Fashionjoint

MBMJ Klockor

MArc by Marc Jacobs MBMJ klockor watches
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8
 
Igår när mamma och jag hade ätit på stan så passade vi på att fönstershoppa lite...  Stannade upp vid klock affären och drömde mig bort. Dessa Marc By Marc Jacobs klockorna är att dö för. Jag kan inte bestämma mig vilken jag tycker är snyggast. Kan ni? Jag har en Fossil klocka i silver som jag använder flitigt, som egentlign var ett litet spontan köp ifrån Nelly för 2 år sen när jag vann presentkortet på 20.000 kronor. Nu är det dax att köpa en till tycker jag, men frågan är bara vilken. Men märket är ju självklart! Något i stil med 1, 3 eller 8 blir det nog. {Den blommiga är inte ifrån samma märke.}
 
Nu ska jag äta pulled pork (igen! muuums har ni smakat det?) och sedan kolla när underbara Kenza ska dansa på Let's Dance! Hejja hejja!
 
- 1 Comments Posted in: Inspiration








Storstädning

Klickat hem
 
Idag på min lediga dag hade jag tänkt att ta det lungt, men nej jag har storstädat rummet ända tills nu och även badrumsskåpen på toaletten! Har rensat två påsar med massa skit som man inte använder! Gjort om lite har jag gjort också! Om ni vill se mitt rum så kan ni göra det här. Mamma och jag hann även ner till en ny tapas restaurang här i Enköping, helt okej! Ligger helt dödstrött i sängen nu och surfar runt! Har hittat en sida där man kan se vilka personer och IP som läser ens blogg, spännande! ;) Tänkte snart bädda ner mig under täcket och läsa lite.
- 2 Comments Posted in: Shopping








Angelica Blick för BIK BOK ♥

 
Igår när jag gick in på instagram i förrgår så fylldes mitt flöde av bilder ifrån Bikboks instagram med massa dösnygga bilder på Angelica Blick och under stog det "Bikbok by Angelica Blick! Bok Bok proudly presents a collaboration with the one of Scandinavia's biggest fashion bloggers and styles icones - Angelica Blick. The collection hits selected Bik Bok stores week 17 and is available at bikbok.com from April 26th. Read more about the collaboration at bikbok.com" Hur spännande? Bilderna ovan kommer från hennes blogg där hon skriver - I’m so excited! Jag är minst lika excited, har aldrig gillat dem första bilderna på en kollektion som nu, jag vill ha allt ovan. Tur att jag har presentkort där, iiih.
- 0 Comments Posted in: Mode








Inrednings färger

 
Visste ni att jag har redan bestämt vilka färger jag vill ha i dem olika rummen när jag flyttar hemifrån? Sovrum, badrum, vardagsrum, kök och walk in closet om jag har någon. Vill hålla det som en liten hemlis exakt hur jag vill ha det, men kan säga hur jag vill ha i badrummet, där vill jag ha mörk brun/grå ek med mint färger på handdukar, så fint och fräscht... Dessutom så har jag två krav: badkar och gärna en walk in som sagt, hah det sista kan bli svårt! Jag lääängtar så tills det är min tur.
Har ni tänkt ut hur ni vill ha i något rum?  Ett tips är att skriva ut massa bilder/köpa inrednings tidningar och klippa och klistra ihop ett kollage för erat framtida hem. Super mysigt och kul!
- 1 Comments Posted in: Inspiration








Promenerar hem


Nu har mamma och jag gymmat och promenerar hem nu, stannade på stan lite för att kika i lite butiker! Ska jobba 17 - 21.15 så hinner nog göra ett tidsinställt inlägg! Ha en fin dag! 
- 0 Comments Posted in: Vardag








Älskar Fat Amy

 
- 0 Comments Posted in: Videoklipp








En dag på stan

Extended Collection by Lindex lindex 999 mocka jacka
Min nya älskade mocka jacka jag beställt ifrån Lindex, 999:- kommer bli underbar när det blir plus grader ute.
 
