Fashionjoint

Beads by Me.se rabatt

Hej snyggingar :) Fick skit snygga smycken hemskickade från Beads by Me! Visar dom imorgon, men därför har jag gjort ett kollage med lite fint från hemsidan! Helt värt att gå in och titta, billigt är det också. Och Psst! Snart kommer det massa fjäder ear cuffs. Det gillar vi :)

OCH eftersom Anna som äger sidan är så snäll så får mina läsare 20% rabatt! Ni ska uppge våryra i kassan för att få rabatten, gäller till 15 maj.


Klicka på bilden för att komma till hemsidan.
- 0 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Vad tycker ni?

Alla vill ju ha bra väder på valborg, men funderar på om Sandra och jag ska stanna i Enköping eller Uppsala? :) Vad tycker ni?

- 0 Comments Posted in: Vardag








Uppsala

Godmorgon, idag ska jag och min klass på heldag i Uppsala, blir att besöka UNT och sedan gå på stan och äta lite. Se nska vi på teater som håller på i över 2 timmar, kommer att vara hemma halv 10 här i Enköping, kommer vara döds trött :) Jag har presentkort på över 200 kronor så hoppas att jag hittar något! Måste köpa lite nya underkläder. (bara för det så kommer jag säkert köpa något annat..)



- 0 Comments Posted in: Vardag








Ta hand om ditt ansikte - tips

Det är många som inte vet vilka produkter man kan använda till ansiktet. Det finns så mycket ute på skönhetsmarknaden så det är lätt att man går vilse ute i hyllorna. Här en lista på produkter som kan vara bra att ha hemma i badrumskåpet då du vill ge ditt ansikte det bästa av det bästa!


  • Rengöringslotion
  • Fuktkräm/Dagkräm
  • Ögonkräm
  • Ansiktsmask
  • Läppbalsam
  • Nattkräm
- 0 Comments Posted in: Tips








Gina tricot

För er som vill sätta lite färg i vardagen :) Själv så har jag en i ljuslila spets från Bikbok. Som ni kan se i det här inlägget. Själv så tycker jag att detta var lite för starka färger, för min smak.

- 7 Comments Posted in: Vardag








Äntligen en video!

Ni ville ha fler videos :) Den här filmade jag när jag solade på balkongen, ser ni hur vackert väder det är? Filmade också när mamma och Jeffery lekte på gräset, vill ni se den hah? Och nej inga videobloggar, inte än iaf.. jag och filmkameran, haha är inte vänner.


- 1 Comments Posted in: Videoklipp








Små deckarna

Tack, nu vet jag vad filmen heter! :)



Frida Nyburg om Hjälp med filmtitel?:
jag tror att du menar en film som heter smådeckarna:)

kram Frida

Alexandra <3 om Hjälp med filmtitel?:
Sv: tack :) Filmen heter små deckarna XD älskade den som liten <3

- 11 Comments Posted in: Vardag








Hjälp med filmtitel?

Hjälp mig nu och komma på vad denna film heter, jag såg den på fritids när jag var liten och kommer ihåg att jag tyckte om den jätte mycket! (Allt i det jag kommer ihåg kanske inte stämmer)



Den handlar om två syskon, två tjejer vars deras föräldrar ska på semester och det är tänkt att dom ska stanna hemma tror ja, men så hoppar dom in i bilen och följer med iaf och lyckas ta sig in i flygplanet. Ja, så sen hamnar ju dom där utomlands på jakt efter sina föräldrar och har för mig att polisen är efter dom och massa.. :) Haha inte så bra förklaring, sedan så kommer jag bara på små saker som är med i filmen. Typ som att när dom ska titta på en karta över landet så säger den äldsta flicka "Oj, det är jätte långt till där mamma och pappa ska vara" så säger den yngsta att "nej titta här, det är ju jätte nära" så tar hon ett steg på kartan..

ÅHH hjälp mig snälla, haha tror ganska säkert att den var svensk.


