Fashionjoint

nya h&m beauty kollektionen

Ni har väl inte missat H&Ms helt nya sminkkollektion? Hela deras grundsortiment är förnyat och snart kommer dem även släppa flera hundra nya skönhetsprodukter som dem inte haft tidigare. Gick ner på stan igår och tog några foton och kollade in de nya förpackningarna, som är så mycket snyggare än dem tidigare. Längtar tills hela sortimentet finns i butik, då ska jag testa deras bodyscrub. Tycker det är så svårt att hitta vanliga dusch scrubs till kroppen..
- 0 Comments Posted in: Skönhet








selected femme espadrillos

 
Förra veckan på min rast gick jag en liten runda i det lilla köpcentret brevid jobbet i Bålsta och hittade dessa somriga skor. Dem var på halva priset och jag köpte dem för 300:-! KAP, tycker jag som har svårt att hitta skor som passar mina små fötter. Kollade på nätet nu och Selected Femme har massor av fina somriga skor, kanske ska klicka hem fler när jag vet att deras strl 36 faktiskt inte är gigantisk haha.
 
Imorgon ska jag, mamma och Emil åka till fina loppis och gårdsbutiker utanför Enköping hela förmiddagen. Jag ska kolla efter fina assietter och present till farmor! 
- 0 Comments Posted in: Shopping








semester igen

1  / 2 - Älskar den nya trenden med knytningar! 
 
Hej! Jisses denna vecka har bloggningen inte varit på topp. Har börjat en timme tidigare på jobbet för att kunna sluta fyra, så jag går upp klockan fem(!) har varit så trött efter jobbet, haha! Nu har jag min "andra" semester i två veckor. Emil och jag ska planera lite ikväll. Antingen verkar det bli Danmark (och lite Malmö) eller en vecka utomlands. Tro det eller ej men priserna för hotell och tex tåg/flyg inom sverige är mycket dyrare än en vecka utomlands.. Helt sjukt ju?
 
Nu sitter jag hemma hos pappa med Jeffery, jag saknar han så mycket nu när vi inte bor ihop längre. Gör så  ont i hjärtat utan honom, när man är van att vara med honom varje dag annars. Ni med hund kanske kan tänka er hur det känns? Och Emil är ju allergisk så han kan inte hälsa på så mycket. Men jaja, blir snart upphämtat för ska äta hos Emil. Men sen ska jag hit direkt igen, till min lilla älskade vovve.
- 1 Comments Posted in: Mode








braun silk-épil epilator

 
Kan inte förstå hur jag klarat mig utan en epilator tidigare. Denna fick jag i present av Emil och jag är såå nöjd! När man rakar sig med rakhyvel så växer det ut efter en vecka, eller jag tycker man kan se stubb redan dagen efter. Håller ni inte med? Men med denna så håller det upp till 4 veckor. Skillnaden mellan epilering och rakning är att epilering rycker bort alla stråna från roten medans en rakhyvel bara kapar av dem, vilket även skadar huden.
 
Sandra och jag testade denna i veckan och vi gjorde på varandra, då det gör väldigt ont första gångerna. (Ett bra tips första gångerna!) Men med tiden blir håret tunnare och det gör inte lika ont. Som att jämnföra med när man noppade brynen första gången och nu. Vi epilerade armhålorna och som sagt gjorde det ont, man blödde lite eftersom den rycker ut allt hår. Men efteråt så var man bebislen och det röda försvann på någon timme. Det har gått 4 dagar nu och har inte fått stubb alls. Ikväll ska jag testa göra benen i duschen då den tål vatten, vilket jag tror är mycket bekvämare än att göra torrt.
 
En annan superbra sak med just denna är att man får med sex stycken extra huvud, som tex vanlig rakhyvel, ett exfoleringshuvud och kåpor att använda på känsligare ställen som ansiktet och bikinilinjen (aj)! Måste även lägga till att batteritiden var över förväntan. Denna får högsta möjliga betyg av mig. Längtar till lite skadeglädje när jag ska ta med den till Emils syster dotter nästa vecka och epilera henne inför en resa, hihi! Om ni tvekar på att köpa pga av att det gör ont, så säger jag köp, köp! Haha har aldrig haft såhär perfekta bebis armhålor och det gör bara ont sekunden man epilerar och inte efteråt. :) Finns tex här.
- 1 Comments Posted in: Tips








fin omlott topp

Visst var det fina färger på den här toppen jag köpte på H&M? Tycker att trycket var jätte fint! 
Sitter hemma och har precis duschat och plockat i lägenheten lite. Vaknade med ögonmigrän idag, så blev och stanna hemma ifrån jobbet. Det mesta av huvudvärken har släppt så imorgon blir det jobb. Min första del av semestern är slut nu och jag ska jobba två veckor till för att sedan ha semester två veckor igen :) Antingen blir det Malmö, Danmark eller utomlands en vecka för min del då! Kul! :)
- 3 Comments Posted in: Shopping








