Fashionjoint

Wildest dreams

Let's get out of this town
 
Hur bra passar inte hans uttryck i rösten till denna låten? MYCKET BÄTTRE än orignlet enligt mig, trots att han tappar bort sig lite. Har haft den här låten på repeat här hemma hela kvällen. Sitter och tuggar lite på rostade kokoschips, då Emil och jag som sagt testar på en månad helt utan onyttigt socker och sötsaker. Nu ska jag kolla lite på Therese Lindgrens youtube kanal i sängen innan jag somnar, har ni någon youtuber ni följer?
- 1 Comments Posted in: Mode








gynning design

Servetter / Doftljus / Bricka / Brickbord / Kuddfodral
 
Det började med att jag föll för Carolina Gynnings underbara servetter. (Hur kan man ens våga vilja använda dem?? Så vackra!) Men nu när jag kollar in hennes hemsida så kan jag säga att jag har fallit för allt. Ser ni hur vackert hon målar. I de flesta hem idag är det mycket vitt och då kan man behöva lite färgklickar och kan det bli modernare än såhär? Jag ska nog önska mig något till jag fyller år. Vilken blev eran favorit?
 
Ps. Jag har helt glömt bort min Aruba video, ska börja klippa ihop den och visa den för er!
- 2 Comments Posted in: Inredning








Nike Juvenate

Black/White everyday sneakers
 
Finns tex på Asos och Zalando.
 
Jag har köpt mig ett par nya sneakers såhär lagom till våren. Modellen heter juvenate, och visst är dem snygga? Tycker dem ser somriga och fräscha ut! Jag invigde dem förra veckan på jobbet och har haft dem både där i receptionen men även när jag promenerat lite ute. Passar mig perfekt - dem är fjäderlätta, bekväma och luftiga. Dem finns i massor av olika färger och mönster. Ett tips är att köpa dem i en halv strl större än vad du brukar ha.
 
- 11 Comments Posted in: Shopping








fint till våren

Linne skjorta, Ankellånga byxor, Gina Tricot
1. Skjorta 249:- / 2. Byxor 299:-
 
Kolla in byxorna vad fin färg! Jag har ett par liknande i svart hemma som jag älskar. Jag har mycet svart i min garderob men dessa skulle bryta av lite snyggt men en diskret färg. Vill verkligen testa dessa. Linne skjortan då? Älskar färgen! OCH jag vill se mer linne på allt nu i vår, materialet talar lixom för sig själv.
- 1 Comments Posted in: Mode








blue congo bikini

Mosmann bikini
Ni vet ju att jag har en stor kärlek för bikinis. Och kolla vad jag hade fått hem i brevlådan när jag kom hem ifrån Aruba - en jätte fin bikini ifrån Mosmann! Så snygg, tänk er den när man är brun på sommaren! Det jag älskar med denna är att den är i vanligt tyg och inte i bikini material som man är van vid. Därför är den riktigt bekväm och materialet kommer inte bli sådär utslitet. Om jag har förstått rätt när jag kollar in deras instagram så kan man faktiskt använda det som vad man vill underkläder eller bikini, smart! 
 
Missa inte deras instagram också -> @Mosmann_au
 
 Nu längtar jag tills den svenska sommaren så jag får bära denna!
- 7 Comments Posted in: Mode








Filippa k vårplagg

1. Ina coat / 2. Mohair Print Pullover / 3. Puff Sleeve Pullover
 
Godmorgon! Nu ska jag snart borsta tänderna och kila iväg till jobbet. Surfat runt på NA-KD imorse och såg dessa fina plagg ifrån Filippa K, lite dyrare för plånboken, men sååå snygga! Tycker tröjan i mitten har det perfekta printet.
- 2 Comments Posted in: Mode








happy birthday love

 
Igår så firade vi att Emil fyllde 30 med en stor fest!! Jag hade så trevligt och det var så kul att få skämma bort min älskling. Av mig och familjen så fick han en annorluna present med olika kort där det på varje kort var en speciell present, så fick han själv välja en av dem! Perfekt 30 års present. Det lutar åt att han väljer en matlagninskurs tror jag :) Hela förmiddagen så har jag varit jätte seg eftersom det blev väldigt sent igår, men nu har jag precis kommit hem ifrån gymmet. Att man kan gå ifrån så seg till värsta taggad på allt när man tränat är helt sjukt. Man mår så bra när man tränar och man hinner så mycket mer med den energin efter, håller ni inte med?!
 
