Fashionjoint

Felsms

Haha felsms sviker aldrig :D

- 2 Comments Posted in: Vardag








Sommarfin



Kika in på snygga sommarklänningar på Nasty Gal!! :)
- 0 Comments Posted in: Vardag








Första jobbdagen

Hej jag ville bara berätta att nu tre veckor frammåt kommer bloggningen vara sådär, för jag ska jobba tre veckor på lasarettet i Enköping :) Ska iväg om en kvart och hoppas att det blir en bra första dag. Är verkligen jätte trött, men det blit väl bättre snart? Får väll lägga mig tidigare.

Jaja jag ville bara berätta det så ni vet att jag kanske svarar på kommentarerna segt också :) 

- 0 Comments Posted in: Vardag








Mobiler

Hjälp mig nu, jag är i desperat behov av en mobil och behöver eran hjälp :) Vilken ska jag köpa av dessa tre?

- 4 Comments Posted in: Vardag








Mobilen är sönder

Igår på midsommar gick min mobil sönder, bara sådär, touchen slutade att fungera. Först trodde jga att det var för att den var kall, men nu en dag efter funkar den inte heller! Ni kanske förstår att jag blev ledsen? Alla mina kontakter, bilder och videoklipp och allt är borta. KUL! Världens sämsta midsommar.


Känns som alla nya telefoner bara är skit, jag vill inte ha någon annan? Dom är lixom större än min hand och man kan inte ens trycka med naglarna på vissa. Och när man ska skriva sms så är knapparna minimala på skärmen, så var inte Samsung Jet. Aja får ta min gamla medans, som snart också lägger av.





- 2 Comments Posted in: Vardag








Glad midsommar!

Hej alla sötnosar, hoppas ni får en bra midsommar!

- 0 Comments Posted in: Vardag








Photoshop?

Svar: Hej, tack moa din blogg är också fin!! :) Nej, jag redigerar inga bilder i photoshop, jag förstår mig inte riktigt på det. Haha känns som jag är den ända i välrden som inte gör det?

 

Jag använder mig bara av paint och microsoft word! Det är super enkelt. Så därför tänkte jag förklara hur jag gjorde bilden i inlägget innan.

 

Först gjorde jag prnt screen på kommentarerna, jag la in i paint, klippte ut och klistrade in i word. Sen väljer jag alltid under 'radbyte' -> 'bakom text', så att man jobba med bilderna och dra dem över dokumentet hur man vill, alltså att dom inte måste följas efter raderna.

 

Sedan går jag in på dafont, där jag tar det mesta av min text ifrån, tryck på en stil i menyn. Jag valde handwritten, sedan Viva la vida. Sedan väljer vad det ska stå och storlek på bokstäverna. Gör prnt screen där med, sen klistra in i paint.

 

Sedan gör ja prnt screen i doumentet med bilderna, där jag vridigt dom, gjort en tunn ram och placerat dom ovanpå varandra. Klistrat in i paint sen in med texten där jag vill ha den, glöm inte välja genomskinlig markering så det inte blir en kant där du klippt texten.

 

Haha hoppas ni förstod, annars säg till så ska jag förklara bättre! Kram  på  er!

- 3 Comments Posted in: Tips








Tack!

Blir så himla glad att ni börjat kommentera mer, fortsätt så!

- 12 Comments Posted in: Vardag








Versace ♥ HM

Varje år har HM designersamarbetat med massa olika kända designers som tex Lanvin, Karl Lagerfeld, Stella McCartnet och Jimmy Choo. I  år  ska  HM  samarbeta  med  Versace.


Huvudkollektionen kommer ut i butik 17 november. Jag tycker det kommer bli spännande att få se HMs kläder som ändå är ganska billiga och att dom kommer bjuda på lite lyx. Äntligen säger jag, haha ;)

 

Donatella Versace har bestämt att damkollektionen domineras av klänningar med nitat läder, siden och färgstarka tryck som passar säsongen perfekt, samt accessoarer som högklackade skor och bijouterier. Donatella Versace har dessutom skapat en begränsad pre-spring kollektion för H&M som endast kommer att säljas online från den 19 januari, 2012.

 

Men det finns ju såklart negativa saker, att kläderna bara kommer finnas i utvalda butker(!) Och det blir alltid kaos inne på HM, och det är köer till alla provrum, men det är väl något man får räkna med antar jag..

 

Men vad tycker ni? Jag tycker det ska bli spännande och se alla kläder, jag ser fram emot Versace for HM! Älskar HMs speciella kollektioner. Läs mera här.

