Fashionjoint

Mankikyr set från Lindex

Hej alla söta, jag kom på att jag glömt visa detta nagelset med manikyr saker ifrån Lindex. Jag köpte vid jul, men finns fortfarande i butiken. Det är jätte bra och praktiks när det är så litet, den har allt där i! Nagelsax, nageltång, nagelfil, pincett, negelrensare och nagelbandspinne. You name it!


Söt är den ju också på utsidan, right? :) Måste erkänna att jag själv trodde det var iphone skal nrär jag först såg den haha..


99 kronor
- 3 Comments Posted in: Shopping








Morfar


På bilden ser ni världens bästa morfar. Bilden togs någon dag innan du blev sämre, 25/12 2011. Du fick värmekudden av oss i julklapp och du tyckte den var så skön & varm!

Vila i frid morfar. Du är världs bäst! Du var alltid så glad och skulle alltid dra mig i kinden och fråga om jag hade ätit några äpplen idag, jag ler alltid när jag tänker på dig & det kommer vi alla fortsätta göra. Du finns i våra hjärtan nu och vi vet att du kommer hälsa på oss och att du vakar över oss. Vi kommer sakna dig sittandes i din fotölj och dina tokiga skämt. Men vi vet att du har det bra nu. Vi älskar dig nu & föralltid.
- 4 Comments Posted in: Vardag








Tävling - Inredning

Lantlig dekor tävlar ut ett presentkort på 300 kronor. Det ända ni behöver göra är att på era egna bloggar länka till de produkter som du kommer köpa för presentkortet om du vinner. Använd då denna bild i början av inlägget. Kommentera också Jag är med i detta inlägg.



Tävlingen avslutas 12 februari

- 29 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Depend Nail Remover



Tipsar om denna snabba, enkla nagelborttagning. Man bara doppar nageln i burken och vrider lite och vips är nagellacket borta, super bra!
- 2 Comments Posted in: Tips








Bloglovin

Flera frågar, så en gång för alla, ja! :) Skriv vilket nummer du blev, så ska jag lägga till dig med!

Helst i detta inlägg.

- 7 Comments Posted in: Vardag








Snart är det alla hjärtans dag

Rubriken säger allt. Jag vet inte varför men jag längtar, fasst jag är singel haha! Tycker bara om tanken att man visar extra kärlek till alla nära & kära. Visst känner man sig lite ensam som singel, men tycker ändå om dagen! :)

Vad ska ni göra på alla hjärtans dag? (14/2, Om ni inte visste det så är det ILLA)



- 3 Comments Posted in: Vardag








Sommarskor

Eftersom alla längtar efter sommaren, så hittade jag några söta ballerina jag ville visa. Alla tre kommer ifrån Footway!

- 2 Comments Posted in: Tips








Fejktävlingar på bloggar

SERIÖST! Fan vilka töntar det finns ute? Om man har en bloggtävling så 99% av alla gånger måste man länka sidan man samarbetar med! Varför skulle det annars kallas samarbete??

Tror folk att alla är så pass dumma så dom går på att tävlingarna är äkta? Så jävla barnsligt att folk har fejk tävlingar, vet inte hur många bloggar som har sånt här. Jag vet många iaf. MEn nu tänkte jag hänga ut EN av alla hundra.

Så innan ni tävlar på någons blogg: Länkar dom inte sidan som "samarbetar" med, så tävla inte, då är dom fejk, feeeeeeejk. Som tex den här tjejen arnesens.devote.se.

När hon lottar vinnarna, så lottar hon sina egna kommentarer i andra namn. I ett videoinlägg så berättar hon hur "Agnes" har vunnit ett par Jeffery Cambell skor (vilket så stort företag skulle ens samarbeta med en tjej som inte ens har över 300 läsare?)

Här är "Agnes" som har vunnit tävlingen. Och när man tittar på länken till "Agnes blogg" Så gär den såklart till hennes egen blogg, FU.

Så här ser det ut på flera av hennes tävlingar och hon är ju så smart att hon inte länkar företagen eftersom då kan man ju maila och fråga dom om det är sant.