- 12 Comments Posted in: Vardag












Jag och Sandra på kryssningen :) Suddiga bilder jag vet.. Haha skämtade lite på den andra bilden, men kul hade vi iaf, älskar dig ♥
- 5 Comments Posted in: Vardag








Det här lovet har varit så himla bra och skönt hitills, vill inte att det ska sluta. Det känns ju som ett sommarlov. Åhh, snälla skola kan du inte bara ta slut snart! :) Vad  har  ni  gjort  på  lovet? Jag har grillat och mysit hos Sandra, solat, åkt kryssning och ska på tivoli&marknad i helgen mm.

bild från weheartit

- 0 Comments Posted in: Vardag








Veckans blogg

Eftersom jag ska på kryssning idag, så kör vi en veckans blogg (det är på tiden, haha). Den avslutas när jag kommer hem! Då väljer jag 3 bloggar så får ni rösta vilken av de 3 som ska vinna!

 

Kommentera att du är med så får du en lott.

Om ni vill ha två lotter så skriv på din blogg om att du är med och tävlar också! :)

PUSS SÖTNOSAR, glöm inte lägga till mig på bloglovin' ;)

bloglovin

- 0 Comments Posted in:








Shoppat

Hej igen, ville bara lägga upp bilder på den här tröjan/jackan som jag köpt :) Har gått förbi den och gillat den flera gånger, men köpte den för presentkortet idag. Vad tycker ni? Jag ska ha med mig den imorgon kväll på kryssningen iaf!

500;-

- 1 Comments Posted in: Vardag








Älska mig - film

Titta på den här trailen, om du tycker den är bra så kan du se hela filmen :) Jag tittade på den nyss, den var jätte bra, man fick sig en tankeställare. Ha en fin dag sötnosar!



Del 1
Del 2
Del 3
Del 4
Del 5
Del 6
- 0 Comments Posted in: Videoklipp








Emiliana jumpsuit

En jätte snygg jumpsuit från Nelly.se, passar till massa olika tillfällen :) Så är det någon där ute som letar efter en så slå till kostar bara 249 kronor! Nej, nu ska ska jag och Sandra lägga oss i solen igen, för att sedan inhandla massa gott tills ikväll ;)
- 1 Comments Posted in: Vardag








Feathers

Smycken med fjädrar är så fint, måste köpa något liknande ovan :) Vad tycker ni?

- 3 Comments Posted in: Vardag








Fika på stan

Idag var jag och Mia nere på stan och fikade oh kikade lite på kläder, köpte en tunika (eller väldigt kort klänning haha) från Selma Jansson. Kan visa den senare i veckan. Är det bara här i Enköping som det varit jätte soligt idag? :) Hoppas iaf att ni haft en fin och bra dag alla läsare.

Puss på er :*

- 1 Comments Posted in: Vardag








Shopping

Hej, nu sitter jag hos Sandra och lånar datorn :) Ville lägga upp lite bilder på vad jag shoppade i Västerås. (Kläderna från Conscious collection var tyvärr slut, de tre jag ville ha.. Men mormor kanske ska sticka ett par shorts till mig! Yeey.) Här är dom i alla fall, kanske lite dåliga bilder.



149;- Ljus persika färgad ifall det inte syns



149;- och 269;- Jätte dålig bild på sknnshotsen och tröjan.



Allt :) Bandeau bh 29 kr!
- 2 Comments Posted in: Vardag








Sol idag!

Idag är det lika soligt som det var i söndags och måndags :) Här är en bild som jag och Renée tog i söndags när vi satt och solade på garagetaket precis vid min balkong. Så jävla härligt, så det blir på med solbrillorna idag när Sandra och jag ska till Västerås och shoppa. :D



Renées fötter är mycket större än mina haha ;)
- 1 Comments Posted in: Vardag








Virkat

Virkat kommer bli så himla snyggt i sommar, något helt nytt :)

- 0 Comments Posted in: Vardag








Platt mage



Tryck på bilden för att komma till massa bra övningar :) Tips till er som vill ha platt fin mage.
- 1 Comments Posted in: Tips








Aldrig sätta på mig

Har ni några saker ni aldrig skulle sätta på er? :) Just nu känner jag såhär, vet inte om jag kommer känna så när jag blir äldre, men nu kommer jag nog aldrig sätta på mig det här.. Neej!

