Fashionjoint

Sticky vogue

Något jag finner i stort sett överallt i höst är dessa nitar i alla dessa former. Allt från skor, jackor, till olika smycken & väskor. Överallt!! Vanliga nitar, platta nitar, kubformade nitar. Själv tycker jag det är en supersnygg detalj och kan liva upp en hel outfit. Jag har blivit fast! Som jag skrev förr så ska jag liva upp några tråkiga oanvända plagg hemma med nitar! Det finns billigt på bla tradera & fyndiq. SÅ snyggt, inte sant?
 
Håller ni med mig att nitar är hett i höst?
 
- 14 Comments Posted in: Inspiration








Tips: Mix armband

 
Armband från Nelly Trend. Åh, vad jag gillar! Ska haffa ett när det är dags för dem att komma in i shopen. Den silvriga var snyggast tycker jag!
- 3 Comments Posted in: Tips








Pull&Bear

Jag har hört talas om Pull&Bear, men aldrig klickat mig in på deras sida tidigare. Och det gjorde jag nyss, det skulle jag inte gjort för titta vilken snygg varm kofta jag hitta. Men den var ganska dyr, 499. Men säkert värt det? :) Men visst var den fin? Den ser verkligen mysig ut!
 
Någon som har kläder ifrån detta märke i garderoben?
 
- 6 Comments Posted in: Mode








Stickat under femhundralappen

Långt inlägg med massa mysigt inför hösten. Och det bästa - allt under 500 kronor!
 
 
 
- 1 Comments Posted in: Mode








Ikea inredning

inredning
Inredning i vitt. Blivit helt förälskad i det. :) Allt kommer ifrån vårt kära IKEA. Inredning är så kul. Vill ibland bara flytta hemifrån och inreda, inreda inreda, utan en budget såklart. Haha om man ändå vore rik!
 
- 1 Comments Posted in: Inspiration








15 lax

Jag ångrar allt jag köpt på Nelly för mina 20.000 tusen kornor jag vann - NÄR JAG SER DENNA JACKA! Eller? Nej jag ångrar ingenting. Men fyfan vad snygg. 15 lax, som hittat... Dock har jag 5000 kronor kvar. Men pappa säger att jag ska spara dem lite tills nästa års nyheter på Nelly. Smart pappa!
 
- 1 Comments Posted in: Mode








hatar p-smileyn

En töntig sak. Jag är en av dom som hatar p-smileyn när man skriver med någon. Jag verkar inte vara ensam. Samma sak som s-smileyn, den gör man när man är irriterad inte när man säger "jag har inget att göra :s" haha. Håller ni inte med mig?
 
 
Men jag är dock inte lika galen som denna kille haha. Jag hatar inte folk för att dom gör den, förstår bara inte varför! Haha den passar inte in någonstans och när någon gör den jag bara 'jaha.. är du sur eller vadå' hahha
- 0 Comments Posted in: Videoklipp








Idiwa presentkort 150 kr!

För att vara med & tävla: Gilla deras facebook sida och lägg upp det du vill vinna (högst 150kr) på någon social media du är medlem på tex på din blogg eller fb! 
 
Kika på Idiwa.se vad du vill vinna!
- 5 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Dagens tips.. Iphone case

Har ni sett iphone bunny skalen? Alla har dom - visst dom är söta, men öronen är föör stora..? Haha nu har HM fått in ett liknande, men som jag tycker är myycket sötare! Så detta får bli dagens tips för det är inte bara sött utan billigt också, du hittar det här för ynka 50 kr.
 
 
- 3 Comments Posted in: Tips








Tandblekningar...

Som bloggare får man mycket genom samarbeten & tandblekningar är något utav det jag fått mest av. Se bara och det här är fem av dem som jag hittade i mitt rum, vet att det finns lite på toaletten också. Det enda jag har testat av dessa är tandbleknings pennorna, eftersom dem går snabbt att testa. Den funkar ganska okej faktiskt.
 