I vissa tävlingar är hon så jävla dum att att hon inte ens har någon med tex namnet Marie bland kommentarerna.

- 6 Comments Posted in: Vardag








Rally SM

Hej nu är jag mitt ute i ingenstans och tittar på Rally! Tänkte vara så snäll att blogga lite för er. :) Jag och Sandra hjälper pappa att jobba här och så tittar vi på rallyt för skojskull! Hur har eran dag varit?

Här är en bilder ifrån Rallyt här i Uppsala. Det värsta är att det inte finns toalett så vi har fått gå ut i skogen.. heheh. Nej då men vi lånade en toalett sen i en stuga här sen.

När vi kommer hem blir det att beställa mat och mysa.

 

- 0 Comments Posted in: Vardag








Skinnjacka

Jag längtar tills snön kan börja smälta bort och man kan börja använda skinnjacka. Jag har en, alla mode intresserae äger en :) De flesta har nog kenzas, den är verkligen jätte fin! Men tråkigt när alla har lika! Jag har en som liknar Kenzas men är lite mer rockig, jag som inte ens lyssnar på rock... Se den här. Kommerl ägga upp bättre bilder när jag har den på mig när det lbir varmare ute!


Jeansjacka är nästan också ett måste, det är fint det med, men passar inte till lika mycket som skinnjackan gör.

- 0 Comments Posted in: Mode








Tips - Revital Lash

Fick hem denna ifrån Hudvårdsbutiken.se att testa och har testat den nu i över en vecka, och måste säga att jag genast ser lite skillnad! :) Så om ni vill ha naturligt långa ögonfransar så testa denna ögonfransserum! Ni kommer inte ångra er.

Mitt tips till er är att köpa den härifrån. Det är gratis frakt på hudvårdsbutiken och väldigt snabb leverans måste jag säga! Gick på en dag för mig! :D



Kanske kan lägga upp en bild på mina ögonfransar! Försökte faktiskt ta en bild men det gick inte så bra haha.. Men vill ni se hur det blir?


- 0 Comments Posted in: Tips








neon

Vad tycker ni om neontrenden? Jag tycker det är jätte häftigt.
- 2 Comments Posted in: Mode








Shorts

Jag bara längtar tills värmen kommer. Sitter på prkatiken nu :) När man tittar ut genom fönstret så öser det ner snö.. Det är mysigt visst, men kunde det inte kommit lite tidigare? Jaja! Man får väl tänkta positivt!
När värmen kommer ska jag köpa shoorts, massa!
Jag ska göra mina svarta jeans till svarta shorts. Men tror jag ska göra de mera slitna än dessa på bilden och sedan kanske köpa nitar :)
- 0 Comments Posted in: Mode








114

Inspiration till bra musik!

114 - The majority Says














- 1 Comments Posted in: Musik








JFR Smycken

Älskar halsringar i alla modeller, tjocka, smala och dubbla! Alla dessa fina smycken kommer ifrån JFR! Så snyggt med silver överhuvudtaget! Vill ni att jag ska lägga upp bild på några av mina smycken?

- 3 Comments Posted in: Vardag








Ögonfrans tips

Bara för jag älskar mina läsare så ska jag ge världens bästa tips!

Budget vs Lyx



Vad vill ni ha för andra tips? Lämna en kommentar så ska jag göra ett inlägg åt er!
- 1 Comments Posted in: Tips








Hiss/Diss - Gubbskor



Jag måste säga att jag tycker såna här skor är okej så länge det inte blir för mycket. Precis som med ridmodet. Här ovan är det bilder jag tycker är okej och faktiskt fina. Men bilden HÄR är inte alls fint! Håller ni med?

- 0 Comments Posted in: Mode








Min dag

Godkväll! Först vill jag börja med att säga att jag har sån sjukt träningsvärk i magen, jag har skrattat så himla mycket idag i skolan! :) Önskar ni kunde vara med och se allt jag skrattade åt idag, men blir lite svårt!

