Fashionjoint

Egentid med pojkvännen

bild ifrån igår kväll, då vi skulle på fest hos emils släkt
 
Åh! Jag var nyss ut med pappa och åkte motorcykel, så härligt! Nu ligger jag i sägen och bloggar ifrån mobilen. Nu är sommaren över på riktigt och Emil börjar jobba på tisdag, så vi har lyxat till det under helgen med tid tillsammans för bara oss två. I fredags så hade jag och Emil en heldag med massor kul. Frukost buffé, en hel dag i Västerås med fin restaurang på kvällen. Igår så åkte vi på spabehandling tillsammans. Behövde det verkligen! Hoppas vi får en fin vinter och höst! Ser ni fram emot hösten?
- 1 Comments Posted in: Vardag








Rita Ora för Adidas #unstoppable

Hm spring 2014 vår kollektion adidas neo jul 2013 julafton klänning kläder tips julklappar mamma pappa man kille tjej pojkvän hm julkläder julklänning röd vinröd rita ora samarbete
 För att se fler bilder ifrån kollektionen gå in här
 

Ni har säkert hört att sångaren Rita Ora har ett samarbete med Adidas. Hon är den första kvinnliga sångaren som någonsin fått chansen att samarbeta med märket. Kollektionen som heter #unstoppable kommer sammanlagt ha 5 olika släpp. Den första delen Black Pack släpptes 21 Augusti, ni shoppa den här. Dem fem olika delarna innehåller både kläder skor och accessoarer. Jag längtar mest efter pastellerna och rosorna. Vilken tror ni blir bäst?

 

Pastel Pack - Den här delen av kollektionen visar hennes feminima sida som är mjuk och känslig. Det är romantiska bleka färger som väcker kvinglighet och glamour. Colourblock Pack - Inspirerad av tjejerna som bor i hoodies men fortfarande vill vara sexiga. Mycket mesh material. Black Pack - Denna kollektionen är mer av en inspiration av pojkflickan inom henne. Med en pojkaktig passform i svart. Spray Pack - Den här looken är inspiead av runway outfits i ombre stylen. Den här har mer casual stil. Rose pack - Namnet säge väl det mesta. Inspirerad av love songs och naturen.

Även Pharrell Williams som gjort låten Happy är aktuell med en kollektion som snart kommer släppas.

- 1 Comments Posted in: Mode








Filmtips - Squatters

 
Måste tipsa om en jätte bra film. En riktig twist i slutet, och spännande nästan varje sekund. Squatting betyder att man bor på ställen man inte äger. Kika på trailen ovan och om den verkar bra så kolla på den HÄR. Jag brukar dock bara kolla halva trailar för jag är så smart så jag fattar hela handligen sen ;) Nej men haha jag tycker en trailer avslöjar FÖR mycket.
- 0 Comments Posted in: Tips








Missfancynails

Hur duktig?
 
Kommer ni ihåg att jag vann en nagelbehandling värde 1300 kronor hos min absoluta favorit nagelterapeut Missfancynails? Under sommaren så hittade jag ingen tid för att åka ner till Stockholm och fixa dem eftersom jag nästan inte var hemma någonting alls. Nu kikade jag dem närmsta veckorna framöver då jag inte jobbar, men hon är fullbokat hela tiden! Nästa lediga tid är vecka 39. Men då passar det inte heller för jag kan inte ha (vill inte ha) fixade naglar själv när jag ska gå min nagelterapeut utbildning. Så antingen ger jag bort vinsten till mamma eller någon, eller så väntar jag tills nästa år! Vad tycker ni? 
- 1 Comments Posted in:








Victorias Secret öppnar i centrala Stockholm!

 
Nu kommer du kunna önska dig söta underkläder ifrån Victorias Secret i julklapp. Jag kommer!! För under slutet av 2014 så kommer dem öppna en butik i centrala Stockholm, mitt emot NK. Åhhh, lyckan som uppstår när man får läsa såna här glada nyheter, i alla fall för oss VS galna tjejer. Vilket sammanträffande att jag ska börja min nagelterapeututb. då. HURRA!
- 2 Comments Posted in:








Shoppat höstkoftor

Grå kofta ifrån Vero Moda 399:- / Svart kofta ifrån Åhlens 399:-
 
Kom nyss hem efter en liten shoppingrunda i stan med Linn och Sofie. Jag hittade denna svarta koftan på Åhlens. Känner att jag behöver en svart vanlig kofta till dem kommande månaderna och denna var riktigt mysig då den var fluffig. Lätt och matcha och ett plagg som är lätt att slänga på sig dagar man inte vet vad man ska ha på sig. Den gråa köpte jag i Västerås förra veckan, har bott i den sedan dess, den ser så höstigt causal ut på, om ni förstår vad jag menar, haha! Har ni hunnit shoppa några varmare plagg?
- 1 Comments Posted in: Shopping








