Fashionjoint

Make a statement

 
Finaste accessoaren till våren, ett stort och vackert halsband. Jag får inte nog! ♥
- 0 Comments Posted in: Mode








Surf Pants @Vila

 
Mina älskade nya byxor ifrån Vila, dem är super sköna och passar perfekt att ha både som fin byxor och chillbyxor hemma. Dem är super tunna i tyget så kommer vara dem ultimata byxorna för sommaren då dem är så svala. Så det är ett tips om du inte gillar att gå runt och svettas i tighta jeans om sommarkvällarna! Gått runt i dem hela dagen! Dem finns här för er som också vill köpa! 
- 3 Comments Posted in: Shopping








15.37

Gårdagen blev en hel dag hemma hos älskling, vi vilade då båda är lite sjuka och det känns mycket bättre idag. Har precis varit och tränat med mamma och nu ska jag promenera ner till Emil igen så ska vi laga mat tillsammans med hans mamma och bror. Det ända jag lägtar tills nu är sista veckan i april, då flyr vi Sverige, bara jag och älsklingen! Berättar mera nästa vecka när vi bokat klart allt.
 
 
- 0 Comments Posted in: Inspiration








Sabo Skirt love

Hej! Idag har jag varit på skojakt med mamma, vi har letar nya snygga träningskor, men eftersom utbudet här i Enköping är så deprimerande, så fick vi såklart inte med oss något hem. Men vi åkte ner på stan också och kolla en snabbic och fick med mig hem ett par saker ifrån stan som jag tänkte visa någon annan dag. Ett par byxor (inte jeans), ett gel nagellack och en VS body mist. Jag är så jäkla förkyld, är egentligen sjuk och borde ligga hemma i sängen men blir så rastlös då! Nös nyss 10 gånger på raken...
 
Idag satt jag på balkongen på eftermiddagen och det var 30(!!) grader där, helt sjukt! Nu är jag glad, när värmen är här. ♥ Det ända som saknas nu är ett unlimited giftcardSabo Skirt så jag kan shoppa allt på bilderna ovan! Vilken är eran favorit?
- 2 Comments Posted in: Vardag








Slip On Addiction

H&M Hm spring 2014 vår kollektion Pull&bear H&M, Vagabond, Net-A-Porter, Michael Kors och Zara! celine hm hm home slip n slip on vans
 
Favortier i vår! Det börjar krylla av vårkläder i hela bloggvärlden nu, skinnjackor ska fram och bort med bootsen. Dessa Slip On skor har fastnat på min hjärna och jag älskar dem. Dem finns i märken som tex Bronx och Celine men finns i billigarie varienter som tex dessa ovan ifrån H&M och även ifrån River Island. Dem är så galet snygga och finns i så många olika färger, mönster och material - guld, silver, håiga, orm, skinn, rutiga eller quiltade. Passar till det mesta! Jag vill nog ha ett par vita och ett par pastell rosa. Matchas nog allra bäst med en kappa, eller vad säger ni? Priset hos H&M är 299:-!
 
Jag tror minsan jag inte kommer glömma dessa innan jag har dem i min ägo.. Synd att dem ifrån H&Ms hemsida var slut, annars ahde jag redan klickat hem dem. Kanske blir en runda till Västerås snart då!
- 0 Comments Posted in: Mode








Hello blond hair

 
Absolut!
 
 
Fick en fråga om jag kunde visa hur mitt hår blev efter jag hade vart hos firsören och slingat och klippt - så här är den nya färgen. Eller nya och nya, detta är samma slingor jag alltid kör på. Ville klippa myyycket kortare än jag brukar, så det blir tjockare och sedan rakare i topparna men är hur som helst nöjd ändå, det är ju såhär jag brukar göra. Tror inte min frisör förstod att jag ville göra något annorlunda, jag är så himla dålig på att förklara. Men det får bli nästa gång! Eller till sommaren så kanske jag kapar det rejält!
- 3 Comments Posted in: Vardag








