Fashionjoint

Håruppsättning på tärnor

bröllop friskt hår frisyr hair hairdo håruppsättning tärna krusat lockigt
 
från min instgram @ffashionjoint
 
Åh! Hela morgonen så har Mia och jag varit på en frisörsalong nere i stan för att fixa håret på några vänner till henne som ska vara tärnor. Hade riktigt kul och älskar verkligen att få hålla på med hår! Dem blev även sminkade av en make up artist efteråt och alla var så sjuuuukt vackra! Bruden som skulle gifta sig såg ut som en prinsessa med sin uppsättning (av en riktig frisör) och med sin slöja och make up. Jag kände inte henne men blev tagen av hela stämningen och vart så lycklig av att se alla göra sig redo inför hennes stora dag.Tänk när det är min tur att få vara tärna till någon nära vän eller att JAG själv ska gifta mig.. Ryser av tanken, tänk vilken lycklig dag det kommer bli.. Vill ni gifta er?
 
Nej nu ska jag och mamma sätta oss på en kina restaurang lite längre ner på gatan och kolla på mälaren runt. Där över 15.000 åker runt och ja, typ visar upp sig, haha!

Posted in: Instagram







Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.