Idag har jag spenderat dagen med kusinens lilla Pontus! Vi gosade hemma efter frukost och sedan gick vi på stan och åt lunch och tog det lungt, super mysigt, speciellt nu när snön är borta och solen börjar kika fram! Förresten jag har lovat mig själv att inte äta godis på en vecka, bara för att utmana mig själv, det är lite jobbigt då jag alltid tar något litet när jag är sugen lixom, kan säga att det är ännu svårare när mamma kommer in med "VÄRLDENS GODASTE GODISAR MED CHOKLADÖVERDRAG, BARA 10KR FÖR EN HEL PÅSE PÅ ICA"... tack mamma!
 
Nu kollar jag på Top Model Sverige, tycker det ska bli spännande med både tjejer och killar i år, kommer ni följa det?
- 3 Comments Posted in: Shopping








Spontana AVICII biljetter

 
Igår smsade jag Sandra och skrev "ÅH ska vi gå och se AVICII den 1 mars?" Hon svarade direkt "Åh vad roligt!" En timme senare så hade jag biljetterna på mailen. Väldigt spontant och roligt! Kommer bli den första riktiga konserten jag går på! Då räknar jag inte med Darin när jag gick i 6an haha, eller Putte i parken förra sommaren.
Super bra sittplatser också - Sektion A108, rad 9! Någon mer som ska dit? Förresten vet någon hur det funkar med kamera där? Står att man inte får ta med, men det har väl folk ändå alltid gjort?
 
Googlade även på förbanden nu och dem är den 1/3: Albin Myers, Jakob Liedholm och PANG!
Nu ska jag och mamma promenera ner till gymmet! Hörs sen!
- 0 Comments Posted in: Vardag








Tips för friskare hår

friskt hår hår tips slitna toppar
Hårtips
 
Jag älskar att ta hand om mitt hår. Jag har alltid fått höra att jag har långt fint hår och folk undrar hur jag gör. Det enda jag gör är att undvika att skada håret så mycket som möjligt, tex att inte använda hårfön, inte duscha håret varje dag, inte borsta håret när det är blött eller gnugga håret med handduk och inte ha högst värmen på locktången eller plattången och sådna enkla saker. Ovan kan ni se några tips på bra produkter för frisk hår.
 
1. Olja är som godis för håret och är viktigt för topparna. Det finns oljor för allt, att ha som värmeskydd, i solen eller efter duschen. Det finns en hel djungel men ett märke som blivit känd för bra recensioner är Moroccanoil, som även får håret att växa snabbare och hålla sig friskt och fräscht i topparna. Funderar på att beställa denna även om jag har fullt med olika i badrumsskåpet.. 2. Tangle Teezer är en super borste ifall du vill borsta ut tovor i både torrt och vått hår. Perfekt mot tovor och traslligt hår, testat den en gång och älskar hur bra den ligger i handen. Glöm inte göra rent borsten ofta, vilket jag är dålig på, för annars kommer bakterierna i från det döda håret i ditt hår. Beställde nyss en rosa och en med leopard mönster! 3. I duschen är det såklart bra att ha ett bra schampoo och balsam, men lika viktigt är en bra hårinpackning att använda några gånger i månaden, det hjälper håret att bli lent och glansigt. Det verkligen vårdar håret på djupet, men glöm inte att låta den sitta i 20 - 30 minuter, jag är ganska dålig på att vänta, haha men hoppas ni är duktigare! Hitta även en som passar ditt hår, färgat, slitna toppar eller vill du ha mer glansigt? 4. Blax har jag tipsat om förr i bloggen, men dem är verkligen dem perfekta toffsarna om man vill ta hand om håret, dem skadar inte håret, du kommer inte att tappa några som helst hårstrån när du drar av toffsen och dem är super elastiska, så dem passar alla typer av hår - tjockt som tunt! Sitter super bra hela dagen! Jag köper alltid dem transperanta!
 
 
- 1 Comments Posted in: Skönhet








Arnhem Clothing

Såhär vill jag se ut i sommar...
 
- 2 Comments Posted in: Inspiration








Leighton Meester + Nelly.com

Leighton Meester + Nelly.com
Åhhh! (känns som jag börjar alla inlägg så när jag är glad haha) Nelly fyller 10 år den 24 Februari och firar det med att lansera sin största kampanj någonsin, frontad av amerikanska skådespelerskan och sångerskan Leighton Meester, känd för sin medverkan i tv-serier som Gossip Girl. Hon fick välja sina favoriter ur Nellys vår- och sommarkollektion. För att se fler behind the schenes bilder klicka här
 
Jag vill gärna se hon som modell för Nellys kläder och välja ut sina favoriter, hon är så dö snygg så man kommer ju att vilja ha allt! Så ja jag är super glad för detta samarbete!
 