Fundera på om jag ska testa någon av dessa.. eller lotta ut även dessa? Men på de flesta står det att man ser resultat efter tex 3-4 veckor och vissa av dem är bara 2 veckor osv. Då måste man köpa fler ändå ju..haha!
- 2 Comments Posted in: Vardag








Nyårs outfit

Idag har jag fixat ett möte ang ett jobb, det känns bra! Att man kommer någon vart med det här jäkla jobbsökandet, haha! Senare idag ska mamma jag ner på stan och just nu har jag suttit och gjort ett litet kollage på nyårs blåsor, längtar till nyår för i år kommer jag att få pussa någon vid tolv slaget.
 
Funderar ni redan på vad ni ska ha på er? Det är ju bra att vara ute i tid. Och jag har redan bestämt mig, som jag skrev i inlägget innan, då har jag en klänning här hemma som jag tror jag ska ha. Men sen hinner man ändra sig tusen gånger hhaha..
- 2 Comments Posted in: Mode








Tips: Kastanjevatten

BUS vs Kastanjevatten. Skillnaden mellan BUS och kastanjevatten är att BUS håller en hel vecka och kastanjevatten tvättas enkelt bort med tvål och vatten. Vilket också är perfekt om det råkar blir fel. Det är också lättare att få finnar av BUS, vilket det inte är med kastanjevatten.

Jag måste erkänna att jag aldrig i mitt liv använt BUS, just för fläckarna. Och känslan att det inte bara går att skölja av om det skulle bli fel har övertygat mig att låta bli – så då har det blivit solarium istället. Men nu i vinter tänkte jag försöka sola mindre och då passar kastanjevatten perfekt.

Chestnut Lotion är perfekt och kostar runt hundringen.
- 0 Comments Posted in: Tips








Mättande smoothie

- 0 Comments Posted in: Vardag








Nelly klänning

Titta vilken snygg klänning jag hittade på Nelly. En klänning som passar vid alla tillfällen! Kommer dock inte beställa hem denna eftersom jag inte har så många tillfällen att använda klänning & har några andra godingar hemma jag inte hunnit använda så mycket. Men för er andra så finns den här och kommer ifrån märket Rare London, som alltid gör fina klänningar.
- 4 Comments Posted in: Mode








Backtrack

 
You backtrack and change your act
At a hundred likes a minute ♫
 
- 4 Comments Posted in: Musik








Höst outfit

Haft en underbar helg & nu är det måndag vilken innebär att söka jobb och sådant som brukar vaa ganska tråkigt. Men idag känner jag mig ovanligt taggad och har jätte mycket energi. Imorse, direkt efter frukosten så städade jag och diskade jag till och med. Förstår inte vad jag fick all den energin ifrån i detta höst väder?
 
Skorna - Scorett / Jeansen - Rut mfl / Tubhalsduk - HM / Tröja - Osäker, jag googlade.
- 2 Comments Posted in:








Mysteriet på greveholm II

 
Åh vad jag längtar tills julkalendern börjar. Kommer ihåg när man var liten och satt vid tvn för att äta upp frukosten och sedan öppna julkalendern. Känner mig som ett litet barn, men denna serie är den bästa genom tiderna! (iallafall bland julkalendrarna!) Blev så himla glad när jag hörde att den skulle vara iår! Hoppas den kommer vara lika bra som förra & att det är samma introlåt, NOSTALGI. (hahahha mamma och jag funderade i en kvart "vad fan är det där ordet när man minns saker ifrån när man var lite") Massa bilder här.
- 7 Comments Posted in: Vardag








HAN ÄR KUNG

Jag verkligen älskar den här killen! Han är så himla cool, plus han verkar så himla stolt! Åh vilken kung alltså.
Jerry som kommer vid 0.12
 
- 4 Comments Posted in: Videoklipp








Budskap

Paow hade bloggat om denna sida med häftiga tshirt, med bra budskap. :)
Kikade in på sidan och hittade mina två favoriter! Dont grow up - Its a trap och Fuck god and belive in yourself! Bra budskap.
 
