Fashionjoint

vardagskläder

Enkelt tshirt, jeans och mysig jacka
Perfekta vardagskläds outfits enligt mig - 1. Tshirt (kommer i januari) / 2. Jeans / 3. Väska (kommer i februari)  / 4. Grå biker jacka / 5. Daisy skor / 6. Klocka rose /  7. Grön faux fur / 8. Choker / 9. Jeans med dragkedjor / 10. Röd kofta / 11. Spets bh med band (kommer i januari)
 
Hoppas ni haft en härlig måndag! Jag är glad att det är ny vecka. Helgen som var och förra veckan var ganska röriga.. 4 breakups hos mina nära vänner, en farfar som fått åka in med ambulans och är borta över jul och en natt så krossades fönstret in i sovrummet när jag sov osv. Så med nya tag så ser jag fram emot en ny vecka. Jag ska bla träna, luncha med Emils mamma på en hälsorestaurang i veckan och på torsdag förmiddag ska jag in till Uppsala och fixa brynen. Jag har en enda julklapp kvar också som jag ska hinna med.
- 0 Comments Posted in: Mode








fulsnygga jultröjor

You used to call me on my elf phone
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6
 
Det har blivit lite av en trend att ha fulsnygga jultröjor på sig runt jul. Är det bara jag som vill skippa finkläderna på jul och istället ha en sån här mysig kofta till ett par finare byxor? Jag älskar nummer 1 och 3, så söta. Ska kolla i helgen om dem finns kvar, men kan tänka mig att det kanske är slut i butiken. Vad ska ni ha på er på julafton?
 
Nu ska jag kolla klart på sista avsnitten i säsong tre på serien SKAM. Ni har säkert hört talas om den, men annars - ni måste se den. Det bästa är att hela säsongerna finns och man kan sträck kolla, haha. Sen i eftermiddag ska jag på en jobbintervju och ikväll blir det sushi och fika med två gamla kollegor. Ska även försöka hinna hämta ut ett paket med lite julklappar jag beställt ifrån coolstuff! 
- 0 Comments Posted in: Tips








the kylie jenner shop

Im the Kylie, you´re the Kendall
Har ni sett Kylies nya satsning? Hon har släppt en webbshop - Kyliejennershop.com. Där säljer hon tshirts, iphoneskal, underkläder mm. Hon öppnade shoppen 10/12, nu är allt slutsålt. Men jag hoppas hon fyller på snart. Sugen på någon tröja men vill nog avvakta och se vad hon lägger upp för spännande i framtiden.

Tyckte ni att kläderna var snygga?
- 1 Comments Posted in: Mode








godaste grötfrukosten

Lyxig och enkel frukost
Bästa frukost tipset så här års! 
 
Godmorgon! Såhär god frukost åt jag idag! Eller egenligen flera dagar i veckan dem senaste veckorna. Ni som följer mig på snapchat (@fashonjoint) har nog sett den flera gånger. Det är verkligen en ny favorit. Man blir perfekt mätt på denna frukost och har energi för hela förmiddagen. Den är såååå lätt och går jättesnabbt. För några år sedan gjorde jag sådan snabbgröt i micron, men tycker inte det blir så god smak och konsistent. Denna kokar jag på spisen.
 
Såhär gör jag: Blanda 1 dl fiberhavregryn, 2 dl vatten, 1 äggvita, lite salt och om man vill blanda ner linfrön, andra frön så kan man de, i en kastrull. Rör om samtidigt som det kokar upp, sänk sedan till lägre värme och rör om tills det är den konsistenten du vill ha. Samtidigt steker jag ett uppskuret äpple/päron i en panna med kanel. Lägg upp gröten med äpplet/päronet och toppa med det viktigaste - jordnötssmör! Det är så sjukt gott till gröt, ni måste testa. Sedan har jag även läst att det är gott med skummad mjölk till, någon som testat det? 
- 0 Comments Posted in: Tips








önskelista julen 2016

Dear Santa...
 
1. Linne sängkläder i ljusgrå / 2. Äng vas / 3. Polaroid film / 4. Sammets väska / 5. Foreo Luna Play / 6. Foreo nattrengöring / 7. Presentkort på UO, NAKD, GlamArtisC nagelsalong i Enköping / 8. Palette thong set / 9. Tändsticksask / 10. Nike free run / 11. Jag är inte perfekt, tyvärr / 12. Skirvbok / 13. Bad girls trough history / 14. Pom pom nyckelring / 15. Bare minerals starter kit light / 16. Tränings bh / 17. Svensk tenn lampskärm
 
Snart är det tredje advent och det är verkligen på tiden att jag delar med mig av min årliga önskelista.. Kan man någonsin bli för gammal för önskelistor? Tror faktiskt inte det, haha! Så här ovan är saker som jag skulle bli lite extra glad över att få under granen i år. Mest av allt vill jag starta 2017 med denna ansiksrengöring ifrån Foreo, dessa träningskor ifrån Nike (ooh mina är så slitna helt sjukt), fina ljusgråa sängkläder i linne och denna sjukt snygga lampskärm ifrån Svensk Tenn. Nu vill jag veta vad NI önskar er i julklapp!? <3
 
Hur ligger ni själva till förresten gällande julklapparna? Jag har beställt massor av julklappar på nätet, så himla skönt att bara få hem allt. Har ungefär handlat hälften av klapparna. Vill ju dela med er om det jag köpt men det är nog inte så smart, då mamma, pappa och Emil kikar in här ibland.
- 3 Comments Posted in: Vardag








Sofi x bookbinders

"IF YOU SNOOZE YOU LOSE"
 
1 / 2 / 3

Hej! Förra veckan så släppte Sofi en jättefin kollektion skrivböcker tillsammans med Bookbinders. Jag vill bara verkligen tipsa om dessa, då det borde vara en kontorsaccessoar som alla tjejer har med sig i väskan eller har hemma på skrivbordet och anteckna i. Dem pryds av Sofi’s personliga favorit citat. Som jag så väl känner igen ifrån hennes böcker. Såhär beskriver hon samarbetet:

 

”Jag tror på att sätta ord på drömmar. Anteckna tendenser och idéer. Bli inspirerad och inspirera. Den här hösten släpper jag ingen ny bok men däremot en hel kollektion med anteckningsböcker i samarbete med Bookbinders Design. Präglade motton som jag lever efter och i nyanser som passar lika bra på skrivbordet som på resan. Så den här gången är det DU som får fylla bokens blanka sidor med magi.”

 

Jag tycker dem är riktigt drömmiga med citaten. Jag sitter och gör ett kollage med saker jag önskar mig till jul där detta block kommer vara med, men kände att jag även vile göra ett helt inlägg med bara dem. Nu ska jag baka klart, jag gör snickerskakor och cheesecake till min bror som vi ska fira ikväll. Sedan ska jag planera lite bloggmaterial, så det inte blir såhär tyst på bloggen. 

- 0 Comments Posted in: Tips








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.