Vissna rosor

 
Ville inte kasta själva rosen på min vissna blommor då rosorna fortfarande är så vackra, så nu pryder dem mitt rum även fast dem är vissna. Nu ska mamma köra ner mig till Mia, vet inte vad vi ska hitta på med vi får se vad dagen bjuder på! Solen är på vår sida idag i alla fall här i Enköping. Skulle egentligen tränat ikväll med mamma och med Sofie imorgon också men är så jäkla förkyld så får nog hoppa det. Jag som väntat en hel vecka på att mamma ska bli frisk, så blir jag sjuk.. Typiskt!
- 0 Comments Posted in: Vardag








I min väska / In my bag

babyshower jobb mode blogg helg kul blog blogg i min väska in my bag
plånbok / tuggummi / almanacka / babylips / solbrillor / handsprit från the body shop / body lotion från VS / bilycklar / body mist ifrån VS / borste / mobil / hörlurar
 
Såhär ser det ut i min väska, jag brukar inte ha allt detta samtidigt utan det beror på vart jag ska också och så, men sedan måste jag erkänna att vissa saker jag la dit för bilden skulle bli mer kompett, heh som tex bilnycklarna (mammas och pappas) och almanackan, dem brukar jag lämna hemma ;) När jag ska till Emil på kvällarna brukar jag även släpa med min laptop och hans ipad som jag brukar låna. Sedan är mjukisbyxor ett måste att ta med dit också. Min väska kommer ifrån HM!
 
Har ni tips på andra roliga liknande inlägg?
- 3 Comments Posted in: Vardag








Victoria Secret Gift Set

 
Jag blir alltid lika glad när jag hittar saker som jag vet är perfekta för någon i min närhet. Den här boxen med sex olika produkter från Victorias Secret är perfekt för en vän som alltid velat testa VS men inte vill lägga pengar på det. Tycker att 339 kronor är mer än värt med tanke på hur mycket dom annars kostar. Här finns setet att köpa. 
 
Ikväll tänkte jag göra ett i-min-väska inlägg, låter det bra?
Nu ska jag skynda mig ner till stan till frisören!
- 1 Comments Posted in: Tips








Rather Be

 
 
- 0 Comments Posted in: Musik








Ray-Ban Erika

erika ray ban
Dem här måste jag skaffa inför sommaren. Redan förra sommaren suktade jag efter dessa. Frågan är bara i vilken färg? Någan av dessa fyra färger vill jag ha dem i. Lutar åt den svarta vanliga eller dem beiga längst ner. Vilken tycker ni? Ray-Ban Erika kan ni hitta bla här. Känns som ett bra alternativ till dem klassiska pilot brillorna som alla äger. Dessa är mer unika i stilen tycker jag och mer stilrena.
 
Nu blir det jobb 14 - 19! Ha en fin dag, snart är det heeelg!
- 2 Comments Posted in: Mode








Nivea lip butter favoriter

 
Jag hade tänkt välja en av dessa Nivea läppsylen som jag fastande för på Åhlens, men kunde inte välja mellan Vanilla & Macadamia eller Rasberry Rose, så båda två + orginalet, fick följa med mig hem. Nu har jag minst en med mig i väskan vart jag än går! Lukten/smaken(?) är beroende framkallande kan jag lova! Jag har sett på nätet att i USA finns det även en fjärde Caramel Cream som jag kommer beställa! Kan tänka mig att även den kommer bli en favorit! Av dessa tre så gillar jag nog Macadamia bäst.
- 3 Comments Posted in: Tips








Mikoh Swimwear

Jag har spenderat morgonen och dreglat framför Mikohs hemsida, kollat deras lookbook, kollat shopen och jag blivit förälskad i videon ovan och modellen. Jag ska flytta utomlands och leva i deras bikinis och kläder, älskade allt på deras hemsida och fick en ny favorit varje sekund. Innan jag och Emil åker utomlands måste jag klicka hem något härifrån! I förra veckan fick jag ett okej av min chef för att åka iväg innan sommaren, så nu gäller det bara att hitta ett perfekt resmål! Åhhh!
- 2 Comments Posted in: Inspiration