Nellys vinterjackor

Vinterjackor ifrån Nelly.com
 
Jag har gått och blivit besatt av höst shopping, hittat massa snyggt jag vill ha till hösten. Som jag visade i inägget nedan så älskade jag sjalen ifrån Missoni och idag så hittade jag världens snyggaste handskar på Åhlens. Men viktigast är ju att man har en varm och snygg vinterjacka. På Nelly har dem sjukt sygga och det ramlar in nya hela tiden. Jag har kollat in en jacka som som jag funderar starkt på att köpa, men det är inte någon av dem ovan! Vilken tyckte du var snyggast?
 
Förlåt för dålig bloggning i veckan, vart mycket jobb och fick migrän igår. Men nu är den ny vecka med nya tag! Idag har mamma och jag varit på jakt efter en fördelsedags present till min kusins man som fyllt 30 år och ikväll ska vi dit!
- 0 Comments Posted in: Mode








Missoni sjal

 
Missoni är en av mina stora favoriter! Denna sjalen skulle passa riktigt bra i min garderob, att ha nu i höst men även i vinter och vår. Passar ju till allt! Idag har jag jobbat hela dagen och på kvällen så bjöds det på middag hos Emils syster. Är proppmätt fortfarande! Nu blir det att hoppa i säng för imorgon blir det jobb igen 7.30 - 15, så Godnatt!!
- 0 Comments Posted in:








Video ifrån Öland

 
Här är en kort video ifrån när jag var på Öland i början av sommren! Bättre sent än aldrig, haha! Jag älskar Öland så sjukt mycket och jag har varit där sedan jag var liten nästan varje sommar. Som ett andra hem. Det är lika bra som att vara utomlands nästan! Haha så roligt 2.15 när Emil står och kastar bär på Tommy så har vi precis "missat" bussen in till stan. Den bara åkte förbi oss fast vi stod och vinkade vid busshålsplatsen, haha älskar när dem säger att han är en idiot. Men det var han ju också ;) Har ni varit på Öland?
- 1 Comments Posted in: Vardag








Jean Paul for Lindex

Jean Paul for Lindex Jean Paul för Lindex
 
 
Förra året så hade Lindex ett samarbete med Missoni, i år så är gästdesignern Jean Paul Gaultier. För mig så är han mest känd för att alltid bära randigt och jag vet att det var han som designade strutbehån åt Madonna. I denna kollektion för Lindex så kommer vi få se båda, men även polokragar, skinnjackor, glansiga underkläder, tighta klänningar och kjolar, tattoomönster och dragkedjor.
 
Mina absoluta favoriter är jackan ovan och den gråa koftan! Vilka är era? Ni kan själv kolla på en sneakpeak av kollektionen här. Kollektionen består av dam-, barn- och underkläder samt accessoarer och släpps i butik och online 8 oktober.
- 1 Comments Posted in: Mode








min nya Tiamo väska

bikini väska scorett väska
 
Det är den här väskan jag såå länge velat visa er. Jag köpte den när jag och Emil var i Göteborg och jag är besatt! Har hunnit använt den en gång när vi skulle ut och äta på restaurang och jag tycker den är såå snygg! Den passar verkligen till allt! Hoppas jag snart hittar något mer tillfälle att använda den. Älskar detaljerna med silverlänken. 
- 0 Comments Posted in: Shopping








Mentor Biker Boot

vinterskor
Hur snygga är inte dessa boots? Kommer passa perfekt inför hösten! Synd att dem är slut här hos Nelly. Hoppas dem kommer in igen. Som jag skrev innan så har jag faktiskt längtat efter en mysig höst och jag har redan börjat kolla på höst/vinter kläder. Är jag ensam om det haha? Jag har checkat in en vinterjacka som jag tror jag ska köpa, och dessa boots skulle passa bra till dem och även till min Boomerang som jag annars använder på vintern!
- 0 Comments Posted in: Mode








Håruppsättning på tärnor

bröllop friskt hår frisyr hair hairdo håruppsättning tärna krusat lockigt
 
från min instgram @ffashionjoint
 
Åh! Hela morgonen så har Mia och jag varit på en frisörsalong nere i stan för att fixa håret på några vänner till henne som ska vara tärnor. Hade riktigt kul och älskar verkligen att få hålla på med hår! Dem blev även sminkade av en make up artist efteråt och alla var så sjuuuukt vackra! Bruden som skulle gifta sig såg ut som en prinsessa med sin uppsättning (av en riktig frisör) och med sin slöja och make up. Jag kände inte henne men blev tagen av hela stämningen och vart så lycklig av att se alla göra sig redo inför hennes stora dag.Tänk när det är min tur att få vara tärna till någon nära vän eller att JAG själv ska gifta mig.. Ryser av tanken, tänk vilken lycklig dag det kommer bli.. Vill ni gifta er?
 