- 6 Comments Posted in: Vardag








Rebecca och fiona

Deras nya musikvideo till deras nya låt har släppts :) If She Was Away. Vad tycker ni?

Jag tycker videon är jätte bra, bara för att det är sommar i videon, det är ju varmt och fint, precis det jag saknar nu, när det haglar .. när jag skriver det här. Sen passar låten och videon ihop lixom.

- 0 Comments Posted in: Musik








Vad tycker jag om Dessies låt?

Hennes låt slår ju självklart de andra bloggarnas låtar (fast jag gillar faktist paow och hugos version av la isla bonita). Jag hörde för länge sen en del av hennes låt på the voice, då verkade den skit bra, men den är lite tjatig, men den är helt okej, den kommer jag lyssna på :) Diggar reximen också!


Vad  tycker  ni  kära  läsare?

Jag gillar själva melodin i början när hon smsar.

Lite coolt att hon smsar 118800 och frågar "När ska jag spela in min musikvideo?" och dem svarar "Nu Dessie!!" :) Undra om det är uppgjort? Det måtste det ju vara..

- 0 Comments Posted in: Musik








Dåligt väder och önskelista

Slår vad om att det kommer bli fint väder när jag ska jobba, de här kan man ju inte kalla sommarväder:) Jaja, ikväll ska jag och familjen äta jätte god mat, sen kommer Sandra förbi med min present, eftersom hon kommer att vara borta på min födelsedag. :)

Vi kommer inte ens fira min födelsedag den åttonde juli då jag egentligen fyller år, för att mamma och pappa ska iväg. Men det är väll okej, först tyckte jag det var elakt eftersom jag faktikt fyller 18 (omg fyller jag 18?!!!), men sen kom jag ju på.. att då får jag alla presenterna tidigare! Här är några av sakerna jag önskar mig!



Familjen fick ju såklart en lista på sakerna, därför det är siffror. Men den orkar jag inte lägga upp här. Men jag an säga att nr 8 är resa. :) Haha vadå man kan ju alltid försöka?
- 3 Comments Posted in: Vardag








Körkortsteori.

"Hur uppträder en förare med självkontroll i trafiken?"
"Han markerar ett felaktigt beetende från en medtrafikant med att sätta upp ett finger som varning."

Garanterar att det kommer bli mitt signalement i trafiken. Eller?
Haha dummaste alternativet ever.

- 1 Comments Posted in: Vardag








Tyras header!

Vad jag diggar tyras nya header. Ganska coolt att dom fått det fixat så bra när håret blåser. :)



Håret ska blåsa på bilden men det funkande inte när jag publicerade bilden på min blogg? Gå in på hennes blogg, klicka på bilden!

- 2 Comments Posted in: Vardag








Chris Mhina

Chris mhina, den här killen kan sin grej asså, han är så sjukt bra :) Han är söt också!

- 0 Comments Posted in: Musik








Twisted fries

Twisted fries, är nya pomfritt som MAX har börjat sälja, dom är som sagt snurrade eller vad man kallar det. Har ni smakat dem? Själv så tycker jag dem ser jätte goda ut, kanske för jag är galen i pomfritt!! :)



EDIT: JAG SKREV FEL, det ska stå burger king såklart, tack till han/henne som kommenterade från strängnäs.
- 2 Comments Posted in: Vardag








Månförmörkelse ikväll!

"Månförmörkelsen börjar kl 19:23 svensk tid med att månen rör sig in i jordens halvskugga. 21.22 svensk tid börjar den totala förmörkelsen då månen kommit in helt i jordens helskugga."


Jag ska ut på balkongen nu, ska ni kika? :)
- 1 Comments Posted in: Vardag








Naglar

Titta vad fina naglar jag har :) Mamma har hjälpt mig också, tack mammi.



Liten diamant på tummarna med! ;)
- 0 Comments Posted in: Vardag








Vardagliga skor

149 kronor

- 1 Comments Posted in: Vardag








Midsommarklänning?