Vårkänslor

 
Idag har jag suttit på Emils framsida längs väggen och blundat och bara njutit av vårsolen. Ni vet när man blundar och riktar ansikten mot solen för första gången efter vintern och man ryser i hela kroppen? Jag älskar den känslan. Det känns som alla tråkiga mörka dagar bara blåser bort den sekunden och man känner att snart är solen tillbaka. Våren är så efterlängtad och jag hoppas det inte bjudas på mer snö och blås nu, även om det lovas så. Sommaren är så nära men ändå så långt borta och det känns som det är då alla drömmar går i uppfyllelse och alla är lyckliga och glada. Alla kan slappna av och bara njuta på riktigt då. Längtar såå.. ♥
- 1 Comments Posted in: Vardag








Lev livet fullt ut

dont dream your life, live your dream
 

Kan ni titta tillbaka på ert liv och säga att ni har levt livet och bara haft så jävla roligt? Lever du ditt liv? Om du skulle dö just nu idag skulle du känna att du har levt? För om 20 år så kommer du vara besviken på dig själv över vad du INTE gjorde, inte över vad du har gjort.

 

Jag ska LEVA mitt liv, inte bara sitta bredvid och kolla på. Jag ska se världen, dansa tills jag inte kan stå, jobba med något jag älskar för att göra varje dag rolig, testa nya sjuka saker och våga chansa, skratta tills jag har ont i magen och ta vara på alla små ögonblick med mina nära och kära - Uppskatta dem små sakerna men ändå våga sats på dem stora. Såklart kan inte varje sekund och varje dag vara sådär jävla rolig, alla har dåliga dagar.

 

Men ett enkelt sätt att tänka på är - att om du vann 20 miljoner, vilka tre saker skulle du gjort för pengarna? Jag skulle rest runt för att se världen. Jag skulle bygga ett hus med Emil. Jag skulle även starta ett eget företag inom skönhet. Då kan jag säga att jag är på jävligt bra väg. Är du det? Jag och Emil ska resa innan sommaren och jag kommer såklart göra det direkt när jag får chansen igen! Jag och Emil letar lägenhet just nu, som ett första hem tillsammans, vi tittar på lägenheter och ringer runt och kollar och ställer oss i kö, gör allt för att hitta ett perfekt första hem för oss. Jag ser mig i en framtid inom skönhets eller mode branchen, då jag ska gå en nagelterapeut utbildning i år och håller även på att planer en annan som jag vill gå när ekonomin tillåter. Men nu till frågan - vad skulle ni gjort och hur långt har ni kommit på vägen?

 

Lev inte som att du aldrig kommer att dö för det kommer du. Du måste ta första steget till dina mål, inget är viktigare än handling. Om du tänker som du alltid har tänkt så kommer du göra som du alltid ha gjort och då kommer det att bli som det alltid har varit! Hur sant är inte det?

- 1 Comments Posted in: Tankar








Nyinköpt

 
Här är mina två senaste nyinköp som jag velat visa er, min bomberjacka och långa kofta. Älskar dem! Synd bara att det ska börja snöa i helgen tydligen. Kommer användas flitigt sen! Förresten ser ni att jag har börjar lära mig min systemkamera mera och mera? Var så konsentrerad när jag skulle ta kort från en bra vinkel på bomberjackan och hålla stilla med rätt ISO osv så jag välte ner min glas ljuslykta haha, jaja! Ha en fin kväll ♥ nu ska jag kolla Kenza på Let´s Dance!
 
Förresten så är vinnaren dragen i footway tävlingen och det blev - JOHANNA! Mailar dig imorgon är döds trött nu!
- 7 Comments Posted in: Shopping








Jobb

 
Nu ska jag iväg och jobba tre timmar. Bokade nyss även en klipptid i slutet på denna månad, blir galen på mitt hår, den ljusa färgen som jag färgade vid nyår försvinner och nu har jag min gamla tråkiga mörk blonda hårfärg igen? Tips på vad man kan göra? Ska även klippa en rejäl bit i topparna och klippa upp lite. Visar även kläderna när jag kommer hem efter 15och drar vinnaren i tävlingen så passa på nu. Ha en fin dag!

