Fashionjoint

Snö

enköping snö
Den första riktiga snön kom till Enköping i Onsdags. Sandra & jag fick lite julkänsla och bakade muffins, som vi hade cocopops i (fråga inte varför, det var inte ens gott haha?) och ritade lite hjärtan i snön. Nu ska jag ner på stan och ta en fika med Mia, och ikväll ska jag till Emil och co. Vi ska spela Rummy!
 
Vart bor ni och har ni fått mycket snö?
 
 
 
- 3 Comments Posted in: Vardag








Picnic Slippers

slippers
Haha kunde inte undgå att klicka mig in på dessa söta tofflor på Nelly! Haha vad söta, dem kommer ifrån märket Picnic. Jag har redan två par mysiga tofflor att ha, men jag känner att man inte kan få för många av dessa? En för varje myskväll i veckan. Me får vänta & se om jag köper någon, men isf blir det någon av de två första. Kostar från 149 kr - 199 kr på Nelly.
 
Vilken av dessa skulle du vilja ha på julaftonsmorgon? Eller kanske bakis dagen efter nyår? Haha!
- 0 Comments Posted in: Mode








Vart går gränsen?

Hejsan allihopa! Hoppas ni har haft en bra dag, själv är jag lite trött efter jobbet, dock slutade jag nu, klockan ett. Så ska vila mig lite innan jag ska över till Emil för att laga mat. Men nu på tal om något helt annat. Dessa Jeffrey Campbell Holy Stud skor, oh my god säger jag. Finns den ingen gränd om hur groteska skor kan bli? Ingen kan väl tycka det här är fint väl?
 
- 0 Comments Posted in: Mode








Mitt bästa hårtips

Hej allesammans, nu ska jag dela med mig av mitt absolut bästa hårtips. Enkelt: Schamponera håret var tredje dag eller längre mellanrum för bättre effekt. Håret mår bättre av att inte bli tvättat så ofta. Jag duschade håret ofta förr och kände att det blev väldigt jobbigt eftersom att om jag inte duschade en dag blev det fett direkt. Nu har jag vant mitt hår att duscha var tredje dag och jag känner att det blivit fräschare och tjockare. 
 
Och ja, i början känner man sig äcklig när man inte duchar håret när det är fett, men håll ut, det vänjer sig, så ge inte upp :) Du kan börja med varannan först sedan var tredje, om vänja hårbotten.
 
 
 
 
 
 
- 0 Comments Posted in: Tips








27 dagar & min önskelista

julklappslista önskelista
Om mindre än en månad är det julafton. Och tiden går såå fort, det är nästan så jag inte hinner ta vara på de underbara stunderna tillsammans med nära & kära. Men ikväll blir det kvalitetstid med familjen och min älskling, vi har utmanat dem på lite kortspel.
 
Påtal om julen.. skriver ni önskelistor? Det gör jag fortfarande, mamma och pappa säger att jag måste.. haha, men jag tycker det bara är kul för då får jag klistra ihop allt som ett litet kollage.
 
Tryck på bilden för att se det i normal storlek.
- 2 Comments Posted in: Vardag








Tips: Marco Wang sneakers

nelly
 
Jag älskar den sista skon, mönstret och speciellt nitarna till fram. Vad tycker ni om dom här skorna? Skorna är av märket Marco Wang och kostar 649 kronor respektive 679 kronor. Det finns fem olika utseender, dem kan ni kika in här på Nelly.
 
Kanske ska köpa dem sista? Skor kan man väl aldrig få för många av? Men dem kanske blir svåra att ha till tex blåa jeans? Vad tycker ni, hjälp mig!
- 0 Comments Posted in: Tips








Militärgrön

Jag testade tigertröjan på Bikbok, men tyckte den inte satt så bra på kroppen, så jag köpte den inte och sportlinnet hade de inte fått in i butiken i Västerås ännu. Men hittade denna mysiga casual tröja, i min favortfärg, och kostade 199 kronor.
 
- 3 Comments Posted in: Shopping








Armcandy

klocka
För länge sedan skulle jag visa min nya klocka ifrån Fossil, är typ kär. Här är den! 
 