Och vet ni? Emil och jag ska testa på att inte äta onyttigt (godis, snacks, läsk och snabbmat osv) på en månad från och med imorgon. För Emil är det nog väldigt enkelt, men jag tar alltid någon godisbit på jobbet juu.. Är en riktig godisråtta, så första veckorna kommer det nog bli jobbigt haha :) På jobbet har vi varje fredag fika med bröd, brie, mängder av pålägg och tilltugg mm? Tycker ni det ska räknas med som onyttigt?
- 1 Comments Posted in: Vardag








Glamglow ansiktsmask

Resultat: I glow!
 
Finns att köpa HÄR och HÄR. Jag köpte min på Kicks.
 
Tänkte visa er min nya ansiktsmask från Glamglow! Dem finns i flera olika varianter men jag köpte Youthmud Tinglexfoliate Treatment, som dem har vunnit en jäkla massa priser för, då den ska vara sjukt bra. Den har även blivit väldigt omtalad bland kändisar som deras hemliga skönhets trick. Den finns väl ingenting på listan som den här inte ska göra - den stramar, balanserar oljorna i huden, tar bort rodnad, gör rent porer, jämnar ut linjer, återfuktar, tar bort ringar under ögonen och väcker huden till liv igen osv.
 
Jag är verkligen postivt överraskad! Min hud känns stramare och jag som brukar ha en liten rodnad på kinderna och i mitten på pannan i vanliga fall, men har inte det nu efteråt. Mina porer runt/på näsan syns inte längre. Jag känner mig helt enkelt verkligen jätte ren och fräsh i ansiktet och jag har inte blivit torr eller oljig nu efteråt och det var tre timmar sedan jag testade den. På senaste tiden har jag inte tex kunnat använda vanliga ansiktsmasker med parfym i då det svider massor på mig. Den här sved inget alls och dofterna i är naturliga och jag luktar super gott i ansiktet fortfarande. Det kanske låter jätte fejk men det känns som min hud faktiskt har fått mer lyster haha.. 
 
Grejen med denna är ju också att när den verkar så ska den ska ha en kittlande/svidande känsla, men den kände jag inte av(?) Tråkigt tycker jag då jag sett massor med videos på youtube där vissa tjejer pratar om den "känslan", vissa älskar den och vissa tycker den är lite obehaglig.
 
Denna burk kostade runt femhundringen och man får inte använda den oftare än 2-3 gånger i veckan. Jag kommer inte byta ut den här mot någon annan och jag tycker definitivt den var värt pengarna även om den är ganska dyr. Perfekt att önska sig när man fyller år.
- 1 Comments Posted in: Skönhet








H&M x Coachella 2016

Finns att shoppa på nätet och i butik den 31 mars
 
Jag kommer ihåg när jag gick första året på gymnasiet och jag och min bästa kompis Sandra skolkade en dag för att åka till Västerås och shoppa denna festival kollektion som släpptes, vi skulle få tag på dem virkade vita shortsen! Kommer ni ihåg hur hypade dem blev sen?
 
.. Haha, nu flera år senare så tycker jag det är lika spännande när H&M varje år släpper sin Coachella kollektion. Dessvärre är jag inte världens största fan av kläder i färg och med massa olika mönster på.. Av kläderna ovan så tycker jag om byxorna, skorna och dem vita shortsen. Resten av plaggen som jag inte tog med i kollaget är ännu mer färglada med mycket aztec mönster och öppna axlar. 
- 6 Comments Posted in: Tips








linen bedding

 
Jag har sett dessa sängkläder i linne poppat upp på senaste tiden lite hä och var. Och jag älskar hur det ser ut – avslappnat, inbjudande mysigt, enkelt och designvänligt. Här ovan har ni några bilder på hur jag själv vill att min säng ska se ut just nu. Jag är sugen på ett ljusgrått och ett i beige. Men den gammelrosa var också fin, nu smyger beslutsångesten sig fram som vanligt haha..
 
Jag har kollat in en del sidor och dessa sängkläder är lite dyrare än vanliga sängkläder, men här är några tips på hemsidor för dig som också är sugen: H&M, Etsy (Favorit!), Ellos, Cultiver, Himla, Dirty Linen (Rum21), Kardelen.
- 4 Comments Posted in: Inredning








drömmig väska

Ring shoulder bag @Nelly
 
Den här väskan är så fin i verkligeheten! Jag hade den igår när vi skulle ut och äta och jag är verkligen nöjd med den. Jag tycker den ser.. typ lyxig ut. Vet inte hur jag ska förklara men jag älskar mockaimitationen och den gör typ hela väskan med ringen framtill. Denna kommer bli väl använd nu i vår! 
 
