Fashionjoint

Mission impossible


Gick in på en av mina favoritsidor nastygal (trots jag aldrig handlat där, är smått rädd för tullavgiften från usa, haha) och de bjöd som vanligt på en fet dos inspiration. Tänkte välja ut mina favoritoutfits men det visade sig vara typ mission impossible, de tre ovan är bara några av hundratals fina. Åhh vill ha allt!!

Imorgon är det valborg mina kära, vad händer för eran del då?
- 0 Comments Posted in: Mode








Shortsen jag beställde

Här är shortsen som jag beställde, sa ju att jag skulle lägga upp bild på dem när de kommit. Har inte fått de puderrosa shortsen från HM ännu, men det tar ju alltid tid att få saker därifrån haha.. :) Fick däremot ett mail att dem kommer inom 4 dagar. Har ni beställt något från HM på senaste tiden? Kanske ifrån Fashion Agains Aids?

Längtar tills värmen kommer så man kan använda alla dessa nya shorts!

- 2 Comments Posted in: Shopping








Dip

Bloggade om Dipe dye och nu fortsätter jag i samma tema!:) 650 kronor!

Snygga! Superslitna "ombre" shorts med tvåtonad effekt. Hög midja och nitar vid ena fickan! Kan det bli bättre eller? Jo dem är handgjorda också, ännu bättre.

- 1 Comments Posted in: Mode








Jeans

Dessa jeans hittar ni på Gina tricot och jag skulle göra vad som helst för dessa, så snygga! Måste testa dessa när jag åker till Västerås nästa gång! :) Älskar alla kläder med dip dye, både på shorts och tröjor. Såg även den här snygga tshirten på Kenzas blogg, som går i samma tema. Älskar dessa!

Nej, nu blir det att plugga teori! Ikväll ska jag, Sandra och Tim äta på Chopchop som öppnat här i Enköping. Sedan kanske Therese kommer och sover med mig, så slipper jag sova själv, nu när ja gska bo själv!


- 0 Comments Posted in: Mode








Fashion Agains Aids

Idag släpptes den sjuuukt snygga kollektionen jag bloggade om här. Fashion agains aids. Är sugen på ngåra av kläderna, men vet inte om jag kanske ska spara pengarna eller köpa! Hahah vad säger ni?
- 1 Comments Posted in: Mode








I'd like to be everything you want



Kikade in hos Cindy och såg att hon länkat en super bra cover av en tjej på Justin Biebers låt Boyfriend, så jag var tvungen att söka själv på youtube och hittade en annan jätte duktig tjej! :) Älskar den här låten!
- 0 Comments Posted in: Musik








Tips - Ryggsäckar

Skulle ni kunna tänka er att använda någon av dessa över? Jag skulle vilja ha den första :) Tänk att man kan bära ryggsäckar snyggt också ;)!

- 3 Comments Posted in: Tips








Mobilskin

Har världens snyggaste mobilskin! Vill ni också göra ett? Kika in på Weskins.com! Man får välja bild helt själv! :) Snyggt va!? Super enkelt att sätta på också. (funkar över touch knapparna)





- 0 Comments Posted in: Vardag








Nails

Vad tycker ni? Vart det bra? :)

 

Jag svarar på alla era kommentarer imorgon, jag har som sagt mycket i skolan just nu! Hoppas ni har haft en fin dag. Puss på er!

- 0 Comments Posted in: Vardag








Bloggar ikväll

Hej, ikväll kommer jag blogga lite, har varit mycket i skolan de senaste dagarna. Och imorgon har vi nationella i svenska :) Känns ju ännu bättre att man har fått halsfluss också, menmen.

Men kan ge en liten sneak iaf - att i veckan så kommer jag att lotta ut ett par solbrillor här! Och glöm inte vara med i den här tävlingen! Avslutar den inte om inte flera är med!

Ha en fin dag. ♥

- 0 Comments Posted in: Vardag








Shorts i neon


Jag tycker dem är dööö snygga, skulle absolut kunna använda dessa! Skulle ni våga? Men isf de med lopard mönster. :) Men då måste man vara noga att man matchar dem bra så det inte blir 'för mycket'. Jag skulle haft till en svart top, som hon på bilden! Kostar 115 kronor.
- 1 Comments Posted in: Mode








Egen design



Jag hittade en sida häromdagen där man kan designa sin egen klocka. Allt från armband till urtavla och gravyr på baksidan. Kul att kunna ha något ganska unikt på armen! Sidan finns här om ni vill testa!
- 0 Comments Posted in: Tips








Bilder säger mer än tusen ord

- 1 Comments Posted in: Vardag








Asos n' Topshop

- 0 Comments Posted in: Mode








Gina Tricot släpper en tredje Exclusive collection

I slutet av maj släpper Gina Tricot en ny Exclusive collection bestående av klänningar, toppar och shorts i begränsad upplaga. Personligen så tycker jag det är en av de snyggaste de har släppt.