Denna veckan så blir det mycket plugg för att jag har prov på måndag och så blir det till att plugga teori också! Man blir så taggad när man hör folk som bokar skrivningar och sånt nu! Då vill man verkligen sätta igång :)

Här är en bild på Gabriella ifrån idag! Kika in på hennes blogg, hon säljer en finklänning! Passar perfekt till skolavslutningar osv!


---> Fetlänk till klänningen!! <---
- 0 Comments Posted in: Vardag








Eyeshadow tips

Bilden säger allt. :) Den bästa som jag någonsin testat! Haha annars skulle jag inte ha så många av den. Tack Gabriella för den sista ljusa dom jag fick igår! (Och tack för klänningen ♥ )

- 3 Comments Posted in: Tips








Blue

Titta vilken fin blå nyans, den finns på Nelly och kostar femhundringen! Tycker den är jätte fin och passar perfekt till sommaren. Vad tycker ni om klänningen?

- 1 Comments Posted in: Mode








Bags




Miu Miu, Mulberry Alexa, Miu Miu, Chanel, Proenza, Mulberry Alxa

Vilken väska tycker du är finast?

- 4 Comments Posted in: Mode








Nasty gal

Älskar allt

- 1 Comments Posted in: Inspiration








Shoes

Glittriga skor is the shit.


Fashion! Skorna kommer från Footway.

Pssst.. Vem vet kanske ska ha ett samarbete med dom inom kort? ;)
- 2 Comments Posted in: Mode








Vinn 100 kronor hos Sandraj.se

Vem tackar nej till ett presentkort på 100 kr på unika smycken och lite annat? Nu kan du tävla om det här!


Sandraj.se (hennes blogg: Www.saandraj.webblogg.se)

För att tävla ska du gilla hennes facebook sida och så ska du skriva i loggen vad just du skulle vilja köpa för ditt presentkort, om du vinner :) Kommentera detta inlägg att du är med tävlar & även ditt namn. Skriv gärna om det på facebook eller på din blogg för större chans att vinna (använd då denna bild)!


Tävlingen avslutas 1 februari

- 18 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Cher Lloyd

 
En ny låt från en av mina favorit artister! Lyssna & njut.
- 4 Comments Posted in: Musik








Videofy

Min mobil krånglar just för tillfället, sedan så ska jag ladda ner videofy me appen! Så kan jag ladda ner flera videoklipp! Så vad vill ni se för klipp?

Medans bjuder jag på några gamla! Min störda hund ♥



Och våren, denna är filmad förra året! FAN vad jag längtar till den och när man kan ligga på taket och sola!
- 2 Comments Posted in: Videoklipp








Mitio pants

Oh, ett par såna här på benen i vår skulle inte sitta helt fel. Frågan är ju om man ska köra på säkert svart eller det lite vårigare alternativet vitt. Törs jag ha vita byxor?

Vilken är eran favorit av dessa två?
- 1 Comments Posted in: Mode








Vinn 3 mobilskal från Supply.se!

Nu har jag en tävling i samarbete med Supply.se! Priset till vinnaren är 3st valfria mobilskal!

 

Du kan se vilka skal det finns att välja på och till vilka modeller de passar här!


För att delta i tävlingen behöver du bara ”gilla” minst ett utav dom tre mobilskalen som du vill ha om du vinner (kom ihåg att vara inloggad på facebook när du klickar på ”gillaknappen”). Sedan ska du såklart kommentera detta inlägg.


Tävlingen avslutas 24/1.


Vinnaren utses genom lottning och förhoppningsvis blir det du som vinner! Du blir isåfall kontaktad och får välja dina 3 skal.

- 27 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








GÄSTBLOGG

Halloj på er!

Sanna och jag gästbloggar ikväll på varandras bloggar. Vem är jag då? Jag är Sannas kusin, Alexandra heter jag! Jag är 25 år, bor ihop med min pojkvän sedan snart 9 år, och jobbar som personlig assistent. Jag älskar musik, och går ofta på konserter med både kända band, och lite mindre kända, som t.ex min pojkväns band. I min blogg skriver jag om mitt liv efter jag gjorde en gastric bypass-operation. Jag uppdaterar mått o vikt en gång i veckan, och skriver om mat och motion och lite annat som kan vara besvärligt efter en sådan operation.