- 1 Comments Posted in: Mode








Jag har också trott fel hela mitt liv

 
Hallå tjejer, vi alla har gjort fel hela livet.Vi har haft hårspännet åt fel håll! Jag läste nyss detta på Egoinas blogg. Jag har alltid haft den vågiga sidan uppåt och den platta nedåt. Om du vänder på den och använder den rätt, så kommer den vågiga sidan fästa bättre och inte glid av, som den alltid gör. Ganska självklart nu när man tänker efter.. Visste ni om detta? Inte så konstigt att den alltid lossnat då! Haha! Glöm inte att lära dem små rätt nu(!) så kanske dem om några generationer kan dem se tillbaka på oss och garva...
 
- 3 Comments Posted in: Tips








Facts about me

fakta om mig
 
 
Jag har inte kunnat sova något i natt för jag haft sån jävla magont, ringde akuten och 1177 till och med, är nog magkatarr/magsår för jag är så stressad.. Fick tom med min mens igen som jag precis haft!? Måste sluta stressa runt och att jag ska hinna med så mycket, fy! (kanske var för mycket information? haha)
 
När jag sjunger i duschen eller när jag är ensam, så kan jag tänka "fan det låter rätt bra ändå" sen när jag testar spelar in och ska lyssna så raderar jag det direkt och bara NOPE nevermind, haha!
 
Jag är för givimild ibland, kan skämma bort mina nära och kära med allt dem önskar sig, ger ofta folk presenter från ingenstans, speciellt Emil, mamma och pappa, men även vänner. Igår så gav jag bort en ica check till en uteliggare för jag tyckte synd om han. Han kom till kassan och jag sa att han fick ta en check om han ville, man skulle bara svara på några frågor om våran service och sedan så fick man en kod man skulle skriva på kupongen som gör den användbar. Men han log bara och sa "jaha nej jag har inte internet", så jag sprang efter honom och skrev in koden på checken ändå så att han fick den av mig, han blev såååå glad.
 
Jag använder bara svarta strumpor.
 
Jag har alltid fått höra att jag pratar för snabbt, folk hinner inte med och höra vad jag säger.
 
Jag är pinsamt dålig på geografi, jag vet vart Sverige är på en karta, and thats it. När jag har konversationer med folk som pratar om städer osv, så låtsas jag som jag fattar, men som sagt så kan jag ingenting.. Jag vet INGENTING annat än vart Sverige ligger, vet inte hur många gånger jag fått blivit asgarvad i ansiktet av folk, så bäst att vara tyst och hålla med haha.. Bara jag som trott att kalmar är huvudstaden till Öland? Hahahaha..
 
Kan inte sova på mage, förstår inte folk som kan det, hur andas man? Jag kvävs till döds! Är jag ensam? Väldigt obekvämt enligt mig!
 
Jag har väldigt lätt till gråt och har alltid haft det så. Jag gråter flera gånger i veckan, allt ifrån småsaker till lite jobbigare. Mitt humör går väldigt ofta upp och ner, ibland är jag jätte glad och ibland är jag lite nere, men oftast glad. När jag var liten så grät jag så fort en lärare gick ut genom klassrummet och mamma fick följa med mig på kalas för jag var så blyg och rädd.

Jag hatar hatar hatar att vara med på foto som andra tar, HATAR det, under hela mitt liv så har jag alltid varit den som hoppat bort om kameran kommer fram, men har slutat med det nu. Vill ju att det ska finnas lite bevis på min exsistens när jag dör, hehe.. Oftast är det för jag inte blir nöjd med bilden, undrar vart den kommer hamna (FB?) osv, tycker även som många andra att om man tar bilden själv så blir man ju alltid lite bättre, man kan ju sina vinklar osv haha.. Eller?
 
När jag var liten var jag en CS nörd. Jag och min kompis Emelie satt på övervåningen och min bror på nedervångingen och så spelade vi emot varandra - med kniv, så vann jag alltid! Sprang upp bakom och knivhögg han i ryggen, med med vapen så var jag inte så bra på att pricka.
 
