Fashionjoint

Nellys vinterjackor

Vinterjackor ifrån Nelly.com
 
Jag har gått och blivit besatt av höst shopping, hittat massa snyggt jag vill ha till hösten. Som jag visade i inägget nedan så älskade jag sjalen ifrån Missoni och idag så hittade jag världens snyggaste handskar på Åhlens. Men viktigast är ju att man har en varm och snygg vinterjacka. På Nelly har dem sjukt sygga och det ramlar in nya hela tiden. Jag har kollat in en jacka som som jag funderar starkt på att köpa, men det är inte någon av dem ovan! Vilken tyckte du var snyggast?
 
Förlåt för dålig bloggning i veckan, vart mycket jobb och fick migrän igår. Men nu är den ny vecka med nya tag! Idag har mamma och jag varit på jakt efter en fördelsedags present till min kusins man som fyllt 30 år och ikväll ska vi dit!

Posted in: Mode







Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.