Fashionjoint

inglasat sovrum

som en transperanst vägg, inspiration för ditt hem
Jag älskar att bläddra runt på Hemnet eller Eklund Stockholm New York. Som ett inredningmagasin på nätet. Man får så mycket inspiration och hittar ofta väldigt charmiga och unika ideer. Visst var det här himla snyggt? Att glasa in sovrummet i lägenheten. Skulle absolut kunna tänka mig något liknande i framtiden. Köket här var också så vackert 10/10 poäng - marmor, vitt och guld.
- 1 Comments Posted in: Inredning








fornis böcker om kärlek

så vackra ord om det vackraste som finns
 
 
Har bläddrat lite i dem här böckerna nu på morgonen, ikväll tänkte jag börja läsa den första. Jag tror inte jag kan komma på någon mer inspirerande kvinna än Michaela Forni. Extra kul med en fin hälsning i böckerna. Två böcker om kärlek. Tänk att kärlek kan vara både så vackert och så sorgligt. Jag tror alla kommer att se både den fina och mindre fina sidan av kärlek någon gång i livet. Jag är så taggad på att läsa dem! Är det någon av er som läst dem?
- 0 Comments Posted in: Inspiration








dagarna efter julafton

god jul
Första julgranen ihop med Emil! Visst blev den fin?
 
Min dator hade damm på sig nu när jag tog fram den.. och 114 olästa email. Förlåt för så tyst på bloggen, men det har varit väldigt mycket att dona med nu runt julen! Som för många andra :) Jag hoppas ni haft en jätte bra och mysig jul! Idag hade jag skrivit en lista på massor av saker jag skulle göra, men fick migrän så det var bara att gå och lägga sig igen. Nu känns det bättre och bloggen kommer nu uppdateras som vanligt! Vill visa massa ny shopping och även lite julklappar!
- 1 Comments Posted in: Vardag








Kim Kardashians emojis / kimoji

quuen K, kimoji, striptease och countoring
 
Idag släpps Kim Kardashians egna emojis - Kimojis! Vilket bra intiativ hah, älskar dessa! Selfie-smileyn blir nog populär! Kommer ladda ner appen direkt! Sitter på buss mot grisslehamn där vi ska på Eckerölinjen och äta julbord. Igår blev det en tripp till Erisklund för dem sista julklapparna. Är ni klara? 
- 1 Comments Posted in: Tips








julklappstips till henne/honom

missoni, parfym, netflix eller kostaboda
 
 
- 1 Comments Posted in: Tips








nyttiga grönkålschips

nyttiga chips, snacks
 
Grönkålschips - Kvällens chips tog slut lika snabbt som det gick att göra dem. Jag kan ju säga att det ser inte så tilltalande ut kanske, men är riktigt gott och nyttigt. Och enkelt! Var ju tvungen att testa nu när man sett bilder på dessa på alla sociala medier, till och med Emils mamma var sugen på att testa dessa, haha så det har verkligen "slagit igenom". Såhär gör du:
 
- Värm bara upp ugnen till 200 grader
- Skölj och skär/riv upp kålen i bitar.
- Lägg det på en plåt med bakplåtspapper och häll över olivolja och salt. Tips: extra gott enligt mig med lite chilikrydda på också.
- Ta ut dem efter ca 10 minuter när dem är krispiga.
- ÄT & NJUT!
- 0 Comments Posted in: Vardag








full victorias secret fashion show 2015

vs show 2K15
 
 
- 8 Comments Posted in: Mode








lip kit by kylie jenner

 
Såg ni vad som låg på min önskelista? Under förra veckan så släpptes ju äntligen Kylie Jenners egna lip kit, där man kan med tre olika nude/brun färgade nyanser få till hennes egna läppar tillsammans med både en läppenna och ett läppstift i varje förpackning.Jag dööör, vad fina dessa färger är. Jag har kikat lite på instagram och kommit fram till att Dolce K är min favorit, den ligger mellan Candy K som är ljusast och den mörkaste True brown. Jultomten?
 
Vad jag har förstått på beskrivningen så är dem precis som grand cosemtics variant att efter man applicerat den på läpparna så torkar den på ngn sekund ner till matt yta. Jag har två av dessa och jag älskar mest i hela smink väskan nu! Ska visa någon dag när solen är på min sida så man kan fota lite bra bilder på dem. Kylies variant blir iaf din för 240kr/st. Super bra pris tycker jag då man får två produkter i en förpackning lixom.
- 2 Comments Posted in: Skönhet








social media party

Igår var mamma och jag på Social Media Party!
 