- 1 Comments Posted in: Shopping








Tävling!

I samarbete med Walletking, har du nu chansen att vinna en valfri plånbok ifrån deras hemsida. Det du behöver göra är att gilla deras facebooksida & min egen facebook sida för min blogg.
 
 
Tävlingen avslutas 2/12
- 2 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Instagram

Jag har äääntligen skaffat Instagram! Alla har pratat om det hela tiden när jag hade min skitmobil, och kunde inte fixa det då, eftersom minnet på min HTC spökade! :) Men nu har jag iaf min efterlängtade instagram, och har lagt upp mitt allra första foto. Oppoa!!

Lägg till mig om ni vill - FFASHIONJOINT

- 0 Comments Posted in: Vardag








2 nya trender

Vad tycker ni om dessa två nyaste trenderna? Adidas byxor till klack och tröjor med serieinspiration.
 
Jag dissar båda, eller alltså som på bilderna nedan med Adidas byxorna, så ser det ju okej ut, men lixom hur knäpp skulle man själv inte se ut i det själv? Hade jag sett någon gå så på stan, så hade jag inte kunnat låta bli och le - för att det inte passar tillsammans. Tröjorna är inte heller någon hit, sött kanske men inte något jag skulle ha på mig, det skulle bara bli för mycket.
 
 
 
- 1 Comments Posted in: Mode








Beslutsångest

Ska jag köpa denna eller inte? Jag måste nämligen bestämma mig nu i helgen, då kan kan jag få 10% rabatt! (Haha som om att det vore jätte mycket) På bilden nedan ser den så himla cool ut. Men när man går in och tittar på själva produkten på NotMe.se, så är den inte alls lika fin. Dock så är det ju inte hela världen om jag ångrar mig eftersom det bara är att skicka tillbaka.
 
Men vad tycker ni? Ska jag köpa eller inte?
- 0 Comments Posted in: Vardag








Bikbok tips!

bikbok
 
Så vad tur att jag kanske ska dit imorgon då! Jag ska träffa Therese och vi kanske följer med Emil och hans kompis till Västerås. Det är 3för2 i hela butiken, vad lyx! Passa på ni också, sista dagen är den 25de! Sjkt sugen på detta sportinspirerande linnet!
 
Ha en fin helg alla!
- 0 Comments Posted in: Tips








Alina Devecerski

Du måste flytta på dig. Alla kommer ihåg låten som gick i sommar. Blev jätte glad när jag kikade på in på Itunes och såg att hon nu släppt ett helt album! Albumet heter Maraton, och jag har lyssnat igenom hela nu. Många låtar tycker jag påminner om Flytta på dig, men jag har fått två favoriter, första låten på plattan Maraton. Och sista Krigar precis som du.
 
Vad tycker ni? Här kan ni också lyssna på hela.
 
- 0 Comments Posted in: Musik








Mobilblogg

Hej! Nu efter mycket krångel med simkortet till min nya IPhone 5, så funkar det äntligen! :) Hur inviger man inte telefonen bättre än att blogga ifrån den? Haha! Synd att blogg.se appen inte levde upp till mina förväntningar.

Menmen, kikade in på MissMe tidigare idag och hittade denna söta kavaj jacka! Har en liknande hemma i samma "tant modell" super snyggt! Vad tycker ni om jackor i tant modell?

- 0 Comments Posted in: Mode








Tips: Pocket Entertainment

På den här sidan finns massa bra svenska små serier, precis som Portkod 1321! Kikat lite på sidan och serien Århundradets brott verkar bra! Den ska jag kika på när Portkod är slut. Den verkar lite ungsomlig sådär, sådant som jag tycker kan vara kul att se på!
 
Klicka på bilden för att komma till sidan!
- 1 Comments Posted in: Tips








Iphone 5

Det som var i paketet var min Iphone 5! Det var bara min kusin och min moster som gissade rätt, men dom hade ju sett det på min facebook! Nu väntar jag bara på att jag ska få ett sms där det står att jag kan sätta i mitt simkort. Nummret måste typ öveföras ifrån kontantkort till abonnemang eller något liknande. Lääängtar!
 
