Fashionjoint

BIKBOK by Angelica Blick

BIKBOK by Angelica Blick
Aruba shorts - 399 / Classic pants - 399 / Ringarna fick man med till varje plagg
 
Jag har aldrig ägt ett par lite finare byxor, men jag har alltid haft utkik efter ett par. Dessa som Angelica desginat satt jätte bra, lagom längd och inte för stora i benen. Dem blommiga shortsen är iögonfallande i sig så jag kommer matcha den med en lite mer diskret svart topp. Tillsammas med dessa två plagg så var favoriterna den oranga långklänningen som tog slut på sekunden, skorna med rosedetaljer och den vita kjolen med asymetrisk volang, som är så synd att jag inte han få  tag på, den fanns kvar i XS, men den fick jag inte upp över rumpan... Kläderna i scuba material var också galet snygga. (Nu har jag nästan rabblat upp allt hehe)
 
Folk var galna, dem sprang in och paxade saker den ena efer den andra ifall inte någon skulle köpa haha, lite roligt och se. Angelica kan var stolt med andra ord!
- 0 Comments Posted in: Shopping








Första dagen i paradiset

bahamas semester


Här har vi spenderat hela morgonen! Super skönt i vattnet och vädret är perfekt. Idag började vi med en promenad ner till närmsta supermarket för att shoppa frukt och vatten så vi har det resten av dagarna. Nu har vi precis beställt några drinkar vid stranden och ska upp till rummet för att hämta våra snorklar och cyclop. Dessa bilder är tagna med min mobil och jag frågade just om datorerna har usb och det har dem, perfekt! Men kom ihåg att om jag bloggar på kvällarna här så är ni sju timmar efter så ni får läsa inlägget morgonen efter! :) 
- 0 Comments Posted in: Bahamas 2014








Melia hotel Bahamas

hotel melia bahamas nassau
Det här är hotellet vi ska bo på. Inte helt fel med drink service precis vid poolen eller vid en av de finaste stränderna. Aktiviteter vid resorten, allt ifrån scuba diving till live music. Finns gym, barer och restauranger. Kan inte bli bättre! Tänk att om några timmar befinner jag mig här, helt sjukt! När du läser det här så sitter jag redan på planet, som gick 07.35 och vi är framme 22.00 (vet dock inte om det är svensk tid eller inte). Jag ska försöka upptadera så bra som möjligt där nere på kvällarna (om datorn där nere funkar bra, då jag lämna min hemma) eller när vi får tid! Annars så har jag som sagt gjort några tidinställda inlägg. <3
- 3 Comments Posted in: Bahamas 2014








Bahamas strand Spotify lista

Klicka på bilden ♪♫ - Musik som är perfekt till att ligga på straden och ta det lungt till.
- 0 Comments Posted in: Musik








Packar det sista..

vardag vardag packa

Ojoj, vad jag virrar runt här hemma. Har ont i magen av tanken ifall man skulle glömma något viktigt hemma. Pappa påminde mig just om adapter, och mamma om viktiga försäkrings papper om det skulle hända något. Thanks god för föräldrar <3 haha! Men nu känns det som jag tänkt på allt och inte glömt något alls, snarare tagit med extra saker för att vara på den säkra sidan. Juste jag mailade hotellet och dem har dator man kan låna men det kostar säkert pengar och jag är inte hundra på om man har möjlighet till usb uttag då.. Ska jag ta med datorn eller inte, vad tycker ni? Chansa eller inte? 
- 1 Comments Posted in: Vardag








Materiell. Lycka

 
Sneak peak på dagen shopping, jag har tagit kort på lite som kommer komma upp under dagarna jag är på Bahamas. Hur låter det? Något ni ser på bilden ovan som ni vill se tidigare? Som jag skrev innan så är jag överlycklig för solglasögonen till vänster. To die for.
- 0 Comments Posted in: Shopping