Kollektionen kommer att finnas i utvalda GT butiker v 21 och priserna ligger mellan 349:- & 799:-

- 1 Comments Posted in: Mode








Outfit


Läppglans - Victoria's secret, Läppstift - YSL,
Skor - Converse, Tee - Lespommettes, Shorts - One Teaspoon, Solglasögon - Ray-Ban,
Klocka - Michael Kors, Armband - Asos, Väska - Louis Vuitton
- 3 Comments Posted in: Mode








Avicii, modell för ralph lauren



Nu blir Avicii ansiktet utåt för Ralph Laurens stora jeanskampanj i höst! Han kommer själv att vara medproducent till reklamfilmen som nu ska spelas in i New York, där det dessutom kommer att presenteras en helt ny låt!! :) OPA! Tycker absolut att han har potential för att passa i en Ralph Lauren kampanj och det ska bli riktigt spännande att se resultatet i höst! Vad tycker ni?
- 1 Comments Posted in:








Jeffery ♥

Världens mysigaste hund ligger på mitt ben. Ser ni bilden? Han är så söt. Världens finaste vovve verkligen. Älskar dig. ♥ Förutom pluggat har jag ätit pizza idag med mamma och pappa. Nu är det slutpluggat för idag och tänkte kika på film, någon norsk film som heter Turn me on, Dammit! Kika på trailen vettja.

- 3 Comments Posted in: Vardag








Plugg!

Puss och kram.

- 0 Comments Posted in: Mode








Köpt shorts

Idag på praktiken så när det var lungt så satt jag & shoppade lite och klickade hem två par shorts. Ett par (blir mitt fjärde!) virkade liknande shorts från HMs conscious collection jag bloggade om tidigare. Och dessa super snygga mjuka shorts med usa flaggan på. Så snygga! Var tvungen, dö snygga verkligen. :)

- 0 Comments Posted in: Shopping








HM Conscious Collection 2012

Precis som förra året så släpper HM en till conscious collection. Som alla vet så blev förra årets kollektion jätte känd & stor. Här är några plagg i från årets :) Super fina saker, jag precis köpt ett par shorts där ifrån idag. Kika in vid 7 så ska jag lägga upp bild på dem! Funderar på de somriga magtröjorna också.

Vad tycker ni?

Direktlänk!

- 1 Comments Posted in: Mode








Studentklänningar

Ni som inte köpt studentklänning ännu - kika hit! Här är tips på 4 söta klänningar till studenten. Till ett jätte billigt pris också. Jag har själv redan köpt en som jag är super nöjd med. Lämna en kommentar om du undrar vart någon av de kommer ifrån. Den första är min favorit!

- 0 Comments Posted in: Tips








Två vill ha plagg

Jag vill ha sommar, som många andra av er där ute också vill :) Börjat redan titta på sommarkläder. Titta på dom här söta kläderna! Vill ha båda två. Speciellt mjukis shortsen!

- 1 Comments Posted in: Mode








Godmorgon

God morgon, eftersom det gick ganska bra att blogga ifrån mobilen sist, så testar vi igen! :) Igår hämtade jag ut mitt schema på mhuset, där jag ska jobba. Åh, jag som hade varit lite orolig för schemat, är nu super nöjd, helt perfekt! :) Idag blir det praktik och körkorts plugg & övningskörning. Hade inte så många roliga bilder på mobilen, bjuder på denna bild. Ser ni skillnaden mellan våra fötter? :) Haha!

- 1 Comments Posted in: Vardag








white on white





Anna Selezneva for Vogue Paris April 2012 via Studded Hearts.
- 0 Comments Posted in: Mode








Färg!

Godmorgon alla, hoppas ni får en bra dag idag och att det är fint väder! :) Jag har precis gått upp och ska iväg till skolan strax. Ska bli kul att träffa Therese, har inte träffat henne på hela lovet. Annars är det ganska lungt nu i skolan. Men det är väl lugnet före stormen? ;) Men det är bara att ta sina sista krafter innan studenten nu!!


