Fashionjoint

Outfit

 
- 2 Comments Posted in: Mode








GOD JUL!

God jul mina fina läsare! Nu är det julafton. Jag är som ett litet barn och går runt och ler hela tiden. Har fixat mig och ätit en god julfrukost med julskinka på mackan, mums! När jag var ut med Jeffery imorse så gick alla runt och log och alla som jag gick förbi hälsade och sa hej. Kärlek nu på julafton!  
 
Ha nu en riktigt fin jul!
 
 
 
- 2 Comments Posted in: Vardag








Tips: Chillbox

Hur kan jag ha missat? Chillbox har öppnat i Täby Centrum. Och när jag ser dessa bilder, så måste jag åka dit. Det är frozen yoghurt och sen får man själv välja topping. Det finns bland annat bär, godis och smält choklad. Man tar en burk (två storlekar finns), man fyller den med så mycket frozen yoghurt man vill ha och sedan öser man på med godis, frukter och alla möjliga såser! Därefter väger man burken, betalar och njuter!
 
- 3 Comments Posted in: Tips








Orroz?

HAHA så jävla skön brud! Ni måste se! Humor på hög nivå men ändå så sant
- 1 Comments Posted in: Videoklipp








Helgsinspiration

- 0 Comments Posted in: Inspiration








Ohyeah ORLY

naglar orly skönhet
Äntligen kom mitt Smart kit ifrån Orly, så jag kan göra gelnaglar hemma! OPA!!
 
Ska bara köpa batteri, sen ska jag börja dona så jag har fina naglar till ostkvällen hos Stefan den 23:de och på självaste julafton! Tänkte satsa på rött eller fransk manikyr i lite beige variant? Vad röstar ni på?
 
- 3 Comments Posted in: Vardag








Lindex Spring 2013

Nu kanske det känns rätt långt till våren och jag måste säga att jag vill faktiskt ha en ordentlig vinter och jul först. Men här kommer iaf Lindex lookbook för våren 2013 och jag tycker verkligen det ser ut som att det kommer bli en fin vår. Du hittar fler bilder i Lindex Newsroom. Såhär skriver Lindex:

 

Ett av de mest centrala begreppen i vårens modebild är utan tvekan färg! Vi kommer att möta härligt färgsprakande kollektioner som visar spår från både Latinamerika och sportens värld.

 

 ”Vi har verkligen frossat i både färger och mönster och låtit oss inspireras av den underbara färgrikedomen i såväl djungel och stränder som städer i fjärran länder, när vi planerat våra modekollektioner för den kommande våren”, säger Camilla Schmidt, designer hos Lindex.

- 0 Comments Posted in: Mode








Sofi Gravid @instagram

Åååh har precis plockat bort efter frukosten när jag går in på Instagram och ser det här!! :D Så kul! Hon kommer bli en perfekt mamma och jag längtar tills att följa hennes blogg när hon fött sin prins/prinsessa ❤ Tycker det var kul av henne att skriva ut det på ett sådant sätt, haha.

Nu blev jag också påmind om att jag inte läst slutet i den sista av hennes böcker, måste ta tag i det nu i helgen..

- 0 Comments Posted in: Shopping








Skinny bitch

Hej ni fina! Detta är ett tidsinställt inlägg åt er. Jag är på jobbet nu och slutar 13.30 idag, mamma ska hämta mig och så ska vi åka och handla lite julklappar. ÄR nog suuper trött eftersom jag öppnade 06.15 imorse.. Igår så kikade jag runt på lite klädhemsidor. (Nehe!? ;) Haha.. gör ju alltid det!) Hittade dessa saker på en hemsida jag verkligen gillade.
 
Klicka på bilden för att shoppa dessa snygga saker.
 
- 2 Comments Posted in: Mode








Insagram parody

 
Haha kan inte sluta le när jag ser den här, och låten fastnar på huvudet. Det här är dagens samhälle, haha! Måste titta på den igen.
- 1 Comments Posted in: Videoklipp








Nyårs topp

Denna glittriga topp ska jag ha på mig på nyår. Kände att klänning skulle bli kallt för mig. Ska ha ett par svarta tighta jeans till. Och matcha med silvriga smycken & lockigt hår. Vad tycker ni? Den kommer ifrån Nelly.
- 7 Comments Posted in: Shopping








Spend or save?

Denna vecka har jag hittat ett budgetalternativ till GIVENCHY dog print T-shirten. Budgetalternativet hittar du här för ca 220:- och originalet hittar du här för ca 4800:-.

Vilken tee väljer du? Spara eller slösa?

 

- 2 Comments Posted in: Mode








AnnaLynne McCord

http://cdn.publishme.se/cdn/9-2/1101787/images/2012/nails_50c90a5ee087c33d5ae14de4.jpg
Such a beauty. Felfri make-up, perfekta rosa nyansen på naglarna tillsammans med the little black dress, sooo stunning.
- 0 Comments Posted in: Vardag








Onepiece/Jumpsuit/Ziperall ♥

 
Help me ♥
- 5 Comments Posted in: Mode








Pepparkaksgubbar & nationalsången.