Ni måste fixa appen NUMFEUD! Så jävla rolig! Bjud in mig på en match sanna.a.hyvarinen ♥
- 1 Comments Posted in: Vardag








Mint green pastel jacket

jacka pastell sheinside
 
Jag tror på pasteller till våren, då det har synts mycket på catwalken och man börjar även se pastellfärgerna rosa, grönt och blått hos dem flesta bloggare nu när solen börjar kika fram. Eftersom det är en färg svår att matcha skulle jag nog helst matcha tillsammans med vitt, eller ett par svarta skinnbyxor! Se bara hur snygg denna jacka ifrån Sheinside, är på brudarna ovan. Älskar även pastell på naglarna, ser så fräsht ut!
 
Har vårsolen börjat kika fram hos er också? Jag blir så lycklig av den lilla sol som det bjudits på i veckan, tänk vad lite sol kan göra! Känner ni igen er? Man känner sig så pirrig och glad, och kär på nytt!
- 0 Comments Posted in: Mode








Hollister shopping

Hollister Tröja 338kr / Hollister Jeans 590kr / Adidas sportbh 400 kr
 
Detta var det jag köpte i Stockholm i helgen. Vet inte om jag gillar jeansen eller inte, har väldigt svårt för riktiga jeans, är van med "jeggings" som sitter som en smäck. Men får väl vänja mig för dem är faktiskt fina, bara jag som är kinkig att allt ska vara så tajt! Haha kan ni också var så? Tröjan är super skön och tunn, kommer passa perfek under skinnjackan när det börjar bli varmt. En sport bh var väl på tiden då jag haft en vanlig på gymmet, inte så bekvämt..
- 1 Comments Posted in:








Ölhävartävling på FB

http://www.metro.se/_internal/gxml!0/r0dc21o2f3vste5s7ezej9x3a10rp3w$j7l69v86il6ss9xm16potgc2415qo3x/ollek3.jpeg
 
Åh jag blir galen på alla dessa artiklar om att denna Ölhävartävling är farlig. Ja det är den - om man kommer på sina egna regler. Man har sitt eget ansvar, om man är dum nog att dricka sådär 10 öl istället för en eller blanda en stark jävla sprit istället, så är man DUM och då får man skylla sig själv. Säg mig hur många av dessa som dog drack en vanlig jävla öl? Ingen, precis.
 
"Bara i Storbritannien rapporteras om att fem unga människor har dött. En av dem uppges ha svept två stora glas gin, en annan 30 snapsar starksprit på två minuter. Förutom dödsfallen har "leken" utvecklats åt flera andra håll. Bland annat cirkulerar filmer där personer dricker blod, avföring eller tar knark."
 
Dem som har dött har valt att komma på sin egen utmaning, så låt dem få stå för sina egna andlingar. Det är dem som ska svepa på ett macho sätt, sen om dem dör är det fortarande DERAS fel ingen annans, dem är ju för fan vuxna. Ja, det är hemskt att folk ska dö för dem är med i något så töntigt, men fortfarande dem som bestämmer själv hur långt dem är villiga att gå för sin egen hälsa.

Dem som håller sig till lekens regler med att svepa en öl, sedan nominera tre stycken, är ofarligt. Det var ju en öl man skulle dricka inget annat? Sen att det har spårat ut för folk gör så sjuka saker som att ha sex samtisigt när dem sveper en öl, eller dricker nedmalda möss, eller starksprit istället.. Då får man som sagt skylla sig själv att man är så pantad. Det är ingen annans fel om det spårar då.
- 1 Comments Posted in: Tankar








Stockholm Weekend

kan inte köpa låtar på itunes just nu då det krånglar, om ni undrar vrf jag alltid har samma låt, hehe
 
I helgen så har jag och älsklingen varit i Stockholm på weekend, som jag har sagt hundar gånger nu hah. Så det är därför jag har struntat i bloggen helt! Vi hade i alla fall jätte mysigt! I Lördags när vi kom dit så åkte vi direkt ner till Sparadiset för våran duobehandling, det vär jätte skönt och mysigt! Sedan gick vi på stan och shoppade lite. Vi gick in i en pressbyrå som hade typ alla tidningar i hela världen, super häftigt. Efter det så tog vi oss till hotellrummet för att mysa lite och bara slappna av, kollade lite på tv och funderade vart vi skulle äta! Vi gick och åt på Rolfs kök där dem hade jätte god mat och vi satt och beställde in lite olika nya drinkar osv för att gå hem sent på kvällen.
 