Västerås


Tog dessa bilder för tre timmar efter vi hade vart på BIKBOK! Alltså hörrni ni ska veta hur jäkla mycket jag har shoppat idag, en sån dag man hittar allt möjligt man vill ha! Såå sjukt nöjd! Allt ifrån långklänning, bikini, lite finare byxor till solbrillor, ett av dem bästa köpen, ser exakt ut som "Erika" ray ban som jag tänkt köpa! Åhhh vill visa allt nu! Materiell. Lycka.
- 0 Comments Posted in: Vardag








Levis & Wildfox

Extended Collection by Lindex levis london shopping shorts solbrillor wildfox
 Wildfox Bikini bag / Triangl Swimwear / Old Sunnies from Lindex / Levis Shorts from IMSO
 
Innan jag åkte iväg så berättade jag ju att jag beställde två par Levis ifrån IMSO. Det svarta paret var jag tvungen att byta till en mindre och kommer nog att komma lagom tills jag är hemma igen, med dessa ovan satt som en smäck och är mina nya favoritshorts i garderoben! Inte så otippat. ♥ Mina älskade slitna gamla solbrillor ifrån Lindex som alltid är favorit fick också vara med. Har ni också ett sånt där jätte gammalt par sunnies som alltid sitter bättre än alla andra nya? Älskar dem.
- 2 Comments Posted in: Shopping








Imorgon blir det shopping

Imorgon ska jag till Västerås och det är så mycket jag vill se. Först det allra viktigaste Angelica Blicks kollektion för BIK BOK, Ida Sjöstedts kollektion för Monki, kolla om jag hittar någon mer fin bikini, vill kika efter detta underbara spagetti linne ovan på Angelica på H&M, cubus nya jeans kollektion(!!) och avsluta på bästa sallads stället vid vattnet. Ska även kika efter ett vattentät skal till min kamera eller iphone, så man kan ta några undervattensfiske bilder där borta! Ett måste :D 
- 1 Comments Posted in: Vardag








Barnsliga Lipsmacker

lip smacker
 
Det doftade igenom paketet så kunde inte låta bli. Det doftar allt ifrån Cotton Candy och Grape till Cupcake och Cutie Pie.
 
Idag så har jag tränat, och bara virrat runt hemma, lagt upp lite som ska packas och köpt cyclop och solkrämer! Nu börjar jag få resfeber! Det enda jag funderar på är om jag ska släpa med mig min dator eller om man kan låna en där borta? Borde maila och fråga, vad tror ni?
- 2 Comments Posted in: Shopping








Nelly Shopping

 
 
Beställde nyss detta ovan + dr denim jeans och shorts till mig, allt är ifrån Nelly. Valde även express delivery så hoppas hoppas det hinner komma innan jag ska till Bahamas. Började med att jag egentligen bara letade efter en slapp strand klänning att ha, men hittade ingen och slutade med detta. En summa som var långt över den 4 siffriga summan, jaja. Man lever bara en gång - YOLO ;) haha! En typsik grej är att jag har haft presentkort kvar där sedan jag vann ett och har inte hittat något och nu hade jag ynka 500 kronor kvar och då hittade jag massa, som vanligt då! 
- 4 Comments Posted in: Shopping








Christinehs.blogg.no

Christines blogg
 
Nu tänkte jag tipsa om en grym modeblogg som drivs av den danska tjejen Christine. Så fort du går in på hennes blogg så kommer du inspireras av dagens outfit bilder, men hon har även mode kollage och vanliga inägg där man får följa hennes vardag. Hon tar riktigt fina bilder vilket gör det ännu roligare att bläddra i hennes blogg och hon har ett öga för detajer. Besök hennes blogg och lämna en hälsning ifrån Sverige!  
- 0 Comments Posted in: Tips








The Coachella music festival ♥

 
 
Största delen av denna kväll har gått till att googla ihjäl mig på bilder ifrån Coachella festivalen ♥. Allt från outfits till youtube klipp till att deppa över att jag inte var där i år igen, enda sedan jag fick veta att denna festivalen ifrån bara våra drömmar existerar, kanske 3-4 år tillbaka? Så har det varit en sak på min Bucketlist. Bloggaren Zara Larsson var där och jag är absolut inte avundsjuk, nejnej… Här hade jag mer än gärna velat befinna mig istället för i min säng hemma i tråkiga Sverige. Vet ni någon annan svensk bloggare som vart där som jag kan checka in? Tipsa gärna i kommentars fältet!
- 1 Comments Posted in: Inspiration