Jag har precis varit och haft en mysig förmiddag hos Tess och vi gick ner till affären och köpte frallor med gott pålägg och satt och åt i hennes vadagsrum med vårsolen skinandes in, så mysigt. Ikväll är det mello final och jag som är galen i mello (jag hejjar på frans!) har planerat chips och mys med Emil.. Kanske bra om jag berättar mina planer till han också hehe :) så jag inte får sitta ensam! Kul lixom..
 
Såg faktiskt nu på bilden att man kan ta av kedjan också och använda som clutch! Finns HÄR. 
Kika in imorgon då ska jag tips om jättefina sängkläder som jag har cravings efter just nu.
- 15 Comments Posted in: Shopping








fais, sia & fetty wap musik

Baby i don´t need dollar bills to have fun tonight
 
 
 Här ovan är några riktigt bra låtar som går på repeat hos mig just nu. 
 
Nu sitter jag på jobbet och har rast - jag är så glad idag! Först för att det är fredag hehe, men även för att det är så mycket vårsol ute idag, tog till och med på mig vårjackan istället för vinterjackan idag och jag frös ingenting. Känner hopp om livet nu typ..  Efter jobbet idag så ska vi ut och äta med Emils släktingar på Pinchos som är en tapas restaurang där man beställer maten på mobilen. Kolla in deras app dem har såå mycket gott! Ska även försöka fota lite i helgen till bloggen, lite nyinköpt och skönhetstips.
- 1 Comments Posted in: Musik








on my mind: interior

Sammets, rosé, marmor och beiget
Gardin / Mugg / Ampel / Kudde / Lampa / Badrumshylla / Tvålpump / Ansiktsmask / Vas
 
Kan vi prata om hur jävla snygg denna badrumshylla är? Vasen, och den beiga soffan? Sammetskuddarna?! Det ända jag typ tänker på nu är typ inredning, det går i perioder och nu är jag i en period då jag vill bara shoppa inredning eftersom jag inspireras så mycket, och då måste jag hålla fingrarna i styr haha!
 
Klockan är 23 nu (!!!) och eftersom jag ska upp och jobba imorgon så är det bäst att jag lägger mig på direkten så jag orkar upp imorgon. (Någon kommenterade och frågade vad jag jobbade med - jag jobbar i reception just nu) 
 
- 4 Comments Posted in: Inredning








just ordered

Ribbad tröja och Chloé look-a-like väska
Tröja / Väska
 
Har inte hållt så bra koll på webbshoparna i och med att jag varit utomlands. Nu när jag kikar runt lite så har det kommit in så mycket fint. Beställde nyss detta ovan, och hittade fina linné blusar ifrån Gina som jag vill kolla in när jag är där. Kan vi hoppas på att snön snart smälter så att man kan slippa vinterjackan?
 
En annan sak - Fan vad jag hatar svarta jeans, varför kan dem inte hålla färgen? Jag tror jag på riktigt har 7 par svarta som jag inte använder. Även om jag färgar dem så släpper färgen sen efter en tvätt. Jag vill ju oftast bara ha svarta jeans, då jag tycker det är snyggast men det är så irriterande att massor av mina pengar varje månad går till svarta jeans.. Hjälp?
- 7 Comments Posted in: Mode








bikbok loungewear

With the balance in focus
Linne / Myströja / Tights
 
 
Bik bok har släppt så fina lounge/tränings kläder i snygga bas varianter. Som ni läst så är jag nyfiken på att börja med yoga och tänkte kolla in dessa när jag är i västerås nästa gång. Av kläderna ovan så tycker jag dem slappa mjukisbyxorna ser riktigt nice ut. Myskläder kan man ju inte få för mycket av!
- 2 Comments Posted in: Mode








Renaissance Island

Flamingo puss på en paradis ö
Ni som följer mig på instagram har nog sett en av höjdpunkterna på våran Aruba resa. Vi tog en trip till Renaissance Island som är en jätte fin ö som ligger 10 minuter bort med båt. Där var det såå stilla och lungt, fin snorkling och några underbara flamingos som gick runt. Där spenderade vi hela förmiddagen och det mesta jag gjorde var att (såklart!) hänga med dessa. Kolla bara hur vackra dem är, måste vara det ända djuret som är rosa eller hur?
 
 
 
Skeptisk till en början haha, dem hade så lång hals och verkligen kollade på en..
 
Jag menar, KOLLA BARA PÅ DEM? Så vackra!
 
- 27 Comments Posted in: Aruba 2016








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.