Dagen efter blev det frukostbuffe! Vi åkte ner till Gallerian och NK sen för att shoppa på bla Hollister och lite andra butiker. Sen tog vi taxi ner till Tekniska museet för dem hade världens största spelutställning där nu tillfärligt! Man kunde spela allt ifrån dem första spelen som gjorts, till alla olika spelmaskiner och se dem första skisserna på Mario osv. Det var faktiskt jätte kul och där såg vi även på 4D bio, med stolar som rörde sig, ljus, lukter och vatten upp i ansiktet, haha! Sedan tog vi taxi till stan igen för att äta på Grill, där det var grillbuffe och dem hade genomskinligt glas in till köket så man fick se när kocken lagade maten, häftigt! Sedan gick vi ännu mer butiker innan vi åkte hem! Hela helgen har varit underbar!
- 2 Comments Posted in: Videoklipp








Inredningstidningar

 
Jag har den senaste tiden bytt all skvallerblaska och modemagasin mot allt som har med inredning och göra. Kanske är för jag längtar så tills jag får inreda mitt eget. Älskar att drömma mig bort om det perfekta hemmet, läsa om alla inednings tips och få nya ideer. Hemma i mitt rum så finns det inte så mycket möjligheter. Har du gjort om något i ditt rum på senaste tiden? Även på stan kan jag märka att det inte alltid är dem vackraste klänningarna som får min uppmärksamhet, haha istället så kan jag gå och titta på tavlor och sängöverkast!
- 0 Comments Posted in: Inspiration








Alla hjärtans dag


Idag är det alla hjärtans dag! ♥
Hoppas alla får en jätte bra och fin dag. Med pojkvännen eller flickvännen eller du som är singel. Sprid kärlek och ha det mysigt. Jag jobbar idag till 19.30. Men längtar så till min och älsklingens weekend i Stockholm. Vill också ge er lite kärlek och säga att jag är jätte glad att ni följer just min blogg och lägger ner att kommentera och allt. Taack! Puss på er :)
- 1 Comments Posted in: Vardag








Throwback thursday

tbt throwback thursday
 
 
Är det konstigt att man längtar bort när det är såhär dystert väder ute och dagarna ser likadana ut. Jag vill att det ska hända grejer. Går bara och längtar efter att allt ska som man längtar efter ska hända, resan med Emil, svensk sommar och min utbildning. Är det bara jag som känner så? Älskar dem här bilderna ifrån London med Sandra, längtar tillbaka, vi hade så sjukt kul! Ett måste för er shopping galna! Jag vill ut och se världen!
- 0 Comments Posted in: Vardag








Nyinköpt

Nu blir det jobb som vanligt. Annars så har man gymmat idag igen med mamma och bokat klart allt inför min och älsklingens stockholm weekend i helgen.
- 1 Comments Posted in: Shopping








Valentines day

Extended Collection by Lindex jul 2013 julafton klänning kläder tips julklappar mamma pappa man kille tjej pojkvän hm julkläder julklänning röd vinröd
Henne: underkläder, kärleksnalle, rosa kimono, vackra ljus, victoria Secret parfym, chocklad bodybutter. Honom: godiva choklad, personligt armband, keps, blå skjorta, henri lloyd väska, gromit vetekudde nalle, plånbok. Båda: 52 weeks, fifty days of play spel, glossybox/the man box, älskling spelet, romatiska lappar, massage olja med smak, kärleksförklaring bok.
 
På fredag är det alla hjärtans dag och då ska man umgås med sin älskade, skämma bort varandra och visa extra mycket kärlek till alla i din närhet. Jag älskar alla hjärtans dag och har alltid gjort det, kanse just för alla är så kärleksfulla. Här ovan är exempel på vad du kan ge din pojk/flickvän! Gjorde en bild med vad man köpa tillsammans också såsom roliga, erotiska eller fråge spel. ♥ Bokade hotell den 15 - 16 för mig och Emil och spa, så ska vi ut och äta middag och göra mssa kul i Stockholm. Mysigt!
- 0 Comments Posted in: Inspiration








Matlagning

 Det är samma kryddor till både kyckligen och potatisen och smöret!
 