Klocka till sommaren

daniel wellington
 
Har inte riktigt använt min "nya" klocka ifrån Daniel Wellington jag fick förra året i September. Eftersom jag tycker min silvriga Fossil passar bättre på vinter halvåret så kommer nog min DW klocka användas flitigt till sommaren, speciellt när den är stilren i färgerna blå och vit tillsammans med uret i rosé. Kommer nog passa perfekt till slappa tshirts och en solbrun hy, eller vad säger ni?
- 0 Comments Posted in: Mode








En vecka kvar


Idag är det bara en vecka kvar tills jag får åka till den tropiska värmen, längtar så mycket tills jag ser det turkosa vattnet och stranden på Bahamas! Just nu sitter jag på balkongen här hemma och solar, underbart! 
- 0 Comments Posted in: Vardag








En bra dag

 
Min absoluta favorit låt just nu kan ni lyssna på ovan (låten börjar 0:18). Jag älskar hans röst och texten är perfekt. Jag har sjungt på den hela helgen och kan inte få nog. Emil sa att det här är våran Bahamas låt, att den ska vi lyssna på när vi solar på stranden, underbart. ♥ Kan inte bestämma mig vilken version som är bäst, originalet, live eller mixen. (älskar videon till originalet) Vilken tycker ni?
 
Idag har jag umgåtts med min älskade vän Sandra, har saknat mig ihjäl efter henne, hon pluggar i Uppsala så vi hade inte setts på jätte länge, men idag så gick vi ner till stan där det var vårmarknad och tivoli. Hann planera lite även för sommarens planer, om det blir jobba på festival i år igen eller inte. Vi hade så jävla roligt förra året, minnen för livet. Har även hunnit äta påskmiddag både igår kväll och idag hos Emil och hans släkt. Idag har det varit underbart väder och det får mig att må så bra, att le och att bara må så jävla bra, men det är jag nog inte ensam om! Jag hoppas ni mina kära läsare har haft en lika bra dag.
- 0 Comments Posted in: Musik








Nytt ifrån Victorias Secret

nights sunsett tropical victoria secret endless
Jag älskar Victorias Secret produkter, jag skulle kunna fylla hela badrumshyllan med enbart produkter därifrån. Som ni säkert har märkt i min blogg, då jag gärna bloggar om deras produkter, hehe..  Jag tycker att dom både doftar gott och ser väldigt fina ut, vilket är ett stort plus. Dessa produkter är hand- och kroppslotion. Här hittar ni dom.
- 1 Comments Posted in: Tips








Insta Lately @Ffashionjoint

instagram
1. Hur vackra är inte rosor? Rosor kan man aldrig tröttna på. När jag flyttar hemifrån ska jag fylla mitt hem med rosor i alla regnbågens färger. 2. Jag gjorde påskäggsjakt till min pojkväns familj med amerikanskt godis, superkul att se dem leta lappar, svara på gåtor och leka fågel fisk eller mitt emellan, för att sedan springa ut på baksidan och leta efter deras ägg. Den med flest rätt fick även ett extra pris, vart lite fight mellan älsklingen och hans bror, haha så söta!
 
3. Mums! Älskar att det finns jordgubbar i alla affärerna nu, inte minst på Ica, för 10:- haha jobbskada.. 4. Testade en Snapple, var super gott, men tror dem andra smakerna är godare, köpte denna för den var rosa, haha. Dessutom var den super stor så halva står kvar i kylen än.
 