Nej nu ska jag och mamma sätta oss på en kina restaurang lite längre ner på gatan och kolla på mälaren runt. Där över 15.000 åker runt och ja, typ visar upp sig, haha!
- 0 Comments Posted in: Instagram








Stolen Dance

I want you
We can bring it on the floor
You've never danced like this before
We don't talk about it
Dancing on, do the boogie all night long
Stoned in paradise
Shouldn't talk about it

 
Beatet, refrängen, sångaren och aaalllt! När jag sitter i bilen och den här kommer på oouuf, fråga Emil haha hela bilen skakar av min dans! Så kär i den här låten och sista videon! Haha man kan inte sitta stilla eller låta bli och sjunga med i den här låten! Blir sugen på att festa när jag hör den här och blir super glad. Får även underbara höst vibbar av videorna. Hata mig inte nu, men jag välkomnar hösten med öppna armar!
 
Nej nu borde jag gå och lägga mig ska vara på Tottes hår imorgon bitti och hjälpa min fina vän Mia fixa håret på tärnor till ett bröllop! Puss och godnatt! ♥ Glöm inte och sprida glädje och ta hand om alla i din närhet.
- 0 Comments Posted in: Musik








Tips - Nya säsonger på TV

 
Det känns som mitt liv i höst kommer bestå av tv tittande. Nej då, men det blir många mysgia tv kvällar i alla fall! Idol, Portkod 1321, Paradise hotel och Big brother drar igång. Vilket program ser ni mest fram emot?
 
Idol - Idol startar på måndag den 18/8 kl 20.00 i TV4 och i år så firar Idol 10 år vilket betyder att det kanske blir lite mer speciellt. Vi har tex fått veta att både den nya och gamla juryn ska vara med. Dock så har man inte fått veta i vilken form den gamla juryn ska vara med i ännu, spännande. I trailen så får man även se mer louge klipp i år vilket jag tror kommer bli kul. 
 
Portkod 1321 - Så sjukt taggad för en till säsong av denna serien! Om ni inte har sett den så måste ni göra det nu! I denna säsong så har Steph och Agnes bara några månader kvar till studenten och jag har sett att dem sökt "bloggare" till blogawards scener på facebook. Verkligen en favoritserie. Inget datum är satt ännu.
 
Big Brother - Så kul att det här ska börja igen, kommer ihåg när jag var liten och satt på Big Brother i smyg för pappa ville inte att jag skulle kolla på det, haha! I år kommer det både vara svenska och norska i samma hus, och huset kommer vara lyxigare än tidigare år. Marcelo och Annica har avslöjat i deras bloggar att vi kommer på ett eller annat sätt få se dem i årets säsong. Söndagen den 31/8 kl 21.00 i TV9 öppnar programledarparet Adam Alsing och Pia Lykke dörrarna. 
 
Paradise Hotel - Pogramledaren Malin Gramer har redan gått ut och sagt att årets PH är sjukt mycket galnare än förra året och mer spårat. Samir ska tydligen vara reporter för studio paradise i år, roligt! PH startas samma dtum som Idol, den 18/8 men kl 22.00 i TV3. Alla deltagare har redan presenteras och du kan se dem här.
 
Vet ni något annat roligt program som startar i höst?
Edit: Portkod har premiär 7 oktober!
- 1 Comments Posted in: Tips








Längtan efter ett eget boende

film tips hollister tröja salu hyra köpa lampa lägenhet villa
 
Visste ni att mitt rum bara krymper och krymper? Jag har tjatat om det förr, men jag vill verkligen bara flytta hemifrån nu! Men det är så svårt när man inte hittar något som passar en. Emil och jag har gått på massor av visningar men antingen är det för dyrt, eller för litet, eller för slitet. Längtar såå tills man hittar en lägenhet eller villa, som man verlkligen klickar med, om man kan säga så? Har du flyttat hemifrån och isf hur gammal var du då?
 