Hur började min resa mot att bli mer hälsosam och gå ned i vikt? Jo jag hade fått nog helt enkelt! Jag hade testat allt man kan komma på, och jag var så tung och allt var så jobbigt för mig. Jag gick till min läkare i Oktober 2009, och efter en hel del väntan, tester, samtal med läkare, sjuksköterskor, dietister, mfl så opererades jag äntligen den 16:e Augusti 2011.

Jag började min resa på otroligt tunga och deprimerande 144kg, och nu är jag nere på 110kg. Jag har en hel del kvar att gå ner, men har ändå klarat av mer än hälften av det jag ska gå ned. Jag har satt 80 kg som mitt mål, och det är för att jag mådde som allra bäst och var vältränad när jag sist vägde 80kg. Jag har aldrig haft som mål att bli "smal", jag vill vara lagom, och framförallt må bra! Här är lite bilder på hur jag förändrats under året!



Jag satte upp några mål i våras, som jag hoppades kunna nå, och jag har redan klarat av en hel del av dem! Har en del kvar, men jag kan t.ex köpa kläder mycket lättare, jag kan arbeta utan att bli helt slut o jättesvettig. Jag kan sitta med det ena benet över det andra, och jag kan nu även ta komplimanger på allvar, och bli glad för dem!! Såna småsaker som "vanliga" människor inte tänker på, men som man som överviktig önskar att man kunde göra! Det främsta målet jag har är att trivas med mig själv, och börja älska mig själv igen. Jag är på god väg, men har inte nått ända fram - ÄN.

Sanna lägger ju upp en del tips på kläder, smink o annat, och jag tycker hon har bra smak! Idag har jag bett henne lägga upp lite klädinspiration på min blogg, som främst har överviktiga/GBP-opererade läsare. Jag tvivlar inte på att hon lyckas bra! =)

...__.......__.....
../......\../......\.....
...I.........v........I......
...\.Älska dig../.....
....\..själv!..../......
..\........./....
.\...../..
.V..

Nu tackar jag för mig! Hoppas ni fått lite inblick i vem jag är ,och vad jag skriver om. Kom gärna in i min blogg o kika runt om ni blev lite intresserade av att läsa mer! KRAM på er alla söta läsare!


Min blogg, klicka HÄR!
- 2 Comments Posted in: Tips








Drop Dead

Allt ska se så lika ut nuförtiden. Alla går klädda i liknande kläder. (Men snygga, uppfatta mig inte fel) Så nu tänkte jag ge er lite inspiration på lite mer annurlunda men ändå snygga kläder.

Dessa tre favoriterna plockade jag ut ifrån Drop Dead. Ett märke jag inte hört talas om innan. Kikade bara in på deras hemsida här om dagen.


Men snygga var det eller hur? Älskar den första, tänk att ha den till ett bar tighta jeans eller ett par bruna ben.
- 1 Comments Posted in: Mode








Haircuff HM

Alltså dessa börjar verkligen bli jätte populära! Och dem är så snygga, så jag förstår varför! Fan att jag aldrig har uppsatt hår. Haha lite komiskt att jag har det just när jag skriver det här. Men jag tycker inte jag passar i det så bra. Men tror fan jag ska dra ner på stan och köpa mig en. Lixom 40 kronor.. Och på sommaren har jag ju uppsatt ändå "ganska ofta" haha.



Läste på en tjej blogg att dessa är puts veck i hela Stockholm, slut överallt! Så om ni efterlyser en så säg till, i Enköping fanns de massa kvar sist jag var där. (Jag vet hur det känns när man letar&letar efter något som är slut:/)
- 3 Comments Posted in: Vardag








Vinn läderarmband från Onyxsweden.se

Vill du vinna detta snygga läderarband i märket Lilly of Sweden från Onyxsweden.se? Tävla här nedanför!


Allt du behöver göra är att skriva att du är med och gilla Onyx facebook sida här. Skriv gärna om tävlingen på din blogg också!