- 3 Comments Posted in: Vardag








Nowhere

nowhere
Ingen har väl missat Elin Klings nya kläder i kollektionen Nowhere? Vad tycker ni om dem? Jag gillar kollektionen, dem är helt okej och vissa saker är finare än andra. Men jag tror inte det är så mycket i kollektionen som jag kan se mig själv i. Här är några av mina favoriter.
 
Som ni vet bloggade jag tidigare om Quilted mönstret som vi kan se i den första tröjan. Den kostar 699 & för dem pengarna kan jag nog få en tröja jag gillar mera än denna.. Vill ni se alla kläderna klickar ni er in här.
 
- 1 Comments Posted in: Mode








Everything at once

Everything at once. Allt är bra nu. Jag är så glad och så lycklig. Över allt och ingenting egentligen. Jag har världens underbaste pojkvän, familj och släkt. Jag har fått ett vikarie jobb och söker andra jobb på sidan av. Det är snart jul ochjag har fått min efterlängtade jacka och mobil. Det är så mycket.
 
När livet bjuder på medvind istället för motvind. När man ser möjligheter och lösningar istället för problem och tunga stenar i magen. När jag gick i gymnasiet mådde jag väldigt dåligt på grund av att jag hade så höga krav på mig själv. Känner att jag skulle kunna ringa alla i min kontaktbok för att berätta varför jag älska dom. Därför blundar jag och njuter lite extra av den här känslan. När allt känns bra.
 
Det kan vända när som helst ju, kanske redan imorgon. Men idag mår jag bra.
 
- 1 Comments Posted in: Musik








Confidence is not for sale

 

"The customer is at the heart of VILA’s Confidence campaign: the young, fashion-conscious woman who is not afraid to show her femininity and sensuality, but is equally aware that, after tripping over on the catwalk, you just pick up your stilettos and keep going."

 

VILA har släppt en ny kollektion vid namn "Conficence is not for sale" där de vill sprida budskapet om att ha självförtroende och vara sann mot sig själv. Fokuset på kampanjen är en riktigt cool video som ni kan se här. Jag tycker om kampanjen och vad den vill förmedla, vi borde alla uppskatta och tro på oss själva lite mer!

 
- 0 Comments Posted in: Tankar








Quilted

Känner starkt för produkterna ovan. Jag vill ge tummen upp för quilting-plagg! Vad tycker ni om denna trend? 

 

Quilted är mönstret om får mig att tänka på att något är lite mer finare, exklusivare och dyrare. Kanske för vi sett detta mönster mycket i Chanel. Jag älskar mönstret och ju mer jag sitter och tittar på bilder på detta – när jag skriver detta får mig att önska att min garderob har mera av detta. Då den för tillfället inte har något alls... Räknas en datorväska? Jackan finns som tur på Nelly där jag har mitt presentkort om jag verkligen inte kan hålla fingrarna i styr.

- 1 Comments Posted in: Mode








Long Gloves

Den älskvärda detaljen med den stickade handsken som sticker fram från den lösa ärmen. Ett annat alternativ istället för vanten, som ibland kan vara ganska tråkig. Finns i massor med olika färger för lillpengen här.
 
- 0 Comments Posted in: Inspiration








Underkläder

Underkläder kan man aldrig få för mycket av eller hur? Tycker Gina Tricots underkläder är ganska söta med dessa tryck på. Dessutom är det 3 för 129 kr. Beställde faktiskt tre igår!
 
Se så söta dem är på baksidan med spetsen! Jag beställde de tre första!
- 3 Comments Posted in: Shopping








Äntligen!

Om någon gissar rätt så länkar jag! :) Har bloggat om det tidigare och har väntat väldigt länge! Är som ett litet barn på julafton. (..Eller jag är fortfarande exalterad på jul haha, julklappar is the shit!)
 
Äntligen!
- 3 Comments Posted in: Shopping








Nu är jag redo för vintern

Idag är jag hemma & är sjuk, dunder förkyld! Men det gör inget, jag är glad ändå! FÖr nu kan snön komma, hur mycket som helst! För nu har jag mina uggs och min boomerang jacka redo! Jackan kom på posten idag! 
 