Edit: ska jobba till 19
- 0 Comments Posted in: Vardag








En väldigt bra dag

Såhär vill jag gå klädd
 
Imorse tog jag sovmorgon och sedan joggade jag hem ifrån Emil hem till mig. Sedan har mamma och jag haft en helt underbar mor och dotter dag på stan, vi har skrattat åt allt möjligt så vi inte kunnat andas. Shoppat lite kläder och köpt lite presenter. Nu luktar det pannkaka i hela lägenheten, mums! Sen blir det gymmet innan jag ska hem till Emil. Perfekt dag enligt mig, har även hunnit suttit på balkongen och försökt njuta av solen, det blåser lite för mycket fortfarande. :) Shoppade världens snyggaste bomberjacket idag, så imorgon måste jag visa både den och kappan! Lova att kika in här då?
- 1 Comments Posted in: Vardag








Storhandat nyttigt

Haha efter gymmet så kan det se ut såhär när mamma och jag ska handla nyttiga saker. (ja jag vet att det är fruktsocker i det mesta vi köpte) Vi går crazy inne på affären för vi är sugna på allt möjligt. Jag gjorde min super goda smoothie med banan, mango, blåbär, hallon, youghurt, passionsfrukt, solroskänor och kiwi! Yummie! Testa ni med!
 
Nu ska jag sätta mig på balkongen med dem sista jordgubbarna.
- 2 Comments Posted in: Vardag








Hämtat ut paket

 
Bloggen har fått vila några dagar nu när jag själv tagit det lungt. Veckan med mycket jobb gjorde så jag var helt slut. Här om dagen så åkte mamma och jag till västerås, köpte välrdens finaste tröja/kappa som jag måste visa er! Cyklarna har blivit våra bästa vänner nu när solen är framme! Så jäkla härligt, eller hur? Snart är det sommar, ååh! Cykelrundan: gymmet-coopssalladsbar-hämtapaket har blivit som en runda vi cyklar var och varannan dag hah och jag ska visa er senare idag hur det kan se ut när mamma och jag handlar efter gymmet!
 
På bilden ovan ser ni mina saker jag beställde ifrån Bangerhead här om veckan, inte hunnit testa borstarna så värst mycket, vill ni ha recensioner sen? Jag har höga förväntningar!
- 0 Comments Posted in: Vardag








Black Jumpin

1 här – 2 här – 3 här – 4 här – 5 här – 6 här
- 2 Comments Posted in: Mode








Magazines

 
Nu ska jag drömma mig bort och bläddra i dessa tidningarna. Har precis slutat jobbet, satt på mig mjukisarna och kan äntligen slappna av har jobbat 6 dagar denna vecka, är helt slut. Hade tänkt hinna med ta en promenad i eftermiddags solen sen också, nu kan man äntligen ta fram solbrillorna och njuta av våren. (Hoppas jag! Inge mer snö nu tack) Ha en fin dag sötnosar!
- 1 Comments Posted in: Vardag








Melodifestivalen

melodifestivalen
Förlåt för tråkig mobil bild, datorn hade jag inte med mig till Emil!

Sitter och kollar på melodifestivalen. Om inte Sanna Nilsen vinner blir jag arg. Hon är den ända som är värd att representera Sverige med den rösten och refrängen! Sen så älskar jag Panetoz låt, värsta sommarplågan, men den är på svenska så blir svårt att skicka vidare den då det blir svårt för dem andra länderna att förstå vad den handlar om. Om Sanna inte skulle gå vidare så hoppas jag Ace Wilder går vidare :) diggar hennes stil som är unik och låten är super skön! Dem tre är mina favoriter! Vilka är era? 

