Fashionjoint

acne rumor leather bag

acne bag rumor leather black white
Kan ju vara snyggaste väskan någonsin. Stora hjärtögon* Den finns i så många olika färger och mönster, men denna svarta stilrena vill jag bara trolla hit till min famn nu. Den måste bli min!
 
Vart en god cesarsallad lunch på stan med min kusin idag, och imorgon blir det sushibuffe med Sandra på favoriten Mogges Sushi här i Enköping. Vad vore livet utan god mat? Haha skulle kunna leva på bara sushi. Ikväll ska jag kolla på Spring på tv4 och ta det lungt.
- 0 Comments Posted in: Vardag








loviseberg råsaft

Jag vill verkligen tipsa om denna goda råsaft ifrån Lovisberg! Det är en ny kärlek i mitt liv, haha. En kollega på jobbet tipsade om denna och jag har nu alltid en i väskan eller i kylskåpet. Den här juicen är helt utan tillsatser och när man kollar på innehållsförtecknngen så innehåller den bara frukt! Hur nyttigt? Den gröna ovan med spenat, äpple, ananas och citron är favoriten hittills! Alla smaker finns även på mathem.se.
- 0 Comments Posted in: Tips








just ordered- by malene birger

Pass etui / Iphone skal
 
Jaha, då var dem här helgen slut. Igår blev det god middag hos Emils mamma och idag har jag mest slappat och kollat på mitt favoritpogram spring!, det går live hela dagarna på tv4 play och det är min nya drog. När jag tvättar, äter eller vad som helst hemma så sätter jag på det på stora tvn. Ni måste se det - jag hejjar på Ashna & Sheila.
 
Nu har jag precis beställt dessa två godingar ovan ifrån By Malene Birger och jag oooorkar inte vänta på att få hem dem! MATERIELL LYCKA! Och om en timme när solen gått ner helt ska älsking och jag ta en lång kvällspormenad, puss ha en mysig kväll!
- 2 Comments Posted in: Shopping








ivyrevel autumn news

 
Nu har Kenzas egna märke IvyRevel släppt en drös med höst nyheter. Jag fick två favoriter, dem vida byxorna och den fjädermönstrade blusen. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så älskar jag rost färgat och är så sugen på att klicka hem denna. Får se om jag gör det eller inte! Vilka blev dina favoriter? Jag tror att deras gröna trenchcoat kommer bli en storsäljare, men önskar den fanns i någon annan färg.
- 0 Comments Posted in: Mode








gina tricot lookbook aw15

 

Jag har faktiskt inte spanat in Gina Tricots lookbook för AW15 förrän nu. Tur att jag inte missade den helt för den vita tröjan med snörningar är sååå snygg! Tycker att de lyckats pricka av det mesta som gäller denna hösten - färgerna, materialen och långa längder. Den helgrå looken på andra raden blev också en favorit. I helhet tycker jag kollektionen känns lyxigt, trendigt och helt rätt. Här kan ni se fler bilder.

- 1 Comments Posted in: Mode








queen bey x flash tattoos

Ni har väl inte missat att Beyoncé har släppt en egen linje med glam tatueringar!? Gigantiska motiv med pistoler och liknande är nog inget för mig, men jag älskar dem små texterna och armbansliknande. Kollektionen innehåller 57 tatueringar i silver, guld och svart. Shoppa här för 245 kr. Funderar på att klicka hem, men snart är ju sommaren slut och man går med långärmat och jeans igen, haha.. åh tragiskt.
- 0 Comments Posted in: Skönhet








sommarprat - zara larsson

- 0 Comments Posted in: Tankar








new in to closet

H&M / Weekday
 
Kolla in vilken fin blus jag hittade på H&M, den kommer ifrån deras höstkollektion och jag älskar mönstret och det rostfärgade tillsammans, mycket finare på än på bild. Den gröna slappa tshirten köpte jag på weekday och har skönaste materialet ever, den har jag matchat med svarta vida byxor.
- 0 Comments Posted in: Shopping








två av mina favoritappar

1. Periscope - Mitt nya beroende på telefonen dem senaste dagarna. Med denna app så kan man följa/starta livestreams från hela världen. Man zoomar in och ut på en världkarta och kan se vad folk filmar just nu. Jag brukar kolla in Sverige såklart, men även ställen jag vill resa till eller stora konserter! Jag testade appen själv och hade live när vi fiskade, hah! Fler och fler kändiskar skaffar appen och man kan ställa frågor direkt till dem, hur kul som helst! Följ mig @fashionjoint.
 
 
2. 7 minutes workout - Precis vad det låter som, en app för ett träningspass på 7 minuter. Denna appen har jag haft ett bra tag och tycker den är jätte bra. Emil och jag använder den flera gånger i veckan hemma. Man kan välja vilken del av kroppen man vill träna eller ta lite blandat, och den kör jag oftast på. Eller så kör jag alla på rak så blir det ett större pass med helkropps träning. Jag lovar ni kommer älska den och vem kan inte ge träning sju miunter lixom?
- 0 Comments Posted in: Tips








big sale mango

HÄR / HÄR / HÄR
HÄR / HÄR / HÄR
HÄR / HÄR / HÄR
 
Här ovan ser ni mina favoriter ifrån Mangos stora rea! Vill ha allt! Dem senaste dagarna har jag och Emil besökt lite olika mysiga städer runt Enköping, då vi inte åkte till Danmark eller utomlands.. Det har blivit mycket god mat, shopping, sol (!) och glass. Kan visa lite av shoppingen senare i veckan. Vi har sol på våran balkong ända till sent på kvällen så imorgon ska jag njuta hela dagen där, kanske till och med åker ut och badar om det är tillräckligt varmt? Får passa på innan sommaren är över!
- 0 Comments Posted in: Vardag








kylie jenner makeup tutorial

 
Jag är riktigt trött, kan knappast hålla ögonen öppna. Har suttit och klickat runt på smink tutotials på youtube ett bra tag nu.. Var tvungen att dela denna video bara. Älskar Kylies utseende (vem gör inte?) och den här tjejen har gjort en jättebra tutorial på hur man kan sminka sig exakt som henne! Nu ska jag stänga av datorn och gå och lägga mig. Imorgon har jag inga planer alls förutom att gå ner på torget och köpa mig en mjukglass. Har inte ätit någon alls i år kom jag på tidigare idag. Haha jaja onödig information.. Godnatt!
- 0 Comments Posted in: Vardag








and it was all

 
+ Idag skiner solen, så skönt! Hoppas den stannar några dagar. Man blir så lycklig av bra väder! 
 
+ Ska möta upp Tess på en lunchdejt nu och jag är så sugen på sushi, deras philadelphia rulle!
 
- Jag har inte kunnat använda mina fina nya sommarklänningar något alls i sommar.. 
 
- Det är sååå dyrt att flyga nu.. Lite panik, var ska vi åka nästa vecka!?
 
+ Jag och Emil har skaffat viaplay, så vi nöter PLL nu, bästa serien ever. Förstår varför alla hypat den!
 
- Kom på nu att Tess inte tycker om sushi... Haha vi får gå till två ställen
 
+ Dem klipper gräset utanför oss och jag älskar doften av nyklippt gräs, finns det någon somrigare doft? 
- 0 Comments Posted in: Vardag








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.