Om jag fick bestämma skulle jag vilja ha denna ljusgula klänning på midsommar
, men jag vet inte om det känns värt att köpa klänningar, jag har inte så många tillfällen att använda dem :) Ska nog köra på min ljusrosa spets på midsommar isf. Vad ska ni göra på midsommar? Jag har inte riktigt bestämmt än.
- 9 Comments Posted in: Vardag








Byxdress




Visst var jag somrig här om dagen? :) Idag har jag varit i Uppsala på kurs inför mitt sommarjobb, och imrogon ska jag till arbetsplatsen här i Enköping och hälsa på. Jag jobbar på Westerlunds Rehab från 27 juni till 15 juli. Kommer nog bli trevligt, förutom att jag tror vi måste ha såna vita långbyxor på oss.. Hjälp haha! :(

Byxdressen finns inte i affär utan kommer från Thailland för er som undrar.
- 7 Comments Posted in: Vardag








Tävling, brilliant smile! :D

Tävla om tandkrämen som du får vita tänder av! :) Det du ska göra är att

1. Gilla den här pinsamma historien jag skrivit. Tryck HÄR. Sedan tryck på Gilla.
2. Detta är inget måste, men om du vill ha större chans, så lägg till mig på bloglovin! :*
3. Kommentera i detta inlägg att du är med och tävlar.



Några av alla Brilliant Smile tandkrämer jag fick! Ifall det är många som tävlar så kanske jag lottar ut två vinnare.

Ha en bra dag sötnosar.

- 6 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Crystal bullets

Varför ska dessa fina halsband vara så dyra? :) Jag som knappast använder halsband skulle absolut kunna bära dessa! Vad säger ni? Ursnygga, eller hur!? :D

- 0 Comments Posted in: Vardag








Väska HM

Den här snygga väskan kommer ifrån HM, ska nog kika på den närsta gång jag är i Västerås, lär ju inte finnas här i Enköping.. som vanligt :)



249 kronor
- 2 Comments Posted in: Vardag








SOMMARLOV!

Idag har det varit en mysig solig dag, spenderas i Enköping där det va skolavslutning (eller vad man kan kalla det.. vi städa?! och fika.) och i Hummelsta hemma hos Renée där vi bakat och lagat mat och myst. :) NU HAR JAG FUCKING SOMMARLOOV!!!

Har ingen aning vad jag ska göra på lovet, förutoom att plugga till körkort och sommarjobba 3 veckor och fylla 18. Vi får se vad det blir, men hoppas på att träffa många nya vänner och ha allmänt roligt. Vad ska ni göra på lovet? :)



Ps. Har lottat en vinnare i Freebra tävlingen, ledsen alla som inte vann, kommer flera tävlingar sen :)
- 1 Comments Posted in: Vardag








Inspiration

Länge sen jag körde med lite fina bilder från weheartit!






- 2 Comments Posted in: Inspiration








Dollarstore

Hej, imorgon ska vi börja dra oss hem härifrån Mora, det har varit roligt att vara iväg med mamma och pappa :) Synd bara att dom inte hade flera klädbutiker. Men jag shoppade iaf underkläder och en söt tröja ifrån Cubus. Visar när jag kommer hem.

Imorgon ska vi åka förbi Dollarstore här i Mora, aldrig varit där förut, min moster tipsade om det. Såg även att Isabelle bloggat om det :D! Har ni varit där?

- 1 Comments Posted in: Vardag








Put some colour on your legs

Våga färg! Haha inte för jag vågar.. men jag vill våga, men nää, det kanske bara är Kenza som kan bära rosa jeans?


Vad tycker ni? Skulle ni våga bära såna här jeans? Jag har faktiskt haft ett par gröna en gång, som jag använde kanske 5 gånger.. Haha!

- 4 Comments Posted in: Vardag








Detta köpte jag:

Den här köpte jag i Uppsala, men ska shoppa med Renée i Västerås någon helg, eftersom utbudet inte var det bästa :) Om ni undrar vad något är köpt så kommentera och fråga!



Randig bikini "Ta två bikinidelar betala för 1" 99:-



Vanligt brunt linne, men lite vitt i, ja ni fattar :) 49:- (rea)



Baksidan med hål i ryggen! På ett vitt linne
149:- tror jag?
- 0 Comments Posted in: Vardag








Packat

Detta  skulle  publicerats  imorse!: Det är något jag glömt. Jag vet det och känner på mig att jag kommer komma på det i bilen. Det är säkert ingenting, inbillar nog bara mig. Alla känner nog igen sig i det här.. Jag ska iaf till Mora med mamma och pappa och våran inköpta husbil. Packat och klart.

- 0 Comments Posted in: Vardag








Emelie ♥

Hej alla! Idag vill jag gratta min bardomskompis/bästa kompis Emelie som tar studenten. :)
Visst var hon fin på balen?


Hoppas du får en jätte bra dag, ha så kul!

- 2 Comments Posted in: Vardag








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.