Själv så är armbandet en av mina favoriter ifrån deras hemsida! :)
Tävlingen avslutas 21/1
- 56 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Nail polish

Snyggt va? Om ni undrar hur man gör så kanske jag kan göra ett inlägg om det!

- 6 Comments Posted in: Vardag








Shit girls says

Hahaha känner igen mig! Känner ni tjejer igen er? Eller killar är era tjejer såhär?


Men det stämmer inte på att jag frågar hur datorn funkar & det sista, jag smaskar inte när jag äter! Haha men allt annat, love it! Finns flera klipp här.
- 0 Comments Posted in: Videoklipp








HENNES & MAURITZ SS 2012

Om det är någon trend i vår som jag kommer försöka köra lite extra på så är det nog det vita. (Har jag ens många vita plagg.. hehe?) Vitt på vitt. Kritvitt och äggvitt. (Om jag hittar vitt i min garderob såklart..) Känns som en fin kontrast till vinterns svarta. Bort med det mörka och in med ljuset! Extra fäst är jag vid H&M's SS Collection 2012. Får mig att skrika efter vår. Underbart.




- 1 Comments Posted in: Mode








Vinn 400 kr på väskor!

Dessa snygga väskor kommer ifrån Ohnellie.se. Om ni är med och tävlar i denna tävling så får ni chansen att vinna 400 kronor presentkort på deras hemsida. MEN för att vara med behöver du svara på en fråga och svaret finner du på deras sida. Tipsa gärna om tävlingen på facebook eller på din blogg för större chans att vinna.

 

Hur mycket kostar Skinnväskan ZANNA?

Tävlingen avslutas 23 januari. Kommentarerna kommer inte att publiceras direkt som ni förstår, så att inte alla ska se svaret, utan söka upp det själv.

- 53 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Drömjacka

Ni vet när man har en dröm tröja, ett par drömjeans eller en dröm jacka i huvudet.

Jag har hittat min dröm jacka. Jag vill verkligen ha den här och jag ska köpa den! Men det var ju det där med att spara till en ny dator. Justja.. MEN sen så är sen min..


Kostar 920 kronor

- 2 Comments Posted in: Vardag








Klänning

Kanske lite todogt att börja titta på klänningar.. Haha någon annan än jag som saknar värmen?



Denna söta kommer ifrån HM
- 0 Comments Posted in: Vardag








Vinn ungdomsbok - Tävling 1 av 2

Pocketforlaget.se så finns det böcker för alla. Nu fick jag chansen att lotta ut två böcker och jag bläddrade bland ungdomsböckerna, idag har ni chansen att vinna Barfota änglar som är skriven av Linnea Willén. Om ni vill läsa om boken så tryck på bilden.



För att vara med så ska ni bara gilla Pocketforlaget på facebook, och om ni vill ha större chans så kan ni blogga om denna tävling (använd gärna bilden ovan) och länka mig. Och självklart skriva att ni är med i en kommentar här nedan.

Denna tävling avslutas 18/1. Psst - Det kommer komma en till tävling då jag lottar ut en annan av dessa ungdomsböcker!

- 20 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








3 låtar

Här är tre tips på bra låtar jag går runt och har i huvudet hela tiden :)


Heheh, känner ni igen er..?

- 4 Comments Posted in: Musik








Hennes och mauritz

När jag kom in på HM i Västerås så blev jag possitivt förvånad. Dom hade fått in nya kläder och hade gjort om mycket. Jag som brukar ha svårt att hitta kläder på HM, hittade nu massa saker jag ville ha. Här är några bilder som jag tog.

Så här såg det ut på övervåningen när man kom upp..



INSPO! Älskar det blå & blusarna till höger. Jag hittade även en skrikblå tight kjol, men den fick inte följa med mig hem..
- 1 Comments Posted in: Vardag








Vinn armband från LiTEN Design

Jag har fått chansen att lotta ut ett trendigt armband från LiTEN Design, värde 139:-.


