Fashionjoint

H&M Spring 2012


- 0 Comments Posted in: Vardag








Dagens tips

Gina Tricot har börjat med nagellack! :) Jätte snygga färger, 3 för 99 kronor!

- 0 Comments Posted in: Tips








Skriver från mobilen

Hej, tänkte passa på att skriva på bloggen nu, för jag är hemma. Gick hem från skolan idag med, har problem med magen. Vet inte riktigt vad det är, men ska ta reda på det. :) Har tagit panodil nu och det känns lite bättre. Tänkte dela med mig av en mysig bild som togs nyss på min hund som ligger på min onda mage.

- 0 Comments Posted in: Vardag








Partydresses

Jag vill köpa partykläningar. Men vilken tjej är inte sugen på det, hehe.. Man vill ju inte ha den paniken när man ska ut att man "inte har något att ha på sig". Dessa skulle inte sitta helt fel i min garderob!



Åååh... Ge mig tomten!?
- 0 Comments Posted in: Vardag








Trikå linne



Tycker att knäppningen framtill som går hela vägen nästan gör hela linnet + att formen passar till både tajta jeans, chinos och shorts. 79 kr.
- 0 Comments Posted in: Vardag








HAHA

Alltså deras humor, jag älskar den! Dom här två och Ana Gina är humor för mig! :D



Jag har kommit på mig själv att själv göra sådär med ögonbrynen ibland..
- 0 Comments Posted in: Videoklipp








Sveriges bästa djs






Dom är verkligen sveriges bästa DJs. Har ni hört deras nya skiva än?

Kaskade ft. Rebecca och Fiona
- 0 Comments Posted in: Musik








Play ► - Tips

När man är hemma och är sjuk har man inte mycket för sig, idag har jag pluggat teroi och sett på:

- TV3 Play Elsas mode - Så jävla bra böcker! Mina absoluta favoritböcker. Har bara sett tre avsnitt av serien, men den verkar bra. Men inte lika bra som böckerna.
- TV3 Play Värsta pojvänsakademin - Jag tycker det är kul att följa paren och få se deras framgångar i förhållanderna :) Mina favoriter är Marwn och Amanda. 
- TV4 Play Halv åtta hos mig - Den här veckan är/har de varit i Enköping, alltså min hemstad, så jag är ju tvungen att titta och har missat båda avsnitten! Annars tycker jag om pogrammet ändå, älskar han som pratar.
- Kanal 5 Play Modelljakten - Åh, jag älskar Kenza och Andreas tillsammans. Och alla modeller är så duktiga.

- 0 Comments Posted in: Tips








Gina

Snygga! Dessa är några nykomplingar från Ginas hemsida. Synd att det inte hade så fina nya tjocktröjor :) Det behövs i min garderob, specellt nu när det är så kallt. Har ni något tips? Helst så man kan testa - alltså inte från internet.

 

- 0 Comments Posted in: Vardag








TIPS Ziphood

Jag BOR i dessa tröjor, dom är verkligen jätte sköna! :) När jag köpte dessa så fick man ta två för 199, nu kostar en 199 kronor. Köp dessa om du vill vara varm i vinter!


Jag har dessa färger, men det finns i flera färger tex ljusrosa!
- 0 Comments Posted in: Tips








Motorcykelmodell

Jag skulle döda för dessa. Så jävla coola.

När jag blir rik..

- 0 Comments Posted in: Vardag








Vinnare - gissa kändis

Haha jag sa ju att de skulle vara svårt, det var en som gissa rätt och det var FRIDA - grattis! :)
Rätt svar är: Ali Lohan

- 0 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Helgen

Längesen sist, men i helgen har jag haft en kompis som sovit över, så har inte haft tid :) Idag fyller min kusin år och vi ska åka till henne och fira henne. Vad ska ni göra idag?

Jag måste städa också..





- 0 Comments Posted in: Vardag








Cocoo



Fina ringar va :) jag har slutat använa ringar, måste börja använda de igen. Dessa är mina favoriter ifrån Cocoo.se. Vilken är din?
- 1 Comments Posted in: Vardag








Mössa/pannband

Min mössa är tydligen borta, den försvann när vi flyttade. Eller så ligger den bara någonstans där vi inte letat ;) Dessa skulle jag kunna tänka mig från MQ.


149 & 129 rixdaler

Vad har ni som värmer nu när snön snart kommer?
- 0 Comments Posted in: Vardag








Klänningar

Vet ni? Tiden går jätte snabbt och snart är det nyår. Vad ska ni ha på er då? Jag tycker att alla tar förgivet att man ska ha glitter och paljetter och sånt, men jag tycker det blir tråkigt om man har det varje år! :) Så nej, något nytt!

Jag tittade på Nelly och här är två söta klänningar som man kan ha vid flera tillfällen. Känns ju onödigt att köpa en klänning som bara passar till nyår! :)



Men liite glitter skadar ju inte, som på den första klänningen tex.
- 0 Comments Posted in: Vardag








Elsas hemlighet



ETT MÅSTE UNDER JULGRANEN! Denna står självklart med på min önskelista!
Åhh nu måste jag sätta igång att plugga lite körkorts teori - SÅ att jag kan fortsätta läsa i Elsas värld! Bara tre kapitel kvar ju!