Igår la jag upp en inlägg om lite färg i outfiten, och fortsätter på samma spår idag. En trend som redan tagit fart och som helt klart kommer bli sommarens stora hit (speciellt när solbrännan väl tittar fram) är neonfärgade detaljer.Älskar dessa, dom passar ju till allt! Måste köpa mig några! Dem är verkligen helt underbara!




Pris: 125 kr. HÄR!
- 2 Comments Posted in: Tips








Acne vs Gina tricot



Acnes snygga slitna jeanskjol. Asball! Påminner om de slitna jeans shortsen som är inne just nu. Men priset är betydligt många hundralappar mer än vad de flesta är sugna på att lägga (ca 2200:-). Men jag såg att Gina Tricot har fått in en liknadnde, men med inte lika vågade slitningar, som kostar endast 349 kronor. Kap? Nja, jag tycker den är snygg, men skulle själv inte köpt den. Föreseten är Gina ett enda stort pastelparadis just nu, vill ha allting där inne!
- 4 Comments Posted in: Mode








Färgklick



Linne: H&M - Shorts: H&M - Skor: Melba.se - ÖRhänge: ginatricot - Väska: H&M
- 4 Comments Posted in: Mode








Playman



Bloggade om Playman förr & ville passa på att tipsa er om sidan igen. Här är min favoritväska till iphone! Köp den! Det vita är helt klart snyggast. Kika in på sidan för mera iphoneskal.. Finns såklart snygga saker till er som inte har iphone också.. (som mig tex haha) Htc, Samsung, Sony Ericsson osvosv.
- 1 Comments Posted in: Tips








Glad påsk

- 1 Comments Posted in: Vardag








Kofta


Här koftan jag köpte på Bikbok, det var rea på den när jag köpte den, så den kostade bara 149 kronor då! :)
- 0 Comments Posted in: Shopping








Abstinens








GOTTA LOVE IT.
Ovan ser ni LF:s festival lookbook för 2012. Hur inspirerad blir man inte? Blev kär i allt, så här mycket snyggt på samma gång och man får abstinens. Sommaren får komma nu!
- 0 Comments Posted in: Inspiration








Shoppingtips



Shoppingtips till er! :) Älskar allt, börjat tiitta mer & mer på nude färgade kläder och accesoarer. Även koftan som jag köpte på Bikbok är nudefärgad. Jag lägger upp bild på den senare idag.

Kom ihåg att jag har en tävling fortfarande, jag avslutar den när det är 50 stycken som är med & tävlar. Du kan vinna ett valfritt smycke.
- 1 Comments Posted in: Mode








Wish of today

- 0 Comments Posted in: Mode








Nattbloggning

Hejsan, någon annan än jag som är vaken nu? Tänkte testa använda mobilen för att blogga ifrån sängen och det går väl sådär :) Tänkte även passa på att visa bild på mina nya skor. Super snygga tycker jag! Vad tycker ni? Kostade trehundra kronor på dinsko. Men finns en liknande billigare variant på HM såg jag idag, för er som är intresserade. Jag lägger upp bild på koftan jag köpte också. Kan inte göra bilden mindre i mobilen, haha. Natti :*
- 1 Comments Posted in: Shopping








Dior klockor

Älskar dem här Dior klockorna, synd att man inte är rik.. Speciellt den i alla färgerna! ÅH! Vilken av dessa tre skulle du helst vilja ha?

- 4 Comments Posted in: Mode








Hämta ut paket

Jag hoppas n i har haft en bra dag! Själv har jag övningskört & testat min studentklänning som kommit på posten, den här gången satt den bra! Vill ni se hur den ser ut? :) Kanske lägger ut bild om många säger ja. ♥

- 8 Comments Posted in: Vardag








Jeansproblem

Visar senare vad jag köpte!

- 5 Comments Posted in: Vardag








i rock this beat you know damn well

Är påväg till västerås med min kusin. Ska kika på Elly byxorna från Gina som är så jävla snygga (och dyra). Bjuder på bra musik medans! Hoppas ni får en bra dag.




- 2 Comments Posted in: Musik








Nail wraps

Idag har jag haft körlektion i en och en halv timme. Sedan har jag bara njutit av mitt lov och gjort så lite som möjligt, ätit lite våfflor. Men snart blir det lite teori också.

Se vad snygga naglar! Dessa nail wraps måste jag köpa.

- 7 Comments Posted in: Vardag








Ny dator!

Yeey äntligen! Mamma fyller år idag, men pappa och jag smet upp tidigt imorse och åka till Västerås, för att äntligen köpa min dator som jag samlat till :)

- 4 Comments Posted in: Vardag








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.