5. Farligt att gå in i inredningsbutiker för mig, är så sugen på att köpa allt och bara flytta hemifrån! 6. Dessa måste jag testa igen på stan, är sugen på att ha dessa till sommaren och kan inte sluta tänka på dem! Steve Madden ♥ Sanna.
- 0 Comments Posted in: Instagram








Skönhetstips

batiste könhetstips lykos skönhetstips torrschampo
Nu tänkte jag tipsa om ett jätte bra skönhetstips, för dig som lätt får skitig hårbotten eller kanske har bråttom vissa dagar så är det här perfekt - Torrschampoo. Jag vet att ni säkert har läst om hur bra dem är, men aldrig testat? Jag är ett stort fan av dessa produkter. När jag känner att mitt hår börjar bli lite skitigt så sprayar jag lite i hårbotten och ruffsar lite med handen. Sedan poff så är det lätt och fräscht igen och absolut inte fett! Kollat runt lite på nätet och några som har stort och bra utbud är Lyko.se, min favorit är denna ifrån Batiste. Luktar helt underbart också! Dem finns både i små och stora om ni först vill testa hur den funkar! Ni måste prova! :)
- 1 Comments Posted in: Tips








Alexander Wang x H&M

H&M alexander wang alexandr wang designgäst första snön samarbete
 

Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Versace och Roberto Cavalli har redan gjort det. I år är det Alexander Wangs tur som H&Ms nya gästdesigner. Kollektionen Alexander Wang x H&M kommer att innehålla både kläder och accessoarer för kvinnor och män. Den 6 november i år kommer den lanseras i cirka 250 H&M-butiker över hela världen samt online. I intervjuer så säger han att han är hedrad över att få jobba och vara en del av H&M.

 

Ja vad ska man säga? Bara börja räkna ner dagarna då, men först ut av kollektioner att längta efter är ju Angelica Blick för BIK BOK, kommer bli underbar!

- 0 Comments Posted in: Tips








Leo espandrillos

349:- / Tullhuset i Västerås

Imorse så tog jag en PW hem ifrån Emil och när jag kom hem så tränade jag lite hemma, efter det så blev det en nyttig kvarg frukost och en skön lång varm dusch. En skön start på dagen! Nu halvligger jag i sängen och kollar runt på några bloggar. Nu ska jag snart komma på något att äta till lunch innan jag ska iväg och jobba ett kort pass, 16 - 19.30. Så ja, idag blir det en helt vanlig vardag här hemma. Tänkte jag skulle hinna ta bort mitt gamla nagellack och måla dit det nya pärlrosa jag fick i påskägget. Vad ska ni göra?
- 0 Comments Posted in: Vardag








Shorts säsongen är på G

imso levis notme shorts
 
Snabbare än du tror så kommer shorts säsongen vara här. Varje år när det börjar bli varmt så står jag där och kollar in i garderoben och önskar jag i alla fall hade förnyat shortfronten lite. I år ligger jag ett steg före eftersom vi ska till värmen innan den svenska sommaren. Jag beställde ett par svarta och mörka Levis shorts ifrån IMSO nyss. Tycker det är så jäkla svårt med storlekarna då jag har breda höfter men smala ben. Beställde storlekarna W27 och W28 och får hoppas någon av dem sitter som en smäck! Levis shortsen går alltid hem och förhoppningsvis så kommer jag nästa sommar inte behöva sucka när jag öppnar shorts lådan. Äger du ett par Levis?
- 1 Comments Posted in: Shopping








Espadrillos

espadrillos espandrillos
Nelly har fått in jätte snygga espadrillos som är sommarens it-skor. Dethar blivit en stor trend i mode och blogg världen på senaste tiden och många stora bloggare syns i både dyrgripar ifårn Chanel till billigare altarnetiv som dessa ovan, som är minst lika snygga. Dem finns i alla mönster och material, så alla kan hitta sin egen favorit eller ha flera olika till olika outfits. Jag köpte ju ett par leopard mönstrade som jag ännu inte visat i bloggen, men tänkt göra det i veckan. Jag har hunnit använda dem några gånger och stortrivs i dem! Känns som dem passar till allt.
- 1 Comments Posted in: Mode








Sleep over ikväll

Outfit från härom dagen, invigde mina nike, matchade med min bomberjacka.
 