Hej, idag har bloggen fått lida då jag tod sovmorgon på min lediga dag och sedan åkte mamma och jag till gymmet. Direkt efter gymmet så åkte jag och handla för jag tänkta överraska mamma, pappa och Emil med jätte god mat som Caroline lärde mig receptet på igår! Det är super gott, kyckling och potatis, vitlök och grönsaker i ugnen med vitlökssmör. Filmade allt så också kan testa det hemma! Brukar inte dela med mig om man i bloggen, men någon gång ska vara den första, haha!
 
Marinera kycklingen med chilipulver, svartpeppar, salt, grliikrydda, pressad vitlök och gullök.
Skär upp alla grönsakerna och potatisen. Krydda med samma kryddor (utom lökarna). In i ugnen! Sedan gör du smöret med samma kryddor också! Det godaste att ha på plåten i ungen är potatisen, vitlöken, svampen och paprikan tycker jag! Tack för hjälpen Carro! ♥
 
- 3 Comments Posted in: Vardag








Längtar till en bränna, en fest och värme

 
- 1 Comments Posted in: Musik








Extended Collection by Lindex

Extended Collection by Lindex
 
 
Lindex Extended är en ny kollektion som släpps nu i Februari av Lindex. Det är mycket blandade plagg, men väldigt mycket basplagg i olika material. Mina två favoriter ser ni ovan, den långa beiga koftan och en kavaj i scuba material, som även kommer att komma i vitt. Älskar det här materialet, ett måste i garderoben! Då kan man matcha i olika material istället för bara färg och lager på lager! Tror jag ska köpa den! Klicka här för att shoppa!
- 0 Comments Posted in: Mode








Födelsedagsfirande

Godmorgon, idag är jag uppe med tuppen för att jobba, 7.30 - 15.00 på Ica. Hoppas dagen går fort för att efter jobbet ska vi träffa lilla nyfödda Pontus (kusinbarn) som jag har velat träffa sen han kom till världen. Mysigt!
Igår så firade vi Stefan, Emils bästa kompis som fyllde 29, så det blev fika big time och sen tröck sig alla 13 killarna ner sig i soffan för att spela fifa turnering, jag och emils kusin, dem enda tjejerna på plats satt oss i ett hörn och prata om typiska tjejsaker. (tex världens coolaste nya preventilmedel på blondinbellas blogg, läs här) Nej nu ska jag ta och fixa i ordning lite kvarg med bär, behövs efter gårdagen kan jag säga!
 
Notering: Kom ihåg att ta med öronproppar om du någonsin skulle sitta brevid 13 skrikande killar som spelar TVspel. Haha!
- 0 Comments Posted in: Vardag








Lev i nuet

inspiration

Glöm inte leva, njut och älska! Ut och se världen, ha kul, våga chansa och testa nya saker! 
- 0 Comments Posted in: Inspiration








Tiny Tea Tox - 1 vecka

energi platt mage recension smalre testar tiny tea your tea åsikter
Nu tänkte jag berätta lite vad jag tycker om detta te, efter en vecka. För att läsa mer hur det funkar så läs detta inlägg.
 
Your tea, Tiny Tea Tox har nu jag och mamma druckit i en vecka. Teet ska ge dig energi, ta bort slamprodukter och kan även göra magen och låren lite smalare. När vi fick tett så reagerade vi först på lukten.. teet luktar inte så gott, haha! Första dagen var den enda jobbiga dagen då man skulle vänja sig med smaken (smakar typ som att man tuggar på papper), men redan andra dagen så tyckte man att tet smakde godare och det var inte alls jobbigt att dricka.
 
Vi båda märkte nästan direkt att vi fick mer energi och inte var lika trötta om dagarna och kvällarna. Jag kände mig inte heller lika sugen på att små äta och den där "uppblåsta" känslan efter man ätit en måltid var borta. Magen kändes lixom lugn. En vecka gick jätte snabbt och jag har egentligen en vecka kvar, men kommer sluta nu pga av jag kände dem två sista dagarna att mitt hjärta slog jätte snabbt och jag var jätte lätt irriterad på Emil hela tiden som jag inte brukar vara osv, det låter som att det inte kan ha med tet att göra, men så fort jag slutade (igår) så kändes det mycket bättre. Men trots det så måste jag faktiskt rekomendera tet starkt om du vill testa det, du kommer att få mera energi och lite smalare mage (& känna dig mycket smalare). Mamma ska fortsätta och allt går bra för henne (avundsjuk) och jag har inte hittat någon som varit direkt missnöjd på nätet. Den lever alltså upp till förväntningarna om jag säger så. Jag mätte innan och efter och det skiljer kanske 3 cm i midjan! :) Om du funderar på att testa så köp det, du kommer inte bli missnöjd!
 
