Fashionjoint

Review

◄ 2011 har verkligen vart en berg- och dalbana för mig. Året började jobbigt då en vän till mig gick bort. Sommaren var helt okej, men jag hade väntat mig lite mer, jag sommarjobbade mest. Jag satt själv hemma på min 18 årsdag och jag gick inte ut och firade det. Men nu i efterhand så bryr jag mig inte så mycket :) De senaste månaderna har varit jätte mysiga, då jag lärt känna nya människor och tagit en dag i taget gällande skolan och annat.

Jag ser fram emot det nya året, med nya och gamla vänner som jag älskar med hela mitt hjärta. Jag skulle inte ha kunnat klara mig utan er. Och det här året har redan börjat bra, men en rolig nyårafton och ett skönt efterlängtat lov.


Posted in: Vardag





Skrivet av: Beatrice Jakobsson (foto)

sv: Jag har inte läst så mycket i din blogg! :)

2012-01-03 - 16:37:58
Hemsida: http://beattriicee.blogg.se/
Skrivet av: Aisha

Sv: hej!! Gud ja ber verkligen om ursäkt,jag har inte vart inne på bloggen på ett tag vart jätte upptagen. Men jag skriver till dig till din mail nu. & tack så mycket igen!



En fråga: vem vann de spelet?:D kram

2012-01-03 - 18:15:02
Hemsida: http://brunettaisha.blogg.se/
Skrivet av: TUVAAANDERSSON.BLOGG.SE

Oh, det skulle jag gärna men jag vet inte riktigt hur man gör.. Tyvärr!

Men riktigt fin blogg har du :)

2012-01-03 - 20:03:43
Hemsida: http://tuvaaandersson.blogg.se/
Skrivet av: M I N I I Z Z A

näe, följer endast bloggar som jag verkligen läser osv:)

2012-01-03 - 23:12:51
Hemsida: http://miniizza.blogg.se/


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.