- 0 Comments Posted in: Vardag








Gratis Bio

Idag valde jag ett presentkort på Gratisbio.se. Hoppas jag hinner få det till Torsdag då jag ska till Västerås! Åh, så himla kul att man kan typ få ihop 80 poäng varje dag nu när dom har startat gblogg.se ocskå, sedan efter 120 dagar ungefär så sitter man med ett presentkort i handen på 50 kr.

Klicka på bilden för att bli medlem

- 4 Comments Posted in: Tips








Tips för att fixa trasig puderdosa

Alla vi råkar väl ut för att puderdosan går sönder, det går att fixa jätte enkelt. Det ända du behöver är vodka. Tro det eller ej (!) haha.



1. En trasig puderdosa...
2. Några droppar vodka, haha!
3. Kleta lite med en sked, ta bort klumpar som finns kvar och bred ut till en fin smet.
4. Låt den torka en tag så har du en ny puderdosa :D

Bilderna är tagna från google
- 1 Comments Posted in: Tips








Bandana

Jag tycker det är riktigt coolt, men jag tvekar att jag passar i det.. Haha, jag som inte ens brukar ha uppsatt hår :)

- 2 Comments Posted in: Vardag








Price tag




Så jävla grym tjej, den här låten blir jag så glad av när jag är nere :) Pallar inte höra ngn sorgsen låt då, testa lyssna på den här ni med om ni är nere.
- 2 Comments Posted in: Musik








Yoggi



Tess tipsade mig om den hör och genast var jag på mamma om att hon skulle köpa den. Åhh, den är jätte god! Testa den :) Så enkel och smidig när det är sådan förpackning. Så nu tipsar jag er :)
- 0 Comments Posted in: Tips








Fuck you

Från och med idag ska killar aldrig mera få såra mig. Ska aldrig mera ta åt mig av er.





- 1 Comments Posted in: Vardag








Solbrillor

Hej, idag har jag vart på stan med Renée, jag köpte 3 av sakerna jag hade på min ska köpa lista haha. Testade massa shorts också för jag vill att det ska bl varmt nu, är lite sugen på att köpa Kenzas skinnshorts, men kan nog hitta ett par billigare alternativ i Västerås :) Solade också en snabbis.

 


Gud va mina ben ser runda ut på den här bilden, haha men det är dom inte .. Ville bara visa att jag blivit lite brun :)

- 6 Comments Posted in: Vardag








jackor

dagens fråga

 

- 4 Comments Posted in: Mode








Visa någon vägen

Vad är det med mig och att tänka snabbt? Det är ofta turister som stannar mig och frågar om vägen men jag blir stressad och säger bara det första som kommer upp i mitt huvud.

Haha, igår stannade två skit snygga killar mig i bil, och frågade vägen till coop. Vi stod vi busstorget och jag pekade att dom bara skulle up vidare vid fjärdhundragatan (?) HAHA stackars dom, dom hämnade väll upp vid willys elr något istället. Kunde egentligen bara pekat upp mot stan och sagt att dom skulle följa den vägen. Är ni likadana att ni glömmer bort er och bara säger de första som kommer upp i huvet?


Haha jag tog en annan väg hem så jag inte skulle stöta på dom igen.. :$
- 3 Comments Posted in: Vardag








fixa naglarna

För ungefär ett år sen sådär, så köpte jag Inoco nagellacks lager som jag använde som nagellack, eftersom det är så smidigt :) Har haft flera paget som vart borta men nu så har jag äntligen hittat dom i en låda, som det bla låg lite annat i :) Så imorgon blir det till att använda dom, sedan kanske jag kan köpa mer när jag ska till Västerås. :)

- 4 Comments Posted in: Tips








灵感

| weheartit.com |

 

 

- 9 Comments Posted in: Inspiration








Ring i håret


Fida Fahrman på fotot


Ingen har väl missat den stora hypen med guldringar i håret efter Dries Van Noten´s höstvisning. Jag tycker det är otroligt vackert, men synd att jag inte passar i 'uppsatt hår'. Vad tycker ni om guldring i håret? Ändå väldigt fint att ha snart på våren och sommaren.
- 20 Comments Posted in: Tips








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.