Fashionjoint

xmas wishlist

HÄR ÄR MIN ÅRLIGA ÖNSKELISA ♥
 Grå sängkläder i linne / GoPro Hero5 / Chasmire mössa / Väska / Pyjamas / Maestro Glow nyans #5 / Iphone X skal / Nike Dualtone skor / Airpods / Presentkort - NAKD, Loavies eller Urban Outfitters / Salt & pepparkar mässing / Lumene Glow boost serum / Define-a-lash mascara
 
Snaaart är det äntligen jul! Här är min årliga önskelista som jag knåpar ihop inför varje jul! Mest av allt vill jag bädda sängen med linne sängkläderna, så fina och mysiga. Kan inte räkna hur många gånger jag stått och hållt i dem här på H&M. Och visst är iphoneskalet fint med citroner? Vill ha det på min nya iphone x som kommer om någon vecka. Pyjamasen, mössan och väskan tycker jag är så fina och skulle komma så väl till användning. Annars är det mycket nya skönhetsprodukter som jag verkligen fastnat för. Har ni fått mycket julkänslor ännu? Jag har den härligaste julkänslan redan, det är nog för jag har varit på två julmarknader redan, nöter julkalendern och lyssnar på julmusik dagarna långa och går i tankar för hur jag ska slå in paketen i år (alltså precis som det ska vara). Ändå ska jag gå på en marknad till med Mia snart och vi ska även ha en mysig kväll med julfilm, julbak och julpyssel. Kan inte bli mysigare!
- 0 Comments Posted in: Vardag
Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.