Fashionjoint

bath & body works ljus

bath and body works ljus candles sent lid
Ni kan väll gissa att jag var väldens lyckligaste tjej när pappa frågade om jag ville ha något i från Florida? Det första som slog mig var dessa B&BW ljus som jag så länge suktat över. Jag hade då inte luktat på dem utan bara sett youtubers beskriva dessa dofter, och det räckte. Nu är dessa mitt guilty pleasure. Dessa kan man inte ens jämnföra med Ikeas ljus som inte ens känns på en meters håll, det doftar så gott i hela hemmat med dessa! Ett extra plus är att alla dessa har tre veckar.
 
Dem ljusen jag köpte var:
Leaves - Fira höstens vackra löv med en blandning av gyllene nektar, röda äpple & kryddade bär. Någon beskriv denna som "påminner om dofterna man känner under en höstpromenad." Älskar locket på denna, med massa löv.
 
Pumpkin Pie - En söt blandning av krämig pumpa, vispad vanilj och det gulaktiga pajskalet. På riktigt denna luktar så nybakat gott det bara kan. Sötaste doften av dem jag köpte.
 
Pumpkin Apple - En perfekt blandning av pumpa & äpple med lite inslag av varma kryddor. Om ni gillar Ikeas äppleljus kommer ni älska denna. Tror denna är favoriten.
 
Stress Relief - Tänk klart när denna doft tar över ditt hem. Den eucalyptus oljan "clear your mind" medan spearmint oljan lyfter för att förbättra koncentrationen. Denna köpte jag för den är deras bestseller på deras hemsida och den har fått bra recensioner, den har en avslappnade doft och passar perfekt i badrummet.

Posted in: Inredning

Skrivet av: Felicias mode

Men ååh, nu blev jag lite avundsjuk!!! :)

Svar: Ja dem luktar riktigt gott!!! :D
sanna hyvärinen

2015-11-10 - 16:26:19
Hemsida: http://feliciahblogg.webblogg.se
Skrivet av: Jhennifer

Hej finis! Tycker du att matta naglar är lika fint som jag gör? I det här inlägget: http://jhennifer.myshowroom.se/2015/11/09/matt-top-coat/ länkar jag till ett grymt topplack som gör alla nagellack matta om det är något som intresserar dig. Kram :)

2015-11-11 - 21:59:00
Hemsida: http://jhennifer.myshowroom.se
Skrivet av: Jhennifer

Låter hur nice som helst. Måste prova ❤️

Svar: Gör det :) Svårt att välja bara en!
sanna hyvärinen

2015-11-12 - 12:49:40
Hemsida: http://jhennifer.myshowroom.se


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.