För att vara med och tävla ska du:

1. Gilla LiTEN Design på facebook

2. Skriv en kommentar till inlägget att du är med och tävlar

3. För en extra chans att vinna så dela tävlingen vidare på din facebooksida eller blogg (skriv i kommentaren att du gjort det)


Tävlingen avslutas på söndag och en vinnare dras på måndag.

- 23 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Detta köpte jag

Ni ville veta vad jag köpte i Västerås och här är allt. Allt kommer ifrån HM.

Haha jag vet sista bilden blev väldigt liten.. men känns skumt att lägga upp bilder på mina underkläder, så nu kändes det som att den blev mindre tydlig haha, känns liiite bättre!

- 1 Comments Posted in: Vardag








Vinn vikbara ballerinaskor från Damn Heels




För att vara med ska ni bara gilla Damn Heels på facebook och dela denna bild, klicka på bilden. Glöm inte lämna en kommentar i detta inlägg också!

Tävlingen avslutas 16/1.
- 19 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Make Up Store

Jag hade en jätte bra dag i Västerås med mamma! Jag bara dö älskar 'nya' HM i Västerås, dom har gjort om inredningen och jag hittade massa kläder jag ville köpa! Jag visar bilder på de kläder jag köpte imorgon. Den som gissar rätt på båda dessa kluringar vinner en länkning!

Men jag köpte även något ifrån Make Up Store? Kan ni gissa vad?


Och vad ska jag hämta ut för paket på posten som jag längtat efter?


Psst.. Ett tips är att scrolla ner och kika mina tidigare inlägg! Där finna alla svar.
- 3 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Vinn Weskin skal!

Hörrni! Det är helt sjukt, på denna sida så kan man fixa sina egna skal till telefonen och designa dom själv. Eftersom jag verkligen vill att flera ska se denna sida och fatta hur underbar den är!

, har jag faktiskt nu fixat ett samarbete med dem. Jag har fått chansen att lotta ut ett presentkort till en läsare där du kan få köpa ett valfritt skal med valfi design. (Det finns till andra telefoner än iphone.)


För att vara med så ska ni bara gilla Weskin på facebook, och om ni vill ha större chans så kan ni blogga om det och lägga in denna bild och länka mig. Och självklart skriva att ni är med i en kommentar här nedan.

Tävlingen avslutas 16/1
Flera tävlingar kommer denna vecka så lägg till mig på bloglovin'
- 31 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Tävlingar denna vecka!

Denna vecka så kommer det många tävlingar på min blogg, så håll utkik!

- 0 Comments Posted in: Vardag








10 saker

10 saker som varje tjej måste ha i deras garderob:



Jag har allt på listan, vad saknas för dig?
- 2 Comments Posted in: Mode








Västerås

Nu är jag i Västerås med min mamma och shoppar. Så detta är ett tidsinställt inlägg. Här är lite saker jag ska kila på när jag är på stan. Och jag visar det jag köpt när jag kommer hem eller imorgon.


Satt och gjorde detta kollage igår kväll innan jag gick och la mig när jag kom på att jag inte kommer kunna blogga imorgon!

Jag har gjort en kategori Fashion, för att alla modeliknande inlägg hamnar alltid på vardag
- 2 Comments Posted in: Mode








20 år †♥

Idag skulle du fyllt 20 år. Grattis Alexz! Jag saknar och tänker på dig!


Du är så jävla grym! Du finns alltid i mitt hjärta

- 3 Comments Posted in: Vardag








OLearys

Jag brukar inte blogga om mat osv, men har ni smakat den här såsen? Den är så sjuukt god! Pappa köpte dessa när han var borta med jobbet. Och jag har redan tagit slut på den första såsen. Passar perfekt till pommes. Om ni inte har smakat så köp dom!




Kostar runt 50 lappen styck.
- 54 Comments Posted in: Vardag








Vintage shorts

Jag hade DÖDAT för dessa, jag hade gjort vad som helst för dessa shorts.

- 7 Comments Posted in: Vardag








Katy Perry lanserar parfym

Sångerskan Katy Perry har nu återigen gått över till skönhetsbranschen och lanserar nu sin andra parfym "Meow". Vad tror ni om hennes satsning? Hiss eller diss?