Svenskar är alltid så rädda att deras kultur, traditioner och högtider ska kränka människor från andra länder. Det är invandrare som ska anpassa sig efter landet dom flyttar till, inte tvärtom. Jag vet inget annat land i världen som skulle vrida och vända på sig bara för att behaga invandrare som flyttar dit.

 

Folk måste ju acceptera kulturen i landet som flyttar till... annars kan dom åka hem igen. För att det är inte rasistiskt att vilja vara pepparkaksgubbe i ett luciatåg på dagis eller att vilja sjunga nationalsången på skolavslutningen. Att kalla jullovet för jullov istället för vinterlov. Att ha en mörkhyad liten leksaksgubbe på Disneys jul på tv. Oj alltså, jag brukar inte bli proviserad och sur för saker men det här är helt sjukt!

 

Varför det har blivit på det här sättet i Sverige kan vi beskylla våra politiker på. Det är dem som gjort så att nästan vad som helst kan klassas som rasistiskt och kränkande.

- 2 Comments Posted in: Vardag








Chiquelle nyårsklänningar

2013 nyårsklänningar
Hej alla! Ska börja gå till jobbet typ... NU(!) Är stressad, men jag måste ju bara titta in på bloggen först. Kikade nyss in på de dagliga bloggarna jag läser och såg en reklam om dessa glittriga underbara nyårsklänningarna! Oh my, vad snygga!
 
Klicka på bilden för att komma till Chiquelle, där alla dessa fina finns.
 
 
- 0 Comments Posted in: Mode








Nelly paket

Detta hämtade jag ut idag, köpt saker för tretusen på Nelly... Opps, hihi. (Eller ja, med presentkortet jag vann) Köpt nagelsaker så man kan gör gelmanikyr på naglarna med uv lampa och hela sättet. Det jag bloggade om här. Visar i helgen. 
 

- 0 Comments Posted in: Vardag








Love PINK

Älskar dessa mjukiskläder ifrån PINK by Victoria Secret. Nu ska jag över till min älskling och vi ska beställa mat och städa lite hos honom sedan blir det julkalendern, haha. Letar ju efter tighta mjuisbyxor, de på Cubus är ju slut överallt i xs. Så funderar på dessa i blå eller de ifrån Hollister, vilka tycker ni?
- 0 Comments Posted in: Inspiration








Iphone 5 skal

bow iphone skull
Igår beställde jag skal till min iphone 5! Älskar den första jätte mycket och denna fanns i massa olika modeller osv, men vet inte om dem är limmade på skalet eller är igenom stuckna i silikonet, vill ju inte repa telefonen! :)
 
115:- och 40:- + frakt! Billigt och dösnygga!!
 
 
- 1 Comments Posted in: Shopping








Tips: Bikbok erbjudanden

bikbok
Vill tipsa er om att ni kan följa en av mina favoritaffärer bikbok på instagram för att se deras dagliga erbjudanden hela december ut! :) Idag är det 30% på alla scarfs och halsdukar. Detta gäller både i i butik och på internet.
 
Följ Bikbok på bikbokofficiell
- 0 Comments Posted in: Tips








Balmain-hysteri

 
Ingen har väl lyckats undgå den rådande Balmain-hysterin som intagit bloggvärlden? Var- och varannan kotte går ju iklädd pärlbroderade brallor eller tröja. Mycket glitter och pärlor. Sådant älskar jag! Vill du haka på trenden kan jag tipsa om dessa budgetvarianter:
 
 
- 3 Comments Posted in: Mode








Travel document

ÅHH måste visa världens sötaste sak jag köpte igår i Kista galleria. Aldrig sett något liknande. Bara sett liknande till passport. :) Super smart söt mapp för dokument man ska ta med när man ska ut och resa. Tillexempel när jag ska åka med tågen kan jag lägga biljetter och liknande här i. 60 kronor, här för den som vill köpa.
 
Utanpå
 
Inuti för 'Documents, Passport & Ticets'
- 0 Comments Posted in: Shopping








Rolla Sweat

nelly
Kikar lite Nelly nyheter nu efter jobbet. Standard. Bra sätt att varva ner på & snart ska jag slå in lite mer julklappar. Av det som kommit in idag så är dessa mina favortier :) Vilken färg är snäggast?
 
- 1 Comments Posted in: Mode








Marina and the diamonds

En av mina favorit artister har gjort en ny jätte bra låt!
 
 
 
 
 
 
- 3 Comments Posted in: Musik








Vinn Ögonfransserum från AmazingBeauty

Nu har ni chansen att vinna ett ögonfransserum ifrån Amazingbeauty! Ögonfransserumet har blivit mycket känt i år och allt fler har börjat använda den, då den funkar jätte bra! :) Om ni googlar, kan man se hur stor skillnad det faktiskt är, titta här.
 
Jag har testat serum förr, och det jag tycker var extra bra med den här är att man applicerar serumet med hjälp av en vanlig borste på ögonfransarna, och inte på ögonfranskanten.
 