Idag så har mamma och jag tränat, är helt slut efter åt för att dem två senaste gångerna så har jag försökt slagit mitt rekord på springbandet och jag är så jäkla slut efteråt. Jag klarade det också, yey! Annars idag så har jag bara tagit det lungt, jag har hittat en till bikini jag vill ta med till Bahamas, haha så taggad! Vill ni se? Therese kom över och åt bananpannkaks lunch hos oss och har följt med henne hem nu för att sova över här! Mysigt med lite sleep over mitt på en vardag. Hur har eran dag varit sötnosar?
- 2 Comments Posted in: Vardag








Victoria Secret dofter

amber romance body lotion body mist body scrub coconut passion lemon escape love spell mango temtation pure daydream pure seduction sensual blush victoria secret body splash victorias secret
 
Jag tänkte visa min nya doft Mango Temtation bland mina Victoria Secret body splashes, men sen tänkte jag varför inte visa alla? Tror inte jag har gjort det i bloggen tidigare. Så här är alla mina Victoria Secret dofter - jag har både body splashes, body lotions och en duschskrub. Det komiska är att alla dem på sista bilden är slut och är mina favoriter, och det är nog för dem är i krämform. När jag luktade på dem i body splashen så luktade dem inte alls lika gott som i krämerna, konstigt! Vilken är eran favorit? Känns som jag har doftat på alla nu och jag hittar ingen mer jag tycker luktar lika gott som dessa, eller kan ni ge något bra tips?
- 2 Comments Posted in: Shopping








Dream bikini

Loveeee  hur snygg? Denna måste jag ha i min ägo denna sommar. Älskar färgerna och modellen på underdelen! Snyggare blir det inte!
- 0 Comments Posted in: Mode








Bikini bag

bikini bag bikini väska wet bikini bag wildfox
 
Eftersom det enda jag gör om dagarna nu är att leta den perfekta bikinin att ta med till Bahamas så har jag hittat en annan rolig produkt som jag inte visste fanns. En Wet Bikini Bag, som man lägger bikinin i när den är blöt, hur smart? Jag brukar alltid rulla in bikinin i handduken som också är dygnblöt och lägga i väskan, vilket gör att väskan såklart ändå bli blöt innuti. Jag köpte den transperanta ifrån Wildfox(240:-), gillade den super rosa också men den kändes nästan för fin för att ha bikinin i, haha. Super smart produkt, ofta den inte finns på fler ställen! Kommer användas flitigt både hemma i Sverige på stranden och på Bahamas.
- 0 Comments Posted in: Tips








Studentklänningar tips

1. Nelly / 2. Nelly / 3. Asos / 4. Imso / 5. Tobi / 6. Chicy / 7. Nastygal / 8. Justynag / 9. Asos
 
Även om man inte kan tro det nu, så är det snart är det dags för vissa av er där ute att ta studenten. Det är faktiskt bara 3 månader kvar och eftersom det kommer bli en av dem bästa dagarna i ditt liv (tro mig!) så vill du vara lika vacker som självaste dagen. Här ovan ser ni mina studentklänning tips ifrån mig till er, ville visa er lite mer unika annorluna tips på klänningar. Mina favoriter ovan är 3 och 8, sedan så är alltid peplum klänningen ett säkert kort om du är osäker! Vilka gillar du mest? Ska du ta studenten och vill ha extra hjälp med att leta klänning så kommentera nedan med dina krav på hur du vill att den ska vara, så ska jag göra mitt bästa att länka dig några speciella just till dig! Tänkte även göra ett till liknande inlägg ca en månad innan.
- 2 Comments Posted in:








Film tips

film tips tjej film
 
Denna måste jag se! Lär ju bli årets tjejgängfilm! Med Cameron Diaz, Leslie Mann, Kate Upton och danske Nicolaj Coster-Waldau i huvudrollerna, så kan jag tro att den är lika bra som självaste trailen. Jag tycker den verkar sjukt rolig och som sagt en film som man måste se som tjej. Längtar tills den har premiär och hoppas den går här i Enköping! Tycker ni den verkar lika bra?
- 2 Comments Posted in: Tips