Vinn en chokladpresent från getspecial.se

Kolla vilken gullig chokladask jag gav till Emil på våran treårsdag, med ett personligt meddelande. Hur coolt att kunna skriva i choklad? Värsta drömmen ju, haha! Emil vart jätte glad (stackars han som behövt hålla sig ifrån att äta för jag ville ta kort på den först, haha!) och jag kommer använda mig av denna sidan flera gånger. Det känns så speciellt med mer personliga saker som man inte kan köpa var som helst. Nu har ni chansen att vinna en söt box med 7 bokstäver ifrån Get Special.se. För att vara med och tävla:
 
- Vem skulle du vilja ge en chokladbox till och vad skulle du skriva (behöver inte vara sju bokstäver)?
- Gilla Get Special på Facebook. och lämna en kommentar, glöm inte ange mail!
Tävlingen håller på tills 19/7.
- 37 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








tradera tävling - 3 must haves

Sommar brallis real techniques fynda loreal tävling rösta tradera tre måsten tävling
ett. kim kardashians bok selfish / två. vit slapp skjorta / tre. rosa kenzo espadrillos
 
Ni vet när man suktar efter något dyrt plagg? Då ska man klicka sig in på Tradera och söka efter billigare likadana alternativ. Ofta har jag hittat exakt samma plagg jag velat ha men till halva priset på Tradera. Ett annat stort plus är ju att det du köper återanvänds! Sist klickade jag hem en glittrig mascara som inte säljs i Sverige och min ansiktskräm från Forever Living som annars kostar över 400:-! Man får värsta kicken när man klickar hem saker så billigt, haha!
 
I sommar så tycker jag att tre måsten är; en bra bok att läsa i solstolen, en slapp vit skjorta att matcha brännan med eller till ett par shorts och såklart ett par snygga espadrillos att glida runt i. Jag klarar mig inte utan något av dessa och alla borde ha detta i sin ägo i sommar. Vilka är dina tre måsten nu i sommar?
- 1 Comments Posted in: Mode








hm nyheter - favoriter

hm nyheter
 
Satte mig och tänkte göra ett litet kollage med favoriter ifrån H&M. Men herregud vad mycket snyggt dem har fått in. Kollaget blev större än vad jag tänkt mig, haha! Just nu känns det som jag vill leva i klänningar hela sommaren, (är det inte det man ska förresten?) dem har så många fina! Skulle även vilja testa den blåspräckliga bodyn till shorts. Snygg va?
 
Idag har jag och Emils mamma varit i Sala för att shoppa, kom hem nyss med ännu mer inredning och en söt färgglad topp ifrån H&M. Kolla in imorgon på bloggen för en super smarrig tävling!
- 2 Comments Posted in: Mode








spotify favoritlista

Till listan
 
Jag har hittat en jätte bra spellista på Spotify som heter Afternoon Acoustic. Det är jättebra låtar och bara chill musik, som passar jätte bra att ha på hemma hela dagarna. Sedan jag upptäckte listan så har den varit på här hemma. Mina favoriter i listan är med på bilden ovan!
- 0 Comments Posted in: Musik








Födesledagsbarn

 
Idag är det min födelsedag! Tjoho! Emil väckte mig med frukost på sängen; frallor, juice och vattenmelon imorse, mums! Standard när man fyller år hihi! Eller hur? Sedan dess har jag har haft en jättebra dag med besök hela dagen sedan imorse! Får visa vad för superfina(!!) saker jag fått sen. Nu har alla åkt hem och nu ska vi göra hemmagjord cesarsallad med Emils släkt. En favoriträtt, så perfekt middag på min dag! 
- 0 Comments Posted in: Vardag








nya saker till hemmet

 
Äntligen har jag tagit lite bilder på några saker till lägenheten. Som ni ser så tycker jag om vita detaljer och resten i jordnära färger. Det behövs fortfarande mycket saker till lägenheten, som tex mer prydnader, tavlor och sånt som gör att hemmet känns mer hemtrevligt. Men det får vänta tills nästa vecka då vi ska måla om två rum innan min födelsedag! Vill även göra om våran balkong som är ganska tråkig nu :)
 
Jisses vilket underbart väder det är idag! Ikväll ska jag och Mia äta sushi och dricka vin på balkongen, innan dess tänkte jag nog passa på att sola! Imorgon ska det bli 30 grader här i Enköping, då ska mamma och jag åka till stranden, så skönt!
- 1 Comments Posted in: Vardag








drömmig lägenhet

Snacka om en lägenhet i min smak. Detta är Petra Tungårdens tidigare lägenhet. Så välinredd! Och jag är väldigt avundsjuk på hennes Bxxlght, en dag så ska du bli min haha! Nej, nu ska jag promenera ner till Emils syster. Idag har jag laddat min systemkamera, så tänkte ta kort på lite nytt till lägenheten som jag köpt under dem senaste veckorna, och visa!
- 0 Comments Posted in: Vardag








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.