Vad kör ni på för vinterskor och vinterjacka i år?
- 1 Comments Posted in: Shopping








Sisters Point

Jag har fått ett nyhetsbrev ifrån Bubbleroom, där mailet innehåller MASSA nya snygga plagg som kommit in på Bubbleroom. Märket Sisters Point, hade alla mina tre favoriter. Såg dessa kläder i Västerås, så kanske ska åka dit? Skulle kunna spendera timmar där på min favorit affär Tati - och just nu är det ta 2 betala för 3 i hela butiken där! Så sugen på tröjan i mitten!
- 1 Comments Posted in: Mode








Luckiest Girl

 
 
Åh, när jag hör den här låten, tänker jag på när man var lite yngre och jag och sandra var ute på äventyr. Och så blir jag sugen på att festa. Var såå länge sen jag var ute. Vad tycker ni om låten? Den är med i serien som jag bloggade om tidigare - Portkod 1321.
 
 
- 2 Comments Posted in: Vardag








Knitted

Stor inspiration nu när den kalla årstiden är här!
 
- 3 Comments Posted in: Inspiration








Annorlunda skor

När jag kikade in på Nelly, såg jag på de nyinkomna skorna. Massa fina såklart. Men, hittade även många annorluna skor. Titta på dessa. Dem ända jag inte skulle kunna tänka mig att bära är uggsen med neon dragkedja. Vad säger ni?
 
 
- 0 Comments Posted in: Tips








Bättre självförtroende

Har du bra självförtroende?
- 0 Comments Posted in: Tankar








Fanny Lyckman

Idag får ni ett tidsinställt inlägg, eftersom jag är på jobbet. Jag bjuder på allas stora inspirations källa, Fanny Lyckman.
 
- 1 Comments Posted in: Inspiration








Cosy

Sov linne och shorts - Juicy Couture / Tofflor - Nelly
 
Vi sitter och myser framför tvn så nu får ni en gosig oufit istället. Jag är helt säker på att det inte bara är jag som vill hoppa i den här just nu med en kopp choklad och lite godis.
- 0 Comments Posted in: Mode








Sovkläder

 
- 0 Comments Posted in:








Serie Tips: Portkod 1321

 
Skulle vilja tipsa om en serie som precis har börjat. Den är skit bra och hittills har det kommit 4 avsnitt. :) Serien heter Portkod 1321.
 
Den handlar om två tjejer som blir plastsyskon och dom hatar varandra, dem är helt olika varandra och sen så börjar dom lära känna varnadra och den sommaren händer det massa roliga och dumma grejer. Varje tisdag klockan 17.00 kommer nya avsnitt, avsnitten är inte så långa men det händer något spännande i varje avsnitt. 
 
Kika in på svt.se och kolla den här grymma serien - lovar dig du kommer också fastna! Direkt länk HÄR!
 
 
 
- 4 Comments Posted in: Tips








Halloween

Hoppas ni hade en jätte bra Halloween & helg! Själv så åt jag först middag hemma, vi fick lite främmande. Pappa hade lagat världeeens godaste oxfile och efterrätt. Senare på kvällen var jag jag och Emil hemma hos hans mamma och hade trevligt & drack lite med alla deras vänner och släkt.
 
Vad gjorde ni för något?
- 1 Comments Posted in: Vardag








Vinn smycken för 300 kronor!

Nu har ni chansen att vinna 300 kronor presentkort på Blinger.se!
 
Det ända ni behöver göra är att:
Gilla deras facebook sida och svara på denna fråga: Hur många "skallar" är det på armbandet i bild? (Mera bilder& information om smyckerna på Blinger.se)
 
Tävlingen avslutas den 18/11
- 2 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Jul längtan

 
Kollade in en blogg och fick en riktig kick av jul längtan. En känsla som spred sig i kroppen. Helt sjukt, aldrig kännt sådär. Tänk vad mysigt, sitta samlad med familjen, öppna paket, äta god mat och bara vara. Jäklar vad jag längtar. Julgranen, och all snö och pynt, hihi! Ååh myspys!
 
- 10 Comments Posted in: Vardag








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.