För att vara med & tävla ska ni:
Gilla deras facebook sida och för större chans så ska du dela denna bild på din logg.
 
Om ni inte vinner så kan jag tipsa er om att Amazingbeauty just nu har "ta 3 betala för 2" och ni kan även skriva in koden "Facebook" för att få 100 kronor rabatt!
 
- 4 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Tips: Sparkly Wedges

Nu sitter jag & klipper mig, men bjuder på ett tidsinställt inlägg. Dööö snygga kilklackar från Nelly, 449:-! Till er som söker klackar till nyår kanske? Älskar att dem fanns i så många olika glittrande färger!
- 1 Comments Posted in: Tips








Paket

Hej! Idag stannade jag hemma ifrån jobbet för jag är sjuk, så här donat lite här hemma och slagit in lite julklappar. Har även fått ett paket på posten, kan ni gissa vad det är? Jag visar senare & jag jag kan säga att innehållet kommer att lottas ut här på bloggen imorgon. Senare ikväll har jag bokad klipptid, ska bara toppa mig och fråga lite det här med färgning. Jag vill ju färga, men jag tänker såhär då "ska jag bli en sån där som ska sitta och färga utväxt hela livet sen eller?" 
 
 
Om ni har bra syn kanske ni ser vilket företag det är ifrån! ;)
- 0 Comments Posted in: Vardag








Dear Santa?

Älskar dessa vinterstövlar! ♥ Jag har stora problem med vinterskor för jag tycker att alla ser ut som jätteskor på mig eller så är dom inte tillräckligt varma. Dessa är verkligen både snygga & ser väldigt varma o gosiga ut. Från Guess & kostar 1615kr hos Sarenza. Känns som att ett par riktiga vinterskor kommer att behövas denna vinter om man tittar ut genom fönstret idag.. hehe :} Villhavillhavillha
 
- 1 Comments Posted in: Vardag








Tips: Givenchy ♥ HM?

 
Senaste designerkollektionen för H&M hänger fortfarande kvar i butikerna - när det nu ryktas om att Givenchy kan vara det märke som får uppdraget nästa år. Rykten gällande H&M´s designersamarbeten har ju visat sig vara sanna flera gånger om så helt omöjligt kanske det inte är. Nu håller jag både tummar och tår!
 
Vilket märke skulle ni vilja se att H&M samarbetade med?
- 1 Comments Posted in: Tips








Xmas @ The Body Shop

Såg att The Body Shop fått in ett litet julsortiment, verkar lovely.
Måste spanas in/sniffas på redan idag! Tre affärer står på min lista idag i Västerås: The Body Shop, ska även köpa en tröja på Gina som jag suktat efter (skulle dock inte förvåna mig om den skulle vara slut nu..) och Cubus som jag skrev om igår. Ska även till en hemlig affär och köpa en julklapp till min kära mor, men det kan jag inte skiva här!
- 0 Comments Posted in: Vardag








Sweatpants

Hej alla! Hoppas ni haft en fin dag. Här i Enköping är det jätte kallt -17 grader. Börjar bli kallt att gå till jobbet nu. Brr.
Vet ni? Jag är jätte glad! 1. För jag såg på Cubus hemsida att dem har sweatpants i skinny modell som jag letat efter så länge. Hittade dem på Hollisters hemsida för nästan ett halvår sen, haha, sen dess har jag kikat lite extra efter sådana i affärerna. (2. Imorgon kan jag köpa dem och julklappar, eftersom jag ska äta julbord med älskling och hans vänner på Ikea imorgon)
 
Vilka skulle ni köpt?
- 1 Comments Posted in: Mode








Pappa ♥

- 2 Comments Posted in: Vardag








Jeffrey med hans leksak!

Jeffery leker med sin smart dog leksak! :) Funderar på att köpa en till av dessa men i annan modell till Jeffery i julklapp!
 
- 0 Comments Posted in: Videoklipp








Julkalendern

Det första jag gjorde när jag vaknade imorse var att gå in på svtplay med älskilng och kollade på julkalendern. Haha vi ska följa den tillsammans, men Emil har inte sett det förr! Älskade mysteriet på greveholm sist & då är det ju ett måste att se denna! Den verkar helt okej men får väl se hur det fortsätter, svårt att säga när det bara varit ett avsnitt. Sjukt kul att dom gör denna igen, fast det kommer nog aldrig bli lika bra som den förra!
 
Såg ni på julkalendern och vad tyckte ni isf?
- 3 Comments Posted in: Vardag








Gummistövlar

 
Jag har förälskat mig i dessa gummistövlar från märket Wildflower (säljs bland annat på Ellos). Den låga varianten kostar 549:- (länk) och den höga varianten kostar 599:- (länk). Jag tycker dem låga är finast och jag såg igår på stan att den nu även finns utan spännerna och dessa funderar jag på att köpa. Ingen skulle vara gladare än mig om jag fick traska runt i dessa en regning dag. Någon frivillig som vill ge mig dem? Älskling?


- 1 Comments Posted in: Vardag








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.