 
Oh min favorit Richmond & Finch stod på plats och där kunde man tävla om ett skal. Och vet ni!? Jag vann! Så himla roligt. Det vita fanns ju med på min önskelista. När jag såg dem irl så fastnade jag för den gröna i marmor och den kommer hem på posten nästa vecka!
 
Båda Isabellas företag Flattered och Care & colour fanns på plats. Riktigt mysiga inneskor!
 
 
Andrea och Matilda var några av dem som live poddade. Duktiga tjejer! Men missade tyvärr favoriten Måndagspepp med Hanna och Ellinor.
 
Salem som vann It Girls fanns på plats i deras rum. Så himla vacker!
 
 
Josefin Dahlberg höll i bloggskola där man fick riktigt bra tips!
 
 
Hödpunkten på hela dagen! Fina fina Michaela Forni. Köpte hennes böcker om kärlek och fick dem signerade och böt några ord med henne. Kul att den viktigaste bilden för kvällen vart så orskarp, haha.. :) 
 
 
- 0 Comments Posted in: Vardag








chloe faye - spara / slösa

 
Orginalet i Chloe faye väskan kostar en förmögenhet. Men om ni tycker den är lika läcker som jag och vill ha en liknade väska som kostar betydligt(!) mycket mindre - så kika in dessa två. Älskar den gråmelerade färgen som Ginas modell är i, en perfekt vardaglig väska. Den från Lindex är mer i à la fest storlek. Okej originalet är alltid snyggast men den här gången måste jag säga att Ginas är riktigt snygg! Vad väljer du? Budget eller lyx?
- 0 Comments Posted in: Mode








social media party

 
Idag har jag köpt en tomte för att få lite bättre julkänsla här hemma. Vi har nästan inge julpynt alls, så omysigt! I helgen blir det att införskaffa julpynt och gran, sedan börja lägga dem första klapparna under granen. Annars i helgen så ska mamma och jag på social media party i Stockholm imorgon. Kameran följer med! Ska bli kul att träffa alla inspirerande bloggare som man annars bara sett genom skärmen. Lyssna på livepoddar, få bloggtips och förhoppningsvis hinna köpa Fornis bok och få den signerad. Blir nämligen bråttom hem för att sedan fira min bror som fyller år.
 
Nu blir det strax idolfinal!
 
- 0 Comments Posted in: Vardag








miriam bryant kärlek

 
 
Denna kvinna alltså, hon är så grym. Hur kan man låt efter låt leverera så bra covers? Hon gör verkligen helt egna versioner av låtarna och dessa är dem som går på replay i vårt vardagsrum gär hemma. Älskar dem!
- 0 Comments Posted in: Musik








Önskelista julen 2015

blogg julkalender jul önskelista
 
Svensk tenn underlägg / Nike träningstights (xs) / Kylie lip kit "Candy" / Äng mässing vasLanza hårolja / Maybelline concealer / Richmond & Finn marmorskal / Beautyblender / By marlene birger sjal / Babydoll mascara / Monki spets bh (xs) / Moebe ram / Mio gammelrosa filt / Puma sneakers (här med) / Värmekudde för nacken / Pengar och presentkort på Tottes, &Other stories och HILKE indesign / ELLEs december nummerCheetos / Marmor nödladdare / Rapunzel of swedens breda locktång / Elephant parades julkulor
 
Det här inlägget tillägnas tomten. Hoppas även att du kanske hittar lite inspiration till din egen önskelista eller kanske julklappstips till någon du håller kär.
 
Tänk att det är december och snart andra advent. Då var det på tiden för min årliga julklappsönskelista. Man blir aldrig för gammal för en önskelista. Älskar att sitta och klippa ihop det här varje år lagom till jul. Kollaget blir så inspirerande när man ser allt det man önskar framför sig. Mycket inredning och skönhet på min lista i år. Resten är massor av vardagslyx. Kom även på en annan sak - årskort på sushi, haha tänk om det fanns! Vad önskar ni er i år?
 
Snart kommer mamma på fika, tänkte baka lite saffransblondie innan, ser smarrigt ut va?
- 4 Comments Posted in: Tips








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.