Tog en ganska lång läspaus när skolan började, sen var det körkorts teorin osvosv.. Men nej nu ska jag ta tag i det och läsa ikväll! Tur att mamma handla lite chips då, hihi..

Kan redan se framför mig alla tre böckerna i min lilla bokhylla i rummet, åh vackert hahha!
- 0 Comments Posted in: Vardag








Tävling - gissa kändis

Okej, liknande tävlingar har jag aldrig haft förr, men denna tror jag blir kul eftersom tjejen på bilden är ganska (Läs: väldigt!) sönder opererad! :) Svår att känna igen på dessa bilder... Vinnaren får en länk!



Hihi, lycka till! Kikar på kommentarerna imorgon för ikväll ska klassen ut på studentfest. Ska bli kul! Längtar redan till studenten :)
- 2 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Kuvertväska

Nästa månad har jag bestämt mig för att köpa denna :) Den blir min för bara ynka 179 kronor, som hittat ju? MEN då är frågan, vilken färg? Jag som är så dålig på att bestämma saker ibland. Kan ju inte ens bestämma vad jag ska äta på en resturang ibland, haha.


Vilken för skulle du köpt?
- 1 Comments Posted in: Vardag








Hello Kitty drickor

Min underbara kusin drack dessa när vi hjälpte till i min mosters lägenhet :) Dom var jätte goda! Verkligen ett tips, de kostar bara 10 kronor på ÖB. Sen jag fick smaka dessa och mamma köpt de så har jag verkligen blivit fäst vid dom. Haha, men smaka så får ni se! Alexandra berättade också att det nästan inte är något socker i alls! Det är bra :D




Jag tycker den andra smaken "mulitifruit" inte var lika god..
- 5 Comments Posted in: Vardag








Besviken

Usch jag är så besviken, varför ska jag alltid vara den som hör av sig? Som ska ställa upp och vara snäll och stötta, när de inte ens gör det för mig? Frågar inte ens hur man mår.. Nej, men nu backar jag för en gångs skull och kommer börja bry mig när dom gör det. Man är ju två i en vänskap? :)

Har ni kännt så någon gång?


Jag vill ha en bamsekram nu, någon? Haha!

- 5 Comments Posted in: Vardag








Nya skor

Idag så övningskörde jag, det gick bra! Men inte lika bra som första lektionen. Efter skolan så kom pappa hem och sa att vi skulle åka till skokanonen. Så tack mamma och pappa för skorna! :) Ni är världens bästa föräldrar. ♥ Trodde inte jag skulle passa i såna skor, att det skulle se klumpigt ut för att jag är smal och liten, men dessa var små! Som det ska vara ;)



tusenlappen
- 1 Comments Posted in: Vardag








Camille

Camille jacka från Monki på Rean, jag har redan två vinterjackor, men jag tycker inte om dom, ingen av dom, känns som jag haft de så länge, men en av dom har jag bara haft ett år (?) Varför känns det så med jackor, man tröttnar så himla snabbt.. Men om jag köper en till kan man ju variera (a) Det tycker jag om.

Jag måse köpa vinterskor också.. Har bara min uggs, pappa ska nog följa med mig i helgen!

250 kronor, rea.
- 0 Comments Posted in: Vardag








Selena & Justin

Selena gjorde slut med Justin igår, dom var tillsammans i åtta månader och var verkligen jätte söta tillsammans. Hon gjorde slut för att en tjej hävdar att Justin är far till hennes barn. Justin säger att det inte är sant, men sanningen får man väll se på faderskaps testet som gjorts :)

Ikväll är det MTV EMA 2011! Så jävla taggad, i år gör det inget att det håller på så sent, för jag har sovmorgon. Undra om Selena och Justin kommer att komma bra överens då, Selena kommer i vilket fall vara grym som host. :)

- 1 Comments Posted in:








Call your girlfriend



Mia visade mig den här videon, jag vill också kunna göra såhär! :) Undra om det kallas något speciellt? Vet att det finns andra såna klipp på youtube. Duktiga iaf! Dom var med på nyhetsmorgon och vakna med the voice också.
- 1 Comments Posted in: Videoklipp








Face bracelet

Tintin style har sjukt fina saker på deras sida, men min favorit är dessa armand, tycker om de små döskallarna på. Synd att det inte finns med silver bara. Kanske något att önska sig under granen? Inte så dyra heller 199 kr.

- 1 Comments Posted in: Vardag








Ny trend - pälsväska?

Jag är bara van att se päls på tex vantar och jackor osv, men nu finns det pälsväskor! Eller ja, det har kommit mer och mer. Vissa tycker jag är jätte fula som de flesta med "vanlig päls." Men jag tycker om teddypälsen! Den är lite mera diskret och den ser mysig ut. Du hör ju själv - en mysig väska, hiss enligt mig! Exempel på kändisar som har pälsväskor är Ashley och Mary-kate.

Vad tycker du, hiss eller diss för pälsväskan?
- 1 Comments Posted in: Tips








Gina tricot

- 5 Comments Posted in: Vardag








Bio

Jag var på bio i förrgår i Västerås med Sandra, Lucas och Johan, vi tittade på Jonny English reborn, den var jätte bra, den var lite roligare än ettan. :) Det ända dåliga var att den kändes jätte kort. Men jag rekommenderar den!



Tryck på bilden för att komma till trailen av filmen. (älskar 1:22)
- 1 Comments Posted in: Vardag








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.