 

- 3 Comments Posted in:








Skal till iphone

Okej, kan väl erkänna att ända gången jag vill ha en iphone är när jag ser dessa skal..
Jag undrar varför det inte finns så här snygga skal till min telefon? Kanske ska uppfinna det, hah!



- 2 Comments Posted in: Vardag








Svarta slitna jeans

Jag har ett par svarta jeans, jag funderar på att göra om till slitna :) Eftersom jag ändå har två par svarta byxor och jag änvänder ju ändå bara de svarta jag tycker om mest.

Jag har aldrig gjort något sånt här men det kommer nog bli snyggt, eller? Blir lite ovanligt med ett par svarta slitna, då det oftast är jeansfärgade :)

Jag lägger upp en bild när jag gjort detta!


Haha mitt största problem är att jag inte vet vart på jeansen jag ska göra dem slitna.. Någon som har tips eller biler på hur ni gjort?
- 11 Comments Posted in: Vardag








HM

Imorgon ska jag nog till HM och köpa lite på rean, jag har 150 kronor kvar på mitt presentkort och ska köpa underkläder och kika efter torr schampoot som finns i sunsilk reklamen. Som även ska ge volym. :)

Har någon hunnit testa denna? Jag återkommer sen om den är bra eller inte.
- 4 Comments Posted in: Vardag








Mobil/Kamera väska

Fan vad söt, en liten färgglad väska. Jag tänkte köpa den, men känns lite onödigt när jag ist kan spara pengarna till något annat. Jag köpte ju en ny plånbok förra veckan.. :) Kan ju köpa den nästa månad isf om jag fortfarande vill ha den lika mycket, det kliar lite i fingrarna haha!

Men om ni är intresserade av att köpa den så hittar ni den på Fashionpads.com.


Rea - 98 kronor
- 0 Comments Posted in: Vardag








Review

◄ 2011 har verkligen vart en berg- och dalbana för mig. Året började jobbigt då en vän till mig gick bort. Sommaren var helt okej, men jag hade väntat mig lite mer, jag sommarjobbade mest. Jag satt själv hemma på min 18 årsdag och jag gick inte ut och firade det. Men nu i efterhand så bryr jag mig inte så mycket :) De senaste månaderna har varit jätte mysiga, då jag lärt känna nya människor och tagit en dag i taget gällande skolan och annat.

Jag ser fram emot det nya året, med nya och gamla vänner som jag älskar med hela mitt hjärta. Jag skulle inte ha kunnat klara mig utan er. Och det här året har redan börjat bra, men en rolig nyårafton och ett skönt efterlängtat lov.

- 4 Comments Posted in: Vardag








Army Green Hood

Beställde nyss den här mysiga tröjan! 199 rixdaler.



Visst ser den mysig ut? Men en sak jag blev lite osäker på är.. visst är den fodrad? Haha eller är det bara vitt tyg? Nää, visst är den väl fodrad? :) Haha skitsamma, får lägga upp bilder på den sen när jag får den!
- 4 Comments Posted in: Shopping








Kronjuvelerna - Tips

Ikväll går första delen av denna svenska film på ettan, ska ni se den? :) Jag har velat se filmen, men nu kan jag ju se den i delar på tv. Ville bara påminna er, för jag har hört att den ska vara jätte bra.

Kronjuvelerna

SÅ - Klockan 21.00 ikväll på ettan!
- 3 Comments Posted in: Tips








1/1 2012

Hej, jag hade tidsinställda inlägg för er igår, för jag ville önska er ett gott nytt år. Vad gjorde ni vid tolvslaget? Jag gav sandra en puss på munnen och önskade alla vänner ett gott nytt år! Jag kom hem vid klockan 6, och då la sig sandra och jag och sov i min säng direkt, och imorse till frukost blev det gröt (och godis&chips..)!


Pappas drink (mojito) som han gjorde till mig och Sand igår innan vi skulle vidare.
- 1 Comments Posted in: Vardag








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.