Härifrån kommer dem och kostar 269 kr styck.
- 1 Comments Posted in: Tips








Caw Interior tävling

Hos CAW Interior finns det mycket fin inredning och har du chansen att vinna denna fina korg i rotting som är värd 450 kronor.
Det ända ni behöver göra för att vara med och tävla så är att gilla CAW Interiors facebooksida. Dela gärna deras sida också så fler hittar deras fina inredning.
 
Tävlingen avslutas 31/10
- 15 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Papaya

Har hittat en hemsida med kläder precis i min smak. Eller ja det finns vissa guldklimar där! Kika in på Papaya Clothing. Här är mina tre favoriter av det jag hunnit kika igenom..
 
 
 
- 2 Comments Posted in: Mode








Zalando godingar

Jag är fullkomligt kär i dessa godingar från Zalando. Zalando har brett utval av av accessoarer, alla möjliga märken. Allt samlade på ett ställe från kläder till inredning & det bästa av allt det är alltid fri frakt & fria returer. Kanske något att önska sig till jul? Tomten (a)?
- 2 Comments Posted in: Inspiration








Vinn egendesignat skal

Tillsammans med iPhonebutiken.se har ni nu chansen att vinna ett egetdesignat skal till din iphone mobil :)
 
 
Såhär hade jag designat mitt.
 
För att vara med och tävla ska du gilla min bloggsida på facebook HÄR. Kommentera sedan att du är med & tävlar här i kommentarer.
- 14 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Tory Burch

Tory Burch har så stilrena accessoarer. Yummy. Jag älskar allt. Längtar tills min iphone 5 som kommer den 20 nästa månad, då ska jag pryda den fint. Men troligtvis inte såhär dyrt. Skalet kostar över 300 kronor.. Ni hittar allt här.

- 1 Comments Posted in: Mode








Bikbok webbshop

Eftersom Bikbok nu har internet shop, så har jag suttit och suktat efter massa kläder som jag vill ha. Men kan inte köpa, måste få mer inkomost först. :) Jobb. Söker hela tiden, bara ha tålamod!
 
Har en massa mysigahöst kläder, men skulle inte tacka nej till fler..
- 0 Comments Posted in: Shopping








Älskade

 
 
- 0 Comments Posted in: Musik








Fredag igen

 
Kanske ska beställa hem spikes i veckan och fixa en tröja såhär snygg? Kommer säkert inte bli av haha..
 
Idag är det fredag. Igen! Vart tog dagarna vägen? Har iaf haft en okej vecka, och denna vecka har varit godisfri, både jag och emil ska inte äta godis på minst en vecka. Ska ner till HM idag och köpa nya underkläder och imorgon ska jag med Tess familj till Strägnäs på marknad, mysigt nu när det är höst ute!
 
Vad gör ni idag?
- 1 Comments Posted in: Vardag








Uggs

När jag satt inne på Nelly igår & kikade runt lite. Så såg jag två par likadana uggs, men det ena paretkostade 2000 och det andra under tusenlappen. Dem är i två helt olika märken, men när man läser informationen om dem så är dem precis lika bra och äkta i material. Dock så finns den lite dyrare i massa fler fina färger.
 
Vilken skulle ni ha valt? Eftersom jag tror jag vill ha svarta uggs, så skulle jag valt dem billigare.
 
- 5 Comments Posted in: Tips








Citykupongerna

Har ni hört talas om Citykupongerna? Det är Sveriges största annonssajt för lokala erbjudanden och rabattkuponger. Rabattkupongerna finns tillgängliga i din mobiltelefon och du kan spara massor av pengar på nöjen, shopping och restauranger över hela Sverige. 


Det kostar egentligen 100 kronor för 6 månader. MEN nu har jag fått tjugo koder att ge till er mina underbara läsare, haha! :) Så jag tänkte såhär:

- Gilla min facebooksida för min blogg & lämna en kommentar här med vad du heter, så skickar jag en kod till er. Först till kvarn!