Edit: Jaaaaaa!! Woooop! Sverige skickar en BRA låt i år! 
- 0 Comments Posted in: Vardag








Beställt svart

 
Igår precis innan jag skulle gå till jobbet så fick jag för mig att beställa lite kläder. Hittade tre saker jag beställde, men sen när jag får mitt bekräftelse mail så ser jag att på en av produkterna har jag beställt själva kjolen istället för toppen på bilden.. ÅHH så typiskt mig att ha så bråttom jämt. Mailade dem så hoppas dem hinner fixa det, även om jag inte tror det själv... haha ååh. Får se sen om jag skickat tillbaka den eller behåller den. Vad tycker ni?
 
Nu ska jag slänga i mig lite frukost sen gå ner till jobbet, idag jobbar jag 10 - 19, jag är så trött kan inte hålla upp ögonen. Längtar tills nästa vecka när jag bara jobbar två dagar. Skönt! Bloggar direkt när jag kommer hem!
- 1 Comments Posted in: Shopping








H&M Spring 2014

Hm spring 2014 vår kollektion
 
Tänk att snart är det vår och sommar och så kan man klä sig så här snyggt. Som i H&Ms vår kollektion 2014, som är bohemiskt inspererad. Mycket nude och jordnära färger. Ovan ser ni mina absoluta favoriter med hjärtan brevid. ♥ Jag vill ha klänningen/tröjan sååå mycket. Kollektionen kan du hitta i butik och på nätet den 6 mars. 
- 2 Comments Posted in: Mode








Vinn 500 kr att shoppa skor för!

 
Jag har lottat ut presentkort på Footway förr, och kände att det var dax igen! Nu när vintern smällt bort (förhoppningsvis!) och värmen börjar komma så kan det behövas ett par nya vårskor, eller hur? Så nu har ni chansen att vinna 500 kronor hos Footway.se! Mina favortier är dem ovan. För att vara med och tävla ska ni gör följande:
 
- Gilla min blogg på facebook och följ mig på bloglovin.
- Följ @Footway på instagram
- Lämna en kommentar och skriv att du är med, med din mail.
 
Tipsa gärna om tävlingen på din blogg (men det är inget måste). Tävlingen avslutas om en vecka, den 13 mars.
- 11 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Free People - The Ride

2014 Simen thelander babyshower jobb mode blogg helg kul free people jul 2013 julafton klänning kläder tips julklappar mamma pappa man kille tjej pojkvän hm julkläder julklänning röd vinröd kenza sjunger mode ride sommarbröllop
 
Jag bara älskar Free Peoples kollektion The Ride. Cravings på alla kläder ovan som är mina favoriter ifrån kollektionen. Vilka är dina? Jag och Emil har blivit bjudna på bröllop i sommar av en bekant till honom, ihhh så kul, det första bröllopet jag ska gå på. Som ni förstår så är jag väl mest glad över att få klä mig i en vacker klänning! Tror jag kommer köpa en ifrån Free People då, dem är så underbara och sticker ut i mängden. Älskar den röda, den är väl perfekt för ett sommarbröllop? Älskar den slappa tuffa stilen blandat med skönheten. Kärlek!!!
 
- 2 Comments Posted in: Mode








Plånböcker

 
 
Behöver verkligen en ny plånbok... Min är sliten och jag börjar tröttna på den. Men den är så bra för jag har alltid plats för både pengar, mobil och nycklar osv i den. Nästan så man kan kalla den purse. Så om jag ska ha en ny så ska den vara lika stor! Här ovan är några jag är sugen på! Vilken är snyggast? Som ni ser så vill jag nog helst ha en i svart eller någon som är tidlös som man inte tröttnar på.
 
Emil har precis hämtat mig ifrån jobbet, köpte med mig två marabou choklad favoriter, mint och frukt & mandel. Så nu blir det filmmys. Vilken Marabou är din favorit? 
- 1 Comments Posted in: Inspiration








