Fashionjoint

GÄSTBLOGG

Halloj på er!

Sanna och jag gästbloggar ikväll på varandras bloggar. Vem är jag då? Jag är Sannas kusin, Alexandra heter jag! Jag är 25 år, bor ihop med min pojkvän sedan snart 9 år, och jobbar som personlig assistent. Jag älskar musik, och går ofta på konserter med både kända band, och lite mindre kända, som t.ex min pojkväns band. I min blogg skriver jag om mitt liv efter jag gjorde en gastric bypass-operation. Jag uppdaterar mått o vikt en gång i veckan, och skriver om mat och motion och lite annat som kan vara besvärligt efter en sådan operation.

Hur började min resa mot att bli mer hälsosam och gå ned i vikt? Jo jag hade fått nog helt enkelt! Jag hade testat allt man kan komma på, och jag var så tung och allt var så jobbigt för mig. Jag gick till min läkare i Oktober 2009, och efter en hel del väntan, tester, samtal med läkare, sjuksköterskor, dietister, mfl så opererades jag äntligen den 16:e Augusti 2011.

Jag började min resa på otroligt tunga och deprimerande 144kg, och nu är jag nere på 110kg. Jag har en hel del kvar att gå ner, men har ändå klarat av mer än hälften av det jag ska gå ned. Jag har satt 80 kg som mitt mål, och det är för att jag mådde som allra bäst och var vältränad när jag sist vägde 80kg. Jag har aldrig haft som mål att bli "smal", jag vill vara lagom, och framförallt må bra! Här är lite bilder på hur jag förändrats under året!



Jag satte upp några mål i våras, som jag hoppades kunna nå, och jag har redan klarat av en hel del av dem! Har en del kvar, men jag kan t.ex köpa kläder mycket lättare, jag kan arbeta utan att bli helt slut o jättesvettig. Jag kan sitta med det ena benet över det andra, och jag kan nu även ta komplimanger på allvar, och bli glad för dem!! Såna småsaker som "vanliga" människor inte tänker på, men som man som överviktig önskar att man kunde göra! Det främsta målet jag har är att trivas med mig själv, och börja älska mig själv igen. Jag är på god väg, men har inte nått ända fram - ÄN.

Sanna lägger ju upp en del tips på kläder, smink o annat, och jag tycker hon har bra smak! Idag har jag bett henne lägga upp lite klädinspiration på min blogg, som främst har överviktiga/GBP-opererade läsare. Jag tvivlar inte på att hon lyckas bra! =)

...__.......__.....
../......\../......\.....
...I.........v........I......
...\.Älska dig../.....
....\..själv!..../......
..\........./....
.\...../..
.V..

Nu tackar jag för mig! Hoppas ni fått lite inblick i vem jag är ,och vad jag skriver om. Kom gärna in i min blogg o kika runt om ni blev lite intresserade av att läsa mer! KRAM på er alla söta läsare!


Min blogg, klicka HÄR!

Posted in: Tips





Skrivet av: Angel ☆

Hejsan!

Är du intresserad av att bli "Veckans Star" i min blogg? Gå då in här och anmäl dig: http://dinn.blogg.se/2012/january/tavling-veckans-star.html#comment



Vill du inte ha dessa kommentarer så ber jag så mycket om ursäkt och önskar dig en fortsatt trevlig dag! =)

2012-01-16 - 22:19:32
Hemsida: http://dinn.blogg.se/
Skrivet av: aLva

Snyggt jobbat! :)



det är bra, man ska vara den man är - är man större finns det bara mer att älska, right? ^^

2012-01-20 - 17:32:12
Hemsida: http://ingetlivutanbocker.blogg.se/


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.