Mina påsar för den andra veckan funderar jag på att spara och testa om 2-3 månader igen. 
- 0 Comments Posted in: Vardag








Fredag

Sitter och googlar runt som en galning, jag och Emil tänkte ju boka hotell i Stockholm den 15 och 16 och gå på spa, äta 3 rätters middag, kanske teater och lite annat mysigt tillsammans. (Jag jobbar på alla hjärtanasdag♥) Men det finns så mycket att välja på. Först tänkte vi välja Yasuragi, men sen något närmare stan, så vi velar lite fram och tillbaka, vi får se hur det blir. Något tips? Annars blir det jobb 15 - 21!
 
Förresten vad vill ni semer utav på bloggen, vad är det mest intressant att läsa om här? Är det mode, tips, hår, smink, naglar, min vardag, emil, tävlingar, musik?
 
- 2 Comments Posted in: Vardag








Vinnaren av ett par Nike Air Max dragen

nike air max
Ja då är vinnaren dragen av ett par valfria Nike Air Max ifrån Acceso.se! En av Emmorna vann, så om du heter Emma kolla din mail! Grattis, jag är inte lite avundsjuk! Nedan har jag har jag gjort ett kollage med en drös Nike jag gärna skulle vilja finnas på min säng när jag kommer hem ifrån jobbet. Jag ska faktiskt köpa ett par hade jag tänkt, men vilka? Ett par vanliga vita - eller ett par mer spacade?
 
 
- 2 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Saker att se fram emot

 
Vad längtar ni till?
- 1 Comments Posted in: Vardag








RIVER ISLAND öppnar i Sverige

Alltså jag jag missat världens nyhet! River Island, en av mina absoluta favorit butiker, ska öppna i Stockholm(Gallerian)! Datum är ännu inte bestämt. Detta kom alltså ut för 3 månader sen! Hur kunde jag missa det? Iiiihh, jag är så glad! Har ni handlat där någon gång? Jag handlade där i London, men deras märke finns även på Nelly.se! Ni kommer definitvt gilla deras kläder!
- 1 Comments Posted in: Mode








VS Sparkling Citrus

För någon vecka sedan så skulle jag köpa födelsedagspresent till Caroline och fastnade för denna body splash ifrån Victoria Secret. Den luktar så underbart, Sugar lemon & Coconut ♥ Dagen efter så åkte jag och köpte en till mig med. Verkligen ett tips till sommaren. Brevid ligger min nya kalender inspirerad av Chanel, ifrån personligalmanacka.se. Jag beställde först en ifrån Etsy, as snygg - men när den kom så var det 'self filled dates' alltså man skulle fylla i alla år, datum och veckor själv, suckade och gav den till Emil och beställde denna. Ville ha start i Dec 2013 så alla Ica timmar kom i samma kalender, men dum som man är tar man start Dec 2014 - så hela detta år blev alltså 2015. Men dem ska skicka mig en ny som kommer i veckan, vilka änglar!
- 1 Comments Posted in: Shopping








I want - Oversized jacket

MEN KUL ATT DETTA INTE PUBLICERADES - skrev detta kl 11 typ men såg nu kl 19.45 att det hade hamnat i utkast. Kuul. Jaja:
 
En tung fodrad biker jacka. Jag letar efter en sån här dröm jacka efter att ha sett Kenzas dyrgrip ifrån Acne och jag har testat en på Bikbok (dem två sista på bilden) men den i XS var gigantisk. Hittade en på nätet, men den var out of stock, så antingen väntar jag eller fortsätter leta. Ni kanske har några tips?
 
Just nu sitter jag och äter lunch innan mamma och jag ska promenera ner till gymmet. Jag har så dålig fanasi så det blev vegopuckar och bulgur, med hickory grillsås. (ätit det 3 gånger dem senste dagarna, haha)
 
- 2 Comments Posted in: Mode








Cravings

 
- 1 Comments Posted in: Mode








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.