Pink roses

blommor bukett etsy fejkblommor fina rosa rosor verkliga
 
Jag gjorde om lite i mitt rum för någon dag sedan. Rensade bort så mycket att det kändes lite tomt på vissa ställen. Kikade på Etsy efter ett par perfekta fejkblommor för 300 kronor, helt okej pris tänkte jag eftersom dem var svinfina och såg jätte verkliga ut. Men sen när jag gick vidare till kassan så såg jag att frakten skulle bli 300 kr(!). Tyckte inte att allt var värt 600 kr.. Så igår när jag åkte hem ifrån jobbet så köpte jag med mig dem färggladaste rosorna jag kunde hitta. Innan så har jag alltid skickat ut blommorna mamma ställt in lika fort som dem kom in. Men nu kan jag inte annat än bara älska blommor. Det lyfter upp rummet så mycket mer. Speciellt rosor, dem är så vackra och färgstarka. Det jobbiga är att när dem vissnar så kommer jag vilja köpa en bukett igen, det kommer bli dyrt i längden... haha.
 
För att se hela mitt rum, klicka här.
- 2 Comments Posted in: Vardag








AVICII ♥

avicii konsert tele2 2014 konsert smink kim kardashian cheek video make up tele2arena truetour video
00:54 ♥ Alltså den känslan.. ♥
 
 
Konserten var helt underbar. Avicii levererade verkligen, helt underbart bra är han. Om ni får chansen att gå på hans konsert någon gång, så gör det! Hela publiken var så taggade, och på så bra humör, det kändes verkligen. Som ni märker i videon så är Sandra och jag något övertaggade hehe! (Haha även om det inte ser ut som de när jag frågar om hon är det, haha "jaa..." Men hon fattade inte att jag filma, haha) Jag tror att om vi inte hade smugglat oss in på dansgolvet så hade det inte vart lika kul, dem som satt dansade inte så jätte mycket och det var ju det vi ville göra. Så när vi väl var där så ångrade vi oss att vi inte hade plaster på dansgolvet, så jag lovade Sandra att jag skulle få in oss på golvet, och det lyckades jag med också.  Frågade några tjejer som stod på andra sidan staketet om vi kunde låna deras biljetter för att komma in.
 
Tyvärr så var Sandra och jag tvugna att ta taxi till stationen innan han hade slutat spela, men jag kommer garanterat gå och kolla på honom igen om jag får chansen! Var även tvungen att ta med ett klipp på en tjej som ASGARVAR på tåget hem, haha alla på tåget vart så fnittriga pga av hennes sköna garv. Men man mår som man förtjänar idag, jag menar inte att jag drack för mycket utan jag ramla två gånger och stuka foten båda gångerna, klantigt jag vet. Min fot är stor som en fotboll.. Emil säger att det kommer lägga sig, men känns inte så nu när jag inte ens kan stödja på foten. Jaja, nu ska jag kolla på Top Model Sverige som jag missade något avsnitt av. Ha en fin dag allihopa! ♥
- 1 Comments Posted in: Vardag








Påväg hem ifrån Avicii

avicii konsert tele2 2014

Så jävla rolig kväll tillsammans med världens bästa Sandra, sitter på tåget hem och är jätte trött!! Vi hade sittplatser men vi smuggla oss över till dansplatserna, woop haha! Tänk er typ 35000 människor på super bra humör som står och dansar, hoppar och sjunger med! Perfekt ögonblick! Stod längst fram nästan också. Ni får se video imorgon! Har stukat foten 2 gånger och kan knappast gå men är ändå såå glad!
- 1 Comments Posted in: Vardag








Vilken ska jag ha på mig ikväll?

 
Jag har lite beslutsångest. Vet inte vilken av dessa jag ska ha ikväll på Avicii, kan ni hjälpa mig? Ska jag ha den kornblåa ifrån River Island, med svart linne under eller den glittriga peplum toppen ifrån Nelly? Då tar jag med en svart tunn att ha på mig över om det är kallt. Båda kommer matchas tighta svarta jeans. Vilken passar bäst för ikväll? Är det blåa för varm? Eller är den glittriga för.. glittrig haha? Jag tar den ni väljer 1 eller 2, men måste veta innan 14.30! Förresten vill ni att jag ska filma ikväll och lägga upp? Tänkte i alla fall ta med min gamla kamera och ta lite bilder!
- 5 Comments Posted in: Vardag








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.