa, gissa vem som fyller år idag om inte jag? ;) Nu vill jag att alla som går in på min blogg kan skriva grattis? Jag fyller 18 år.

Jag jobbade idag sedan bjöd Emelie och hennes mamma mig på middag på Vita elefanten, snälla va! Det var jätte gott! Sen har farmor och farfar också varit här och fikat. Tänkte lägga upp bild på det jag fått när vårat internet är bra igen, kan inte logga in på min dator, så lånar en nu. :) (Mamma och pappa och alla andra firade mig förra helgen)


Här en bild ifrån idag på sötnosarna, jag hoppas det är okej att jag lägger in den! Puss på er, tack för idag!!

- 1 Comments Posted in: Vardag








Summer feelings

Jag längtar tills jobbet är slut, när JAG får sola och bli brun, och träffa Sandra och bara va, precis som förr. Jag vill åka och bada i bredsand med Nathalie som vi gjorde förra sommaren. Och jag vill sola med mamma i koffsan som förr sommaren.. ÅHH kan inte jobbet bara va slut nu? Känns som alla är ute och gör kul saker nu, förutom jag. Hoppas det inte blir sol så ni inte kan sola..

NÅGON annan där ute som känner lika? Och måste jobba nu när det äntligen är sol?

- 1 Comments Posted in: Vardag








Topp från bubbleroom

Förlåt för att jag inte bloggat på länge, vi har firat mig och sedan har jag vilat mig inför en ny vecka med jobb!

Var jätte länge sen jag var inne på Gina tricot eller på deras hemsida, så kikade in och hittade inte ett skit jag gillade? Haha vad har hänt med dom lixom? Men sen är det ju ifs skillnad på vad som finns på internet och i affärerna.

Men sen kikade jag in på bubbleroom och hittade den här söta toppen! Enkel men ändå söt.






- 2 Comments Posted in: Vardag








Black and white



- 0 Comments Posted in: Inspiration








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.