Ni vet när man suktar över något så ser man det överallt omkring sig? När jag ville ha en hund så såg jag dem på varje gata jag gick på, när jag väntade på att Pontus skulle komma till världen så såg jag bebisar överallt! Nu vill jag verkligen flytta hemifrån och jag ser bord, lampor, soffor, sängar, mattor, tapeter, tallrikar som jag verkligen skulle vilja ha i mitt hem. Blir helt galen, kan ju inte köpa hem allt innan jag börjar flytta heller, haha!
- 2 Comments Posted in: Vardag








Tränar för 5km

adidas neo bkr everlast inspiration kollage nike air springa träning vattenflaska
Grå leopardmönstrad sport bh - Gina Tricot  /  Rosa Boxningshandskar - Everlast  /  Vattenflaska silicon - BKR  /  Stella adizero II Shoes - Adidas by Stella Mccartney  /  Resten av kläderna - Nike (kommentera om ni undrar efter något specifikt)
 
Är så besviken, sitter vid datron och trycker upp min mail. Kommer ni ihåg att jag berättade om The Colour Run? Då har jag fått mail ifrån The Colour Run att det är inställt i Uppsala och om vi fortfarande vill vara med så får vi springa i Stockholm. Jag som varit så taggad och längtat så mycket efter detta datum. Jag såg verkligen fram emot det. Inte bara att springa utan själva festen i helhet. Det går tyvärr inte för oss att vara med i Stockholm, då jag jobbar då.. om man inte kan ändra det på något sätt, men det känns onödigt långt också bara för ett lopp. Pappa tröstade mig med att den 13 september så är det ett lopp här i Enköping där man ska springa 5km. Får väll satsa på det då. Suck!
- 2 Comments Posted in: Inspiration








Fossil Rose Gold Watch

fossil guld klocka rose
 
Här är min nya älskade rose klocka ifrån Fossil! Äntligen säger jag bara, har suktat efter den här nästa ett år! Jag fick den av Emil när jag fyllde 21. Såå nöjd över den och har använt den nästan varje dag i sommar. Nu har jag både en i silver och en i rose ifrån favoritmärket Fossil. Finns att köpa här.
- 2 Comments Posted in: Vardag








Heart Warmer Video

Blir alldeles varm i hjärtat av denna video och kan inte sluta le!
- 0 Comments Posted in: Videoklipp








Natural Beauty

På senaste tiden har jag fastnat för den naturliga looken. Då menar jag allt ifrån smink, till hår. Den översminkade looken med perfekt lockigt eller rakt hår, har nog passerat sin tid. Less is more, eller hur?
 
Idag har jag inte gjort något alls, jag håller på att bli sjuk och har en spränagde huvudvärk, ända ner i nacken och en näsa som rinner. Jag som hade så mycket jag ville få gjort idag hoppas på en lite bättre dag imorgon, i så fall ska jag visa min nya fina väska!
- 1 Comments Posted in: Vardag








Pieces egna variant av Holden Sandal

holden isabel marant mode birkenstock trend fashion kenza pieces sandal sandaler
1. ISABEL MARANT 2200kr. / 2. PIECES350kr.
 
Isabel Marants dyrgrip Holden Sandal är sedan länge sedan slutsåld överallt, och säljs nu bara på olika auktionssidor. Jag vill tipsa om Pieces egna version av denna vackra skinn sandal ifrån Isabel Marant, som finns super billigt på deras hemsida. Och hur snygga är dem inte? Jag gillar Pieces variant mer, då dem korsade remmarna är liite mer klumpiga och påminner därför även mer om ett par Birkenstock.
- 0 Comments Posted in: Mode








Nattbloggning - Tapaskväll

tapas recept

Varit fult ös här hos Emil mamma hela kvällen, vi har nämligen haft tapaskväll. Jag gjorde friterade ostbollar som man skulle doppa i stark salsa och även friterade lökringar, mums. Men mina absoluta favoriter är jalapenos med fyllning i ugn och dadlar inlindade i bacon, alla här röstade dem som favorit. Kommentera om ni vill ha recept på massor av gott, vi hade 30 olika saker typ! Haha! Det värsta är att det på bilden inte ens är allt.. Hahaha vi ska alltid överdriva! Skulle räckt till hela gatan. Eller vad säger ni? Vad ser godast ut? 
 