Possibility

Först när jag såg dessa så trodde jag det var I Love.. Men dessa är ifrån ett märke som heter Possibility. Blir jätte sugen på att testa när man läser om dofterna. Dom här flaskorna kostar 49 kronor och innehåller 525ml! Lite roligt att på flaskorna så finns det även recept på hur man lagar det flaskan heter (ex på Marshmallow Frosting så finns recept på hur man tillagar det, alldeles under namnet). Här hittar ni flaskorna. Någon som testat dess? 
- 1 Comments Posted in:








20 + 50 år

Valborg fest festkläder sprit
 
Har glömt skriva att i helgen så var det ju äntligen den efterlängtade 20 + 50 års festen som jag skrev om för några månader sedan att jag längtade så till. Såhär såg jag ut då ↑ körde på ett par fin shorts ifrån Forever21 och en oversize svart tshirt med massa smycken till. Jag hade så jävla roligt och det hade nog alla där, vi dansa och sjöng till live bandet och drack i den fria baren hela kvällen. Jag bjöd med min kompis Mia och det är verkligen en kväll att minnas. Tack Linn och Fannica så mycket för hela kvällen, ni är värd det bästa! Jag har även en video i lite dåligt skick ifrån kvällen som jag kan lägga upp om ni vill det!
 
Vi har precis ätit grillat här hemma, såååå gott. Har ni hunnit grilla ännu?
- 0 Comments Posted in: Vardag








Vita Nike Air Max

fake celebirty prank hela sverige bakar nika air max vita white
 
Så snygga och passar till allt. Jag är kär i mina nya Nike Air Max som är helvita. Dem kommer användas flitigt till både bomderjackan, kappan eller skinnjackan. Nu ska jag invia dem här på en liten promenad. ♥
- 4 Comments Posted in: Shopping








Västerås shopping


Är i Västerås med mamma och vi har precis varit på favoritaffären Tullhuset Living, köpte en av skorna ovan, kan ni gissa vilken av dem? Sitter nu på kajplatsen och äter sallad, ett måste om du är i Västerås, både kajplatsen cafe och kajplatsen 9 är bra tips om du befinner dig i Västerås! (älskar den röda oljan man får till brödet på cafet!) Efter vi ätit hinner vi till en butik till innan vi ska hem hoppas jag hittar något fint att ha på festen imorgon då! :) håll tummarna!
- 4 Comments Posted in:








Bahamas here we come! 🌴☀️

bahamas nassau paradise island resa
Nu är det spikat - Jag och älsklingen ska till Bahamas i slutet av denna månad och stanna där 10 dagar! Några av mina största drömmar som att tex simma med delfiner och grisar kommer slå igenom. Att bara besöka Bahamas är en dröm. Förstår ni hur exalterad jag är? Jag längtar jätte mycket, men det är skönt att boka resan så kort in på, för då behöver man inte gå och längta flera månader. Vi ska bo på ön Nassau/Paradise Island. Turkost vatten och 30+ 🌴☀️ Hur skönt?
- 2 Comments Posted in: Bahamas 2014








För en snyggare bas

 
Två måsten att ha i smink väskan.
En highlighter: Highlighten ska vara någon nyans ljusare än din hudton. Partiet du highlightar "ploppar ut" och ser större ut. Skimmer reflekteras och ger mer effekt än en matt highlighter. Jag köpte en matt förr (läs inlägget här) och får inte det resultatet jag vill ha, så en med lite skimmer i är verkligen ett tips! Du kan använda nästan vad som helst tex en rouge, skuggor, krämer och vanliga ögonskuggor, bara den är ljusare än din hud! Den kan även komma i både en flytande/krämig form eller i en pudrig form. Jag föredrar den lite krämigare highligtern faktiskt, det är helt enkelt för att jag tycker att den fäster bättre och gör så att ansiktet får en friskare glow.
 
En shading: Shadingen ska vara en aning mörkare än din hudton. Partiet du använder shading på ser ut att "sjunka in" och ser mindre ut. Ett tips här är att använda lite nyanser som ser lite gråare ut, som om det vore en riktig skugga. Man kan till och md trolla bort en dubbelhaka genom att shade den. En shader bör vara matt.
- 0 Comments Posted in: Skönhet








Kom med tips!

Något ni vill se mer eller mindre av i bloggen?
- 3 Comments Posted in: Vardag








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.