- 8 Comments Posted in:








Iphone 5 skal

Igår avbokade jag min Iphone 5 och beställde en ny, genom csn/mecenat, så fick jag 30 kr rabatt varje månad. Så nu får jag vänta en vecka längre, men det är värt det om jag betalar under 300 kr varje månad nu, för allt som jag behöver. :)
 
Jag har redan börjat kika på skal osv till min mobil, haha. Inte många sidor som fått in skal och fodral till Iphone 5 ännu, men det har Idiwa.se! Kika in där!
 
Psst! Kommer även lotta ut presentkort här sen!
- 1 Comments Posted in:








Koftor

Batman tröja 849:- här / Stickad tröja 399:- här

Mörkröd tröja 349:- här / Svart tröja 349:- här

 

- 3 Comments Posted in:








Issue 1.3

- 6 Comments Posted in:








Fredag

Nu är det fredag! Förr skulle jag sagt 'äntligen fredag' men nu när man går hemma och söker jobb, är fredag som vilken annan dagsom helst.
 
Så, snart kommer Therese hit och ska stanna här en timme bara. Efteråt blir det för min del blodigt allvar - ska skura golvet och dammsuga i mitt rum! Ska även släpa bort min gamla data som stått helt oberörd med en stor jobbig skärm inkopplad! Imorgon ska jag jag följa med Emil på bio med hans kompisar, Taken 2 ska vi se, spännande!
 
Här är ett skärp som jag beställde nyss ifrån Nasty Gal.
- 3 Comments Posted in:








Vinn smyckesställ ifrån Mihi!

 
Nu har ni chansen att vinna detta smyckesställ ifrån Mihi! Det ända ni ska göra är att svara på frågan "Hur många hål har detta smycksställ?" (finns info om detta smyckesställ på deras hemsida, eller så är det bara börja räkna haha) Kommentera även här att ni är med & tävlar. För större chans att vara med, så följ mig på bloglovin' med vilket nummer ni blev! Lycka till sötnosar!
 
Tävlngen avslutas 12 okotber.
 
VINNARE: http://thelifeofastudent.blogg.se/
- 12 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Mangepange

Denna har jag & Tess suttit och tillägnat till Mange!  Hoppas du ser den här, jag saknar dig! Svara på mina sms snälla! Hoppas du blev glad av denna.
- 1 Comments Posted in:








Hey nana

 
- 6 Comments Posted in: Vardag








Vinterjacka

Har du inte hittat en vinterjacka än? Då har jag den pefekta till dig! Se vilken fin, helt perfekt, förutom att du kanske fryser lite om rumpan, då den inte är så lång. :) Denna skulle jag lungt kunna tänka om mig om jag inte hade en! Köpte ju min dröm jacka, Boomerang jackan!
 
Cardi Down Jacket, 1099:-, BUBBLEROOM
- 0 Comments Posted in: Tips








Iphone 5

I söndags beställde jag den äääntligen, hihi :) Kommer ihåg när jag inte var så förtjust i iphone.. men då hade jag inte testat den, hehe.. Det var dock ganska lång leverans tid 4 - 6 veckor, men det står jag ut med!
 
- 0 Comments Posted in: Vardag








GINA TRICOT SHOES!

Kul att Gina Tricot ska börja med skor! Håller ni inte med? Jag tror det kommer bli skit bra! Modekedjan startar skolanseringen med 12 fräcka modeller som kommer säljas i 30 utvalda butiker. Kollektionen släpps i Oktober & senare i vinter kommer ytterligare en liten kollektion släppas. :) Priserna ligger mellan 299:- och 499:-. För att tjuvkika mera på modellerna klickar ni in här.
- 0 Comments Posted in: Mode








Nagel inspiration

Fortsätter på nagel temat! Gjorde ett kollage av lite bilder jag har sparat på datorn. :) Älskar den pastell orangea färgen! 
 
- 0 Comments Posted in: Tips








Tips!

Hur man torkar nagellack snabbt: Sänk dina nymålade naglar i jätte kallt vatten i ca 3 minuter. Lacket kommer att torkar helt, och det som hamnat på huden försvinner! This is life-changing
 

- 0 Comments Posted in: Tips








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.