Jag börjar bli trött och sängen är väldigt lockande men kommer nog inte kunna somna med dessa fulla människor utanför fönstret ;) haha godnatt på er!
- 0 Comments Posted in: Vardag








Classic Handbag

Leighton Meester + Nelly.com bikini väska nelly svart väska
 
Hur snygg och stilren är inte denna svarta väska ifrån NLY Accessoaries? Alla borde äga en svart klassisk väska som man alltid kan använda till allt och som inte tröttnar på. Den lilla väskan som ni ser till höger får man med och kan lägga alla små saker i, både att ha innuti väskan eller att använda som clutch. Super smart tycker jag som aldrig håller reda på nycklar, mobil och plånbok. Den kostar 399 kr och finns här.
 
När jag har varit i Göteborg så har jag inte bloggat någonting alls, då jag ville att all tid skulle gå till att umgås med Emil. Så förlåt för dålig uppdatering, men nu är jag hemma igen och som vanligt - så kommer uppdateringen bli normal igen, haha hoppas vi! 
- 0 Comments Posted in: Tips








Weekend i Göteborg

 
Imorgon bitti kl 10, så tar jag och Emil tåget ner till Göteborg för att bo på hotell några nätter. Nästan som en weekend, men mitt i veckan haha! Vi tänkte gå på Liseberg, kikar runt på stan bara vi två och ha det mysigt. Vet ni något annat roligt man kan göra i Göteborg? Känns skönt som en sista mini semester innan det riktiga jobbet börjar!
- 2 Comments Posted in: Vardag








Notion 1.3

Nu har dem fyllt på ett av mina favorit märken - Notion 1.3 med massa nya plagg.
 
1. Elizabeth Blouse - Hur snygg är inte denna? Tänk denna till ett par blåa eller vita jeans + klackar så är du redo för fest!
2. Fuzzy long Cardigan - Förstår ni hur mysig denna kommer vara under hela vintern? Svarta jeans och valfritopp.
3. Loose fit jeans - Tänk denna till alla slappa tröjor du kan tänka dig. Klackar eller loafers.
4. Smock frill skrirt - Med en party top i vilken färg som helst så är du redo för kvällen. 
5. Quilted Skirt - Läder och skinn kjolar tycker jag matchas bäst med grått eller vitt.
- 0 Comments Posted in: Mode








Cambilder x9

Hej! Jag kom nyss hem ifrån Pontus namnkalas (min kusins son). Så är full med smörgåstårta och fika. Nu har jag fixat mig lite mer för ska vidare på 30-års kalas. Sitter och väntar på att Emil ska spela klart finalen på en tennisturnering han har med sina vänner så jag kan hämta honom. Känns som jag väntat en evighet! Som ni ser ovan är jag uttråkad. Jag var jätte glad för det var en överaskningsfest vi ska på, men nu har dem tydligen redan hunnit överaska honom, missade allt det roliga! Hoppas ni får en fin kväll!
- 0 Comments Posted in: Vardag








Besultsångest - Nike Skor

nike air nike air max nike free run 5

Jag är i STORT behov av flera par träningsskor! Just nu äger jag bara ett par träningsskor - som jag använder på jobbet, på gymmet och även om jag springer utomhus. (jag vet man ska inte ha samma skor ute som inne..) Jag har tänkte beställa i alla fall två par till. Men min beslutsångest av färg och modell tar alltid över. Det finns så många snygga! Klickade in på Members här om dagen och till min stora förvåning så hade dem ett av dem paren jag valt mellan. Dem var på rean för 547 kronor, minus mina 350 kronor som jag samlat där så betalade jag 197(!!!) KRONOR för dem! Vilket jävla KAP. Jag ♥ MEMBERS. Det är dem första skorna i pastell lila.

 

Men nu tänkte jag även passa på att beställa ett till par, eftersom jag verkligen behöver fler par träningsskor. Så ja, det är dessa ovan väljer jag mellan. Haha en hel del. Just nu lutar det åt dem vita i leopard, som även finns i andra färger. Men jag kommer nog hinna ändra mig hundra gånger. Vilka tycker ni är snyggast?

- 4 Comments Posted in: Mode








Strandklänning i bohostil

strandklänning
 
Lindex har en super rea nu i alla butiker och online! När vi var på Öland så fyndade jag den här strandklänningen för 150 kronor. Jag har letat efter något man bara kan slänga på sig när man ska iväg och sola och vilken tur jag hade som hittade den här! Den är hur snygg som helst på och mönstret går i lite boho stil. Jag har märkt att mycket av Lindex kläder går just i den stilen nu på sommaren, vilket jag tykcker är hur fint som helst! Den finns här för er som vill köpa en likadan, Bilden på deras hemsida gör den inte rättvis, inte färgen eller formen, eftersom man själv knyter den som man vill ha den..
- 0 Comments Posted in: Shopping








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.